|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
11.5.2009 14:37:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Ja pol pa si pridna Čveki, da si hrenovke delilauser posted image . Sj on tud deli hrenovko s tabo, ane user posted image user posted image .

ej ne vem če jo bo prpravlen delit z mano zdej k je mel tojk dolg prepoveduser posted image

ja no sej pravjo da si je treba deliti stvariuser posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4126
11.5.2009 14:38:50   
Dudica1
moj je pa dobu odločbo za dohodnino...user posted image user posted image user posted image ...u bojo dal dinarčkov letos...user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
11.5.2009 14:39:08   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30
joj kdaj sem šla jz nazadnje sama vn jest, se sploh ne spolnim več mislim da odkar imam prvega sinka nisva šla sama ven, ker nimam srca da bi pustila sinka samga z taščo in tastom doma, pa čeprav ga radi pomirkajo in je priden, no zdej sem ga prvič pustila samga pr tašči k smo mel ohcet prej je pa vedno z nama hodu, k nimam srca da bo mogla še tašča rihtat mojga otroka, jz bi pa šla uživatuser posted image se mi ne zdi feruser posted image

Ojej, potemtakem sva pa midva ful slaba starša... Midva zelo rada uživava in malega kar dostikrat mojim dava. Ni to zdaj neka stalna praksa, ampak zdaj bo imel dve leti, pa res ne štejem več kolikokrat je bil pri naših. Midva greva pa malo po svoje. Itak najinega sinčeka obožujeva in smo zelo zelo radi skupaj. Vsake toliko pa nama takooo paše, da sva sama. In ugotovila sva, da se tako bolj poveževa in bolje delujeva v starševstvu... Ma kaj pa vem, mislim da nihče ni dovolj pameten, da bi vedel, kaj je najbolj prav...

Aja, so pa moji starši še zelo mladi, mogoče mi je pa zato mal lažje- starejšemu človeku res ne bi bilo fer, da pustiš otročka naj ga rihtauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
11.5.2009 14:40:56   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

moj je pa dobu odločbo za dohodnino...user posted image user posted image user posted image ...u bojo dal dinarčkov letos...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Jaz sem se pa skeširala ko norcuser posted image Bo treba naslednje leto bolj pazituser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
11.5.2009 14:42:56   
Dudica1
flaska se strinjam s tabo...men se tud zdi da če greva mal sama se mava velik rajši in potem je celotna stvar mal drugačna...čas zase si moraš vzet...jaz grem dostkrat tud sama s kolegico zvečer na večerjo al pa eno pijačko...user posted image

aja pa odločbo za denar od občine sm tud dobila...a katera ve kdaj to nakažejo...upam da kmal...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
11.5.2009 14:43:30   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image user posted image user posted image Jaz sem se pa skeširala ko norcuser posted image Bo treba naslednje leto bolj pazituser posted image

a si mogla plačat user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
11.5.2009 14:45:44   
FLASK_A

Ko bo naš tud zrastel ga bom tud kdaj pa kdaj verjetno pelala k babici in dedku,...itak bosta čist vesela da ga dobita na "posojo" že zdaj sprašujeta, kdaj bo pršel k njima,...pa še na svetu ni...bogo naše deteuser posted image .
Mi2 boma pa skočila na hitro pijačko ali večerjico,...pa še mogoče kajuser posted image ....za spomin na dobre stare čase! user posted image
Ampak dokler bo joškoholik itak da ne. user posted image

midva tud greva dostkrat sama ven al pa z enima prijatloma...sej drugač bi se mi pa zrolal doma bit cele dneve pa se špilat gospodinjo...
mi HB otrok celo noč spančka in nima noben problema z njim.... ...

user posted image user posted image user posted image user posted image No, pol nisem edina, ki to rabi za normalno funkcioniranje...

