Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 8:59:51
|
|
|
|
Anonimen
|
lepo ji dopovej da ji bo sirup pomagal če ga bo vzela, saj pr meni je pomagalo če ne drugače ga ji pa zmešaj z mlekom al pa sokom, ne vem kako ti drugače pomagat, men je lepa beseda na lep način pa smo bli pridni pa smo jemal tist sirup, da pa je tvoja tamala tojk trmasta da je še vedno v sobi pol pa ne vem ti ne znam pomagat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 9:06:30
|
|
|
|
maja1488
|
O cveki kaj vse sem probala na lep način. Je rekla, da ne bo pila sirupa, kljub temu, da ne bo smela k meni in dojenčku, ne bo smela v vrtec, nič se ne bomo igrali z njo... Od šestih zjutraj je zbujena. Vsake tolko pokuka iz sobe pa se mi nasmehne. Čist vseen ji je za cel svet. Vmes sem pop*****, jo zagrabla in dala sirup v usta, pa je vse zbruhala. zaenkrat mi razen tega, da jo totalno ignoriram, ne pade nič na pamet. Sam ful sem žalostna, ker grem jutri v P in mogoče tam ostanem zaradi vode in pritiska. Sem se že 1x fejst zjokala, pa ne pomaga kej dosti. Če me zadržijo itak res ne bo smela na obisk, al pije sirup al ne, ker ima ful visoko vročino.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 9:14:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 O cveki kaj vse sem probala na lep način. Je rekla, da ne bo pila sirupa, kljub temu, da ne bo smela k meni in dojenčku, ne bo smela v vrtec, nič se ne bomo igrali z njo... Od šestih zjutraj je zbujena. Vsake tolko pokuka iz sobe pa se mi nasmehne. Čist vseen ji je za cel svet. Vmes sem pop*****, jo zagrabla in dala sirup v usta, pa je vse zbruhala. zaenkrat mi razen tega, da jo totalno ignoriram, ne pade nič na pamet. Sam ful sem žalostna, ker grem jutri v P in mogoče tam ostanem zaradi vode in pritiska. Sem se že 1x fejst zjokala, pa ne pomaga kej dosti. Če me zadržijo itak res ne bo smela na obisk, al pije sirup al ne, ker ima ful visoko vročino. ma res ti ne znam pomagat ker pri nas se res nič ni treba kregat takrat ko imamo sirup, ubožica, jz upam da bo jo minila ta trma in bo vsaj sirup vzela kaj če bi pa mogoče očka ji probal oddat sirup a si že poskusla, mogoče bo pa pr njemu vzela
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 9:15:34
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 O cveki kaj vse sem probala na lep način. Je rekla, da ne bo pila sirupa, kljub temu, da ne bo smela k meni in dojenčku, ne bo smela v vrtec, nič se ne bomo igrali z njo... Od šestih zjutraj je zbujena. Vsake tolko pokuka iz sobe pa se mi nasmehne. Čist vseen ji je za cel svet. Vmes sem pop*****, jo zagrabla in dala sirup v usta, pa je vse zbruhala. zaenkrat mi razen tega, da jo totalno ignoriram, ne pade nič na pamet. Sam ful sem žalostna, ker grem jutri v P in mogoče tam ostanem zaradi vode in pritiska. Sem se že 1x fejst zjokala, pa ne pomaga kej dosti. Če me zadržijo itak res ne bo smela na obisk, al pije sirup al ne, ker ima ful visoko vročino. Mi smo imeli iste probleme. Pa sva ga oba prijela pa s tisto brizgico direkt v grlo špricnila.Mal je šlo noter mal pa ven.Drugače ni šlo..Ko je on videl sirup se je začel dret kt zverina,na lep način?ni šans.. Tamala bi pa vse popila,pa naj bo še tako zanič.Pred njo je treba pa vse skrit. Šibam v Postojno. Lepo čvekajte
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 9:16:45
|
|
|
|
lake
|
Probej dobit nekje brizgo, in ji vbrizgaj v usta sirup, če ne gre zlepa. Je pa res da ti lahko zbruha, samo z brizgo lahko porineš mejčkn bolj v usta in bo neki vseen dobila.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 9:19:40
|
|
|
|
FLASK_A
|
Srečno vsem na pregledih! Maja, žal recepta nimam Ti se samo skuliraj, pa mirne živce ohrani... Se bo že pokazala rešitev. Evo, jaz še vedno strašim tu. Danes zjutraj, ko sem se zbudila, sem bila tako slabe volje, grrrrrrr. Spet me ni nič štihnilo ponoč, da bi kam oddrvela Grem na zajtrk, d se mal potolažim
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 9:23:39
|
|
|
|
Anonimen
|
flaska_ sej bo boš videla, še prekmalu mene pa neki zanima ful mi paše kava a mislite da bi bilo kaj narobe če si skuham eno belo kavo zarad pritiska da ne bi imela pol jutr kakšne probleme ???
