lučka 25
|
Pozdravljene in pozdravljen! No, vikend je za nami, bilo je lepo in sončno, tako da smo se lahko pomartinčkali. Kicsi in očka, vajina fanta sta pa res cukra. Se ne morem nagledati slike. Reby, pri vas ste pa res pridni. Prav lepo sobico boste imeli. Midva bova vse nabavila že prej ampak moj bo pa belil v začetku junija, ker prej ne more, ker zdaj ma pa res noro, še polno tekem, turnirjev,...ni da ni. Mava pa tako in tako veliko sobo, da bo itak tisto pohištvo, ki ga bova kupila sedaj itak zavzel komaj kaj prostora. obi, vidim da ste v redu in trebušček lepo raste, tako da moraš nositi nosečniške hlače. Še dobro, da sem jaz že prej bolj nosila elastične hlače oz. trenerko, lahko tudi za v službo. No, pa saj ko sem nehala hodit v službo o nosečniškem trebuhu pri meni še ni bilo ne duha ne sluha, ampak tisti dvojni, ta špehast je pa bil. Pa res veliko počivaj, ker kot kaže te tudi trebuh in njegovo otrdevanje opozarja na to. Samo smotano je, ker maš take težave v službi. Saj bo, še malo, a ne? zarči naša, pozdravček z gorenjske. Bumo, p saj vi pa tudi kar brzite proti koncu, da me ne boš prehitela, ker se mi zdi da gre tebi tikerček hitreje naprej. miška, jaz že za jutri držim pesti, pa komaj čakam da nam sporočiš novico, kako sta bila raznežena ob pogledu na dva srčka. Rubin., super za dober rezultat na AC, pa seveda čestitke za dve pupi. Goldy, vidim da si pridna in lepo počivaš, pa da vsi prav lepo skrbijo za tebe. Mi smo tudi pri svakinji naredili kar urnik, ker je morala strogo ležat že od 26t (prej pa 3t v bolnici). Smo se izmenjavali pri kuhi, animaciji,...vsem skupaj in tako je prav. Danespa tudi vidim da si dobro opravila. Zdaj pa le še lepo zdrži nekaj časa, potem pa bo itak samoše cartanje s pupio. mojsonček, vidim da se tudi tvoji pupi mudi. Kar lepo naj ša melo počaka, čim dalj časa,kar se le da. Lisica, vidim da se tudi tebi ne da pospravljat. No, pri meni je v veliko pomoč moj dragi, jaz res samo na hitrico pomijem po tleh, p kopalnico (mam svoj način, pa itak noben ne zna tako dobro hkot jaz ), ostalo pa on pospravi. Je pač že po naravi zelo redoljuben in ma rad pospravljeno, pa zato dostikrat kar on pospravi. Kuham pa še jaz, ker mi ni tako v napoto, pa če lahko, zakaj ne. Če ne mam pa taščo, pa očija, ki bosta kdaj kaj skluhala, no zdaj ko je šla mami v penzijo, se je še ona naučila kuhat. špelka, vidim da sta z otročkom v redu, edino prehlad te je napadel. Mene je res samo enkrat bolelo grlo, pa sem takrat par dni jemala granobil, ki je naravne sorte, pa veliko čaja z medom in limono. Kaj drugega pa ni priporočljivo. Se še spomnim, da je Shuki enkrat govorila o tem, ki je prava enciklopedija za vse to. Drugače pa so meni včeraj prvič noro zatekle noge, zvečer pa še roke. Ni blo ne duha ne sluha o gležnjih. Res je, da sem prejšnji večer bil n žurki od mame in tete, ampak sem bolj sedela. Zjutraj je bilo vse v redu, ko pa sav šla na eno kavo s prijateljema na Bled (pa nismo veliko hodili) in doma so se noge kar razlezle. Potem sem si naredila hladno kopel, pa moj mi jih je malo zmasiral in je bilo bolje. Danes zjutraj pa tudi ni bilo več panike. Še ta "vročina", toplotna spremeba je naredila svoje. Danes zjutraj ap me je tak krč zagrabil v trebuh, da sem se samo vlegla in sedaj počivam. Popila sem eno magnezijevo tableto. Ampak važno je, da je otroček živahen in ves čaas malo brca in se preteguje. Kot kaže se res z dopolnjenim 30 tednom začnejo take in podobne dogodivščine. Nič, grem nazaj počivat, ker sem vsa narobe, zaspana, matasta. Lep dan vam želim.
|