Pokica, dokler je pa joškoholik, imaš pa na voljo samo dve urice. user posted image Midva sva jih res celo enkrat izkoristila in bilo je BOMBA!!!!user posted image Nimaš kej, rabila sva odklopuser posted image user posted image
Je bilo pa hecno- nafutrala sem ga, potem sva šla. Mali je skos spal. Ko sem stopila iz avta, sem ga pa spet nafutralauser posted image Je imel fajn tajming, nisi mogel falit ure za dojenje. Ampak tisti čas vmes mi je pa res toliko pomenil, da se ga bom spominjala celo življenje. Je bilo pa to v času dojenja res samo enkrat, mi je bilo dovolj, res sem se nafilala.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
11.5.2009 14:46:22   
Anonimen

joj kdaj sem šla jz nazadnje sama vn jest, se sploh ne spolnim več mislim da odkar imam prvega sinka nisva šla sama ven, ker nimam srca da bi pustila sinka samga z taščo in tastom doma, pa čeprav ga radi pomirkajo in je priden, no zdej sem ga prvič pustila samga pr tašči k smo mel ohcet prej je pa vedno z nama hodu, k nimam srca da bo mogla še tašča rihtat mojga otroka, jz bi pa šla uživatuser posted image se mi ne zdi feruser posted image

Ojej, potemtakem sva pa midva ful slaba starša... Midva zelo rada uživava in malega kar dostikrat mojim dava. Ni to zdaj neka stalna praksa, ampak zdaj bo imel dve leti, pa res ne štejem več kolikokrat je bil pri naših. Midva greva pa malo po svoje. Itak najinega sinčeka obožujeva in smo zelo zelo radi skupaj. Vsake toliko pa nama takooo paše, da sva sama. In ugotovila sva, da se tako bolj poveževa in bolje delujeva v starševstvu... Ma kaj pa vem, mislim da nihče ni dovolj pameten, da bi vedel, kaj je najbolj prav...

Aja, so pa moji starši še zelo mladi, mogoče mi je pa zato mal lažje- starejšemu človeku res ne bi bilo fer, da pustiš otročka naj ga rihtauser posted image

ej ne me narobe razumet, jz sem pač taka da ne morem pustit otroka samga z taščo in tastom pa še tašča ima sama dost problemov z zdravjem in zelo težko mirka vnučka, svakinja mora fax narest če ne bo ostala brez avta ker samo zabušava tast pa je še vedno v službi tako da mu frej ure raje prepustimuser posted image za kakšno urco dve če je n uja mi že pomirkajo več pa neuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4133
11.5.2009 14:47:25   
FLASK_A

a si mogla plačat user posted image

Ja, preveč sem bila pridna čez leto in so me kar fajn po žepu udarliuser posted image Ena lepa študentska plača mi je šla... Res sem kar velik zaslužila, ampak bom drugo leto bolj pozorna glede tega.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
11.5.2009 14:50:06   
Anonimen
moj je tud dobu odločbo za dohodninouser posted image user posted image bo spet mal dinarčkov v hišiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4135
11.5.2009 14:50:20   
FLASK_A
ej ne me narobe razumet, jz sem pač taka da ne morem pustit otroka samga z taščo in tastom pa še tašča ima sama dost problemov z zdravjem in zelo težko mirka vnučka, svakinja mora fax narest če ne bo ostala brez avta ker samo zabušava tast pa je še vedno v službi tako da mu frej ure raje prepustimuser posted image za kakšno urco dve če je nuja mi že pomirkajo več pa neuser posted image

Evo, v tem primeru bi pa jaz enako ravnala kot ti. Tudi ne bi imela srca, niti miru, ko bi bila sama z mojim. Pol je bolje, da bi se šli vsi skupaj kam zabavat in sem vsaj mirnih misli user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
11.5.2009 14:50:26   
Dudica1
flaska bo pa drugo leto bolje a ne...user posted image
Sej pri nama pa samo on dobi ker sem jaz brez službe in oba otroka bo zdej mel v olajšavah tako da je kr temu primerno...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
11.5.2009 14:51:59   
Tanja_
ojla babuške!
Evo sem nazaj iz šopinga. Mater je vroče zunej. Še dobro, da naumo v vročini trbeuhov rable s sabo nosit. Čist sm crknjena. Pa noge mam zatečene, pa bolijo me. Mah, nej se že konča....
Drgač sem pa preden sem šla od doma zamesila testo za pito, je pisalo, da ga je treba postavit za 2 uri v hladilnik, zdej je pa tok trdo, da ga razvaljat ne morem. Kaj nej pa zdej?Jabolka mam že ready. A mislte če ga pustim na sobni temp. da se bo zmehčalo?Upam, k sm lubiju na veliko obljubljala pito.
pokica prekrasno sobico imate. Midva pa še čakava na tapete, pa bom takrat dala kako slikco gor. Če ne boste takrat že vse na z-majčkih, pa sploh ne bo nobena porajtalauser posted image Sej me ne boste kar same pustile, k mam bolj konec meseca rok, a ne?
flaska ne zgleda nič živčen. Najbrž ti vidiš, da je, k ga poznaš. Prou suvereno izgleda, k razlaga.
U lihkar je po radiu Vem, da danes bo srečen dan...Sej bo res. Jst mam CTG in pregled in bo zihr rekla, da sem več odprta kot prejšnji teden. Sigurnouser posted image user posted image Sanja svinja kukuruz.
Kuhala danes ne bom nič, se mi ne da. Mož itak pride šele zvečer, pa je šel v službi na kosilo.