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 9:25:52
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 flaska_ sej bo boš videla, še prekmalu mene pa neki zanima ful mi paše kava a mislite da bi bilo kaj narobe če si skuham eno belo kavo zarad pritiska da ne bi imela pol jutr kakšne probleme ??? Ne me strašit, danes je moj dvesto kilometrov stran, ne sme se zdj začet koliko ga pa navadno imaš?
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 9:28:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 flaska_ sej bo boš videla, še prekmalu mene pa neki zanima ful mi paše kava a mislite da bi bilo kaj narobe če si skuham eno belo kavo zarad pritiska da ne bi imela pol jutr kakšne probleme ??? Ne me strašit, danes je moj dvesto kilometrov stran, ne sme se zdj začet koliko ga pa navadno imaš? ma zdej od kar ne pijem oz ne uživam stvari ki pritisk dvigujejo 130-135/ 180-185 prej k pa se nisem mirkala je blo pa vedno več nad 140/90 tako da se sprašujem če bi mi ena bela kava preveč dvignila pritisk
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 9:33:30
|
|
|
|
Anonimen
|
kje pa ste vse dones, kaj imate vse pregled
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 9:33:49
|
|
|
|
FLASK_A
|
Hm... Visok je, ja. Dej si rajši en kakav naredi
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 9:36:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Hm... Visok je, ja. Dej si rajši en kakav naredi ma zdej ni visok prej je pa bil ma k mi tojk paše kava, sam je raje ne bom da res ne bo kaj narobe tale moj je pa tojk dejaven da me že vse boli prov konkretno se mi premika po telesu
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 9:41:39
|
|
|
|
FLASK_A
|
Pol si pa tako čisto čvoh naredi, z dosti mleka.
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 9:42:39
|
|
|
|
FLASK_A
|
Sam res nobene ni za čvekanje danes Čudna je ta stvar... A še spijo, misliš?
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 9:48:01
|
|
|
|
krempelček
|
dobro jutro čvekice FLASKA IN CVEKA 30, sem čisto prehlajena, ne morem dihat, glava me bboli, nos imam zapacan, zdej pa še kiham. Noro. Imam kapljice 31, ki najbolj pomagajo in zjutraj ob 7 ih sem si pripravila inhalacije, zato mi verjetn tok teče iz nosa. POMAGA ni kej. Ja punce moje, če bo treba rodit, bo frka še 6 dni do konca, upam...Se me predstavljate, kako kašljam in smrkam in ROJEVAM? Ubitačno....
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 9:51:47
|
|
|
|
FLASK_A
|
Krempelček, kot bi sebe gledala. Že dva meseca diham skozi usta, nos se mi nikakor ne spuca Katastrofa! Da ne omenjam, da ne vonjam prav ničesar- hrana mi je itak vsa plastična Te kapljice so pa tut od Justa, a ne? Vsaj kolikor se spomnem. Imam Eucasol, pa v materini dušici se tuširam in je fajn, ampak mojega nosa ne spuca prav nič
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 9:54:35
|
|
|
|
pokica_
|
Jutro-dober dan! Mi smo spali spet za en k....Mogoče pa bo bolje po porodu ...sanja svinja kukuruz ! Kako ste, kaj dogaja novega? Kaj novih zmajčkov mogoče danes? Grem brat nazaj...
