Rubin.
|
Helou, jaz sem tu . Punce, jaz sem se pa imela tako fajn čez vikend, da se ne da opisat. V soboto je Mala miss imela šport-špas in smo vsi trije (oz. vseh 5 ) šli na prireditev, bilo je enkratno in potem še ves popoldan uživali. V nedeljo smo si pekli na žaru, popoldne pa smo šli v park kolesarit in spušat zmaja, no jaz sem medtem uživala v senčki z knjigo v rokah. Se ne spomnim, kdaj smo bili cel vikend skupaj, ker ati ponavadi dela, zato je bil ta še toliko bolj čaroben. Danes pa sem šla malce v C&A, pogledat za hčer, če imajo kaj lepega in sem seveda poleg majčk in 3/4 hlač zanjo, kupila še dve cortkani kapici. Sej sem se po prstih pa ni nič pomagalo . IZVIRNO SPOROČILO: Belen shadow, nokes.... ja wem da bi mogla na B.... ma kaj da delam doma??? pole mi je dolgčas.... Meni pa še v življenju ni bilo dolgčas, edni mogoče takrat, ko moram koga čakat, pa ga ni ob dogovorjeni uri. V prvi nosečnosti, sem tudi bila na porodniški, ampak takrat smo adapitrali celotno stanovanje, razen kuhinje in kopalnice, in so bili tu mojstri, še 14 po porodu, tako da je bilo pestro. Sedaj pa mi paše, dopoldan opavim vsa hišna opravila, popoldan pa se posvetim Mali miss. Sicer pa sem jaz prosti čas izkoristila za: kafetkanje z kolegicami, branjem knjig, gledanje filmov, hodila sem na sprostitvene vaje za nosečnice, počivala, spala!!! (to je zelo pomemben dejavnik, ker se po rojstvu otrok zdi nedosegljiv ideal ), hodila na sprehode, pasla firbce po otroških trgovinah, uživala na sončku,.... Mislim ni da ni in predvsem zelo uživala v nosečnosti. Pazi to, nisem niti imela ineterneta, ki ti lahko vzame kar veliko prostega časa. O Nokes in mucka sta nas prišle pozdravit . Moram iti tudi malo na Dvojčke 2009 pogledat, kako se kaj imajo naše dvojne mamice. POGREŠANE - SE IŠČEJO: buba.miska Almk Mlinčka Barbk če jih kdo vidi, naj jim sporoči, da so med pogrešanimi !!! Imejte se lepo. Aja danes sem šla po rezultate za hemoglobin in je 127 .
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 11.5.2009 13:53:53 >
|