|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
13.5.2009 13:37:38   
Dudica1
pokica  petria je šel čep prej dopoldne enkrat user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
13.5.2009 13:43:12   
Anonimen
ojla ženske, vidim da se spet dogaja !

Sem tudi iz CTG, ki je kazal redne popadke, ki pa jih ne čutim ( šeuser posted image )... dobila tudi porcijo železa, zdaj pa nekaj skuhat, da ne bomo še skup zlezli...

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4752
13.5.2009 13:44:57   
lananai
Jst mam pa eno vprašanje... Dans sem dobila domov papir za porodniško iz CSD. Porodniško sem začela 18. aprila. Najbrž mi potem za april nakažejo samo od 18. do 30.04. porodniške? Za 01. do 17.04. dobim pa še preostanek plače od delodajalca?
Pa še to - koliko % naj bi bila razlika med bruto in neto? Ker meni se zdi, daje večji procent zdej pri porodniški, kot je bil prej pri plači? A se katera spozna na to? Po mojih izračunih bom dobila porodniško nekje 150-200€ manjšo kot plačo... user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
13.5.2009 13:48:04   
maja1488
Oliva, likar je dopoldan mislim da. So bli pa še Tašev, Kristan in un iz Idrije, ki ne vem kako mu je ime.

Sama moška zasedba.

Taševa bi si jaz želela, v primeru, da se kaj zakomplicira. Kristana sem imela pri prvem porodu in je imel zraven praktikantko, tko da je še šlo. Drugače je pa klasa zase. Nebi ga znala opredelit.

Flaša, sej te vzamemo s sabo. V petek zvečer ok?

Pa tamali je ful cortkan.

KatMat, tebe pa razganja. Gravž.

COPKA, KONČNO....ISKRENE ČESTITKE!

Tanja, tebi pa velik sreče na razgovoru. Pa ne rodit tam OK. Počaki do petka zvečer.

Aja KatMat, bejž k zobarju. Boš pol še popadke dobila. Boljše kot da te na porodni zob boli. Ajde ŠIBAJ!

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
13.5.2009 13:50:44   
maja1488
Aja, v Postojni so še Reš, Jordan (to so ženske), pa ena, ki je bla pri meni šele praktikantka. To pa je mende to. Babce so pa baje vse OK.

Meni je najbolj fanj sestra Mirko. Ful je prijazen in ustrežljiv.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
13.5.2009 13:57:08   
maja1488
Pri Kristanu mislim, da ti dovolj pove že to, da si barva lase in brke.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
13.5.2009 13:57:45   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_
FLASK_A evo mene na raport! user posted image  Še zmeraj 2v1 kot vidiš. Maaaa, sem danes iskala v DMu ricinusovo olje,..pa ga niso imel, moram it v lekarno ponj. A res pomaga, al kaj?
Jooooooj kako cotkanega sinčka imaš! A mi ga daš za teden dni na posojo, da se bom igrala z njim? user posted image  Kakšen cukrček! user posted image

petra a držimo pesti! In dihaaaamo s tabo!!!!!user posted image user posted image user posted image

Petra a, dejmo!!!! Naj bo čimprej konec, in naj bo čimmanj bolečeuser posted image

Pokica, nič ga ne damuser posted image Se bom kar jaz crkljala z njim user posted image user posted image Potem bom itak v P in ga bom fuuuul pogrešalauser posted image Ricinus? Ma nevem- men odvajalo ni pomagalo. V nič več ne verjamem.

Maja, petek je superuser posted image Upam, da me do takrat kej primeuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 13.5.2009 13:58:38 >

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
13.5.2009 14:03:02   
maja1488
Sem skoraj po tleh padla od smeha in presenečenja...grem po dnevni in se skor spotaknem ob igrače. Sama pri sebi neki zamrmram in rečem AUUUU. Pa se tamala obrne, pa vpraša kaj mi je. Povem, da sem skor padla, mala pa ful steče k meni, se me prime za nogo in reče - samo da si živa in zdrava!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
13.5.2009 14:04:05   
pokica_
Maaaa pol pa nič FLASK_A, sj bom kmal dobla svojga lumpauser posted image user posted image . K sreči!

Kaj imate fešto v petek v P v Postojni? user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
13.5.2009 14:05:33   
maja1488

Maaaa pol pa nič FLASK_A, sj bom kmal dobla svojga lumpauser posted image user posted image . K sreči!

Lahko začnemo spodaj v avli, če bo ful gužva, gredo lahko možje do minutke po uštipce, pa prnesejo.

Ko sem bla za tamalo na oddelku je od ene mož skoz nosu pice od čuka skozi okno. MmmmmMM je blo fanj.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
13.5.2009 14:10:42   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

aja, očitno sem spregledala. A popadke je imela tud že?

