|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
14.5.2009 8:13:06   
Čebel@
claud!......slikice so v albumuuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
14.5.2009 8:28:45   
simonakr
Jutro punce
Hvala za kavico, prov paše pokofetkat, mam čas ker se je mala odločila še malo potegnt. Dojenje trenutno gre ampak bomo vidl kako bo dons!

Ej punce vam pa pozne večerne ure prov pašejo za klepetat, sm komej čez pršla ste mele tolk za povedat da groza! Klepetulje!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majchy - men ura ustreza, ti mi sam še povej v katerem koncu domžal te poberem in ali boš vzela s sabo voziček. Prostorsko bo že zanima me samo zaradi vremena ko je pa tako user posted image

Se pravi v vsakem primeru vremena pri Kolumbo, Veliko energije s sabo k bomo ograjo delal user posted image user posted image , pa sonce - hm ja naš avto bo pripeljal samo 2 sončice in 2 raglje - bomo slupaj odgnale oblake user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
14.5.2009 8:31:17   
Čebel@
simona.......bbova probali voziček stlačit v avto,če pa ne bo šlo,bom pa samo podvozje za lupino vzela

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
14.5.2009 8:33:51   
simonakr
Majchy - kje te poberem!!!

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
14.5.2009 8:38:48   
Čebel@
simona imaš ZS

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
14.5.2009 8:53:07   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

simona imaš ZS

enako

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
14.5.2009 8:56:55   
MIHAILO
dobro jutro...
REBEKA identicno situacijo imamo spat ob 21:30h zbudit ob 6:30h tko vsak dan...se smeji,brca in potem okrog pol9h zaspi jaz pa itak ,da ne morem vec...
MAJCHY ZA SEZNAM UZ KOLKOV 27.5.
PREGLED V NEFROLOSKI 26.5.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
14.5.2009 8:59:44   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

Dobro jutro!

kako ste kaj spale, ja mi spimo tam nekje od 21.30 pa do 06.30 pol je ena ura smejanja, pol gre uroš nazaj spat, jaz pa sem preveč razbujena da bi lahko šla.
Zdaj grem malo pospravit.

pr nas se je florjan glih zbbudu benjamin še spi spat sta šle nekje 21:15user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem vstala 10 min nazajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
14.5.2009 9:12:09   
tanci29
MAJCHY-za en mesec nimam mer...mam sam za 7 tednov 4700g in 56cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
14.5.2009 9:13:15   
Vesnozaver
Dobro jutro!

aljaz aja, jaz pa nemrem vec....spal od 19:00 do 3:00, se najedel, pa pol ob 6:00 budnica, jedel, pol pa sem ga dala k sebi v pojstlo, je brundal, jaz pa napol spala zraven, pol se je pa ob 7 navelical da se mora sam s sabo menit pa sva se malo cartala, zdaj pa spi...
vreme gnilo, dobro da imamo vsaj balkon, da pride do friskega lufta....mogoce bova pol sla kaj ven, ce bo boljse....

se 26 ur do srecanja!!!juhuhu se ze veselim, da vas vidimuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
14.5.2009 9:16:03   
tanci29
no dobr jutr še od mene

mi smo spal ponoč ...opajade...erik je mel spet nočne pohode...sej ne vem več a ga nej kr u postli pustim da se dere al ga nej nosmo sm pša ke po stanvanju da je tih...ni mel nočnih mor, ne vem mogoče zarad cepljenja, ker načeloma lepo spi

mala ma čist zabasan nos, je k en star dedec k diha....no prej sva ga uspele nekak spucat me zanima za kolk cajta...zdej pa vriska k nevem kva

simona-joj tole tvoje dojenje...k bi erika gledala isto sranje sam da ma lulčkauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
14.5.2009 9:17:12   
brkn83
dobro jutro.

