|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
12.5.2009 7:56:07   
BarbiG
Ledenka tako lepo je slišat, da je z vama vse v redu. Lepo se cartajte. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
12.5.2009 8:01:57   
mausikaa
mismis daš še mene prosim na seznamček kandidatk: dr. Geršak

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
12.5.2009 8:26:27   
veliki ŠKRAT
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Užaljena ugotavljam, da me tukaj gor nobena več ne "šmirgla". No, razen redkih posameznic. Hvala, Miklarom.

Bogi bogi Sonček!!! Ne bit tko užaljena! Sej te redno pozdravljamo!! IN js močnomislim nate! In na tvojega malega lepotca! Dej hmal spet kej stimulacije, rabiiiim!!user posted image  pa tko lepo jih je vsaj gledat!user posted image
a pohajate kaj po tem krasnem sončku, al je že prevroče?

Miklarom, kako je kaj s testekomuser posted image ? Ta bot je sreča na tvoji strani, ja?user posted image  
Uf ja, moje opekline? HB, da imam kožo kukr usnje, pa sm danes že prav lepo zagorela. So me pa včeraj prow mišice po hrbtu bolele. Zaspala sem na ležalniku na plaži. Pa ni blo kuharja nobenga zraven, da bi me obrnu celi 2 uri!!user posted image

Reby, kar se tiče narkoze....ja, sej zato sm js tko mal fu...njena, sm fasala že 10 tavelikih narkoz!!user posted image   Te, ki jih dajo pri punkciji pa so take bolj blage...kukr npr pri #s$p%l&a=v$u#, al pa pri CR-ju...baje d se reče dormicum. se pravi d samo malo bolj globoko spiš.user posted image

Seveda ne pozabim niti navijat za današnje akterke, prav pestro bo danes po centrih!!
Torek, 12.05.
Punsha - UZ
MIŠMIŠ _ UZ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sreda, 13.05.  
BarbiG - UZ
Lana08 - punkcija
citrončica - punkcija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lanči rasturi!!!!!!! user posted image user posted image user posted image Naj bo celic še za izvoz in pol srečna user posted image .

naviiiiiijam!!!!

Zarči ljubka brbljica naša, te polupčkam!!!user posted image

OOOOOOOOOOOOOO KICSI, kakšna cukra maš ti!!! pa kake laske!!!user posted image
O, marička, če se mi pa meni to zgodi, boste prišle vse h meni na en velik žur, pa če se blok podre, al pa pol vasi!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Lana, bravo za stopko in mirno roko!!!user posted image user posted image

Mišmiš, močno mislim nate!! user posted image user posted image  Sporoči čim prej, ker me že šraufa!!user posted image
Naredila sem slike od zadnjič, sam sem ugotovila, da ne morem prist u petek. Grem dopoldan v tunjice, zvečer pa na zvočno kopel. ZAKON!! no, ker tega res ne bi rada zamudila, pa vas tudi ne, obljubim zaprmej, da pridem naslednjič-kak že? 12.6., ane? Če bi slike rade prej, ti jih magar pošljem na vpogled.user posted image

Vsem ostalim želim en lep dan, s sončkom obsijan!!

< Sporočilo je popravil veliki ŠKRAT -- 12.5.2009 8:27:44 >

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
12.5.2009 8:33:31   
Grethy

Torek, 12.05.
Punsha - UZ
MIŠMIŠ _ UZ

Sreda, 13.05.
BarbiG - UZ
Lana08 - punkcija
citrončica - punkcija

sej ni kej za slamat

srečno punce ... NA MAXIMALEN USPEH ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
12.5.2009 8:36:05   
kimsy
Reby - najprej tebi hvala za kavico!
mismis - držim pesti za user posted image  user posted image . Veš, od viška ne boli glava! user posted image
BEBIII - upam, da kmal prideš na vrsto za zamrznjenčke!
miklarom - držim pesti za en veeeelik debel +!!! Aja, more bit user posted image . Zarad filinga! user posted image
kicsi - kok maš pa ti lepa frajerčka. Sm ti kar mal fovš. user posted image
sonček33 - tvoj sonček je tud čudovit!
 Še navijam za danes:
 punsha - UZ user posted image  user posted image  user posted image

Jst sm bla včeraj v DM-ju in sm v roki držala CB in BC, pol sm pa tak krč dobila, da sm vse skupaj tam pustila. user posted image . Je pa za enkrat še belina. Sem pa tud dobila pošto, da mam 3 slamice in 5 otrok k me koooomaj čakajo. user posted image  Sm full vesela.

Neposredna povezava do sporočila: 4030
12.5.2009 8:38:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy
da mam 3 slamice in 5 otrok k me koooomaj čakajo.

nč jasn.. user posted image  user posted image  Kakšne slamice?

