|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
12.5.2009 13:00:01   
Anonimen
No, Olive, kar privoči si.

Za musako so samo jajca čist dovolj, al pa z mlekom.

Js sm končno mal pospravla. Zdej bi pa tud neki jedla...pol moram pa RES peglat.

Mejte se.

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 4426
12.5.2009 13:00:51   
Tanja_
preliv za musako- jaz dam kislo smetano, jajce in malo mleka, pa sol. Pa včas tud malo parmezana not. Sam v Grčiji je pa bešamel čez, pa je tud kul.

Kake opazkeuser posted image Ampak to mi je čist neverjetno, da vas za trebuh prijemajo, mene pa noben neznanec ni; bi ga takoj po prstih.Še od prjatlov vsi vprašajo, če loh. K to se kao ne dela, k nej bi nesrečo prnašalo. Mislim, še psa ne pustim da mi vsi po vrsti čohajo, k so eni res nadležni, pa me bojo za trebuhuser posted image .Jst bi jih kar nazaj začela po trebuhu šlatat, pa da vidjo kako je. Če bi pa men kaka baba rekla, kakšna sm, bi ji pa rekla, da jst mam izgovor, k čez 14 dni rodim, kakšen je pa njen izgovor?Al pa bi jo v stilu- sej ti si se pa tud malo poredila, kaj si tudi noseča? Sigurno bi utihnila...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
12.5.2009 13:04:10   
Tanja_
oliva kako to glavo čist dol, kaj s tem misli? K men je včer rekla, da je glavica vstavljena in to pomeni, da je spuščena v porodni kanal in da se je ne da več umaknit. A misliš da je to isto, kot pri tebi?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
12.5.2009 13:05:23   
nati45
Dudica1- me veseli, da ti je ime najine user posted image  všeč... namreč premislila sva si tik pred zdajci. drgač bi bla pa Lea.
dito in ostale- recepta za hiter porod nimam, nisem pila čaja iz malinovih listov, edino full sem se gibala celo user posted image . mogoče je to kaj pripomoglo k temu, da je mala dobesedno ven padla.user posted image user posted image prvi popadek, tak rahel, sem čutila ob 17h, nato so se začeli stopnjevati in boleti kot krči pred M. ob 19:30h sva šla z mojim v P, kjer so me priklopili na CTG in urejali papirje. babica je dejala, da CTG ne kaže popadkov, da me bo pa vseeno pregledala. in pol kar nisem mogla verjet, ko je rekla, da gremo kar rodit, ker sem čist odprta. ob 20h smo šli v porodni blok, user posted image  je bil zraven, imela sem še 6-7 res močnih popadkov in pol je bilo že potiskanje na vrsti. ko sem tretjič potisnila je bila glavica že odzunaj, to je bilo ob 20:30h... s user posted image  kar nisva mogla verjeti, da je to to in da je že vsega konec. to je moja izkušnja in res jo vsaki iz srca priželim. user posted image user posted image user posted image
nič, zdaj grem... moja malčica se oglaša. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
12.5.2009 13:05:39   
Masi
Evo mene po dolgem času da se mal javim. Sej vam skos sledim sam res sm čist prelena da bi še kej napisala. danes pa sm mal žalostna pa vm bom mal zamorila. Čist mi že preseda tole zmišljevanje mojih popadkov. mal jih mam pa me zvija kot da bom glih zdej rodila pol pa spet kr zginejo kot da nič ni. Vse skupi je že tok smešn da nekateri že verjetno resno razmišljajo kaj se delam in simuliram kao sej ne greš še rodit. Sm par takih opazk slišala od svojih bližnjih da sm se počutla prov smešno. Kot da izkoriščam tole nosečnost v polno. ne vem no. Jest mislm da je treba sprejet to da smo pač različno grajene in da je tudi vsaka nosečnost čist različna. Tudi porodi se začenjajo na več načinov. Enim odteče voda pa jih prej ni nič matral. Ene majo takoj v šusu taprave popadke na tri minute in grejo kr rodit. Ene nimajo nič pa so na pregledu že kr par centi odprte. Ene majo pa tako smolo k jest da jih te lažni že matrajo par tednov pa nič odpiranja in je pol diagnoza čiči pa čaki da se še kej zgodi. Sam to ne pomen da smo me simulantke in sam pozornost hočmo vzbudit. Noben ne pomisle da tole ni fajn in da je kar boleče tole konstantno drezanje v križu in trebuščku. Ne bom več morila. Sm se mogla mal skašlat k sm že par dni prov žalostna in skos sama prelivam solze. Prov zarad teh ljudi bi rada že enkrat rodila da bo mir pa čeprav bi blo za mojo pikico boljš da bi počakala čim dlje v trebuščku.
Pa še neki me mot. Tooook sm raztresena in zmedena zadne čase. Možgani mi sploh ne funkcionirajo več. Vse narobe slišm pa povem pa še bolj čudn. Možgani pravjo eno jezik pa govori drugo. A je še kera tko?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
12.5.2009 13:08:23   
KatMat
jest sem tud zanc mogla potegnt hlace ze na stegna da je vidla kje se glavica konca...je tud ze cist dol...

