Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.5.2009 21:55:18
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=5&podskupina=54&artikel=406 http://www.bugaboo.com/sl/en kakšen se vam zdi tale voziček? a ga ima katera mogoče? Meni je lep... sam drag je ko Zakaj te pa to zanima? ja drag je full; samo pa tak simpatičen, aja, brat pričakuje pa sva šle z njegovo v Trst ga pogledat pa njo tko zanima kako se obnese in to; trgovka je bla full prijazna, sploh nisem mogla verjet; vse full lepo razložila, ga raztavla, sestavla in tko, res prijazna
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.5.2009 22:26:43
|
|
|
|
sončko
|
mama milchy, ja, saj ta vozek se sploh ne da kupiti brez košare! samo v kompletu! avtosedeža pa nimamo njihovega, imamo pa maxi-cosi in zraven smo kupili adapterje, tako, da lupinico lahko damo na ogrodje vozička! je pa to res enkraten vozek! s košaro tehta le 10 kg, ročaj vozička se obrača na obe strani, košaro lahko obračaš in tako! če greš po terenu obrneš(samo roč prestaviš) voziček tako, da greš s tavelikimi kolesi naprej, in gre super po makedamu! ročaj je nastavljiv po višini, ni po stopnjah, ampak si ga res sam "vlečeš" ven in not, kot ti paše! ma res, mi smo res zadovoljni! in po dvomesečni uporabi, še nismo našli niti ene pomanjkljivosti! košaro pa lahko tudi malo nagneš, ko dojenček ni več zadovoljen da gleda v strop, haha! ne moreš ga pa še dati v športni del! res je super! vse! res smo dali zanj ulala denarja (smo kupili še vse tiste pritikline, ki jih ponujajo zraven), ampak nam ni niti malo žal!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.5.2009 22:44:21
|
|
|
|
yania
|
grahec imaš ZS.... ravno tako HELIMAŠA.....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.5.2009 22:45:06
|
|
|
|
yania
|
Zdaj grem pa kako slikico s fotoaparata gor dat...da malo pofrišam zadeve....da vidite kak lumpetek je že naši Timon...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.5.2009 23:04:49
|
|
|
|
helimaša
|
YANIA jst nism nč dubla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.5.2009 23:40:01
|
|
|
|
yania
|
helimaša...jooj, pa res ni med poslanimi...pa kako to bom jutri še enkrat..ne da se mi zdej še enkrat....pa sem poslala...hm..
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 13.5.2009 8:23:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! Joj, kakšno vreme je danes! Pa upam, da se bo malo porihtalo in bo posijal sončkek. Spali smo bolj tak, ker sem ga ob polnopči dala k sebi v posteljo, ker je bil lačen, pa je skoz nekaj brundal, pa se obračal...se vedno tak v diagonalo postavi, če gledaš moj položaj v postelji.... Če me razumete, kaj sem hotela povedati... Sedaj se je pa dodatka napapal, pa spi.. Evo pa še nova slikica za seznam: Pasenje kravice:
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 13.5.2009 10:00:44
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! kaj je danes zoprno vreme,da ni za nikamor,zgleda tak,kot ,da se bo vsak čas vlilo... in kako ste? dajte mi povedat,a se še kateri od vaših bebic slini,da vse teče od njih? naš se slini,pa zdaj par dni je ugotovil,da kk so rokice fine in si jih tišči v usta-mali bi kr obe,če bi le šlo hehe naša zaenkrat še nič kaj pretirano
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 13.5.2009 10:02:44
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! kaj je danes zoprno vreme,da ni za nikamor,zgleda tak,kot ,da se bo vsak čas vlilo... in kako ste? dajte mi povedat,a se še kateri od vaših bebic slini,da vse teče od njih? naš se slini,pa zdaj par dni je ugotovil,da kk so rokice fine in si jih tišči v usta-mali bi kr obe,če bi le šlo hehe naša zaenkrat še nič kaj pretirano Ja Ji moram roke dobesedno vleč iz ust pa not dudo tiščat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 13.5.2009 10:05:08
|
|
|
|
MalaČebelica
|