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 9:57:06
|
|
|
|
cebelica82
|
jutro, tudi mi smo slabo spali, obupno, ne slabo....zdaj je boljše, smo že iz CTG-ja, vse ok, razen tega, da sem staknila neko vnetje in dobila canesten....pa ravno zdaj, ko smo mislili malo pospešeno .... no, upam, da bo v treh dneh mimo.... še en teden do roka, upam, upam, da bo prej.......
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 10:01:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro no, počasi bomo tud mi prišli k sebi. Dragi me je ob 5 vrgu iz postle, ko je šel v službo. Mu je bojler zahinavu, pa se je mogu z mrzlo tuširat. Zdej pa kao dela... Pol sem dremala na kavču....no, itak sem bla od dveh u dnevni...vsako noč se mi zdi, da me hujše kislina daje. Sploh ne vem več, kaj naj sprobam. V glavnem...danes se moram resno lotit peglanja...gorje, če ne...mam en res krasen kup. Punce, polovica meseca je okoli...ene veteranke pa še kr nočete rodit. Mal preveč lepo razvajate svoje pa nočejo ven, al kako...upam, da bo kmalu...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 10:02:41
|
|
|
|
Anonimen
|
krempelček upam da se pocajtaš do popadkov ja danes je bolj tišina tle gor, se bolj malo dogaja
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 10:04:45
|
|
|
|
krempelček
|
ja boga ti moja flaska, sej bo. Itak enkrat se mormo pozdravit, ja kapljice so od justa, prav imaš. sem jih komi včeraj dobila....Pa pozdravle se bomo, mogoče nam pa res ta cvetni prah škodi, mogoče nikol ne veš.....
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 10:07:20
|
|
|
|
krempelček
|
MAJCH tole s kislino pa naredi kar tko, vzglavje si dvigni, ko greš spat. Mora biti glava višje kot želodec. Drugače pa pri meni to nič ne pomaga, ker se nažrem do onemoglosti in potem je za znoreti.... Sem bolna tk da ne grem še rodit. Še 6 dni.....
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 10:07:48
|
|
|
|
Anonimen
|
ja polovica meseca je skoraj okol, zdaj smo na vrsti me k smo v drugi polovici
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 10:09:32
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 ja polovica meseca je skoraj okol, zdaj smo na vrsti me k smo v drugi polovici Me iz prve polovice pa najbolj, da kar take ostanemo, naš čas je mimo
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 12.5.2009 10:10:38
|
|
|
|
elyy
|
dobro jutro evo sm ustala in spet sama do popoudan....joj kok mi je tko bed... pa vsak dan isto pospravljanje in kuhanje... sm učer zvečer komi zaspala,ker je tamu tok brcu .... kremplček; o kolk si uboga,jst sm pred dvemi tedni bla tud ful bolana,sam mene hvala bogu ni nč glava bolela,ampak sm samo šmrkala pa malo kašljala. nočem te strašit al pa kej,sam men je G. prv opomenla,da če me glava boli,da to ni dober,da se posvetujem takoj s sestro....pri tebi je očitno,zaradi prehlada!lepo se pozdravi* cveka;pomoje,da lohka kavo nardiš pač dej mau več mleka noter pa bo!jst sploh nimam nobenih težav s pritiskom,zmeri mam istiga 130/70!kdaj maš ti zdej CR in zakaj ga sploh imaš....? mani:veliko sreče na pregledu! copka;upam,da vsaj neboš,čakal v P. na prosto sobo,ker je to pomoje kr grozno.....k so zdej take gužve...so bli vsi med poletjem aktivni ...upam,da vidiš že danes svojga beby..veliko sreče* maja;tvoja tamala je pa res trmasta,kokr sm razbrala iz posta..najbolje je ,da umiriš živce,jo nekako privlečeš k sebi..in ji probaš naliti v kšen sokec al pa sladoled....drgače pa res nevem,če to nepomaga! dudi;mensezdi,da majo take vozičke v BC(če se nemotim,sem jih vidla)..pa vsaj napribližno pogledaš...drgače maš pa čas zato,ker itak bo še neki časa lahko v košarci in se ti tok nemudi,boš že pogledala,k boš lahko! zdej grem pa jst mau pospravt,kokr vsak dan...sej pol pa mogoče,že kšna kolegica pride na obisk.....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?