Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 10:13:03
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Via Dubaj.... a me sabo vzameš
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 10:14:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Via Dubaj.... a me sabo vzameš še en slepi potnik se rine
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 10:19:49
|
|
|
|
črticaa
|
drgač mamoo pa 2.7 pregled pa 1.9 cepljenje ej kako pa da mate tok pozn uz kolkov, mi smo to že mem dal aja pa čez 2 dni (14.5) mamo spet pregled pri nefrologu, ker mata ati pa sestrična od probleme z ledvicam, poj je mel pa še malček take čudne izvide (urin) da mormo spet u Lj, upam da bojo ugotovil da ni nič majchy23 -v porodnišnici sm bla v sobi s Hano in mamico, in menjala sm si črpalko tud z mamico od Hane, sam vem da nobena nis ti, ker mal predvidevam da si u Kr rodila jz sm bla pa ne Jesencih, aja pa še kasnej si drgač smo se pa zih vidl z vsem k po Kr hodtem, ker mi smo kdr je sončk od 12 naprej skos uzun, sam jest gremo dam (smo na AM) P.S: res ste čveke, učer vm pišem, pa pridm dons, pa ne najdem več svojga posta:))))
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 10:22:04
|
|
|
|
tanci29
|
no vidiš majchy sezanm je že tip top...sej sem rekla en profi pride pa je vse pod kontrolo...je pa res ful lep seznamček balonchy-uzivajte v dubaju...pa merki na prtlago, vsi se med kovčke rinejo ...drugače pa boš še veliko stvari zastonj kupovala al pa za brez veze, ne sekiraj se, važno da ste pregurali tole z alergijo in da nimate več tok dela s pripravami črtica-kam se selite tašče-jest bi mojo z veseljem mela malo bližje
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 10:26:37
|
|
|
|
črticaa
|
za1x se seliva od mene doma, k njemu doma,... mamo en kup plusov in minusov na obeh koncih,... sam od mojga so tastari res carji, pa še to je prešvoh beseda:)) glede na to da sm jz 19, pa on 12 let starej,.. še ne morva na svoje,.. morm počakat, da bom mela še jz kj več dohodkov od 188EUR od socialne no sj zj se že menem in bom že mal delala, no upam da bom,.. pr kolegici u planet tuš na nohtih,...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 10:27:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa majchy23 -v porodnišnici sm bla v sobi s Hano in mamico, in menjala sm si črpalko tud z mamico od Hane, sam vem da nobena nis ti, ker mal predvidevam da si u Kr rodila jz sm bla pa ne Jesencih, aja pa še kasnej si sem v ljubljani rodila..........ja hane so letos aktualne........a ne tanci? .........no moja hana banana je lačna
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 10:29:46
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 sem v ljubljani rodila........./quote] ko pa to aja s kje pa ste drgač a ste vse bl iz kranjske okolice
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 10:37:01
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 no vidiš majchy sezanm je že tip top...sej sem rekla en profi pride pa je vse pod kontrolo...je pa res ful lep seznamček balonchy-uzivajte v dubaju...pa merki na prtlago, vsi se med kovčke rinejo ...drugače pa boš še veliko stvari zastonj kupovala al pa za brez veze, ne sekiraj se, važno da ste pregurali tole z alergijo in da nimate več tok dela s pripravami črtica-kam se selite tašče-jest bi mojo z veseljem mela malo bližje Sej se ne bi tolk sekirala, če ne bi imela doma mleka, ki ga kao naj ne bi več pil v vrednosti 200 ojro...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 10:37:43
|
|
|
|
claud
|
črtica-hello mi februarčice smo se pa kr s cele slovenije nabrale....od ljubljane,celja,primorske,nove gorice, kranja......mislm da sam prekmurke nimamo ... Verjetno zarad zbilj predvidevaš da smo bl s kranja...ampak smo čist tko za tja zmenjene...kolumbo obljublja tortice tm
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 10:40:12
|
|
|
|
claud
|
balonchy-al sm jst kj zgrešila al nisi nč o dubaju govorila...al je tole kr na hitr ena odločitev? ajoj jst bi šla tud....kako pa gre to dojenček na letalu...a ga morš met v lupinci?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 10:41:14
