Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 13.5.2009 13:37:38
|
|
|
|
Dudica1
|
pokica petria je šel čep prej dopoldne enkrat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 13.5.2009 13:43:12
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla ženske, vidim da se spet dogaja ! Sem tudi iz CTG, ki je kazal redne popadke, ki pa jih ne čutim ( še )... dobila tudi porcijo železa, zdaj pa nekaj skuhat, da ne bomo še skup zlezli...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 13.5.2009 13:44:57
|
|
|
|
lananai
|
Jst mam pa eno vprašanje... Dans sem dobila domov papir za porodniško iz CSD. Porodniško sem začela 18. aprila. Najbrž mi potem za april nakažejo samo od 18. do 30.04. porodniške? Za 01. do 17.04. dobim pa še preostanek plače od delodajalca? Pa še to - koliko % naj bi bila razlika med bruto in neto? Ker meni se zdi, daje večji procent zdej pri porodniški, kot je bil prej pri plači? A se katera spozna na to? Po mojih izračunih bom dobila porodniško nekje 150-200€ manjšo kot plačo...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 13.5.2009 13:48:04
|
|
|
|
maja1488
|
Oliva, likar je dopoldan mislim da. So bli pa še Tašev, Kristan in un iz Idrije, ki ne vem kako mu je ime. Sama moška zasedba. Taševa bi si jaz želela, v primeru, da se kaj zakomplicira. Kristana sem imela pri prvem porodu in je imel zraven praktikantko, tko da je še šlo. Drugače je pa klasa zase. Nebi ga znala opredelit. Flaša, sej te vzamemo s sabo. V petek zvečer ok? Pa tamali je ful cortkan. KatMat, tebe pa razganja. Gravž. COPKA, KONČNO....ISKRENE ČESTITKE! Tanja, tebi pa velik sreče na razgovoru. Pa ne rodit tam OK. Počaki do petka zvečer. Aja KatMat, bejž k zobarju. Boš pol še popadke dobila. Boljše kot da te na porodni zob boli. Ajde ŠIBAJ!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 13.5.2009 13:50:44
|
|
|
|
maja1488
|
Aja, v Postojni so še Reš, Jordan (to so ženske), pa ena, ki je bla pri meni šele praktikantka. To pa je mende to. Babce so pa baje vse OK. Meni je najbolj fanj sestra Mirko. Ful je prijazen in ustrežljiv.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 13.5.2009 13:57:08
|
|
|
|
maja1488
|
Pri Kristanu mislim, da ti dovolj pove že to, da si barva lase in brke.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 13.5.2009 13:57:45
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ FLASK_A evo mene na raport! Še zmeraj 2v1 kot vidiš. Maaaa, sem danes iskala v DMu ricinusovo olje,..pa ga niso imel, moram it v lekarno ponj. A res pomaga, al kaj? Jooooooj kako cotkanega sinčka imaš! A mi ga daš za teden dni na posojo, da se bom igrala z njim? Kakšen cukrček! petra a držimo pesti! In dihaaaamo s tabo!!!!! Petra a, dejmo!!!! Naj bo čimprej konec, in naj bo čimmanj boleče Pokica, nič ga ne dam Se bom kar jaz crkljala z njim Potem bom itak v P in ga bom fuuuul pogrešala Ricinus? Ma nevem- men odvajalo ni pomagalo. V nič več ne verjamem. Maja, petek je super Upam, da me do takrat kej prime
< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 13.5.2009 13:58:38 >
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 13.5.2009 14:03:02
|
|
|
|
maja1488
|
Sem skoraj po tleh padla od smeha in presenečenja...grem po dnevni in se skor spotaknem ob igrače. Sama pri sebi neki zamrmram in rečem AUUUU. Pa se tamala obrne, pa vpraša kaj mi je. Povem, da sem skor padla, mala pa ful steče k meni, se me prime za nogo in reče - samo da si živa in zdrava!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 13.5.2009 14:04:05
|
|
|
|
pokica_
|
Maaaa pol pa nič FLASK_A, sj bom kmal dobla svojga lumpa . K sreči! Kaj imate fešto v petek v P v Postojni?
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 13.5.2009 14:05:33
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Maaaa pol pa nič FLASK_A, sj bom kmal dobla svojga lumpa . K sreči! Kaj imate fešto v petek v P v Postojni? Lahko začnemo spodaj v avli, če bo ful gužva, gredo lahko možje do minutke po uštipce, pa prnesejo. Ko sem bla za tamalo na oddelku je od ene mož skoz nosu pice od čuka skozi okno. MmmmmMM je blo fanj.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 13.5.2009 14:10:42
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 pokica petria je šel čep prej dopoldne enkrat aja, očitno sem spregledala. A popadke je imela tud že? Škoda ko pr nas v MS ni nobene picerije zravn P. A v sobi ste jedli pice?