(odgovor članu kimsy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4031
12.5.2009 8:41:10   
kimsy
suzi - po dva ali en zarodek dajo v nekaj podobnega slamci in pol zmrznejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
12.5.2009 8:44:14   
punsha
Dobro jutro
No pa sem iz Lj. Danes pa boljše volje user posted image Bilo je 6 foliklov in sicer 16,18,21,21,21,21 mm, tko da sem prav vesela. In danes pade STOPKA user posted image , punkcijo imam pa v četrtek inkolikor sem videla dela Dr. Drobnič user posted image

miklarom tudi jaz stiskam pesti, tole pa more biti en veeeelik + user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
12.5.2009 8:44:27   
veliki ŠKRAT
Braaavoooo, kimsy za tolk otrok!! To bo smeha in veselja pr vaši hiši!!user posted image user posted image

Suzika, kako si danes? Je kaj popustila bolečina? Pa strah?user posted image

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
12.5.2009 8:45:37   
veliki ŠKRAT
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Dobro jutro
No pa sem iz Lj. Danes pa boljše volje user posted image Bilo je 6 foliklov in sicer 16,18,21,21,21,21 mm, tko da sem prav vesela. In danes pade STOPKA user posted image , punkcijo imam pa v četrtek inkolikor sem videla dela Dr. Drobnič user posted image

miklarom tudi jaz stiskam pesti, tole pa more biti en veeeelik + user posted image user posted image

Jesh, punsha, dobr si to zrihtala, pa še mojega dr. D-ja boš mela!! Boljš ne bi moglo bit!!! čestitam!!user posted image user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
12.5.2009 8:50:46   
Anonimen
kimsy, aaaaa. user posted image  Mi je že jasno. user posted image

punsha, super za dober rezultat in za stopko!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

veliki škrat, danes je že boljše, čeprav me hitro začne bolet če hodim naokrog po stanovanju. Tako da grem sedaj nazaj ležat. Strah pa tako tako.. Pojavljajo se dvomi in skrbi.. Pač tiste normalen stvari. Pa hvala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4036
12.5.2009 10:28:43   
mismis
Evo mene z UZ-ja. Naše GV so zrastle, žal pa še vedno ni user posted image user posted image , naslednji teden imam spet UZ, pa bomo videli, kaj bodo strici zdravniki rekli.

a Miklarom se še ni javila?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
12.5.2009 10:31:28   
kimsy
mismis - ta dva pa sta taprava! Še rodila se nista, pa že tok mamiki nagajata! user posted image  No, pa drug tedn, boš pa pol še bolj vesela! Držim pesti!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
12.5.2009 10:58:56   
BarbiG
Mismis, ampak tale tvoja otročka sta pa že od vsega začetka precej navihana. Kaj šele bo. user posted image  Bo pa vsekakor velik smeha pr hiš. user posted image  Držim pesti naprej, naslednji teden pa bosta srčka sigurn bila.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
12.5.2009 10:59:44   
BarbiG
Kimsy, lej na koncu boš mela pa kar sedem otrok. Držim pesti za belino. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
12.5.2009 12:23:56   
BarbiG
Miklarom od pričakovanja tvojega sporočila me bo razneslo. user posted image  Kje si? Javi nam visok bhcg. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
12.5.2009 12:39:45   
Rakica_80
NAŠA MIKLAROM GREJE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ČESTITKEEEEEEEEEE, BRAVO PUNCAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
12.5.2009 12:42:34   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Evo mene z UZ-ja. Naše GV so zrastle, žal pa še vedno ni user posted image user posted image , naslednji teden imam spet UZ, pa bomo videli, kaj bodo strici zdravniki rekli.

MISMIS, so še mičkeni, važno da so prisotne vrečke, na naslednjem UZ se bodo že lepo videliuser posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
12.5.2009 12:51:27   
Lu33
punsha navijam zate!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
12.5.2009 13:01:17   
punsha
O, Lu33, hvala ti! In kako si ti? Pa tvoja pikica, lepo napredujeta?

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
12.5.2009 13:08:59   
sapi
Dober dan v lep sončen dan ...

Punsha prav lep rezultat si pridelala ...
citrončica upam, da je stopka padla brez bolečin ...
bebi žal mi je zate user posted image user posted image  sem upala, ker si toliko pretrpela, da ti uspe ...
suzi a je danes že kaj bolje, ti le počivaj in naj te crkljajo, da boš fit za otročke ...
miklarom kako si naša nova nosečka user posted image  super plusek, pa saj smo že vedeli user posted image user posted image ... si ista kot jaz, je pa bila zato na testu taka živčna vojna, da mi je bilo žal, da nisem testa že doma delala user posted image ... 
sonček pozdravček kako tvoj korenjaček ... pravi mali osavajalec je na sliki ...
ledenka samo, da sta ok, pa že doma kako gre vse skupaj hitro ...
arneja najbolje, da narediš kot čutiš jaz sem tudi mislila, da bom inkognito šla skozi vendar na koncu nu šlo sem se morala na sredini na RR priklopit ...
mismis za danes user posted image user posted image , važno, da rastejo za srček je še čas ... ...
veliki škratek sem videla slike v albumu res so lepe, kako si ...
kimsy to pa je dobra novica kar tri slamice, pa še belina tooooo ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
12.5.2009 13:10:06   
Anonimen
mismis, pa ti res nagajata mala nagajivca. user posted image  Glavno, da so GV zrastle, ostalo bo že! user posted image user posted image user posted image

miklarom, bravo za user posted image !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu punsha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4047
12.5.2009 13:11:00   
BarbiG
Miklarom čestitke. Saj sem vedela, da si srečka user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
12.5.2009 13:18:11   
Sunia
Miklarom čestitam user posted image user posted image .

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
12.5.2009 13:47:14   
lan5
Miklarom čestitam user posted image user posted image .

(odgovor članu Sunia)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?