Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 20:09:40
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl ojla vsem.. mi smo spet neki prehlajeni.joooj.kdaj bo konec.. djte mi nekj povedat...ali imate ve svoje zakladke že tko višje v vozku.k sm neki na slikcah ujela. pa me zanima ali jih nimate več v košarah ali jim že kaj dvignete vzglavje?? js ga imam še kr čist ravno v vozičku. Mislim, da bo še neki časa tko. upam, da se kmalu pozdravite.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 20:13:22
|
|
|
|
claud
|
rebeka...moja je ponavad mal zaspana preden gremo v avto,tko da po parih metrih že kinka je pa res da ji bl paše v tem novem sedežu-namreč,kupli smo sedež od brevija za 0-18kg in je mal višje tko da vidi ven, pa čist ok sedi....ko smo jo mel pa v lupinci se je pa skos drla ko žival...pa ne glede na to al sm bla zraven nje al pa ne V glavnem....bo že bad girl-dolg te ni blo brat...al pa sam jst nism zasledila jst ji v vozičku čist mal dvignem-za 1 stopnjo... če je budna....če pa spi je pa ravno.
< Sporočilo je popravil claud -- 13.5.2009 20:16:00 >
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 20:19:48
|
|
|
|
simonakr
|
BRKN - No morm poročat da je blo prejle ob 17.00 OK in sva v redu pojedle. Zdele po kopanju sm ji pa dala AM in ga je pojedla 100. Tko da . Zdele bom pa še brizgala tko da vidm kolk mam v joškah. Prčakovala sm d okrog 3 mesca pojejo cca 130, no sej kakšen obrok več pa kakšnega manj. Jest bom doktorirala iz tega dojenja Se grem relaksirat pa nočko
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 20:27:56
|
|
|
|
piskot
|
cer, evo, deca spijo . brkn bravo za izpit . pridne ste vse ki ob otrockih uspete se studirat. rebeka brez panike, vse bo uredu. pa tud ce gre kaj narobe se bos cist fajn znasla. nasa ana se na primer ful joka ce je v avtu vroce. in potem se joka ne glede na to, ali se ustavimo, ali avto prej prezracimo. edino klima je uredu, sam ker je ne dam na ful, potem dolgo traja da se avto ohladi. in ta cas res nimam kaj narest. najprej sem bila ful zivcna, zdaj pa potrpim tistih 5 minut, potem se pa umiri. ko bos na kavici, pa ce bo jokal, ga pa vzames ven, pa ga das v narocje, da fant mal okol pogleda. bad girl jaz jo imam se v kosari, sam ugotavljam da je ful vroce noter. ampak bom probala vsaj se en mesec zdrzat s kosaro, ker se sportni del ne spusti na 180. simona super za dojenje. pa tole pumpanje ubija. jaz sem zadnjic pumpala 3 ure, da sem do 120 prsla. popenis. potem sem se tud zasekirala da mam premal mleka, sam tamala lepo raste, je cist zadovoljna itd. no pol so pa punce povedale, da je s pumpico ful tezje in da je drugace vec mleka. ti pa predlagam, da princesko veckrat pristavi, pa bo vec mleka.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 20:28:52
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl ojla vsem.. mi smo spet neki prehlajeni.joooj.kdaj bo konec.. djte mi nekj povedat...ali imate ve svoje zakladke že tko višje v vozku.k sm neki na slikcah ujela. pa me zanima ali jih nimate več v košarah ali jim že kaj dvignete vzglavje?? Mi našega škrata v vozimo v športnem delu, vzglavje ima dvignjeno za cca. 5-8 cm od vodoravnega položaja. Ker drugače se joka. Moj voz nima stopenjske nastavitve naslona sedeža... Ko pa zaspi, ga spustim dol, da je čisto ravno... Meni je zdravnica rekla da ga konec meseca lahko dvignem za 10-15 cm od vodoravnega. IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Jest bom doktorirala iz tega dojenja se strinjam z izjavo... sej komaj se bomo navadile glede dojenja pa bomo začeli z uvajanjem goste hrane... pol pa zopet negotovost in vpreašanja...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 20:29:16
|
|
|
|
piskot
|
aja ursa danes smo bili pa 2× v vasem koncu. najprej na desni strani ceste pri mozevi teti, potem pa se na levi strani ceste pri brini. bi ti mahala, pa nisem vedla kam
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 20:34:31
|
|
|
|
Pupka
|
Čer, babsike. Mi smo porihtani. Vsi spijo, tudi mamica in ati, jaz pa še tule naokrog posedam. Bi si mogla lase oprat, ker me že vse srbi,sam kaj ko mam pol uro sušenja pa se mi ne da. brkn, čestitam za opravljen izpit IZVIRNO SPOROČILO: simonakr ... Prčakovala sm d okrog 3 mesca pojejo cca 130, no sej kakšen obrok več pa kakšnega manj. ... Full odvisno je kolko popijejo, tak da ne se zarad količine sekirat. Ti bo, recimo, Katjusa povedala kolk njen Benjami popije mlekca. Al pa recimo moj, ki dobiva 100, pa je spet začel polivat- 2 dni je blo OK
