|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
13.5.2009 8:22:11   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

Dobro jutro.

Majchy ti si čist divja user posted image user posted image user posted image Hvala za kavo! Daj nam pokaži še vaš "soon to be home"! In ne skrbi če je Hana pokakana- če bi jo motlo se bi zbudla. Meni so v bolnici rekl, da to bolj nas starše moti. Moj ko se pokaka v roku 5 minut sigurno se loti bit siten. tudi če se full polula med enim in drugim hranjenjem- pa ga previjem in je OK. Edino če ma ful občutljivo ritko, pol zna bit problem.

jutro!
zakaj sem divja?user posted image a ni lepo videt vse obarvano ko prideš brat ptiče in čebeleuser posted image user posted image user posted image user posted image bom en dan šla poslikat in pokažem hiško.......hana nima občutljive rite-HB

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
13.5.2009 8:23:02   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

no jaz spet zbiram ideje:
zdele sem se odločila da bom hano popokala in bova šle v fotografski tudio se slikat za atija.....a bo kul če mu dam samo sliko v okvir,ali kaj drugega?dala bi mu pa danes!

Jaz mislim, da je to eno tako luštno in zadostno dopolnilo k že kupljenemu darilu. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
13.5.2009 8:24:17   
Urša08
majchy23 slikica vajine princeske bo super darilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
13.5.2009 8:24:20   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Jutro!
Evo, mi2 smo tudi že 1 uro pokonci. Je učeri Gajazapančala ob 21:30 in prespala celo noč. Ta smotka se je zaačela full odkrivat in sm jo dobila prov odkrito zjutri!
Učeri smo pol šli vn na sprehod-no mi2 z Gajo, moj je biu pa z rolerji. Sam pol sm se ustavla na eni pijački k smo lih sodelavce srečali, moj je šou pa malo rolat.

majchy, tnx za kafe! user posted image   Fajn si tvojmu kupla za RD-jst mojmu tudi ponavadi kaj za oblečt nabavim oz če kaj nujno rabi!

samo malo, se joka...

Jutro tudi tebi!

Mi smo tudi že uro in pol pokonci.

Moj se nekak ne odkrije lih- razen čist zjutraj, ko se loti "pogovarjat" z vrtiljakom user posted image user posted image user posted image Se pa orne skoraj čist počez in zleze skoraj čist k petam user posted image user posted image user posted image Ampak odejo mu nekak uspe vlečt z sabo, tak da je vedno lepo pokrit user posted image user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
13.5.2009 8:25:50   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Dobro jutro.

Majchy ti si čist divja user posted image user posted image user posted image Hvala za kavo! Daj nam pokaži še vaš "soon to be home"! In ne skrbi če je Hana pokakana- če bi jo motlo se bi zbudla. Meni so v bolnici rekl, da to bolj nas starše moti. Moj ko se pokaka v roku 5 minut sigurno se loti bit siten. tudi če se full polula med enim in drugim hranjenjem- pa ga previjem in je OK. Edino če ma ful občutljivo ritko, pol zna bit problem.

jutro!
zakaj sem divja?user posted image a ni lepo videt vse obarvano ko prideš brat ptiče in čebeleuser posted image user posted image user posted image user posted image bom en dan šla poslikat in pokažem hiško.......hana nima občutljive rite-HB

Itak, da je lepo user posted image user posted image user posted image Prov fajn je videt da je nekdo že pokonci in da uživa... Sem takoj boljše volje user posted image user posted image
Če ni občutljive ritke pa je jaz nebi budila. Bo že povedala da jo moti, ko jo bo začelo motit user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
13.5.2009 8:26:38   
Katjusa
jutro....

mi smo bli dons zgodni 7:30 smo vstali.... zdej pa že spet ajamo, florjan gleda mal TV jst pa pripravljem mlekaca za pol k bo babi pazla, ne bom otrok s sabo vlekla, ker pol ne bomo nič videli ker imajo na vsaki mizici kako igračko in pol se florjan če kr igratuser posted image user posted image user posted image user posted image

kaj če bo v petek tako vreme ko dons kje je razarvna lokacija?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
13.5.2009 8:28:58   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jutro....

