Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 18:36:39
|
|
|
|
FLASK_A
|
Evo mene. S sprehoda sem direkt na sekret letela Že četrtič danes. Zdej imam pa že dovolj sedenja na dili pomoje Sem izpraznila devetmesečne zaloge, ki so se nabirale po slehernih kotičkih
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 18:37:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Evo mene. S sprehoda sem direkt na sekret letela Že četrtič danes. Zdej imam pa že dovolj sedenja na dili pomoje Sem izpraznila devetmesečne zaloge, ki so se nabirale po slehernih kotičkih a ni to fajn vsaj zaprta nisi
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 18:38:10
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Evo mene iz P., naša mala palčica je žal še v Ljubljani v inkubatorju, kamor so jo nujno iz Ptuja prepeljali dva dni po rostvu. Jutri greva z očkom pogledat našo malo palčico Klaro Glorio. Zaenkrat je mala dobro, drži se ok, ima pa nekaj težavic, ki so baje značilne za nedonošenčke. Hvala vsem za čestitke. Christiana, tolikokrat se spomnem na vas Upam, da bo malčica kmalu doma in se boste v miru crkljali
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 18:38:18
|
|
|
|
KatMat
|
heheheh flaska ti si faca...sam pomoje si ti kej obeta..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 18:40:02
|
|
|
|
Anonimen
|
no jz vas zapuščam se kaj pišemo jutri uživajte
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 18:41:04
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Evo mene. S sprehoda sem direkt na sekret letela Že četrtič danes. Zdej imam pa že dovolj sedenja na dili pomoje Sem izpraznila devetmesečne zaloge, ki so se nabirale po slehernih kotičkih a ni to fajn vsaj zaprta nisi Hehe, zdej študiram kaj sem takega pojedla, da bom vedla za naprej- če se bo treba kaj sčistit... Pa nimam ideje. čokolada, palčinke, makaroni, sladoled, pečeno meso... Saj to me še nikol ni pregnalo Pomoje bo tut slabo stepena smetana teh naših pomočnikov. Evo- res so samo za gledat pa lizat, za kuhanje očitno niso kaj dosti sposobni
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 18:43:16
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat heheheh flaska ti si faca...sam pomoje si ti kej obeta.. Ti si faca, k me hočeš kar po levi prehitet Ja, obeta pa se, obeta! Spet lepa mirna noč z vmesnim mučnim obračanjem in jutri budnica v nov dan ...RR, prestavljanje po kavču, kak sprehod- pa mogoče še kak wc zraven
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 18:43:47
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no jz vas zapuščam se kaj pišemo jutri uživajte Čaw, cveka! Mirno nočko pa lepe sanje!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 18:54:09
|
|
|
|
maja1488
|
Cveka, po mojem je lina mislila, da je dobra tista o tvoji novi zdravnici - da ji ti poveš, kaj ti je, da ti ona potem pove kaj ti je. Nisem vedla, da je likar ločen. Vem, da ima otroke že kr velike.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 19:14:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Majčice, majčice...nocoj še kakega z-majčka zrihtajte pa bo. Ene zgleda že predolgo čakate
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 19:16:42
|
|
|
|
FLASK_A
|
Kaj kej počnete? Jaz čakam mojega, da pride iz trgovine. Pa še malega škrata pripelje od mojih. Na RR pa dolgčas
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 19:17:11
|
|
|
|
pokica_
|
Tk, malo smo počivali, zdaj pa moram da pogledam kaj dogaja na RRu, če so novi zmajčki, al nč novega. Leela dobrodošli vsi doma, še posebej mali Filip, nov član družine. maja1488, a to se še dogaja, da ženska nima pojma da je noseča? Saj pa nismo več v 18.st. Ma kaj češ....se najdejo tudi take čudakinje,...ki so presenečene, ko zagledajo svoje dete,...da ni kriva prebava. christiana21 dobrodošla doma! Držimo pesti za malo palčico, naj čimprej zraste, si opomore od poroda in se vama pridruži v toplem domeku in toplem objemčku. HM84, mene je zadnjič tud babica na ctg-ju vprašala, kdaj imam rok,..sem pa rekla da 23., je pa vprašala, a junija? Ne ne,...kar maja bo! Nevem, če si je predstavljala še večji trebuh kot ga mam,...ker skoraj večjega itak ne morm met...sem itak kot nasedli kitek. Pr nas se je pa nevihta naredla, grmi...bliska mislim da še ne. Pa deževat je začelo. Jutri imam pa CTG, ampak mal pozneje,...k menda moja G ne dela jutri. Dajmo še kakega zmajčka na seznam! Še slabih 5h do konca tega dne!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 19:18:02
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat heheheh flaska ti si faca...sam pomoje si ti kej obeta.. Ti si faca, k me hočeš kar po levi prehitet Ja, obeta pa se, obeta! Spet lepa mirna noč z vmesnim mučnim obračanjem in jutri budnica v nov dan ...RR, prestavljanje po kavču, kak sprehod- pa mogoče še kak wc zraven
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 19:19:23
|
|
|
|
pokica_
|
FLASK_A jaz že gledam danes 2. dnevnik! Prvo na A-kanalu, zdaj še na POPu . Mam že preveč inf. v buči. Morm prešaltat. Ti lubi kaj finega prinese iz trgovine? A pol pa imaš starše kr blizu svojga doma,...ko praviš, da večkrat gre tvoj po malega k njim.