yania hvala glede mnenja o čajčkih. mislim da se ne bom več sekirala (vsaj dokler ne najdem nove skrbi ) ker sem zdaj malo spraševala in večinoma ženske, ki so dojile, niso dajale čajčka (no, vsaj tiste ki sem jih jaz vprašala), oziroma ga dostikrat otrok ni sprejel pa četudi je bila največja vročina sredi največjega poletja. pa ni prišlo do dehidracije.... zdaj edino pazim, da res dam takoj za pit, ko se mi zdi da zahteva, ker je ne upam brezveze zavlačevat. no patronažna mi je rekla, da naj tudi štejem polulane plenice - da je to tudi znak, da otrok ni dehidriran, če jih je 5-6 polulanih na dan. in to normo več kot izpolnjujemo pa tudi napreduje ok. tak da upam, da delam prav...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 13.5.2009 10:11:19
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania, ne vem kaj bi rekla na besede vaše razvojne. To, kar itak že vse vemo - da vsak drugače govori. Vsaka pa mora bit pametna in delat kakor najboje sama zna. Moja Nika je tud doma včasih v lupinici in se prav lepo počuti noter. Kengurujčka pa ne mara. Niti pestunje ne. Za enkrat. ma meni se že tudi meša od vsega kar slišim - vsak pove drugače včasih se mi zdi je res najbolje delat po zdravi pameti pa pika. to vedno pravim, ampak se pol še vseeno kar naprej nekaj sekiram, če delam ok al ne....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 13.5.2009 10:19:37
|
|
|
|
tasa_m
|
dober daaaannn, sicer grdo vreme ampak ok,dan pa je če že ni dober. IZVIRNO SPOROČILO: spps dajte mi povedat,a se še kateri od vaših bebic slini,da vse teče od njih? naš se slini,pa zdaj par dni je ugotovil,da kk so rokice fine in si jih tišči v usta-mali bi kr obe,če bi le šlo ja, spps naša se slini. Sem zadnjič že kolegico spraševala če ma slinavko, kako dela.. Rokice..ja mi je znano. Jaz ji takrt hitro dudo prtisnem ampak frajerka se obrne vstran in si dalje tiši rokice not. Že zdaj me ma za norca. Samo čakam, kdaj bo kaka nogica v ustih.. IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=5&podskupina=54&artikel=406 http://www.bugaboo.com/sl/en kakšen se vam zdi tale voziček? a ga ima katera mogoče? men je lep, samo cena mi je pa prav odvratna Kokica32.. Valentin pa je že pravi cukrček RAZVOJNA? Kaj je sploh to? (mogoče sem malo zaostala ampak res ne vem). Mi tega nimamo v Mb. ali pač? Midve z Lijo ziher ne ker nisma nikjer naročeni.. Glede lupinice pa sem jaz itak bila stalno za da je to samo za v avto. Samo jaz jo zdj kdaj pa kdaj peljem v lupini ko grem npr. na pokopališče ..itak je vseeno al je 5 min. dalje not da svečko prižgem ali pa se 5. min. dalje peljema.. Ma v Mb. jih vidim sto ko se šetajo po mestu pa imajo samo lupinico gor. Tak da..
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 13.5.2009 10:20:28 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 13.5.2009 10:21:14
|
|
|
|
MalaČebelica
|
pa še ena naša slikica od našega telebajska
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 13.5.2009 10:26:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dober daaaannn, sicer grdo vreme ampak ok,dan pa je če že ni dober. IZVIRNO SPOROČILO: spps dajte mi povedat,a se še kateri od vaših bebic slini,da vse teče od njih? naš se slini,pa zdaj par dni je ugotovil,da kk so rokice fine in si jih tišči v usta-mali bi kr obe,če bi le šlo ja, spps naša se slini. Sem zadnjič že kolegico spraševala če ma slinavko, kako dela.. Rokice..ja mi je znano. Jaz ji takrt hitro dudo prtisnem ampak frajerka se obrne vstran in si dalje tiši rokice not. Že zdaj me ma za norca. Samo čakam, kdaj bo kaka nogica v ustih.. IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=5&podskupina=54&artikel=406 http://www.bugaboo.com/sl/en kakšen se vam zdi tale voziček? a ga ima katera mogoče? men je lep, samo cena mi je pa prav odvratna Kokica32.. Valentin pa je že pravi cukrček RAZVOJNA? Kaj je sploh to? (mogoče sem malo zaostala ampak res ne vem). Mi tega nimamo v Mb. ali pač? Midve z Lijo ziher ne ker nisma nikjer naročeni.. Glede lupinice pa sem jaz itak bila stalno za da je to samo za v avto. Samo jaz jo zdj kdaj pa kdaj peljem v lupini ko grem npr. na pokopališče ..itak je vseeno al je 5 min. dalje not da svečko prižgem ali pa se 5. min. dalje peljema.. Ma v Mb. jih vidim sto ko se šetajo po mestu pa imajo samo lupinico gor. Tak da.. Hvala, hvala... Midva sva tudi naročena v RA in sicer 11.06. ...Zaradi prezgodnjega poroda, močne zlatenice, mojega poteka nosečnosti, držanja glavice...pa ne vem več zaradi česa še...Tak da...v Bistrici jo imamo in verjetno je tudi v MB, samo pač tvoja Lija ne rabi tja hodit.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 13.5.2009 10:26:11