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 13.5.2009 14:13:41
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 pokica petria je šel čep prej dopoldne enkrat aja, očitno sem spregledala. A popadke je imela tud že? Škoda ko pr nas v MS ni nobene picerije zravn P. A v sobi ste jedli pice? do prej ko je še bila tuki še ni imela popadkov... mmm pica v porodnišnici...sliši se dobro
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 13.5.2009 14:17:17
|
|
|
|
pokica_
|
Ooooooojaaaaa...to grem pa takoj rodit, če mi kdo pol pico prnese za nagrado!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 13.5.2009 14:18:22
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Ooooooojaaaaa...to grem pa takoj rodit, če mi kdo pol pico prnese za nagrado!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 13.5.2009 14:22:08
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Ooooooojaaaaa...to grem pa takoj rodit, če mi kdo pol pico prnese za nagrado! Pa še svežo štručko ! Kaj si človek lahko še več želi. Dudi imaš lep avatar...pa ne morm verjet da je Maj star že več kot 2 tedna. Ko bi že jst bla na tvojem mestu.
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 13.5.2009 14:23:34
|
|
|
|
pokica_
|
Jst sem se pa odločila, da nebom več tako neučakana in čakala skos popadke,...če bojo redni al ne...ko se bo zgodlo se bo....ko pol sem samo nestrpna
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 13.5.2009 14:23:49
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Ooooooojaaaaa...to grem pa takoj rodit, če mi kdo pol pico prnese za nagrado! Pa še svežo štručko ! Kaj si človek lahko še več želi. Dudi imaš lep avatar...pa ne morm verjet da je Maj star že več kot 2 tedna. Ko bi že jst bla na tvojem mestu. Ja kaj drugega si že res ne bi mogel želet...no ja razen dragega še ob sebi v P... Tako je je že star 2 tedna in 2 dni
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 13.5.2009 14:30:08
|
|
|
|
maja1488
|
Te pice so ble na ginekološkem oddelku medtem ko smo čakale na popadke. Na porodnem to ne moreš, ker je v prvem nadstropju.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 13.5.2009 14:36:39
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Maaaa pol pa nič FLASK_A, sj bom kmal dobla svojga lumpa . K sreči! Kaj imate fešto v petek v P v Postojni? Lahko začnemo spodaj v avli, če bo ful gužva, gredo lahko možje do minutke po uštipce, pa prnesejo. Ko sem bla za tamalo na oddelku je od ene mož skoz nosu pice od čuka skozi okno. MmmmmMM je blo fanj. Jaz sem takoj za Za pit pa jaz pšrinesem! Kar Ricinus-a, a bo OK?
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 13.5.2009 14:39:02
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Sem skoraj po tleh padla od smeha in presenečenja...grem po dnevni in se skor spotaknem ob igrače. Sama pri sebi neki zamrmram in rečem AUUUU. Pa se tamala obrne, pa vpraša kaj mi je. Povem, da sem skor padla, mala pa ful steče k meni, se me prime za nogo in reče - samo da si živa in zdrava! iiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 13.5.2009 14:42:05
|
|
|
|
maja1488
|
Flaška, ricinus bo OK, jaz prinesem malinov čaj. KatMat, a ti tut prideš? No kdo bo vse, Oliva, jaz, Flaška?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 13.5.2009 14:42:07
|
|
|
|
KatMat
|
glede mojih zobkov sploh ne bom komentirala ker mam pri 23 manj zob kot vase babice.. sem imela super otrosko zobarco ki je na zalost bila alkoholik in mi z vrtanjem po dlesnih in zdravih zobeh prisluzila eno fajn okuzbo zaradi katere sem izgubila 75% svojih zobkov...in tako se tolazim z inplantanti in mosticki
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 13.5.2009 14:42:37
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Flaška, ricinus bo OK, jaz prinesem malinov čaj. KatMat, a ti tut prideš? No kdo bo vse, Oliva, jaz, Flaška? pica???ne rabite dvakrat rect!se popravim-vazn da je hrana!
< Sporočilo je popravil KatMat -- 13.5.2009 14:44:30 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 13.5.2009 14:43:25
|
|
|
|
KatMat
|
tako sem si prisluzila se smrtni strah pred ambulantami
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 13.5.2009 14:43:54
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat glede mojih zobkov sploh ne bom komentirala ker mam pri 23 manj zob kot vase babice.. sem imela super otrosko zobarco ki je na zalost bila alkoholik in mi z vrtanjem po dlesnih in zdravih zobeh prisluzila eno fajn okuzbo zaradi katere sem izgubila 75% svojih zobkov...in tako se tolazim z inplantanti in mosticki O boga. Sem imela jaz podobno. Sicer mi je spulila 'samo' 2, potem je moja mami pop***** in me peljala drugam. BTW, to so bli zdravi zobje z majhno luknjico.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?