mi smo bli dons zgodni 7:30 smo vstali.... zdej pa že spet ajamo, florjan gleda mal TV jst pa pripravljem mlekaca za pol k bo babi pazla, ne bom otrok s sabo vlekla, ker pol ne bomo nič videli ker imajo na vsaki mizici kako igračko in pol se florjan če kr igratuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jutro, katjusa- lepo nakupujte.

Sam res... v petek vas bo Zofka lulala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

seveda vam tega ne prvoščim

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
13.5.2009 8:29:59   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy23 slikica vajine princeske bo super darilo user posted image user posted image user posted image

se strinjamuser posted image user posted image user posted image

to sta pa moja sončka dons zjutraj....
user posted image
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
13.5.2009 8:31:01   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jutro....

Jutro, katjusa- lepo nakupujte.

Sam res... v petek vas bo Zofka lulala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

seveda vam tega ne prvoščim

kak to misliš vas bo najbrž si se zatipkala ko si misla napisat NAS BO:)

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
13.5.2009 8:33:56   
Urša08
Katjuša iiii kako Florjan lepo objema Benjamina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
13.5.2009 8:34:33   
Pupka
Nas je včeraj Pankracij tok poscal, da mamo dost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maladva sta pa res lubana. Sam zakaj ma tavelik dudo, tamaučk pa ne user posted image user posted image user posted image user posted image

Zanimivo. user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
13.5.2009 8:35:02   
sunny24
majchy, ej, kaj pa une profi fotke ko sta se šla s tvojim slikat ko si bla še user posted image ? A nam pokažeš?user posted image

katjusa in pupka, jutro tudi vam! 

katjusa, lepe slikice! Gaja je tudi zdej nazaj zaspala...Lep šoping!user posted image

pupka, pol se pa tvoj znajde! Lepo za pokrit s sabo po celi postli. user posted image  Gaja se pa full odriva z nogami in jo tudi po 2x na noč prestavljamo, k je z glavo že prov v kotu postle...Pol se pa jezi, k ona bi se še odrivala pa nima več kam...user posted image user posted image user posted image

majchy, fajn darilo za zravn! user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
13.5.2009 8:37:40   
Katjusa

Nas je včeraj Pankracij tok poscal, da mamo dost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maladva sta pa res lubana. Sam zakaj ma tavelik dudo, tamaučk pa ne user posted image user posted image user posted image user posted image

Zanimivo. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja taveč je dojenček tamal pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša iiii kako Florjan lepo objema Benjamina user posted image user posted image user posted image

ja florjan bi ga skos cartal pa lupčkal.... ne morem verjet, da je tok navdušen in ko ga kdo prime v roke vedno reče to je moj bratecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
13.5.2009 8:42:35   
Katjusa
zdej pa šibam lep dan in uživejte s svojimi sončki....

BRKN mislim nate in stiskam pestiuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
13.5.2009 8:47:23   
Deja
majchy - samo nasvet za fotkanje.... mi smo se fotkali pred 14dnevi in slike so bile grozne.Žiga je sedel atiju na kolenu... glavica pa se mu je naslonila na prsa... slike sploh niso bile za uporabo...Ker je Žiga zgledal kot da ima nevem kolko kilogramov več...

Poskusi dati Hano ležat na tla in jo naj fotograf fotka od zgoraj navzdol... Mi smo to naredili in slike so super!!! Ker takim malim škratom kar izgine vrat če jih pokonci držiš in slikaš...

