|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
11.5.2009 7:27:51   
Alenka_
DOBRO JUTRO!!!

midve sva bili danes že zgodnji- ob petih se je zbudila in začela komandirat njene pajacke na vrtiljaku user posted image  
je bil ta vikend prav čudovit- predvsem zaradi vremena, ker smo bili res lahko cel dan zunaj... je Sara uživala tako kot še nikoli user posted image  prav paše spet toplo in lepo vreme!

sva pa se danes zjutraj potehtali... khm... in pomerili... je naša punči že kar velika punca: poslušte to: ima 9.900g in je velika prb.78cm user posted image   pridna naša Sara ane? user posted image

je pa res da sem bla pa jest zeloooo user posted image ... vsi so me spraševali, koliko je že težka mala in sem vedno rekla, da imava šele junija posvetovalnico in da ne vem... in me je včeraj ena kolegica razsvetlila... NAJ SE ZA VRAGA SKUPAJ STEHTAVA na navadni tehtnici... in odštejem moje kile in zvem kolko ma Sara... mislm, da mi ni potegnil prej... sem prav počasna ratala zdej ko sem na porodniškem... ko mi je tolk fletn in ker ni treba tolk mislt... 

lep dan user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
11.5.2009 8:17:46   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

DOBRO JUTRO!!!
poslušte to: ima 9.900g in je velika prb.78cm user posted image   pridna naša Sara ane? user posted image

U madonca to pa je veliko!!!! L in npr. 8080g in 69cm. Je Sara res prava velikanka!!! user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
11.5.2009 8:19:41   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: leda

Izogibam se samo kravjemu mleku, svinjini, oreškom, soli pa še kakšnim malo bolj pikantnim, umetnim, sladkim zadevam.

jst bi dodala še jagode v prvem letu; so zlo alergene.

je pa danes ela odkrila čudoviti svet adaptiranih mlek. lena mati, ki je gledala bebo2 v omari že kak mesec, je končno namest na vodi nardila kašico na mleku. sem šla po navodilih in je blo za maximalno količino napisana doza za 235 ml (plus kaša seveda) in je pojedla vse. khm. obenem pa tudi dosegla rekord v hitrostnem odpiranju ust.

jagodni jogurt pa ni problem, ne?

ž

MTY po moje pol tudi jagodnega jogurta ne sme.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
11.5.2009 8:23:57   
pf

DOBRO JUTRO!!!

midve sva bili danes že zgodnji- ob petih se je zbudila in začela komandirat njene pajacke na vrtiljaku user posted image  
je bil ta vikend prav čudovit- predvsem zaradi vremena, ker smo bili res lahko cel dan zunaj... je Sara uživala tako kot še nikoli user posted image  prav paše spet toplo in lepo vreme!

sva pa se danes zjutraj potehtali... khm... in pomerili... je naša punči že kar velika punca: poslušte to: ima 9.900g in je velika prb.78cm user posted image   pridna naša Sara ane? user posted image

je pa res da sem bla pa jest zeloooo user posted image ... vsi so me spraševali, koliko je že težka mala in sem vedno rekla, da imava šele junija posvetovalnico in da ne vem... in me je včeraj ena kolegica razsvetlila... NAJ SE ZA VRAGA SKUPAJ STEHTAVA na navadni tehtnici... in odštejem moje kile in zvem kolko ma Sara... mislm, da mi ni potegnil prej... sem prav počasna ratala zdej ko sem na porodniškem... ko mi je tolk fletn in ker ni treba tolk mislt... 