|
|
|
|
MalaČebelica
|
o tasa. dober dan. kdaj se zdaj mi dobimo? ko bo jo naši otročiči šli v šolo, glede na to kak se dogovarjamo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 13.5.2009 10:26:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa še ena naša slikica od našega telebajska Lučkano!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 13.5.2009 10:27:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica o tasa. dober dan. kdaj se zdaj mi dobimo? ko bo jo naši otročiči šli v šolo, glede na to kak se dogovarjamo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 13.5.2009 10:31:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica o tasa. dober dan. kdaj se zdaj mi dobimo? ko bo jo naši otročiči šli v šolo, glede na to kak se dogovarjamo ma sem glih htela tebe to vprašat.. ja enkrat naslednji teden bi bilo kul ha? ker jutri grem v Lenart in sem v Lenartu do nedelje.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 13.5.2009 10:32:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa še ena naša slikica od našega telebajska glej ti njo kak gleda v fotoaparat. Spogledljivka mala..
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 13.5.2009 10:36:47 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 13.5.2009 10:35:04
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša hej! po zeloooo doooolgem času se mal oglašam.....od kar sm na FB-ju sploh ne pridem do RR-ja....obup.. drgač smo super.....Zoja videno napreduje.....poliva mi še vsake toliko časa....tko da ni več vsak dan po vsakem obroku.....Maša se je že prvadla....tko da je zdej že kr lušno.....ponoči itak celo noč spimo.....je pa res da en tedn zaspi šele okoli enajstih.....se mi zdi da pa ful mal poje.....glede na to da je že v štartu velik pojedla se mi zdi da je še kr na istem....sm drugač pa napreduje....tko da najbrž ni panike..... UZ kolkov imave 26.5......tko da mislm da mora bit vse OK...... no zdej pa greve še mal vn..... lep podravček helimaša, a maš UZ pri Trampužu? Če maš, pol se vidimo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 13.5.2009 10:37:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Hvala, hvala... Midva sva tudi naročena v RA in sicer 11.06. ...Zaradi prezgodnjega poroda, močne zlatenice, mojega poteka nosečnosti, držanja glavice...pa ne vem več zaradi česa še...Tak da...v Bistrici jo imamo in verjetno je tudi v MB, samo pač tvoja Lija ne rabi tja hodit. Ni zakaj, kar je res je res Aha, aha..zanimivo da nič ne vem o tem. Pa kaj to te pediater naroči ali kako? Ker res nimam pojma da bi bile pa sma tudi mesec prehitro rojene. No, bom pa se pozanimama ko imamo cepljenje da nebom kaj izpustila No, da pokažem kako sma midve na navideznem sprehodu.. Ona v košari na balkonu, mama pa na RR in FB
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 13.5.2009 10:51:50
|
|
|
|
Najaa
|
tasa haha, jaz sem tud Tijo šetala že pri 2-3m v lupinici okoli. Njej je bilo preveč dolgčas v košari, ko ni ničm ven vidla! Nika je pa čist drugačna. Ona se ful zamoti z igračkami, ki ji visijo s strehice. Jih gleda, se jim smeji... pa ko ji navijem muziko, je čist vesela. Če vaju niso poslali v RA, si lahko samo vesela. Pol je vse super duper. Midve sva šle, ker naša P nedonošenčke pač avtomatično pošlje in Nika je tudi cela zategnjena. Glavico obrača v desno navzgor, tako da greva na fizioterapijo. Jaz sem bila pa danes pri zdravniku, ker me tak okoli mehurja boli, ampak ni mehur. Popoldan grem pa g G. Upam, da ni kaj narobe.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 13.5.2009 10:53:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasa--pa kaj po njej dežuje, da imaš to prevleko čez?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 13.5.2009 10:58:04
|
|
|
|
lejca
|
Dan.. lahk se meni spremnite slikco nasega mattea.. hvala lejca
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?