zmajama
|
dober večer, vikend je bil fantastičen, lubi je prišel domov, smo bili malo zunaj na sprehodu, malo smo šli že na obiske. Zdaj se pa spet začne samevanje . Mojmu je tak blo hudo zdaj, ko je mogel it, da sem ga prvič po teh 10 letih kar sma skupaj, vidla jokat. Pravi, da bo probal zdržat te 3 mesece, da si nekaj našparama, pol pa bo nekaj druga poiskal, ker to je res prehudo. boleče bradavice, jaz sem tudi v P že imela krvave, pa sem mazala z bepanthenom, pa je blo malo boljše, ampak ko sma prišla domov, pa sem začela uporabljat nastavke. Mam od Chiccota in Aventove, pa obema od aventa najbolj pašejo, se je Tai že kar navadil. dudo, mi tudi že uporabljamo, ampak samo takrat, ko ga krči dajejo, pa ponoči, da prej zaspi nazaj. rojstni list, je Tai dobil še prej kot v enem tednu. popek, še ima Tai skos, še mu ni odpadel, patronažna je rekla, da je bolj debela popkovnica in da dalj časa celi. previjanje, ponoči ga jaz previjem samo če se pokaka, drugače ne. se pa zna zgodit, da ga previjem, pripravim da se grema dojit, pa se pokaka. pol pa spet procedura vse na novo. Te pa nama končno uspe it jest, pa se medtem ko kupček podira, spet pokaka. To ima verjetno po atiju, ker je on tudi nonstop na wc . rokavičke, ima Tai tudi. pa je sestra rekla, da mu nekje do tretjega mesca niti ne morem porezat ker so nohtki z kožico zraščeni in bi mu tudi kožico zraven porezala, to pa ne bi blo najboljše. Za doma mu jaz dam kar zokenčke gor, ker mu rokavičke dol padejo. jaz sem si pa danes spumpala mal mleka ven, ker grem jutri vse papirje rihtat. pa bo Taia dedi čuval, če bo sila mu lahko da mlekeca. Čaj za dojenje, pa jaz pijem od Hippa. mi je ful dober, pa piše da pomaga tudi proti krčem. Sem pa včeraj pila cocto in malega danes ful matra, ga tak šraufa, da se samo zvija. Bo mogla mama samo vodo pit.
|