Drgač pa bova tudi midva sigurno oddala otroka v varstvo k mojim, da si bova čas zase vzela. Se strinjam s tistimi, ki pravite, da tako boljš funkcioniraš in se zbližaš. Mojmu lubiju se pa ne bom odpovedala zaradi otrok.A ne?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
11.5.2009 14:52:14   
FLASK_A

Sej pri nama pa samo on dobi ker sem jaz brez službe in oba otroka bo zdej mel v olajšavah tako da je kr temu primerno...user posted image

A potem dobivaš kakšno "porodniško"? Jaz bom dobivala starševskega (ker sem študentka), kako je pa s tem če si brez službe?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
11.5.2009 14:54:48   
Anonimen

ej ne me narobe razumet, jz sem pač taka da ne morem pustit otroka samga z taščo in tastom pa še tašča ima sama dost problemov z zdravjem in zelo težko mirka vnučka, svakinja mora fax narest če ne bo ostala brez avta ker samo zabušava tast pa je še vedno v službi tako da mu frej ure raje prepustimuser posted image za kakšno urco dve če je nuja mi že pomirkajo več pa neuser posted image

Evo, v tem primeru bi pa jaz enako ravnala kot ti. Tudi ne bi imela srca, niti miru, ko bi bila sama z mojim. Pol je bolje, da bi se šli vsi skupaj kam zabavat in sem vsaj mirnih misli user posted image

sej se tud skupi da uživat, tako da ni panike sam učasih pa prov pogrešam da bi šla sama vn, ampak se ne obremenjujem preveč s tem ker uživam v družbi s sinkotom moj možiček je pa tud tak da je presrečen da ga pustim sam kakšno uro pri miru na kavču da lahko mal zakinkauser posted image drugače si pa vzameva takrat čas ko malček spi in se vsedeva doma pred hišo in mal podebetirava, saj več pa tud ne rabivauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4140
11.5.2009 14:54:54   
Dudica1

A potem dobivaš kakšno "porodniško"? Jaz bom dobivala starševskega (ker sem študentka), kako je pa s tem če si brez službe?

ja ja isto dobiš to starševsko nadomestilo...kolk je letos tam 180€ a ne...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
11.5.2009 14:56:19   
pokica_

Ja pol pa si pridna Čveki, da si hrenovke delilauser posted image . Sj on tud deli hrenovko s tabo, ane user posted image user posted image .

ej ne vem če jo bo prpravlen delit z mano zdej k je mel tojk dolg prepoveduser posted image