Škoda ko pr nas v MS ni nobene picerije zravn P. A v sobi ste jedli pice? user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
13.5.2009 14:13:41   
Dudica1

aja, očitno sem spregledala. A popadke je imela tud že?

Škoda ko pr nas v MS ni nobene picerije zravn P. A v sobi ste jedli pice? user posted image

do prej ko je še bila tuki še ni imela popadkov...

mmm pica v porodnišnici...sliši se dobro user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
13.5.2009 14:17:17   
pokica_
Ooooooojaaaaa...to grem pa takoj rodit, če mi kdo pol pico prnese za nagrado! user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
13.5.2009 14:18:22   
Dudica1

Ooooooojaaaaa...to grem pa takoj rodit, če mi kdo pol pico prnese za nagrado! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
13.5.2009 14:22:08   
pokica_

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še svežo štručkouser posted image ! user posted image user posted image user posted image  Kaj si človek lahko še več želi. user posted image
Dudi imaš lep avatar...pa ne morm verjet da je Maj star že več kot 2 tedna. user posted image  Ko bi že jst bla na tvojem mestu. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
13.5.2009 14:23:34   
pokica_
Jst sem se pa odločila, da nebom več tako neučakana in čakala skos popadke,...če bojo redni al ne...ko se bo zgodlo se bo....ko pol sem samo nestrpnauser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
13.5.2009 14:23:49   
Dudica1

Pa še svežo štručkouser posted image ! user posted image user posted image user posted image  Kaj si človek lahko še več želi. user posted image
Dudi imaš lep avatar...pa ne morm verjet da je Maj star že več kot 2 tedna. user posted image  Ko bi že jst bla na tvojem mestu. user posted image

Ja kaj drugega si že res ne bi mogel želet...no ja razen dragega še ob sebi v P...user posted image

Tako je je že star 2 tedna in 2 dni user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
13.5.2009 14:30:08   
maja1488
Te pice so ble na ginekološkem oddelku medtem ko smo čakale na popadke. Na porodnem to ne moreš, ker je v prvem nadstropju.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
13.5.2009 14:36:39   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Lahko začnemo spodaj v avli, če bo ful gužva, gredo lahko možje do minutke po uštipce, pa prnesejo.

Ko sem bla za tamalo na oddelku je od ene mož skoz nosu pice od čuka skozi okno. MmmmmMM je blo fanj.

user posted image user posted image Jaz sem takoj zauser posted image Za pit pa jaz pšrinesem! Kar Ricinus-a, a bo OK?

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
13.5.2009 14:39:02   
KatMat

Sem skoraj po tleh padla od smeha in presenečenja...grem po dnevni in se skor spotaknem ob igrače. Sama pri sebi neki zamrmram in rečem AUUUU. Pa se tamala obrne, pa vpraša kaj mi je. Povem, da sem skor padla, mala pa ful steče k meni, se me prime za nogo in reče - samo da si živa in zdrava!

iiiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
13.5.2009 14:42:05   
maja1488
Flaška, ricinus bo OK, jaz prinesem malinov čaj.

KatMat, a ti tut prideš?

No kdo bo vse, Oliva, jaz, Flaška?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
13.5.2009 14:42:07   
KatMat
glede mojih zobkov sploh ne bom komentirala ker mam pri 23 manj zob kot vase babice..
sem imela super otrosko zobarco ki je na zalost bila alkoholik in mi z vrtanjem po dlesnih in zdravih zobeh prisluzila eno fajn okuzbo zaradi katere sem izgubila 75% svojih zobkov...in tako se tolazim z inplantanti in mosticki

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
13.5.2009 14:42:37   
KatMat

Flaška, ricinus bo OK, jaz prinesem malinov čaj.

KatMat, a ti tut prideš?

No kdo bo vse, Oliva, jaz, Flaška?

pica???ne rabite dvakrat rect!se popravim-vazn da je hrana!

< Sporočilo je popravil KatMat -- 13.5.2009 14:44:30 >

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
13.5.2009 14:43:25   
KatMat
tako sem si prisluzila se smrtni strah pred ambulantami

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
13.5.2009 14:43:54   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

glede mojih zobkov sploh ne bom komentirala ker mam pri 23 manj zob kot vase babice..
sem imela super otrosko zobarco ki je na zalost bila alkoholik in mi z vrtanjem po dlesnih in zdravih zobeh prisluzila eno fajn okuzbo zaradi katere sem izgubila 75% svojih zobkov...in tako se tolazim z inplantanti in mosticki

O boga. Sem imela jaz podobno. Sicer mi je spulila 'samo' 2, potem je moja mami pop***** in me peljala drugam. BTW, to so bli zdravi zobje z majhno luknjico.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?