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Mene bo kap Ravnokar sem dobila izvid iz PK... Kr neki... Naš malček je kot veste imel sum na alergijo na KM in zato je posledično pil antialergijsko mleko (ki ga je 3 mesece dobival na Rp), zdaj za maja meseca sva mu ga pa kupila... In seveda sem imela namen tole mleko kombinirano s KM porabiti. Zdaj pa "direktiva" iz PK - ČIMPREJ začeti s POLNIMI OBROKI KM!!! Kam pa naj dam zdaj antialergijsko??? Halo??? Vsaka škatla je prek 16 ojro!!! Nej jih v kanto vržem???? ja hallo.......zakaj pa čimprej?dej tuki gor pod dojenje in dodajanje napiši ali pa k nedonošenčkom,da ga prodaš da ne boš stran metala Maš prov... Bom res tam ponudila... Če pa ve koga poznate - Aptamil Allergy Digestive Care (Aptamil ADC) - v lekarni je 16,10 eur - jaz ga prodam za 13 eur...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 10:41:32
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 no vidiš majchy sezanm je že tip top...sej sem rekla en profi pride pa je vse pod kontrolo...je pa res ful lep seznamček balonchy-uzivajte v dubaju...pa merki na prtlago, vsi se med kovčke rinejo ...drugače pa boš še veliko stvari zastonj kupovala al pa za brez veze, ne sekiraj se, važno da ste pregurali tole z alergijo in da nimate več tok dela s pripravami črtica-kam se selite tašče-jest bi mojo z veseljem mela malo bližje Sej se ne bi tolk sekirala, če ne bi imela doma mleka, ki ga kao naj ne bi več pil v vrednosti 200 ojro... Dj oglas na rr pod prodam..... ful razna mleka punce prodajajo
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 10:43:11
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud balonchy-al sm jst kj zgrešila al nisi nč o dubaju govorila...al je tole kr na hitr ena odločitev? ajoj jst bi šla tud....kako pa gre to dojenček na letalu...a ga morš met v lupinci? Včeraj zvečer sva se z dragim še pogovarjala, danes zjutraj pa sva rezervirala!!! Pojma nimam - verjetno.... Lupinico in voziček bomo tak s sabo vlekli!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 10:43:16
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 no vidiš majchy sezanm je že tip top...sej sem rekla en profi pride pa je vse pod kontrolo...je pa res ful lep seznamček balonchy-uzivajte v dubaju...pa merki na prtlago, vsi se med kovčke rinejo ...drugače pa boš še veliko stvari zastonj kupovala al pa za brez veze, ne sekiraj se, važno da ste pregurali tole z alergijo in da nimate več tok dela s pripravami črtica-kam se selite tašče-jest bi mojo z veseljem mela malo bližje Sej se ne bi tolk sekirala, če ne bi imela doma mleka, ki ga kao naj ne bi več pil v vrednosti 200 ojro... kaj pa če bi ga probala nazaj nest, a misliš da ga nebi vzel...če je3 vse ok, pa lepo zapakirano...ja je res mal draga.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 10:44:56
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: claud balonchy-al sm jst kj zgrešila al nisi nč o dubaju govorila...al je tole kr na hitr ena odločitev? ajoj jst bi šla tud....kako pa gre to dojenček na letalu...a ga morš met v lupinci? odlično...taka spontanost mi je najbolj všeč Včeraj zvečer sva se z dragim še pogovarjala, danes zjutraj pa sva rezervirala!!! Pojma nimam - verjetno.... Lupinico in voziček bomo tak s sabo vlekli!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 10:45:14
|
|
|
|
Onasiss
|
O kok sem smotana, zih me luna daje. Včeri sem talarje namest u pomivalca hodla v smeti vržt k so zraven, zdele sem si pa sendvič hotla pogret v hladilniku. Ma sem baba zmešana. Morm mal merkat, da ne bom še kake neumne danes nardila.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 10:46:41
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: claud balonchy-al sm jst kj zgrešila al nisi nč o dubaju govorila...al je tole kr na hitr ena odločitev? ajoj jst bi šla tud....kako pa gre to dojenček na letalu...a ga morš met v lupinci? Včeraj zvečer sva se z dragim še pogovarjala, danes zjutraj pa sva rezervirala!!! Pojma nimam - verjetno.... Lupinico in voziček bomo tak s sabo vlekli! balonchy-rezerviraj si sedeže v prvi vrsti za vsako steno majo avioni na steni take košarice da lahko dojenček notri pančka..je super..za vzlet in pristanek pa je pri tebi v naročju pripet s posebnim pasom...lupinice ponavadi ne pustijo na avion nest jo moraš dat med prtljago