Velika punca. Naša Lana ima 68 cm in 7350 g. Suhec mali je.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
11.5.2009 8:27:16   
pf
Dobro jutro. Mi smo danes spali od pol osmih do nekaj čez šest, vmes jedli samo ob pol petih, drugače pa lepo spali. No pa sedaj že tudi spi pol ure, jaz pa kuham. Verjetno jo bova mahnile v City park v CE, da kupiva kake spalne pajacke s kratkimi rokavi in hlačnicami. Je naša baba bolj vroča, tak da se mi zdi, da ji je sedaj v dolgem vroče in je nič ne pokrijem, razen proti jutru, ko se podoji.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
11.5.2009 8:36:07   
Alenka_
IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Izogibam se samo kravjemu mleku, svinjini, oreškom, soli pa še kakšnim malo bolj pikantnim, umetnim, sladkim zadevam.

jst bi dodala še jagode v prvem letu; so zlo alergene.

je pa danes ela odkrila čudoviti svet adaptiranih mlek. lena mati, ki je gledala bebo2 v omari že kak mesec, je končno namest na vodi nardila kašico na mleku. sem šla po navodilih in je blo za maximalno količino napisana doza za 235 ml (plus kaša seveda) in je pojedla vse. khm. obenem pa tudi dosegla rekord v hitrostnem odpiranju ust.

jagodni jogurt pa ni problem, ne?

ž

MTY po moje pol tudi jagodnega jogurta ne sme.

kolikor pa je meni znano naj bi bili ti "sadni" jogurti bolj kot ne odsvetovani... je za take male user posted image  to še vedno malo preveč barvil, cukra (umetnega) oz. sladil,... vsaj meni osebno je bolje, da Sari dam navaden polnomasten jogurt ali skuto in not vmešam sveže sadje... no to je le moje mnenje in verjetno ste o tem že debatirale... sploh pa midve nič ne hitiva kar se hrane tiče. greva na tem področju malo bolj počas in zihr user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
11.5.2009 8:46:42   
Alenka_

DOBRO JUTRO!!!

Velika punca. Naša Lana ima 68 cm in 7350 g. Suhec mali je.

sploh nism mogla vrjet, ko sva stopili na vago...pa sem se raje sama še enkrat stehtala, če nisem jaz kake kilce gor dobila... ampak nisem user posted image  Se mali ti centimetri kar fino poznajo tudi na teži user posted image
jaz  sem pa še mislila, da ima premalo obrokov... pa sem bila v zmoti. očitno še kar zadostuje samo mleko (brez kašic) zjutraj in zvečer in pa dva obroka goste hrane...
pa saj sara ne more bit drugačna... jaz imam 170cm in moj dragi 192 cm... da o kilah ne govorim...user posted image

kaj je samo naša Sara tolk velika in težka? madonca... user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
11.5.2009 8:49:01   
Alenka_

Dobro jutro. Mi smo danes spali od pol osmih do nekaj čez šest, vmes jedli samo ob pol petih, drugače pa lepo spali. No pa sedaj že tudi spi pol ure, jaz pa kuham. Verjetno jo bova mahnile v City park v CE, da kupiva kake spalne pajacke s kratkimi rokavi in hlačnicami. Je naša baba bolj vroča, tak da se mi zdi, da ji je sedaj v dolgem vroče in je nič ne pokrijem, razen proti jutru, ko se podoji.

Fajn šopingirajta!!! user posted image  

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
11.5.2009 9:06:38   
ključek
dan...user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
11.5.2009 9:06:54   
Jazzy1
Midve bova pa imeli ta teden prav plavalsko obarvan - mava 2x plavanje. user posted image Tko da bo akcija.

Včeraj smo bili prvil s tamalo v živalskem vrtu, je bilo luštno, čeprav obrajtala je pa sam večje živali. Vmes se je sicer tudi sama oglašala kot kakšna sraka, tko da je bila med živalmi hitro sprejeta za svojo user posted image user posted image

Drugače je pa usvojila tudi svojo prvo besedo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image : BA-BA. Finally, hehe.