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 20:58:47
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo NE RABIŠ ZEMLJEVIDA ...SAMO TOLE SI NAPIŠE NA PLONK LISTEK IZ MARIBORA SE PELJEŠ DO LJUBLJANKE OBVOZNICE...DRŽIŠ SE DESNO ZA SMER KRANJ........GREŠ ČEZ ŠENTVIŠKI PREDOR......PELEŠ CCA 7KM..PRI IZVOZU ŠT.11 VODICE GREŠ VEN ..v križišču zaviješ LEVO ZA SMLEDNIK-ZBILJE.....PELJEŠ SPET CCA 7KM ......PREČKAŠ REKO SAVO....pelješ še 450m naravnost in zaviješ DESNO (bom tm k bi mogla stat ograja obesla balone ) dej mi tvoj naslov na ZS.... a velja pol za ob 11 al kako, ker vam ne folgam brat
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 21:09:00
|
|
|
|
claud
|
katjuša velja ob 11h Za b plan se nismo zmenle......v primeru dežja???
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2009 21:14:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 21:18:16
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo PLAN A IN PLAN B KOLUMBO HOUSE aha ok kaj je pol z balončki? Hm neki pozitivno kaže na naš avtek,tko da ne vem če upam do tebe....da ne bom šla peš domu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2009 21:19:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2009 21:22:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 21:22:20
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud katjuša velja ob 11h Za b plan se nismo zmenle......v primeru dežja??? super IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo PLAN A IN PLAN B KOLUMBO HOUSE če maš kej za delat nas bo veliko
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2009 21:23:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 21:28:07
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo KJE JE SEZNAM?????????? zgubu se je nnnene.....sam da te mal zmedemo, da nas bo več k pričakuješ a boš sama tortico pekla?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 21:30:10
|
|
|
|
claud
|
točno...za naslednjič se pa javm da jst torto nardim...me je moj dragi nauču narest ful dobro torto! ampak res ful dobro....sočno....o šit, zdj mi je pa pošteno cukr padu
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 21:34:05
|
|
|
|
claud
|
Jao kr neki bluzim...se vidi da sm zaključla kariero za dons Se rajš ju3 tipkamo! Nočko Pa še svoje sončke kušnte za lažjo noč
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2009 21:40:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 21:42:52
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud točno...za naslednjič se pa javm da jst torto nardim...me je moj dragi nauču narest ful dobro torto! ampak res ful dobro....sočno....o šit, zdj mi je pa pošteno cukr padu no za tem pa jst vabim upam, da bomo mel že igrala konec.... pečem palačinke
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 21:43:07
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo KJE JE SEZNAM?????????? baje ga ma majchy!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 21:43:20
|
|
|
|
brkn83
|
js vas zdej sploh ne dohajam glede srečanja. A mi lahk katera po kje in kdaj je????? zdej pa šibam nika zrihtat za spat.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 21:43:51
|
|
|
|
Onasiss
|
kolumbo-a še rabš dekico?
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 21:44:49
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 js vas zdej sploh ne dohajam glede srečanja. A mi lahk katera po kje in kdaj je????? zdej pa šibam nika zrihtat za spat. Kje-najprej pr kolumbo pol peš na Zbilje! kdaj- petek 15.5. ob 11ih.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 21:49:07
|
|
|
|
Pupka
|
Le glejte da dorečete vse podrobnosti za v petek- prav zanimvo vas je brat In že dane napolnite baterije od fotoaparatov in še ene rezervne vzamte z sabo, pa da je v petek zvečer že prva fotoreportaža tle gor!! JASNO?!?! Jaz sem pa zdaj vidla kolk je ura in letim v kopalnico pol pa spat! Kolumbo- a se še kdo potika tam okrog vas??? lep preostanek večera! nočko
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?