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 10:47:41
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: claud balonchy-al sm jst kj zgrešila al nisi nč o dubaju govorila...al je tole kr na hitr ena odločitev? ajoj jst bi šla tud....kako pa gre to dojenček na letalu...a ga morš met v lupinci? Včeraj zvečer sva se z dragim še pogovarjala, danes zjutraj pa sva rezervirala!!! Pojma nimam - verjetno.... Lupinico in voziček bomo tak s sabo vlekli! ej dobra si. Men bi se kr utrgal, ker me vedno daje potovalna mrzlica. Mi pa tud če bi hotl it, ne mormo ker ta mala še nima dokumenta.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 10:48:01
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea O kok sem smotana, zih me luna daje. Včeri sem talarje namest u pomivalca hodla v smeti vržt k so zraven, zdele sem si pa sendvič hotla pogret v hladilniku. Ma sem baba zmešana. Morm mal merkat, da ne bom še kake neumne danes nardila. ja punca kaj si pa ti pila??!!??!!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 10:48:18
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea O kok sem smotana, zih me luna daje. Včeri sem talarje namest u pomivalca hodla v smeti vržt k so zraven, zdele sem si pa sendvič hotla pogret v hladilniku. Ma sem baba zmešana. Morm mal merkat, da ne bom še kake neumne danes nardila. zgleda da te je župan čist zmešal
< Sporočilo je popravil tanci29 -- 12.5.2009 10:49:15 >
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 10:51:36
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: mlea O kok sem smotana, zih me luna daje. Včeri sem talarje namest u pomivalca hodla v smeti vržt k so zraven, zdele sem si pa sendvič hotla pogret v hladilniku. Ma sem baba zmešana. Morm mal merkat, da ne bom še kake neumne danes nardila. zgleda da te je župan čist zmešal Ja najbrž.Dobr, da sem cunje že ponoč prala, ker se bojim da bi lohk kr otroka not stlačla.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 10:51:40
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Mi smo bli v bolnici na pregledu kolkov in je vse v redu, tako, da od zdej naprej bo mela Gaja sam papmersko brez povijalne plenice! Pa itak Gaja ni mogla, brez da bi se polulala direkt gor na uni stvari, kamor daš dojenčka...Ni kej, vsakega dohtarja k prvič vidi polula... Pa Gajo sem mogla budit zjutri...revca, pa tako bi ona še pančkala...Se mi je prov smilila, bošček moj mali! Še jest ni hotla, tako, da sem jo pol nafutrala v parku od bolnice ko smo končali... črtica, joj, ti si pa še mladkano! Najmlajša med februarčicami! balonchy, ej, jst bi tudi zlezla v en kufr in šla z vami! Sm ti kar malo fouš...Moj noče več it na letalo, sm ga 2x spravla pa mu ni... Za kolko dni pa greste? majchy, tvoja tašča je malo upiljena...mislim, s takimi izjavami... claud, za dojenčke na letalu pa majo prov take postlce, k jih prpnejo gor u luft nad sedeže-vsaj tko so meli, k sm šla v Ameriko in so bli vsi dojenčki v tistih postlah-ko so pančali, drugače pa po rokah. A je še kdo tle?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 10:52:49
|
|
|
|
sunny24
|
mlea,
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 10:53:49
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud črtica-hello mi februarčice smo se pa kr s cele slovenije nabrale....od ljubljane,celja,primorske,nove gorice, kranja......mislm da sam prekmurke nimamo ... Verjetno zarad zbilj predvidevaš da smo bl s kranja...ampak smo čist tko za tja zmenjene...kolumbo obljublja tortice tm sam a se vi sploh zavedate kašna gužva bo če pa vsaka z vozičkam pride, pa sploh mize namo dobile,.. mi2 sva u nedeljo sam ta velkega bratca pelala notr po sladoled, pa že za to smo čakal 15 minut,.. tko če je sončk je gužvaaaaaaaaaaaa,... pa še tist makadam mi je čist premetal, smo se na sred kr obrnil pa šli nazaj
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 10:55:19
|
|
|
|
kayica24
|
pune dajte mi pomagat... Si katera od vas lahko zatiplje bezgavke na vratu ali kjerkoli..pod pazduho,med dimljami... Ali to ni normalno?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?