Kako ste kaj? Mi smo imeli lepo prespano noč. Smo spali od enajstih pa do osmih. Zdej se bova pa počasi zrihtala in šibava v trgovino

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
14.5.2009 9:18:19   
tanci29
KAJ DAJATE SVOJIM user posted image  ZA JEST DA TOLK DOLG SPIJO

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
14.5.2009 9:18:56   
MIHAILO
ENO VPRASANJE IMAM....
tiste ,ki dojite...do kdaj bote dojile svoje otroke...jaz sem vcearaj videla primer,ko je fantek star 13 mesecev in se vedno hoce zizo...ponoci se zbuja i se crklja z njo in pa zunaj mamico vlece za majco...pa se dost takih primerov poznam,da jih je tesko potem odvaditi...zato sem razm da pri 5.mesecih,ko bom zacela z uvajanjem gh,da bi si mleko crpala in dajala po flaski,da se pocasi odvajato zacne od zize...bom pa crpala dokler bo mleka.pa tak ,ko berem o recepti za kasice gre tut v njih mleko,tko da bom tam dajala...sej pol pri 5m ne je tako pogosto mleko kot ga zdaj,naj bi imel 3obroka,sam ce je pa po zizi jih imajo pa vec ane ker se pol crkljajo...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
14.5.2009 9:25:58   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

ENO VPRASANJE IMAM....
tiste ,ki dojite...do kdaj bote dojile svoje otroke...jaz sem vcearaj videla primer,ko je fantek star 13 mesecev in se vedno hoce zizo...ponoci se zbuja i se crklja z njo in pa zunaj mamico vlece za majco...pa se dost takih primerov poznam,da jih je tesko potem odvaditi...zato sem razm da pri 5.mesecih,ko bom zacela z uvajanjem gh,da bi si mleko crpala in dajala po flaski,da se pocasi odvajato zacne od zize...bom pa crpala dokler bo mleka.pa tak ,ko berem o recepti za kasice gre tut v njih mleko,tko da bom tam dajala...sej pol pri 5m ne je tako pogosto mleko kot ga zdaj,naj bi imel 3obroka,sam ce je pa po zizi jih imajo pa vec ane ker se pol crkljajo...

ne delej tega k se ti bo zmešal...sej ti že zdej spi celo noč,mogoče se ne bo potem ponoči cartal...otroci so si različni...jest sem erika dojila 8-9mesecev pol se je pa sam odstavil, pol pa itak ni hotu nobenga mleka več pit...ampak pomoje se je odstavil zato ker sem bla noseča, pa itak mu nikol ni blo gleh kej ful za zizat...

jest bom dojila dokler bo hotla...no ne mislm tam do dveh let ampak do enega ziher če bo vlekla pa če me ne bo pojedla z zobki

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
14.5.2009 9:27:43   
tanci29
mihailo-kje si prebrala da ma otrok pr petih mes. 3 obroke...a misliš če ostale že dajaš gh al kako?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
14.5.2009 9:27:46   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

bom dala to pod 1,5 meseca-če ti je prav

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
14.5.2009 9:29:17   
Pozdravček mamice in vaši sončki,

javljam se res po zelo dolgem času ampak po resnici povedano nimam volje in niti časauser posted image ...

1.mesec 3540  51cm
2.mesec 4580  53cm
naslednji pregled pa imamo 20.05 in takrat dobimo prvo pikico...joj kk mi je že sedaj hudo ko bo tulila kot sirenauser posted image user posted image user posted image

Včeraj smo imeli ultrazvok kolkov in sedaj smo brez širokih planičkuser posted image user posted image user posted image ...drugače imamo pa full problem pr hranjenju ne vedno ampak zelo pogosto kadar ji začnem dajat mal potegne potem pa joče ko ne vem kaj kot da jo iz kože dajem in to sigurno do pol flaše pol pa je lepo nimam pojma zakajuser posted image user posted image user posted image men je tk hudo ko res fullll jokauser posted image ..spanje ponoči zadovoljivo ne spimo celo noč v kosu ampak recimo da vsaj enkrat zbudimo vmes včasih pa tudi večkrat spat pa gre vsak dan najkasneje do 18:30 ker ne more več zdržat...spanje čez dan je misija nemogoče ja za 30 minut pa to je že veliko...v vozižku ne bi več ona ležala ko pa jo imamo v rokah pa tudi samo pokonci in sem jo dala torek v varstvo za urco in pol dokler je spala je bilo vse ok pol pa jok in jok dokler nisem prišla vidimo da ati tudi ne velja več dolgo...sedaj je mami zakon...sej ni čudno sej sva pa tudi večino časa sami...pač služba od mojga je takauser posted image

