Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 11:16:09
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravljene. POMAGAJTE! Dva dni sem trpela vročino od 38,7 do 39,3 z vročinskimi krči in blodenjem...fasala sem ornk mastitis ..dobila antibiotik,se trudim z stiskanjem,toplimi obkladki in mrzlimi po dojenju...ena ziza je v redu,s to bolano se trudima,včasih jo zavrne,včasih pije,že dvakrat sem morala dodati dodatek...mleko se še vedno tvori,vidim ko stisnem...zgleda ji ni včeš okus,Danes sem končno na 37 stopin..ziza pa še vedno nenormalno boli. Ali obstaja kakšna krema?Kako naj si pomagam? Že po porodu sem se toliko namučila s tem dojenjem,k so bile bradavice razpokane,pa z stiskanjem..pa nama je steklo..sedaj pa tole...človk bi kr obupal,sem čist na robu že bla Sj vem da jamram,pa saj ve me razumete . Vsem želim čim lepše srečanje,veliko na novo spletenih prijateljic,veliko smeha,veliko igranja,lepega vremena in veeeliko ČVEKANJA
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 11:19:45
|
|
|
|
Pupka
|
MIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSLLLLLLIIIIIIIIIMMMMMMMM Jaz sem brez besed!!! ČVEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKIIIIIICEEEEE
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 11:23:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce pošljite mi imena na zs da vam nadrim obeske tiste, ki pridete na srečanje a jaz tudi vse k čete met obseke ne teb ni treba pa kolumbo tud se mi zdi da še vem...... sem ful pozabljiva glede imen tak da prosim za imene tud tistih k sem jih kdaj vidla
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 11:26:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce pošljite mi imena na zs da vam nadrim obeske tiste, ki pridete na srečanje a jaz tudi vse k čete met obseke ne teb ni treba pa kolumbo tud se mi zdi da še vem...... sem ful pozabljiva glede imen tak da prosim za imene tud tistih k sem jih kdaj vidla no pune sporočite katjuši imena da vas bom lahko po imenih klicala
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 11:28:01
|
|
|
|
Pikica_82
|
SURF mislim, da ti lahko še samo antibiotiki pomagajo... Sama sem tud mela mastitis, samo mi je uspelo z masažami, črpanjem, pa res vročimi kopelmi ga odpravit (jaz sem si vodo kr v bano nalila, ker mi obkladki niso pomagali). Je pa blo boljše komaj po kakem tednu dni. Vso srečo!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 11:28:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Pozdravljene. POMAGAJTE! Dva dni sem trpela vročino od 38,7 do 39,3 z vročinskimi krči in blodenjem...fasala sem ornk mastitis ..dobila antibiotik,se trudim z stiskanjem,toplimi obkladki in mrzlimi po dojenju...ena ziza je v redu,s to bolano se trudima,včasih jo zavrne,včasih pije,že dvakrat sem morala dodati dodatek...mleko se še vedno tvori,vidim ko stisnem...zgleda ji ni včeš okus,Danes sem končno na 37 stopin..ziza pa še vedno nenormalno boli. Ali obstaja kakšna krema?Kako naj si pomagam? Že po porodu sem se toliko namučila s tem dojenjem,k so bile bradavice razpokane,pa z stiskanjem..pa nama je steklo..sedaj pa tole...človk bi kr obupal,sem čist na robu že bla Sj vem da jamram,pa saj ve me razumete . Vsem želim čim lepše srečanje,veliko na novo spletenih prijateljic,veliko smeha,veliko igranja,lepega vremena in veeeliko ČVEKANJA joj jaz ti ne znam pomagat.......baje da čimvečkrat pristavljaj da ne boš ob mleko.....pa ne obupaj,ker jaz sem obupala in mi je vsakič ko dam hani flaško v usta,full žal.......upam da urediš
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 11:34:04
|
|
|
|
Pikica_82
|
Jup, Majchy ma prav, pomaga že, če malo ven potegne, da se vsaj pritiska znebiš. Čeprav vem, kak to boli, jaz sem vse zvezde vidla. Pit pa pri meni iz bolane dojke ni htel kaj preveč, pa še ko je, je drisko dobil. Tak da sem ga pristavla ravno tolko, da je malo potegno, pol pa dala na drugo stran, to pa sčrpala pa mleko vstran vlila. Količina mleka pa se mi ni zmanjšala.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 11:36:47
|
|
|
|
Čebel@
|
