Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 15:02:27
|
|
|
|
pokica_
|
- globule italjanskega proizvajalca - Loacker remedia _ mal di pancia....mogoče tele Dudi? - italijanske myacon gocce...te mogoče? - pol so pa še neke GAS BIMBI GOCCE, narjene na naravni bazi
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 15:02:34
|
|
|
|
zoja10
|
men je patronažna naštela te kapljice..kao vse prot krčem pa je tud te omenla... sem pa slišala da naj bi te res pomagale...(kolk nevem).. je pa moj reku da en njegov sodelavec iz gorice vsem v službi te italjanske kapljice rihta...morjo že bit fajn... kaj pa vem.. pomoje ni neumno jih kupit če maš pot tja dol.... raje vrabec v roki...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 15:06:21
|
|
|
|
pokica_
|
Po kolikšnem času pa začnejo delovat vse te kapljice proti kolikam...a že takoj po prvi uporabi? Kako pa otroku daš kapljice, na kakšen način. Če je dojen/ali na flaški?
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 15:07:52
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 men je patronažna naštela te kapljice..kao vse prot krčem pa je tud te omenla... sem pa slišala da naj bi te res pomagale...(kolk nevem).. je pa moj reku da en njegov sodelavec iz gorice vsem v službi te italjanske kapljice rihta...morjo že bit fajn... kaj pa vem.. pomoje ni neumno jih kupit če maš pot tja dol.... raje vrabec v roki... ja mami je bliz doma pa hod delat v trst tako da itak mi lahko gre iskat ni problema... ...torej tele MYLICON GOCCE ČE RABI ŠE KATERA TE KAPLJICE NAJ POVE PA JI POŠLJEM POL PO POŠTI ČE KATERA HOČE
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 15:08:02
|
|
|
|
petra a
|
se jih da po žlički, skupaj z parimi kapljicami mleka
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 15:08:41
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Po kolikšnem času pa začnejo delovat vse te kapljice proti kolikam...a že takoj po prvi uporabi? Kako pa otroku daš kapljice, na kakšen način. Če je dojen/ali na flaški? Če je dojen po žlički če pa ne pa zmešaš v mleko in spije po flaški
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 15:09:07
|
|
|
|
maja1488
|
Oliva, midva sva imela Zara, Tisa, jaz bi ubijala za Erin, pa je moj skor bruhal, všeč mi je blo še Enja, Nuša, Lana, Luna...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 15:09:14
|
|
|
|
Tanja_
|
oliva zakaj pa ne Brina? Men je to ime ful všeč. Drgač so mi pa še: Julija, Viktorija, Zara (moj ne pusti, pravi, da naj bo pol kr Mercator), Zoja, Nika, Alina, Manca, Jerca pa tud dons sm vidla Ivana, tud ful lepo.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 15:10:57
|
|
|
|
petra a
|
no punce, grem kuhat rižotko, mogoče zadnjič pa pol 3 dni nič, čakam na all inclusiv varianto ...se beremo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 15:21:09
|
|
|
|
KatMat
|
uuu kaj me je zdriskal zdele...zdej mam pa hlacke skoz mokre...zdej pa ne vem...a ze kej odteka al ne...al se sam tok potim v tej cudni sopari tamala se premika tko da...hm...
< Sporočilo je popravil KatMat -- 12.5.2009 15:22:10 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 15:24:18
|
|
|
|
Masi
|
Joj punce kok ste ve prijazne. Je tok lepo ko veš da te vsaj nekdo razume. Sej je že res da smo zdej zarad hormončkov mal bolj občutljive. Sej zato je hudo ko nekateri ne razumejo da glih ni treba vsega bleknt nosečnci ki je že itak mal bolj nerazsodna. Pa če še tako ni blo mišljeno iz hudobije. hvala res za take lepe besedice. Sm že preci mal boljše volje. Pa še mojmu dragemu sm se mal zasmilla tko da me zdej pelje jest pa še za našga Maksija greva copatke kupit in kapico za sonček. On ve da ženske tudi šoping razveseli in pomiri . No lep dan pa se še javim.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 15:25:46
|
|
|
|
pokica_
|
Hvala punce! Zdaj pa vem kako dajat kapljice,...ni mi šlo v račun...za tiste hranjene po flaški sem si mislila da z mlekom,..le kako pa naj dam dojenemu otroku kapljice ...sem že misla da na zizo dajejo . Hja...to je to,...vsega še ziher ne vemo. Oliva, men so všeč imena kot so: Tisa, Tia, Naja, Lia, Lori, Zala, Zara, Kiara...tele obrobljene so ble najin TOP 3 izbor, dokler smo še mislili da čakamo punčko, kot so nam na MF rekli .