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 19:19:24
|
|
|
|
FLASK_A
|
O, Pokica, pošlji še k nam malo dežja, dej Ampak malo, samo toliko da začne šumet. Je tako fino spat ob odprtem oknu, ko dežuje
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 19:20:00
|
|
|
|
KatMat
|
mene zacel trgat tam spodi....ze ene 8 me je tok zabolel kt da bi me z nozem...grem lezkat ...sva glih povecerjala zdej pa muckat...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 19:21:33
|
|
|
|
KatMat
|
poki jest tud...ze svet zdej pa se na popu...pol je pa csi na vrsti
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 19:21:56
|
|
|
|
KatMat
|
nocko vsem skupi!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 19:22:33
|
|
|
|
pokica_
|
Kati lepo počivaj in se cartaj! Moj si je pa še malo dela domov prnesel.
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 19:23:29
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ FLASK_A jaz že gledam danes 2. dnevnik! Prvo na A-kanalu, zdaj še na POPu . Mam že preveč inf. v buči. Morm prešaltat. Ti lubi kaj finega prinese iz trgovine? A pol pa imaš starše kr blizu svojga doma,...ko praviš, da večkrat gre tvoj po malega k njim. Ja, baje bom dobila nekaj slakega Ja, deset minut vožnje smo narazen. Varuška je pa točno vmes- tako da smo super usklajeni In povej, kaj je novega? Men ta poročila tako niso všeč Nič več niso na ravni objektivnega podajanja informacij, ampak eno samo pristransko obarvano govoričenje. To mi gre pa na živce, ker si ne morem mnenja oblikovat- ga že v osnovi oblikujejo drugi
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 19:24:17
|
|
|
|
FLASK_A
|
Katmat, miren večer! Sporoči, če boš kam odbrzela, da bomo navijale
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 19:29:06
|
|
|
|
pokica_
|
Oooo fino! Priden lubi tvoj! Men moj tud zmeraj nekaj prnese iz trgovine,...zdaj sem že vajena, da najmanj un Rafaello, ko so 4pakirane,..kr uzame na blagajni, ali Kinder Bueno, ali pa Kinder jajčko. Pa je kr dost usega novega, od prometnih,..pr nas v prekmurju spet ena smrtna žrtev, na gorenjskem tud ena,...pa še dost usega drugega. Od politike pa raje nebom,...ko so mi spet dvignili pritisk. Aja, pa še na račun dolgov ZZZS bomo plačevali 10%višje zavarovalne premije dodatnega zavarovanja. Namesto, da bi dr. znižali plače in namesto, da bi zdravstvo namenilo manj denarja za vrsto neštetih piknikov in izletkov, ki jih imajo skozi celo leto. Bomo pa na ta račun mi državljani spet okradeni.
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 19:30:50
|
|
|
|
pokica_
|
Joj, jst pa skos mslim na našo copko....upam da je ne mučijo preveč, in da čimprej izvemo lepo novičko!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 19:32:00
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 No čakamo na zgodbo o cimri, te so meni ful všeč. Pa si ziher, da ni kaka s foruma Ni s foruma . Dva dni sem bila sama z eno albanko,ki je znala ene 3 besede slovensko. Iz sežane. Ko je moža zdravnica vprašala zakaj se ne nauči (on je znal slovensko kokrtok) je rekel, da je samo doma in kuha. No uglavnem bilo mi je dolgčas, ampak bi še šlo če se nebi več ur glasno pogovarjala šiptarsk po telefonu, nimam pojma kaj se je menila. Poslušala je še svojo cigumigu muziko po mobitelu, na slušalke, ampak ful naglas.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 19:33:25
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Joj, jst pa skos mslim na našo copko....upam da je ne mučijo preveč, in da čimprej izvemo lepo novičko! Jaz tudi Revico so tako prestrašili z merami njenega , da si tudi rodit ne upa Upam in držim pesti, da gre vseeno vse gladko...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?