|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
14.5.2009 11:16:09   
SURF
Pozdravljene.

POMAGAJTE!
Dva dni sem trpela vročino od 38,7 do 39,3 z vročinskimi krči in blodenjem...fasala sem ornk mastitisuser posted image ..dobila antibiotik,se trudim z stiskanjem,toplimi obkladki in mrzlimi po dojenju...ena ziza je v redu,s to bolano se trudima,včasih jo zavrne,včasih pije,že dvakrat sem morala dodati dodatek...mleko se še vedno tvori,vidim ko stisnem...zgleda ji ni včeš okus,Danes sem končno na 37 stopin..ziza pa še vedno nenormalno boli.

Ali obstaja kakšna krema?Kako naj si pomagam?

Že po porodu sem se toliko namučila s tem dojenjem,k so bile bradavice razpokane,pa z stiskanjem..pa nama je steklo..sedaj pa tole...človk bi kr obupal,sem čist na robu že blauser posted image Sj vem da jamram,pa saj ve me razumeteuser posted image .

Vsem želim čim lepše srečanje,veliko na novo spletenih prijateljic,veliko smeha,veliko igranja,lepega vremena in veeeliko ČVEKANJAuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
14.5.2009 11:19:45   
Pupka
MIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSLLLLLLIIIIIIIIIMMMMMMMM

Jaz sem brez besed!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČVEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKIIIIIICEEEEE

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
14.5.2009 11:23:13   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

punce pošljite mi imena na zs da vam nadrim obeskeuser posted image user posted image user posted image user posted image
tiste, ki pridete na srečanjeuser posted image user posted image user posted image

a jaz tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

vse k čete met obsekeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne teb ni treba pa kolumbo tud se mi zdi da še vem......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ful pozabljiva glede imen tak da prosim za imene tud tistih k sem jih kdaj vidla user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
14.5.2009 11:26:16   
Čebel@

punce pošljite mi imena na zs da vam nadrim obeskeuser posted image user posted image user posted image user posted image
tiste, ki pridete na srečanjeuser posted image user posted image user posted image

a jaz tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

vse k čete met obsekeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne teb ni treba pa kolumbo tud se mi zdi da še vem......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ful pozabljiva glede imen tak da prosim za imene tud tistih k sem jih kdaj vidla user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no pune sporočite katjuši imena da vas bom lahko po imenih klicalauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
14.5.2009 11:28:01   
Pikica_82
SURF mislim, da ti lahko še samo antibiotiki pomagajo... Sama sem tud mela mastitis, samo mi je uspelo z masažami, črpanjem, pa res vročimi kopelmi ga odpravit (jaz sem si vodo kr v bano nalila, ker mi obkladki niso pomagali). Je pa blo boljše komaj po kakem tednu dni. Vso srečo!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
14.5.2009 11:28:06   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Pozdravljene.

POMAGAJTE!
Dva dni sem trpela vročino od 38,7 do 39,3 z vročinskimi krči in blodenjem...fasala sem ornk mastitisuser posted image ..dobila antibiotik,se trudim z stiskanjem,toplimi obkladki in mrzlimi po dojenju...ena ziza je v redu,s to bolano se trudima,včasih jo zavrne,včasih pije,že dvakrat sem morala dodati dodatek...mleko se še vedno tvori,vidim ko stisnem...zgleda ji ni včeš okus,Danes sem končno na 37 stopin..ziza pa še vedno nenormalno boli.

Ali obstaja kakšna krema?Kako naj si pomagam?

Že po porodu sem se toliko namučila s tem dojenjem,k so bile bradavice razpokane,pa z stiskanjem..pa nama je steklo..sedaj pa tole...človk bi kr obupal,sem čist na robu že blauser posted image Sj vem da jamram,pa saj ve me razumeteuser posted image .

Vsem želim čim lepše srečanje,veliko na novo spletenih prijateljic,veliko smeha,veliko igranja,lepega vremena in veeeliko ČVEKANJAuser posted image

