Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 13:00:01
|
|
|
|
Anonimen
|
No, Olive, kar privoči si. Za musako so samo jajca čist dovolj, al pa z mlekom. Js sm končno mal pospravla. Zdej bi pa tud neki jedla...pol moram pa RES peglat. Mejte se.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 13:00:51
|
|
|
|
Tanja_
|
preliv za musako- jaz dam kislo smetano, jajce in malo mleka, pa sol. Pa včas tud malo parmezana not. Sam v Grčiji je pa bešamel čez, pa je tud kul. Kake opazke Ampak to mi je čist neverjetno, da vas za trebuh prijemajo, mene pa noben neznanec ni; bi ga takoj po prstih.Še od prjatlov vsi vprašajo, če loh. K to se kao ne dela, k nej bi nesrečo prnašalo. Mislim, še psa ne pustim da mi vsi po vrsti čohajo, k so eni res nadležni, pa me bojo za trebuh .Jst bi jih kar nazaj začela po trebuhu šlatat, pa da vidjo kako je. Če bi pa men kaka baba rekla, kakšna sm, bi ji pa rekla, da jst mam izgovor, k čez 14 dni rodim, kakšen je pa njen izgovor?Al pa bi jo v stilu- sej ti si se pa tud malo poredila, kaj si tudi noseča? Sigurno bi utihnila...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 13:04:10
|
|
|
|
Tanja_
|
oliva kako to glavo čist dol, kaj s tem misli? K men je včer rekla, da je glavica vstavljena in to pomeni, da je spuščena v porodni kanal in da se je ne da več umaknit. A misliš da je to isto, kot pri tebi?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 13:05:23
|
|
|
|
nati45
|
Dudica1- me veseli, da ti je ime najine všeč... namreč premislila sva si tik pred zdajci. drgač bi bla pa Lea. dito in ostale- recepta za hiter porod nimam, nisem pila čaja iz malinovih listov, edino full sem se gibala celo . mogoče je to kaj pripomoglo k temu, da je mala dobesedno ven padla. prvi popadek, tak rahel, sem čutila ob 17h, nato so se začeli stopnjevati in boleti kot krči pred M. ob 19:30h sva šla z mojim v P, kjer so me priklopili na CTG in urejali papirje. babica je dejala, da CTG ne kaže popadkov, da me bo pa vseeno pregledala. in pol kar nisem mogla verjet, ko je rekla, da gremo kar rodit, ker sem čist odprta. ob 20h smo šli v porodni blok, je bil zraven, imela sem še 6-7 res močnih popadkov in pol je bilo že potiskanje na vrsti. ko sem tretjič potisnila je bila glavica že odzunaj, to je bilo ob 20:30h... s kar nisva mogla verjeti, da je to to in da je že vsega konec. to je moja izkušnja in res jo vsaki iz srca priželim. nič, zdaj grem... moja malčica se oglaša.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 13:05:39
|
|
|
|
Masi
|
Evo mene po dolgem času da se mal javim. Sej vam skos sledim sam res sm čist prelena da bi še kej napisala. danes pa sm mal žalostna pa vm bom mal zamorila. Čist mi že preseda tole zmišljevanje mojih popadkov. mal jih mam pa me zvija kot da bom glih zdej rodila pol pa spet kr zginejo kot da nič ni. Vse skupi je že tok smešn da nekateri že verjetno resno razmišljajo kaj se delam in simuliram kao sej ne greš še rodit. Sm par takih opazk slišala od svojih bližnjih da sm se počutla prov smešno. Kot da izkoriščam tole nosečnost v polno. ne vem no. Jest mislm da je treba sprejet to da smo pač različno grajene in da je tudi vsaka nosečnost čist različna. Tudi porodi se začenjajo na več načinov. Enim odteče voda pa jih prej ni nič matral. Ene majo takoj v šusu taprave popadke na tri minute in grejo kr rodit. Ene nimajo nič pa so na pregledu že kr par centi odprte. Ene majo pa tako smolo k jest da jih te lažni že matrajo par tednov pa nič odpiranja in je pol diagnoza čiči pa čaki da se še kej zgodi. Sam to ne pomen da smo me simulantke in sam pozornost hočmo vzbudit. Noben ne pomisle da tole ni fajn in da je kar boleče tole konstantno drezanje v križu in trebuščku. Ne bom več morila. Sm se mogla mal skašlat k sm že par dni prov žalostna in skos sama prelivam solze. Prov zarad teh ljudi bi rada že enkrat rodila da bo mir pa čeprav bi blo za mojo pikico boljš da bi počakala čim dlje v trebuščku. Pa še neki me mot. Tooook sm raztresena in zmedena zadne čase. Možgani mi sploh ne funkcionirajo več. Vse narobe slišm pa povem pa še bolj čudn. Možgani pravjo eno jezik pa govori drugo. A je še kera tko?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 13:08:23
|
|
|
|
KatMat
|