ja no sej pravjo da si je treba deliti stvariuser posted image user posted image

Ja seveda je nujno stvari delit! user posted image  Nč ga ne šparaj,...hrenovke so užitne! user posted image
Dudi fajn za tvojga...moj ima pa za plačat 80€user posted image . A do kdaj je za plačat, do konca junija, julija?
FLASK_A, tud če bo na začetku sam 2h bo super. Pol bom morala jst narest tako, da se odpeljemo k mojim(30km stran), ga tam nafutram....hitro grema...in za 2h sem nazaj. user posted image  Pa hitro nafutram...in gremo skup domov. user posted image  Naša dva še itk hodita oba na šiht, še sigurno 4-7 let. Drgač so pa moji starši še tudi med tistimi "tamlajšimi", medtem ko je tašča že med "starejšimi". Ampak tašča itk ne pride v poštev za skrajni izhod v sili, ker je 160km stran. user posted image  Pa tud jo že vse boli.
Mogoče ko bomo kdaj tam,..za kake pol urce da počuva al pa gre na sprehod z malim, js pa oddrnjoham kako urco tam v miru.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
11.5.2009 14:57:28   
FLASK_A
Tanja, itak te ne bomo pozabile. Dokler ne bo zadnja rodila, bomo kar na obeh forumih (vsaj jazuser posted image )
Za pito pa ne vem, jaz jih kupujem, ne izdelujemuser posted image
Pa hvala za kompliment mojemu- to bo zrastel, ko bo videl, kaj si napisalauser posted image
To si dobro napisala, da se lubiju ne boš odpovedala zaradi otrok. Boš videla v praksi. Je to dosti težje izvedljivo, ker si cele dneve popolnoma FUČ in samo čakaš na spanje... Ki ga navadno v prvem letu grozno primanjkuje. Se je treba kar opominjat, da nisi samo mama ampak tudi partnerica in ženska. Dokler imaš to v glavi, je vse OK in si najdeš čas tudi zase in svoje potrebe.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
11.5.2009 14:58:17   
Dudica1

ja ja isto dobiš to starševsko nadomestilo...kolk je letos tam 180€ a ne...user posted image

pardon to je starševski dodatek in letos znaša 188,90€ user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
11.5.2009 14:58:42   
FLASK_A
si pa vzameva takrat čas ko malček spi in se vsedeva doma pred hišo in mal podebetirava, saj več pa tud ne rabivauser posted image

user posted image To je pa itak najlepši del dneva!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
11.5.2009 14:59:40   
FLASK_A

A, no, super. Nekaj je, aneuser posted image Za pol vrtcauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
11.5.2009 15:00:11   
pokica_
Tanja_ ti bogica, pejt malo počivat z dvignjemi tačkami. Testo se bo pa na sobni temp. omehčalo, tk da bo šlo razvaljat, sigurno.
Če bomo že vse skoraj tam....na zmajčkih, boš pa tam pisala in nam pokazala slikco vaše sobice. user posted image  

Se bomo morale res opominjati, da smo tud ženičke, ne sam mamice, ...tko kot praviš FLASK_A,...jaz že zdaj premišljujem o tem, da ne mislim partnerja zanemarjat, pa čeprav nenamerno....se bomo vsi skup stiskali pa lupčkali,...ko bo priložnost boma si pa vzela trenutek zase,...le tako lahko zveza funkcionira na dolgi rok.
Bo pa res težko najdet primeren trenutek...ampak si ga bomo moral ukrast. user posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 11.5.2009 15:03:34 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
11.5.2009 15:03:26   
Anonimen
no to imaš pa prav flaška, se je treba skojz opominjat da nisi samo mama ampak tudi žena, ker včasih si tojk otrujen da bi najraje vse poslav v pmuser posted image  

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4148
11.5.2009 15:04:02   
Dudica1

A, no, super. Nekaj je, aneuser posted image Za pol vrtcauser posted image

no no mal več je kot za pol vrtca...kok pa mate vrtec za plačvat...jaz mam 40€

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
11.5.2009 15:05:23   
Tanja_

Tanja, itak te ne bomo pozabile. Dokler ne bo zadnja rodila, bomo kar na obeh forumih (vsaj jazuser posted imageHvala, zlata si. Ma vse tuki gor ste zlateuser posted image
Za pito pa ne vem, jaz jih kupujem, ne izdelujemuser posted image
Pa hvala za kompliment mojemu- to bo zrastel, ko bo videl, kaj si napisalauser posted image
To si dobro napisala, da se lubiju ne boš odpovedala zaradi otrok. Boš videla v praksi. Je to dosti težje izvedljivo, ker si cele dneve popolnoma FUČ in samo čakaš na spanje... Ki ga navadno v prvem letu grozno primanjkuje. Se je treba kar opominjat, da nisi samo mama ampak tudi partnerica in ženska. Dokler imaš to v glavi, je vse OK in si najdeš čas tudi zase in svoje potrebe.

Se zavedam tega, da bo težko, sam sej ravno zato pa se strinjam, da je treba kdaj otroka oddat v varstvo in se posvetit res samo partnerju.

Testo se pa mehča, sem ga že skor razvaljala.user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?