Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 18:55:37
|
|
|
|
Rakica_80
|
Jaz tudi zate V bistvu sej si že
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 19:02:44
|
|
|
|
miklarom
|
BEBIII - IMAŠ ZS
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 19:03:50
|
|
|
|
Anonimen
|
zarja, jaz sem tud rekla, da v primeru, da bo treba še enkrat na punkcijo in mi na GK ne bojo dali narkoze, se prestavim direkt v MB. Najbrž je itak najboljš, da že kar pokličem za datum, da v primeru, da ne bo nič, ne bom potem preveč čakala, ne?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 19:06:29
|
|
|
|
veliki ŠKRAT
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi bebiii, a res al kaj?? Pa imaš tudi kaj takega kot jaz (maternico pred jajčnikom)? Ker jaz resnično ne grem več na punkcijo brez narkoze!! Ni variante! Tisto bolečino v soboto res ni bilo težko prenesti, razen proti koncu me je že malo bolelo, ampak tisto v nedeljo se pa sploh ne da opisat. Suzi, naslednji dan te je bolj bolelo, ker si mela že vse razboljeno od sobote. Za narkozo pa, če rečeš takoj na začetku postopka, so dolžni zrihtat. Ker Lj je dobro razen reša edini center, kjer ne dajejo narkoze zaradi pomanjkanja osebja!!! Če pa že v štartu rečeš, morjo upoštevat!! Bebiii, mislim, da si preveč pretrpela, in da se pikica ni mogla ugnezdit od vsega hudega. Do zmrznjenčkov prideš tako, da pokličeš v leonišče, in poveš, da rabiš napotnico za zmrznjenčke. Pokliči že ju3. Pol ti bojo pa povedali kako naprej.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 19:15:06
|
|
|
|
Anonimen
|
veliki škrat, mislim, da ni bilo to krivo, da je bilo že razboljeno od prejšnjega dne - mogoče malo, vendar ne veliko. Ker ko mi je punktiral levi jajčnik (tako kot v soboto) se je vse dalo preživeti, pri desnemu je bilo pa res grozno. Bom za vsak slučaj vprašala v petek kako je s tem.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 19:16:27
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Veliki Škrat- kako pa si kaj ti Hvala punči, sej bo šlo! Sem včeraj malce pretiravala s sončenjem, čeprav nehote, pa sem sedaj preveč pečena pljeskavica!! uf, to pa ni glih fajn, da te je tak opeklo. ja kaj si se na skali sončla, tam ponavadi postaneš pleskavica , daj namaži se fajn z navadnim jogurto , ker to res pomagla ti hladi pa opkline izginejo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 19:38:26
|
|
|
|
Rakica_80
|
Miklarom imaš ZS
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 19:45:17
|
|
|
|
sonček33
|
Užaljena ugotavljam, da me tukaj gor nobena več ne "šmirgla". No, razen redkih posameznic. Hvala, Miklarom.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 19:47:00
|
|
|
|
kimsy
|
BEBIII - če povem po pravici, sm bla miljon procentna, da ti bo ratalo. Res mi je full hudo zate, ampak je že moglo bit tako... Drži se, pa čim prej po pingvinčke! miklarom - daj da nam vsaj ti jutri naznaniš en veeeelik +. BEBIII, Lana... a ste že vse dobile pošto o št. zamrznjenčkov? Jst še ne, tako da me že malo skrbi. Sm se pa danes naročila prek maila po napotnico, da ne bom preveč dolgo čakala, če bo treba! citrončica - bravo za stopko!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 19:48:32
|
|
|
|
kimsy
|
o sonček33! smo full fajn, smo te pa itak cel dan občudovale, k si tok lepo sijala in nas grela!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 19:50:30
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Užaljena ugotavljam, da me tukaj gor nobena več ne "šmirgla". No, razen redkih posameznic. Hvala, Miklarom. Jaz pa užaljeno ugotavljam, da nam nič več svojega malega sončka ne privoščiš, že dolgo nisi prilepila nobene slikice
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 19:54:42
|
|
|
|
punsha
|
Ampak vzpodbudne besede pa prav res pomagajo. Dobiš kar eno voljo in upanje. Zanimivo, da besede lahko tako pomagajo in v trenutku odženejo tiste slabe misli stran. sem kar vesela sedaj Citrončica super za stopko. Vidiš, še malo pa bo , me bomo pa navijale zate. Joj Veliki Škrat, pazi nase. Ni ravno prijetno potem ko te peče, pa zdravo tudi ne. No čeprav včasi človek kar pozabi da je na soncu, sploh če še malo zapiha in ne čutiš da kar pripeka BEBIII žal mi je. Vzemi si čas zase in se zamoti s stvarmi, ki jih rada počneš. Tudi zate bo prišel tisti pravi, srečni trenutek. Samo pozitivne misli. En veeelik objem miklarom jupi jupi ja, naj ostane belina in se prikaže en velik + Hej sonček33, hvala ker tako lepo siješ, samo tale veter lahko še malo odženeš Sicer pa vredu. Kako si pa ti?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 19:55:59