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 15:27:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Masi Kri daš pa vodo. Pa EKG ti nardijo da vidjo če je srček okej. Pa posvet imaš pri enmu ginek ki je glih takrat tam. On ti mal pove o cr in izjavo ti da za podpisat da si seznanjena z vsemi tveganji pri posegu. Vse skupi ni nič tazga sam traja pa kar ceu dopoldne. povsod čakaš. vzami si kaj za čitat. aha, kri in vodo sem že včeraj dala, pol bom jutri imela samo EKG in razgovor z G. no in to bo moja os. G. k je jutri glih dežurna ti bom javila kdaj bom mela CR. če bove se kaj srečale
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 15:29:57
|
|
|
|
pokica_
|
Masi sam da si boljše volje! Po nakupovanju boš pa super , ampak pod pogojem, da si nekaj kupiš seveda...hihi . petra a skuhaj fino rižotko. Jaz že mam skuhane goveje zrezke v gorčični omaki...krompir oluplen, sam kuhat ga dam za pire, solata pa se tud že namaka. KatMat probaj se malo ulečt,...pa pol ko ustaneš če kaj priteče, kljub temu da noge skup tišiš...pol je plodovnica, drgač pa ni. Plodovnice se ne da ustavit.
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 15:33:59
|
|
|
|
Anonimen
|
no copka še vedno diha jz sem pa pojedla in pospravla zdej pa se bomo mal odpočil pol pa greva z sinkom na sprehod tiste ki so mele danes pregled
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 15:44:21
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Masi sam da si boljše volje! Po nakupovanju boš pa super , ampak pod pogojem, da si nekaj kupiš seveda...hihi . petra a skuhaj fino rižotko. Jaz že mam skuhane goveje zrezke v gorčični omaki...krompir oluplen, sam kuhat ga dam za pire, solata pa se tud že namaka. KatMat probaj se malo ulečt,...pa pol ko ustaneš če kaj priteče, kljub temu da noge skup tišiš...pol je plodovnica, drgač pa ni. Plodovnice se ne da ustavit. jah mejckn...tak obcutek mam kt da mam izcedek ko ustanem...sicer pa se mi zdi da sem med driskanjem tud tekocino spustila....sam kaj ko ne vem k je itak iz mene tekl... tamalo bolj cutim...kako mi vrta cist tam spodaj
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 15:48:05
|
|
|
|
pokica_
|
nič paničarit,...počakaj do večera,...če je plodovnica in ti teče po curkih, ti bo curljala še naprej,...če pa ni, se bo pa nehalo. A, da ni mogoče izcedek samo? Tako se je meni zadnjič godilo, pa je bil samo izcedek žal. Plodovnica ti bo pa skos po malem tekla, če je...
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 15:51:53
|
|
|
|
KatMat
|
sej ne panicarim....sej vrjetn ce se bo kej zacelo pol me bodo zaceli kaksni popadki a ne?? trenutno ni nic...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 15:52:35
|
|
|
|
KatMat
|
sicer moram pa itak nate pocakat a ne??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 15:55:24
|
|
|
|
pokica_
|
Nisem mislila rečt, da paničariš...ampak zgolj tolk, da te potolažim , k vem kako to zgleda. Seveda, če je plodovnica ..pravi Pušenjak, da se popadki začnejo v roku 24-72h po pričetku odtekanja. Probaj se večkrat tako ulečt in ustat sčasoma...pa stisnit spodaj, kot keglove vaje pravijo...in če bo vseeno pritekalo čez dan...pol je to to...Držim pesti!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 15:56:56
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat sicer moram pa itak nate pocakat a ne?? No, sj če signalizacijo vklopiš in me hitro prehitiš, te itak nebom ujela!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 15:57:47
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat sicer moram pa itak nate pocakat a ne?? khm, khm, khm.... A jaz sem pa luft
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 15:59:59
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat sicer moram pa itak nate pocakat a ne?? khm, khm, khm.... A jaz sem pa luft
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 16:01:01
|
|
|
|
pokica_
|
Nisma računale da bereš FLASK_A
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?