jest sem tud zanc mogla potegnt hlace ze na stegna da je vidla kje se glavica konca...je tud ze cist dol... bravo olivica za pregled!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 13:17:22
|
|
|
|
Masi
|
Moram pa iz srca čestitat vsem ki so do sedaj že postale mamice in ki že lahko pestvajo svoje štručke. Velik je že z majčkov. Seznamček se pridno veča. No še mal pa pridemo ostale za vami. Mam še 9 dni. pridno odštevam.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 13:18:45
|
|
|
|
KatMat
|
jest pa se 12...komaj cakam... sem pa zacela zatekat v gleznje...zgledam kot da bi imela izpahe na obeh nogah...groza...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 13:22:40
|
|
|
|
Anonimen
|
copka sporoča: oj končno so me sprejeli. so mi dali vaginaleto in sedaj me popadki spremljajo že kakšno uro. še malo- jupi l.p držim pesti
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 13:24:33
|
|
|
|
maja1488
|
Olivca, jaz sem pa cel dopoldan nate mislila. A pol me ne boš čakala jutri? Bom kr sama boga A je bla gužva? Meni je rekel, naj grem čim bolj zgodaj na CTG, pol pa se ob osmih dobiva v avli. Pa sem planirala, da bi bla ob pol osmih tam. Sam upam, da nardim CTG v pol urce. Drugače pa naj me likar čaka. Sej sem vredna čakanja
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 13:24:54
|
|
|
|
Masi
|
ej Čveki sm vidla da maš ti tudi napovedan cr. Ker datum so ti pa dali? Pa a boš mela v lj poseg? Če boš okrog 21 not se bova pa vidle.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 13:25:24
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 copka sporoča: oj končno so me sprejeli. so mi dali vaginaleto in sedaj me popadki spremljajo že kakšno uro. še malo- jupi l.p držim pesti dejmo copka!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 13:26:07
|
|
|
|
Masi
|
ups sm prekmal sprašvala. srečno Čveka
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 13:26:19
|
|
|
|
maja1488
|
Bravo copka!!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 13:26:31
|
|
|
|
Dudica1
|
copka dihamo s tabo...go go go...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 13:26:44
|
|
|
|
KatMat
|
masi....copka ne cveki
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 13:27:43
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 copka sporoča: oj končno so me sprejeli. so mi dali vaginaleto in sedaj me popadki spremljajo že kakšno uro. še malo- jupi l.p SUPER!!!!!!! Dejmo, copka, dejmo copka Še malo, pa boš mamicaaaaa
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 13:28:07
|
|
|
|
Masi
|
a vidte kok sm zmedena. Vse narobe razumem pa pomešam. Grem kar mal počivat k je itak bolš da sem tih.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 13:28:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Masi ej Čveki sm vidla da maš ti tudi napovedan cr. Ker datum so ti pa dali? Pa a boš mela v lj poseg? Če boš okrog 21 not se bova pa vidle. ja v LJ. bom mela CR. za datum pa jutr zvem k mam še ene preizkave kakšne si imela ti??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 13:30:00
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Masi a vidte kok sm zmedena. Vse narobe razumem pa pomešam. Grem kar mal počivat k je itak bolš da sem tih. Ti si čist premal na forumu, punca moja. Kaj smo že me vse pobrkljale... Non stop si moramo pojasnjevat stvari, če ne res ničesar ne štekamo
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 13:30:26
|
|
|
|
dito
|
copka držim pesti, da boš čim prej cartala svojega .
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 13:31:20
|
|
|
|
dito
|
A mi katera zaupa svojo tel. na ZS, ko bom rodila?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 13:34:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Go cveka, go cveka
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 13:34:47
|
|
|
|
Masi
|
Kri daš pa vodo. Pa EKG ti nardijo da vidjo če je srček okej. Pa posvet imaš pri enmu ginek ki je glih takrat tam. On ti mal pove o cr in izjavo ti da za podpisat da si seznanjena z vsemi tveganji pri posegu. Vse skupi ni nič tazga sam traja pa kar ceu dopoldne. povsod čakaš. vzami si kaj za čitat.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 13:38:17
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dito A mi katera zaupa svojo tel. na ZS, ko bom rodila? lahko pošlješ meni na ZS
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?