veliki ŠKRAT
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Užaljena ugotavljam, da me tukaj gor nobena več ne "šmirgla". No, razen redkih posameznic. Hvala, Miklarom. Bogi bogi Sonček!!! Ne bit tko užaljena! Sej te redno pozdravljamo!! IN js močnomislim nate! In na tvojega malega lepotca! Dej hmal spet kej stimulacije, rabiiiim!! pa tko lepo jih je vsaj gledat! a pohajate kaj po tem krasnem sončku, al je že prevroče? Miklarom, kako je kaj s testekom ? Ta bot je sreča na tvoji strani, ja? Uf ja, moje opekline? HB, da imam kožo kukr usnje, pa sm danes že prav lepo zagorela. So me pa včeraj prow mišice po hrbtu bolele. Zaspala sem na ležalniku na plaži. Pa ni blo kuharja nobenga zraven, da bi me obrnu celi 2 uri!! Reby, kar se tiče narkoze....ja, sej zato sm js tko mal fu...njena, sm fasala že 10 tavelikih narkoz!! Te, ki jih dajo pri punkciji pa so take bolj blage...kukr npr pri #s$p%l&a=v$u#, al pa pri CR-ju...baje d se reče dormicum. se pravi d samo malo bolj globoko spiš. Seveda ne pozabim niti navijat za današnje akterke, prav pestro bo danes po centrih!! Torek, 12.05. Punsha - UZ MIŠMIŠ _ UZ Sreda, 13.05. BarbiG - UZ Lana08 - punkcija citrončica - punkcija Lanči rasturi!!!!!!! Naj bo celic še za izvoz in pol srečna . naviiiiiijam!!!! Zarči ljubka brbljica naša, te polupčkam!!! OOOOOOOOOOOOOO KICSI, kakšna cukra maš ti!!! pa kake laske!!! O, marička, če se mi pa meni to zgodi, boste prišle vse h meni na en velik žur, pa če se blok podre, al pa pol vasi!!!!!! Lana, bravo za stopko in mirno roko!!! Mišmiš, močno mislim nate!! Sporoči čim prej, ker me že šraufa!! Naredila sem slike od zadnjič, sam sem ugotovila, da ne morem prist u petek. Grem dopoldan v tunjice, zvečer pa na zvočno kopel. ZAKON!! no, ker tega res ne bi rada zamudila, pa vas tudi ne, obljubim zaprmej, da pridem naslednjič-kak že? 12.6., ane? Če bi slike rade prej, ti jih magar pošljem na vpogled. Vsem ostalim želim en lep dan, s sončkom obsijan!!
< Sporočilo je popravil veliki ŠKRAT -- 12.5.2009 8:27:44 >