Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 7:48:26
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy pa še malo navijanja... Ponedeljek, 11.05. dajmo punce, naj bo čimveč foliklov Da še jaz malo navijam!!! zarja - , kako je dekle???? Pod tole se tudi jaz podpišem. Dajmo punce.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 7:51:49
|
|
|
|
BarbiG
|
Suzy ti bošček no. Upam,da si danes že kaj bolje. Ti pa rečem, da če ti bo dr. D delal transfer, si lahko mirna. Jaz bom tud njega prosila, da mi dela ET. Reby ja komot bi lohk k nam prišla, če drugega ne, bi torto lahko pojedla. Pa še jaz bi se lahko mal ob tvoj luškan trebušček podrgnla.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 7:53:31
|
|
|
|
BarbiG
|
Miklarom, tebe imam pa že nekaj časa na sumu , da si srečka . Držim pesti, da bo test pokazal . BEBII kaj pa če tile izcedki pomeni vgnezditev. Bi se čist ujemalo s tistimi bolečinami, ki si jih imela. Močno upam, da je to to.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 8:16:44
|
|
|
|
mojsonček
|
jUTRČKA! Ok, sej nisem mimo usekala... tko piše na seznamčku... PIKOVITKA draga... jst ti želim, da bi bla tvoja vztrajnost in pogum čim prej poplačana z najlepšim darilom, ki si ga lahko zaželiš.... VSE NABOLJŠEJŠE! Današnje akterke, uspešno opravite, ostalim prelep začetek tedna
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 8:33:48
|
|
|
|
sonček33
|
A pikovitka praznuje? Ja draga naša .... želim ti, da se uresniči največja želja. Poguma in vztrajnosti ti ne manjka.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 8:34:43
|
|
|
|
kimsy
|
pikovit - vse najboljše! Lepo praznuj! mismis - glede testa se nisem nč odločala. Kot sm že 100x napisala, mam sam znake pms-ja, nobenega nosečniškega! Še jošle so mi nekam usahnile . Pa toook lepe, čvrste, velike so ble, vsaj enkrat! Edino kar je, me bradavičke skoz pečejo, sam to pa ni znak! miklarom - a si že kaj lulala na palčko? Mi čakamo, da nam poveš za . Aja hvala za kavico! Ponedeljek, 11.05. Punsha - UZ citrončica - UZ BEBIII - držim pestke, da je vnezditvena!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 8:34:49
|
|
|
|
Reby
|
Pikovitek - vse najboljše in želim ti, da ostaneš tako lušna punca kot si
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 8:50:43
|
|
|
|
mismis
|
'bro jutro, kako ste kaj. Vidim, da je Miklarom skuhala kavico, testa pa še ni delala. Torej nas bo držala v radovednosti do konca Kimsy, nič ne preganjam s testom, saj imaš še čas, itak je pa ne bo, saj si danes že 11. dan po ET. Bom pa še malo držala pesti, do petka, da bo plusek. Reby, kako si mi ti, si lepo preživela vikend. Barbi, žurka in torta sta uspeli?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 8:51:44
|
|
|
|
mismis
|
Pikovit, želim ti vse, pa še več, in sicer da tudi v tvoj srček kmalu posije sreča
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 8:57:07
|
|
|
|
pikovit
|
Punce moje,ko vas takole prebiram,vam moram priznati,da mi solze kar tečejo.Od vseh vaših željah,ki so iskrene in iz srca dane. HVALA VAM ZA VSE ČESTITKE IN KER STE Z MANO OB VSEH TEŽKIH TRENUTKIH.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 9:22:54
|
|
|
|
Grethy
|
pikovitek moj zlati sončkasto simpatični !!!!!! ne bom ti lepla slikc tu gor, ker me mal mozila =be, ne bom ti flancala rožic, ker sama zlo dobr veš, kje jih lahko natrgaš, rekla bi ti samo tole; drži glavo nad gladino, dihaj s polnimi pljuči, daj življenju priložnost, da ti da tisto, za kar tevsako leto špara, pa pol nagradi, da ti za vsako potočeno solzo prinese nasmeh, da se boš lahko dobrovoljno smejala, ker ti to tako zelo pristoji, da takrat kar žariš in posledično vsi okrog tebe ... aaaa že nakladam ane, pa o vzroku še sploh nisem rekla besede ... skratka Pikica moja, naj ti bo dons fullll lep dan, želim ti klasično vse najboljše in še mnogo mnogo najboljšejših rojstnih dni ... pa kljub vsem tegobam, naj ti sreča posije v tisto prazno sobico, ki čaka !!!!!! p.s.: za vse tiste kaplce iz tvojih učk k so zdej prlezle hočem tolk smajlijev, ja????? lupčka lupčka lupčka Gretka
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 9:29:20
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Reby, kako si mi ti, si lepo preživela vikend. Ej, uživam. Zuni je prav lušno. Drgač pa jutr prčakujem kak sms-jček od tebe, ker me cel dan ne bo doma in ne bom na tekočem, v sredo se pa itak vidiva, sam za uro se še zmenva
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 9:34:56
|
|
|
|
GITA14
|
Vse najbolše ti želim draga pikovit. cmok cmok
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 9:59:55