joj jaz ti ne znam pomagat.......baje da čimvečkrat pristavljaj da ne boš ob mleko.....pa ne obupaj,ker jaz sem obupala in mi je vsakič ko dam hani flaško v usta,full žal.......upam da uredišuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
14.5.2009 11:34:04   
Pikica_82
Jup, Majchy ma prav, pomaga že, če malo ven potegne, da se vsaj pritiska znebiš. Čeprav vem, kak to boli, jaz sem vse zvezde vidla. Pit pa pri meni iz bolane dojke ni htel kaj preveč, pa še ko je, je drisko dobil. Tak da sem ga pristavla ravno tolko, da je malo potegno, pol pa dala na drugo stran, to pa sčrpala pa mleko vstran vlila. Količina mleka pa se mi ni zmanjšala.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
14.5.2009 11:36:47   
Čebel@
obljuba dela dolgo.....to sva dali včeraj s hano atiju za RD
user posted image
pa še od blizu
user posted image
na listu ki ga drživa piše:vse najboljše ati
user posted image
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
14.5.2009 11:39:05   
Čebel@
ovir je tak da se vidi kot da bi bile slike full notr  umaknjene-žal se tega tuki ne vidiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
14.5.2009 11:39:46   
piskot
surf ojej, nimam nobenega pametnega nasveta. upam da se ti cim prej umiri vse skupaj.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
14.5.2009 11:42:07   
Pikica_82
Majchy user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
14.5.2009 11:42:56   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

to bom vzela kot pohvalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
14.5.2009 11:43:05   
Katjusa
majchy ful dobro darilo

takole se pa moj2 lupčkatauser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
14.5.2009 11:44:27   
Čebel@
aja.....pa eno tablico iz gline sva dali ki piše:moj najboljši očka-sem jo pozabila slikatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
14.5.2009 11:44:30   
Pikica_82

Tak je blo tudi mišljeno user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
14.5.2009 11:45:07   
Čebel@

Tak je blo tudi mišljeno user posted image
hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
14.5.2009 11:46:37   
Čebel@
katjuša.......benjamin pa full oreng glavo gor držiuser posted image user posted image user posted image user posted image hana jo pnavadi 2,3 sekunde,potem pa počiva

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
14.5.2009 11:47:42   
Katjusa
pe še nekaj pastirskih sam kravce še nabavimouser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
14.5.2009 11:48:23   
Katjusa

katjuša.......benjamin pa full oreng glavo gor držiuser posted image user posted image user posted image user posted image hana jo pnavadi 2,3 sekunde,potem pa počiva

uff naš jo po par minnut tak da lahko letim po fotaparat pa nardim kr precej slikicuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
14.5.2009 11:50:18   
Čebel@

uff naš jo po par minnut tak da lahko letim po fotaparat pa nardim kr precej slikicuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
14.5.2009 11:51:44   
Pupka
Majchy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image full lepo!!!

Katjusa tvojadva se pa lepo razumeta user posted image user posted image

jaz sem pa danes zavila v Kik:

user posted image

user posted image

2 majčki in hlače= 10ojro user posted image sicer kot kaže me je nekak uspela za 2 ojra okol prnest, al kaj... Pa naj ji bo, če grem nazaj bom več zavozla. bom drugič bolj pozorna.

Majčke so mi pa super fajn... bom vidla kak bo pr pranju. tui hlače so take fine.

Moram pa it še s tastarim kaj okoli. Si želim, da greva skupaj, pa tudi njemu je fajn da gre zraven. Če ne vse sama kupim, pa mi ni tak fajn.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
14.5.2009 11:53:15   
Urša08
Pa sej ste nore user posted image user posted image user posted image user posted image Sem mela samo en obisk pa mam tooo much za prebrat user posted image user posted image user posted image

Piskot če se skorajžim in pridem bi blo fino že mal prej zarad Nejcauser posted image   Kaj ko bi si številki izmenjali?

Majchy iiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image noro lepo

alarm pridem nazaj

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
14.5.2009 11:54:14   
Pupka
Jooooj tudi naš tko drži glavo... sam mu ne paše dolgo bit na trebuhu. Glavo še kar drži, sam sten rata. Če pa leži na hrbtu- na ravnem- pa isto tak dvigne glavo... 5 cm sigurno.... če je mal dvignjen je pa nemogoč.... Ga morem dol tišat... dfa ne govorim kako dela ko si ga dan na roko in mu hočem dat jest user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
14.5.2009 11:55:25   
Katjusa
pupkauser posted image user posted image user posted image user posted image lep nakupuser posted image user posted image user posted image

evo imam imena od pikica 82, piskot, tanci, majchy, kolumbo(nisem čist ziher) in mleauser posted image user posted image user posted image
ajde pošiljajte mi ZS s svojimi imeniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
14.5.2009 12:09:31   
Urša08
Surf bogica user posted image Jaz sem si pomagala s kremo HEPAN in sem si tiste bulce, zatrdline masirala , vtirala. Poleg tega pa tako kot ti pod vroč tuš in masirat bubiko, pa seveda otroka pristavljat ful pogosto prav na tisto  ta bolečo bubiko. Je pa to noro, non stop eno masiranje, pa dojenje, pa črpanje,... ampak boš zmagala user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?