obljuba dela dolgo.....to sva dali včeraj s hano atiju za RD pa še od blizu na listu ki ga drživa piše:vse najboljše ati
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 11:39:05
|
|
|
|
Čebel@
|
ovir je tak da se vidi kot da bi bile slike full notr umaknjene-žal se tega tuki ne vidi
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 11:39:46
|
|
|
|
piskot
|
surf ojej, nimam nobenega pametnega nasveta. upam da se ti cim prej umiri vse skupaj.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 11:42:07
|
|
|
|
Pikica_82
|
Majchy
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 11:42:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Majchy to bom vzela kot pohvalo
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 11:43:05
|
|
|
|
Katjusa
|
majchy ful dobro darilo takole se pa moj2 lupčkata
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 11:44:27
|
|
|
|
Čebel@
|
aja.....pa eno tablico iz gline sva dali ki piše:moj najboljši očka-sem jo pozabila slikat
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 11:44:30
|
|
|
|
Pikica_82
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Majchy to bom vzela kot pohvalo Tak je blo tudi mišljeno
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 11:45:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Majchy to bom vzela kot pohvalo Tak je blo tudi mišljeno hvala
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 11:46:37
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.......benjamin pa full oreng glavo gor drži hana jo pnavadi 2,3 sekunde,potem pa počiva
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 11:47:42
|
|
|
|
Katjusa
|
pe še nekaj pastirskih sam kravce še nabavimo
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 11:48:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša.......benjamin pa full oreng glavo gor drži hana jo pnavadi 2,3 sekunde,potem pa počiva uff naš jo po par minnut tak da lahko letim po fotaparat pa nardim kr precej slikic
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 11:50:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša.......benjamin pa full oreng glavo gor drži hana jo pnavadi 2,3 sekunde,potem pa počiva uff naš jo po par minnut tak da lahko letim po fotaparat pa nardim kr precej slikic
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 11:51:44
|
|
|
|
Pupka
|
Majchy full lepo!!! Katjusa tvojadva se pa lepo razumeta jaz sem pa danes zavila v Kik: 2 majčki in hlače= 10ojro sicer kot kaže me je nekak uspela za 2 ojra okol prnest, al kaj... Pa naj ji bo, če grem nazaj bom več zavozla. bom drugič bolj pozorna. Majčke so mi pa super fajn... bom vidla kak bo pr pranju. tui hlače so take fine. Moram pa it še s tastarim kaj okoli. Si želim, da greva skupaj, pa tudi njemu je fajn da gre zraven. Če ne vse sama kupim, pa mi ni tak fajn.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 11:53:15
|
|
|
|
Urša08
|
Pa sej ste nore Sem mela samo en obisk pa mam tooo much za prebrat Piskot če se skorajžim in pridem bi blo fino že mal prej zarad Nejca Kaj ko bi si številki izmenjali? Majchy iiiii noro lepo alarm pridem nazaj
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 11:54:14
|
|
|
|
Pupka
|
Jooooj tudi naš tko drži glavo... sam mu ne paše dolgo bit na trebuhu. Glavo še kar drži, sam sten rata. Če pa leži na hrbtu- na ravnem- pa isto tak dvigne glavo... 5 cm sigurno.... če je mal dvignjen je pa nemogoč.... Ga morem dol tišat... dfa ne govorim kako dela ko si ga dan na roko in mu hočem dat jest
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 11:55:25
|
|
|
|
Katjusa
|
pupka lep nakup evo imam imena od pikica 82, piskot, tanci, majchy, kolumbo(nisem čist ziher) in mlea ajde pošiljajte mi ZS s svojimi imeni
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 12:09:31
|
|
|
|
Urša08
|
Surf bogica Jaz sem si pomagala s kremo HEPAN in sem si tiste bulce, zatrdline masirala , vtirala. Poleg tega pa tako kot ti pod vroč tuš in masirat bubiko, pa seveda otroka pristavljat ful pogosto prav na tisto ta bolečo bubiko. Je pa to noro, non stop eno masiranje, pa dojenje, pa črpanje,... ampak boš zmagala
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?