|
|
|
|
Reby
|
Kar pa se tiče narkoze - zdravniki itak niso pristaši le-te, če ni nujno. Zavedati se morate, da vsaka narkoza pusti posledice, ker se pri narkozi uniči do cca. 10.000 celic...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 20:14:30
|
|
|
|
lana08
|
Pikovit vse naj naj in naj se tudi tebi uresniči največja želja. Bebiii objemčki zate. Zamrznjenčki te čakajo. Sonček užaljenka, pa saj nam ne moreš zameriti, ko te sedaj res izkoriščamo. Citrončica se že kaj roka trese. Bom navijala za obe da ne bo bolelo . Miklarom imaš že pripravljen testek? Reby nosečka, ena redkih, ki nas dnevno obiščeš. Suzi če te bo preveč bolelo se pojdi raje pokazat.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 20:16:51
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Kar pa se tiče narkoze - zdravniki itak niso pristaši le-te, če ni nujno. Zavedati se morate, da vsaka narkoza pusti posledice, ker se pri narkozi uniči do cca. 10.000 celic... ma jaz Reby, pa ne bit huda , tega mnenja glih ne jemljem tako. Sploh take posege večina že v tujini raje dela pod narkozo. Argumentov je več. Ampak spoštujem raznolikost-razna mnenja. Sonček jaz te pogrešammmmmmmmmm, pa čist vedno te polubčkam.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 20:26:45
|
|
|
|
zarja1
|
Torek, 12.05. Punsha - UZ Sreda, 13.05. BarbiG - UZ Lana08 - punkcija citrončica - punkcija me jutri ne bo, pa da ne bo katera mislila, da smo pozabli. Lanči rasturi!!!!!!! Naj bo celic še za izvoz in pol srečna .
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 20:31:17
|
|
|
|
sonček33
|
Evo dosegla sem svoje, bravo jaz jaz sem fajn, slikico od malega vam ne morem pripopat, ker mam rač fuč, tale je pa sposojen zarja rtm sijem pa itak z veseljem za vse nas
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 20:37:29
|
|
|
|
ledenka
|
se na hitro javljam sva ok, danes sva prišla domov. vse pohvale MB porodnišnici Maks je priden, se dojiva, napreduje pri teži. več enkrat drugič, ko bo več časa
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 20:47:13
|
|
|
|
zarja1
|
Ajsi in Maks dobrodošla domov!!!!!!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 21:03:01
|
|
|
|
sonček33
|
Evo, tole je slikica, ki sem jo prek mobija poslala naši Se* - mal je bolj motna, pač mobi je bl za en d***, ampak Lovro je pa lep
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 11.5.2009 21:04:39 >
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 21:04:19
|
|
|
|
miklarom
|
ledenka - dobrodošla v vajin topel domek, sedaj pa le uživajte v sreči. pa lubčeka pošiljam malemu Maksu lana08 - ekola, testek pade jutri zjutraj ko0 bom dala kri ob 8.00 in trepetala na izvid ki ga dobim ob 12.00, kar 4.ure me bodo pustili v negotovosti, firbcu, trepetanju in upanju, da bo ++++++++++ dajamaja - tudi tebi želim da jutri zagledaš ++++ sonček33 - ti nam kar pripopaj lepe slikice od tvojega Lovra , ko boš lahko, je tak luštkan, da mi daje orenk stimulacijo, imam full rada otročke, in bi jih kar lubčkala,
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 21:05:16
|
|
|
|
miska73
|
Pikovitek naš, vse tanartabolše ti želim. Naj se ti zgodijo same lepe stvari pa še kakšen čudež. Lubčka. Miklarom pa še kr fura belino... JEEEE... Pa ne bi ti slučajno zjutraj prej še na palčko lulala? BEBIII ti si kar vzemi pavzo od RR. Jo vsekakor potrebuješ. Potem pa z vsemi silami v nov boj. Sončica je pa užaljena... lubčka srčica. Kako je naš mali Lovro? O, vidim da je vmes priletela fotka našega cukra sem gor. Hvala za stimulacijo. Ajsi vi kar uživajte. Zarjek moj, enga lubčka sam zate. Pozdravček tudi vsem ostalim bejbikam.
< Sporočilo je popravil miska73 -- 11.5.2009 21:06:51 >
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 21:05:28
|
|
|
|
miklarom
|
sonček33 -evo si me že prehitela,,, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kak je lepi mali princ, daj mi ga malo za pocartat
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 21:06:46
|
|
|
|
sonček33
|
miklarom z veseljem ti ga dam - za po cartat, se razume miška - Lovro je fajn, priden, velik, smejko, slinko
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 21:08:14
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 miklarom z veseljem ti ga dam - za po cartat, se razume miška - Lovro je fajn, priden, velik, smejko, slinko ... mami se ga pa ne more nagledat... vsaj predstavljam si, da je tako. Kako je pa mamica?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?