Aja danes bom pa klicala njeno zdravnicu če se lahko prideva še enkrat pokazat zarad ušeskov ker men se zdi da še vedno ni okuser posted image ...pa tisoč problemov z Lauro pa še kaj bi se našlo...posledica vsega pa da se še z mojim kregava kr neki brez veze to pa zato ker sem skoz sama...pač brez veze resuser posted image user posted image user posted image

Hvala za sms Katjusa in za skrb...nisem pa vas brala ker se je ponovno vkopla ena sirenca lakota kliče...obljubim pa da se še javim...

papa

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
14.5.2009 9:29:32   
tanci29

ja ok, sej zato sploh nisem pisala teh mer ker nisem vedla a se to upošteva al ne, al mamo samo polne mesece...no meni je ok kakorkoli boš naredilauser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
14.5.2009 9:33:19   
tanci29
cita-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kaj če ma tvoja pupa refluks ker se tako zvija pri hranjenju...daj to omeni tvoji P ker te lahko pošlje naprej na preiskave in za to obstajajo zdravila....naša ful poliva sam lepo je brez problema pa me je vprašala če hočem it naprej.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
14.5.2009 9:36:35   
Čebel@

ja ok, sej zato sploh nisem pisala teh mer ker nisem vedla a se to upošteva al ne, al mamo samo polne mesece...no meni je ok kakorkoli boš naredilauser posted image user posted image
bom popravila.......ja fora je da imajo vedno točno na polni mesec pregled......važno da jih merijo in tehtajo,pa da imamo nekje vse to napisano za primerjanje

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
14.5.2009 9:36:48   
rebeka84
joj moj Uroš tudi full poliva in to skoraj po vsakem obroku! hvala bogu se ne joče in lepo je. naj bi jokali če imajo poškodovan požiralnik od polivanja.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
14.5.2009 9:37:53   
MIHAILO
tanci ja sej so razlicni otroci...patronazna mi je dala list in tam pise pri 5m 3x 250ml,pri 6m 2x 250ml...sej vem da ne gre tko pri vsakem otroku,sam sem mislila,da ce je na flasko da lahko tko nekak priblizno uredis z zizo pa ne...prvi otrok,prvo dojenje in vem sam kar slisim...do zdj sm pa cula same take primere,da pol nocjo flaske in se crkljajo z zizo

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
14.5.2009 9:39:12   
Urša08
Jutro!

Tudi mene zanima recept za nočno spanjeuser posted image user posted image user posted image sem ga res potrebnauser posted image

cita user posted image

Mihailo jaz nameravam dojiti do enega leta, seveda če bo šlo. Nejca sem 9 mesecev, potem sva pa nehala. Ni blo več mlekeca ampak sva pa nehala brez problemov.user posted image Pri petih mesecih otročki nimajo samo treh obrokov, vsaj moj jih ni mel. Midva sva začela z uvajanjem goste hrane in tako nadomestila en obrok mleka. Če si misliš črpati si boš samo dodatno delo naredila. Saj dojenje se bo zmanjševalo ob dodajanju goste hrane. Samo moje mnenje.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
14.5.2009 9:41:48   
Urša08
Vreme je za user posted image . Popoldan šibam po nakupih in upam, da mi rata kej za oblečt za krst dobit. Jutri pa upam, da se bom skorajžla in pripeljala do Zbilij. Sem tak zajc šofer. A igrišče na Zbiljah je ograjeno?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?