< Sporočilo je popravil Deja -- 13.5.2009 9:01:17 >

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
13.5.2009 8:50:41   
MIHAILO
jutroooooo...zunaj je oblacno in jaz imam zato cas za rr...prebrat vas nisem mogla,ker je full velik,sem pa malo preletela...drugace smo vredu,skoz zunaj na soncku...malo bom odg koliko se spomnim...
REBEKA-ne sekiraj se jaz sem tudi en dan dodajla aptamil,potem sem pa Mihaila pristavljlala in je spet steklo vse skupaj...drzim pesti ,da se vama...
BALONCHY uzivajjjjjj
MAJCHY full dobro darilouser posted image
KIK v pon.sem zasla v njega,take lepe in kvalitetne cotke so,da nisem mogla verjet...bom prilimala slikice ,k ma Mihailo oblecen kompletek iz Kika...
HISA-full lepa,mislim da od pupke...
LUNICA-zadnjic je bil Mihailo cist moker v njej in lunica tudi,tko je vpil ,da sem ga morala ven vzet...smo ga pa parkrat peljali v kosari,ki ima tudi pasove za voznjo in je full dobr ,ko tko lepo spi v njej pa ni mu vroce...sem razm.da ga na dopust ,ko je 7h voznje peljem v njej,sam ko pravijo ,da ni varno...sam una lunica je men cist neudobna...
SPORTNI DEL ga bom dala na vozicek in Mihaila notri in vam slikam,da mi poveste kdaj ga lahko zacnem uporabljati ,glede na to ,da ne gre v cist lezeci polozaj...MIHAILO brca z nogicami v kosari in hoce gledatuser posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
13.5.2009 8:50:50   
simonakr
Jutro!

No mi imamo spet mal zmešan ritem - se je 3x zbudila ponoč pol je bla pa ob 7 že spet pokonc, jedla ni skor nč in zaspala nazaj! Kdo bi jo razumu user posted image user posted image user posted image user posted image

BarbaraGS - pri moji pa flaša ni panike, samo jošk neče! Tko da sm razmišljala da bi ji zvečer uvedla flaško in svoje izbrizgala, čez dan in ponoč se bova pa nekak dojile. Sej to je tko ko bova pa čist v nulo pogruntale sistem bo pa mleka zmankal al pa kej podobngauser posted image

Petek - Ja upejmo da nas bo zofija pri meru pustila, nikol pa ne veš. A ma katera kakšno idejo kje bi se dobile če bo dež?

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
13.5.2009 8:55:16   
Pikica_82
JUtro!
Majchy midva sva dala atiju za darilo podlogo za miško, na kateri je bil odtisnjen Aleks. Ati je pač računalničar user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
13.5.2009 8:55:38   
MIHAILO
MAJCHY ZA SEZNAM-UZ.KOLKOV 27.5.
PREGLED ZARADI INFEKCIJE V NEFROLOSKI AMBULANTI 26.5.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
13.5.2009 8:56:35   
Čebel@
sunny.....evo jih-sem že pozabila nanjeuser posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
13.5.2009 8:57:17   
MIHAILO
-PIKICA kak fajna ideja.Moj je tudi racunalnicar ,tko da mam idejo zdj --hvalauser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
13.5.2009 9:01:50   
Čebel@
sem se zmenila s kolegom ki je fotograf(on je te slike posnel) da prideva tja se slikat

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
13.5.2009 9:02:03   
Deja
Evo slikic ki sem jih obljubila... prva - leva --> sedi na kolenu, druga - desna --> leži na tleh
user posted image
mislim da je razlika očitna...

Tu pa sta še meni najljubši slikici... levo ima na osebni, desna pa je preprosto najbolj posrečena fotka...
user posted image

lep pozdrav...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
13.5.2009 9:03:35   
sunny24
majchy, lepe slikice! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Hvala! user posted image

Mene je pa kar mama slikala z bušijem...Smo mele eno foto popoldne...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
13.5.2009 9:05:37   
sunny24
deja, sam je res razlika! Pa ku je posrečen na uni fotki k jezička kaže...user posted image

Joj, jst morem it Gajo slikat za osebno...Sam se mi kar ne da it...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?