bravo olivica za pregled!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Masi)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
12.5.2009 13:17:22   
Masi
Moram pa iz srca čestitat vsem ki so do sedaj že postale mamice in ki že lahko pestvajo svoje štručke. Velik je že z majčkov. Seznamček se pridno veča. No še mal pa pridemo ostale za vami.user posted image user posted image user posted image user posted image

Mam še 9 dni. pridno odštevam.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
12.5.2009 13:18:45   
KatMat
jest pa se 12...komaj cakam...

sem pa zacela zatekat v gleznje...zgledam kot da bi imela izpahe na obeh nogah...groza...

(odgovor članu Masi)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
12.5.2009 13:22:40   
Anonimen
copka sporoča: oj končno so me sprejeli. so mi dali vaginaleto in sedaj me popadki spremljajo že kakšno uro. še malo- jupi l.p

držim pestiuser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4434
12.5.2009 13:24:33   
maja1488
Olivca, jaz sem pa cel dopoldan nate mislila. A pol me ne boš čakala jutri? Bom kr sama boga user posted image

A je bla gužva? Meni je rekel, naj grem čim bolj zgodaj na CTG, pol pa se ob osmih dobiva v avli. Pa sem planirala, da bi bla ob pol osmih tam. Sam upam, da nardim CTG v pol urce. Drugače pa naj me likar čaka. Sej sem vredna čakanja user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
12.5.2009 13:24:54   
Masi
ej Čveki sm vidla da maš ti tudi napovedan cr. Ker datum so ti pa dali? Pa a boš mela v lj poseg? Če boš okrog 21 not se bova pa vidle.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
12.5.2009 13:25:24   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

copka sporoča: oj končno so me sprejeli. so mi dali vaginaleto in sedaj me popadki spremljajo že kakšno uro. še malo- jupi l.p

držim pestiuser posted image

dejmo copka!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
12.5.2009 13:26:07   
Masi
ups sm prekmal sprašvala. srečno Čveka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Masi)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
12.5.2009 13:26:19   
maja1488
Bravo copka!!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
12.5.2009 13:26:31   
Dudica1
copka  dihamo s tabo...go go go...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Masi)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
12.5.2009 13:26:44   
KatMat
masi....copka ne cveki

(odgovor članu Masi)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
12.5.2009 13:27:43   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

SUPER!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dejmo, copka, dejmo copkauser posted image user posted image user posted image Še malo, pa boš mamicaaaaauser posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
12.5.2009 13:28:07   
Masi
a vidte kok sm zmedena. Vse narobe razumem pa pomešam. Grem kar mal počivat k je itak bolš da sem tih.

(odgovor članu Masi)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
12.5.2009 13:28:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Masi

ej Čveki sm vidla da maš ti tudi napovedan cr. Ker datum so ti pa dali? Pa a boš mela v lj poseg? Če boš okrog 21 not se bova pa vidle.

ja v LJ. bom mela CR. za datum pa jutr zvem k mam še ene preizkaveuser posted image kakšne si imela ti??

(odgovor članu Masi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4444
12.5.2009 13:30:00   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Masi

a vidte kok sm zmedena. Vse narobe razumem pa pomešam. Grem kar mal počivat k je itak bolš da sem tih.

user posted image

Ti si čist premal na forumu, punca moja. Kaj smo že me vse pobrkljale... Non stop si moramo pojasnjevat stvari, če ne res ničesar ne štekamouser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Masi)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
12.5.2009 13:30:26   
dito
copka držim pesti, da boš čim prej cartala svojega user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
12.5.2009 13:31:20   
dito
A mi katera zaupa svojo tel. na ZS, ko bom rodila?

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
12.5.2009 13:34:35   
Anonimen
Go cveka, go cvekauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dito)
  Neposredna povezava do sporočila: 4448
12.5.2009 13:34:47   
Masi
Kri daš pa vodo. Pa EKG ti nardijo da vidjo če je srček okej. Pa posvet imaš pri enmu ginek ki je glih takrat tam. On ti mal pove o cr in izjavo ti da za podpisat da si seznanjena z vsemi tveganji pri posegu. Vse skupi ni nič tazga sam traja pa kar ceu dopoldne. povsod čakaš. vzami si kaj za čitat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
12.5.2009 13:38:17   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: dito

A mi katera zaupa svojo tel. na ZS, ko bom rodila?

lahko pošlješ meni na ZSuser posted image

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?