arneja
|
Sem malo zašla na nosečniški forum . Sem slikce Kicsinih dvojčkov iskala, pa po nesreči na Nosečkah pristala . No, upam, da se bom kdaj tudi zares tja lahko preselila. Pa še kopija posta za vas, moje soborke: Kicsi, kakšna lepotca si pa ti dobila . Sem se kar topit začela, ko sem ju zagledala . Sta pa vredna vseh tegob, ki si jih morala dati skozi. Pikovitka, tudi jaz ti želim vse naj, naj, vedno pravimo, da je pa zdaj že čas, da uspe, no, zdaj je pa čiiiiisto zaaaaares že čas. Držim pesti in verjamem, da boš enkrat rojstnodnevno svečko upihnila s svojim otročičkom . Bebi, četudi je prišla tista grda rdeča tečnoba, ne pozabi, da imaš eskimčke, tako da kar polna energije hitro v nov boj . Mismiska, jutri bosta pa dva srčka utripala . Jaz močno verjamem v to. Če nimaš nobenih izcedkov, sigurno dva srčka nosiš . Ajsi, pa ti in mali Maks sta tudi že doma . Jaz zdaj samo po vaših albumih škilim in sline cedim nad slikicami . Larči, a bo kakšna nova slikca padla ? Sonček, pa slikca malega Lovra je tudi most wanted . Zarja, še malo, pa bo avgust tu . N74, še malo, pa boš tudi ti šla po svojega zmrzlinkota . Si se zdaj že odločila, kateri mesec bo to? Kajsica, kako si kaj ti? Se čisto nič več ne oglasiš. Pa Dejzi, kaj ko bi nas malo nasmejat prišla ? Pika74, bo spet kakšna Afrika padla, da vi kar po domače črtico pridelate ? Miklarom, tudi jaz verjamem, da bo jutri plusek padel . Pa za našo Dajčimajči mooočno držim pestke za jutri . Pozdravčke tudi vsem ostalim puncam, se zdaj že ne spomnim več, kaj sem še prebrala. Jaz še vedno ne vem ali bom šla maja v boj ali ne. Četudi bom šla, bom enkrat poskusila ne komentirati dogodkov. Če mi bo zneslo . Prebirala vas pa seveda bom, kako bi pa človek brez večerne doze dogodkov IVF/ICSI-jevk sploh lahko živel .
< Sporočilo je popravil arneja -- 11.5.2009 21:27:03 >