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček jUTRČKA! Ok, sej nisem mimo usekala... tko piše na seznamčku... PIKOVITKA draga... jst ti želim, da bi bla tvoja vztrajnost in pogum čim prej poplačana z najlepšim darilom, ki si ga lahko zaželiš.... VSE NABOLJŠEJŠE! Današnje akterke, uspešno opravite, ostalim prelep začetek tedna se kar podpišem pod tole, je tako lepo napisano, draga PIKOVITKA, naj se ti čimprej uresniči tvoja največja želja mismis in ostale - ja, ja , držala vas do radovednosti do konca , evo danes je 13.dan po ET , belina je še ostala, jutri pa grem na moj dan D, IN UPAM NA VESELO NOVIČKO, saj že zdaj trepetam in komaj čakam da ugledam , pol bom pa tak srečna, da se bom drla k dež, bote mogle pazit, da vas kaj ne poplavi, se pravi če bo jutri velik naliv, bo to od mene
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 10:34:07
|
|
|
|
sapi
|
Pozdravček vsem po lepem vikendu ... suzi upam, da je bolečina minila, si pa imela kalvarijo, prav smiliš se mi, čestitke za celice, sedaj se naj pa oplodijo in počakajo mamico ... lana samo, da rastejo v sredo pa čimveč celic ... kimsy kako si držim pesti, da je belina še vedno prisotna ... miklarom močno, močno držim pesti za en velik plusek jutri, si borka in si zdržala do konca ... pikovit vse naj, naj, naj za rojstni dan in lepo praznovanje ti želim ... bebi ti pa že kar test, malo zgodaj je vse skupaj, dan ET se še ne šteje ... kako si dane upam, da so izcedki izginili za vselej in ti na testu pokaže en lep + ... diana sem videla tvoje rožicerž, res so lepe ... andreja super za dve pikici , upam, da bodo tvoje noge kmalu bolje ... Kicsi čestitke za tvoja mala korenjaka ... lara tudi vam trem poljubčke nazaj ... sunia dobrodošla v boju za drugo IVF bebiko ... Aljonka čestitke za dve pikice sedaj pa počivaj in pazi na vas tri ... Reby torej so priprave v polnem teku ... zup pozdravček in na nov začetek ... Navijam za naši punci Ponedeljek, 11.05.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 10:55:52
|
|
|
|
Goldy
|
pikovit - še iz moje strani iskrene čestitke!!!! Vsak dan naj bo najlepši v tvojem življenju! Ostalim pa lep, sončen in spešen dan!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 11:13:21
|
|
|
|
punsha
|
hej punce! toliko da vas malo pozdravim. Sicer vas redno berem... Vsem najlepša hvala za navijanje Tudi jaz mislim na vse vas in stiskam pesti, naj bo čiveč srečk Čestitke pa tudi Pikovit, vse naj naj, pa želim ti izpolnjeno največjo željo Danes sem bila v Lj, nad mojimi folikli sem pa malo . Levo imam le enega - 18, desno pa 3 in sicer 16, 18, 19. Jutri imam ponovno UZ. Sedaj bo pa gotovo kmalu ane, al kako hitro to raste?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 11:23:43
|
|
|
|
tassi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pikovit, želim ti vse, pa še več, in sicer da tudi v tvoj srček kmalu posije sreča Se kar podpišem in res iz srca ti želim, da se ti želja po čimprej uresniči!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 11:26:03
|
|
|
|
tassi1
|
mis- miš sej nisi jezna , ker sem si sposodila tvoje misli, mi je bilo tako kjut pa pošiljam vam vsem skupaj še eno za lep dan
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 11:31:34
|
|
|
|
BarbiG
|
Pikovit vse najboljše in naj bo to leto plodno.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 11:33:25
|
|
|
|
BarbiG
|
Mismis žurka je uspela, torta tudi - jo je že včeraj zmankal. Sem pa danes malo boljše volje, ker sem samo še danes in jutri na šiht, potem pa grem v bolniško. Juhuhu. Že komaj čaka, ker me tile hormoni zdelujejo u nulo, čez vikend me je pa začel tud dol tako špikat, da se moram na trenutke kar v vodoravnega dat.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 12:44:29
|
|
|
|
Aljonka
|
Ojla deklice Pikovit vse naj naj S.Suzi drži se boš vidla ko ti bodo v petek vstavli pikice boš pozabila na vse in boš full srečna Andreja lepo grej pa čim prej pridi domov Punsha bravo za folikle nič zato če jih je malo so zato pa kvalitetni Sapi hvala za čestitke ti naša prva majska nosečka milakrom tud jaz komaj čakam, da nam sporočiš veselo novico Citrončica kaj si zvedla dons? Bebi sam pozitivno pa bo šlo, držim pesti
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 15:00:20
|
|
|
|
veliki ŠKRAT
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy Edino kar je, me bradavičke skoz pečejo, sam to pa ni znak! O, ja, pa je znak !!!! Tapravi nosečniški!!!! Pikovitek naš, vse najboljše in najlepši sonček naj v tem letu do drugega r.d. posveti tudi tebi!!!! Punsha, verjetno bo ju3 stopka! 4 folikli so pa čist kul!! Važno, d se bojo lepo razvili. A si mela kratek postopek? Vsem ostalim HELOOOOOW!!
< Sporočilo je popravil veliki ŠKRAT -- 11.5.2009 15:01:23 >
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.5.2009 15:17:13
|
|
|
|
punsha
|
Hvala veliki ŠKRAT. Ne, sem pa v dolgem postopku, sem začela s špikanjem že 10.4., tko da bi blo že prav fino, če jutri pade stopka. Joj, mene je tako strah. To sploh ni dobro, ampak jaz ves čas mislim na to, sploh se ne morem zamotiti.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?