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 11.5.2009 9:10:45 >

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
11.5.2009 9:10:08   
Olivija*
pozdravljene!

tudi na mojem laptopu se je nabiral prah...zadnje dni smo bili precej leteči, najljubši je praznoval rojstni dan, imeli smo piknik na vrtu, imela sva prvo obletnico porokeuser posted image ... in nasploh smo ves čas na vrtu, če se ne potepamo. tole vreme je res super!

po novem se naša punca zbudi že okoli šestih zjutraj, spat pa hodi med sedmo in osmo zvečer. mislim, da ji večerna doza mleka ne zadostuje več. navadno popije ta malo flaško mleka in spi dalje. do zdaj sem ji dajala 150 ml milumila 1 ali novalaca 1. zdaj sva preklopili na bebo2 in se mi zdi, da mogoče res spi še 1 uro dlje. tudi količino sem povečala na cca 180 ml.  več ne upam dati, ker mi bruha, če se preveč naje... koliko vi dajete mleka?

sicer se mi zdi, da je malo shujšala, ko je imela norice. zdaj je pa včasih kar non stop lačna. zgleda hoče nadoknadit za nazaj user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
11.5.2009 9:11:35   
Olivija*

poslušte to: ima 9.900g in je velika prb.78cm user posted image   pridna naša Sara ane? user posted image

user posted image user posted image user posted image

bo vse fante v red spravla, ko bo šla v vrtec user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
11.5.2009 9:12:44   
Alenka_
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Midve bova pa imeli ta teden prav plavalsko obarvan - mava 2x plavanje. user posted image Tko da bo akcija.

Včeraj smo bili prvil s tamalo v živalskem vrtu, je bilo luštno, čeprav obrajtala je pa sam večje živali. Vmes se je sicer tudi sama oglašala kot kakšna sraka, tko da je bila med živalmi hitro sprejeta za svojo user posted image user posted image

Drugače je pa usvojila tudi svojo prvo besedo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image : BA-BA. Finally, hehe.

bravoooooooo user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
11.5.2009 9:13:27   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

pozdravljene!
tudi količino sem povečala na cca 180 ml.  več ne upam dati, ker mi bruha, če se preveč naje... koliko vi dajete mleka?

sicer se mi zdi, da je malo shujšala, ko je imela norice. zdaj je pa včasih kar non stop lačna. zgleda hoče nadoknadit za nazaj user posted image

O pozdravljena user posted image !!

Pomoje je čisto normalno, če je malo shujšala, saj bo zdaj takoj vse nazaj dobila. Jaz ji dam proti jutru, ko se zbudi 180 ml. Zvečer pa kašico (270 ml).

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
11.5.2009 9:16:23   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

..jaz pa grem jutri po napotnico za kirurgijo.....pa da mi rešijo ta moj palec in odrežejo noht,  ker zdaj pa ni več heca....user posted image

user posted image user posted image user posted image

dobro opravi, pa čimmanj boleče!

jaz imam pa eno tako malo izbočeno znamenje na vratu in ko se A stiska k meni, mi ga vedno malo podrajsa, tako da mi je zečel že malo krvavet. sicer imam napotnico za dermatologa, ampak sem naročene šele septembra. a mogoče katera ve, kam bi lahko šla v lj samoplačniško, da mi odrežejo to reč, ker mi gre že pošteno na živce.

a so vam tudi med nosečnostjo postale nekatere pege tako izbočene? grrrrrrr user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
11.5.2009 9:18:10   
Olivija*

bravo, L user posted image user posted image

naša A pa zadnje čase med vožnjo ves čas poje aaaaaaaaaa in se ji tako fajn zdi, ker se avto med vožnjo trese in se tudi njen glas trese in potem skoz poje aaaaaa aaaaaa aaaaa user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
11.5.2009 9:23:22   
ključek

fajn  se mejta!!
naslednjič pa sporoči, da se dobimo na user posted image !user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
11.5.2009 9:23:37   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

bravo, L user posted image user posted image

naša A pa zadnje čase med vožnjo ves čas poje aaaaaaaaaa in se ji tako fajn zdi, ker se avto med vožnjo trese in se tudi njen glas trese in potem skoz poje aaaaaa aaaaaa aaaaa user posted image

user posted image user posted image user posted image ma so luštni zdaj ko začenjajo žlobudrat, a ne?

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
11.5.2009 9:28:06   
Olivija*

user posted image user posted image user posted image ma so luštni zdaj ko začenjajo žlobudrat, a ne?

ja,  ti cukri vsak dan kaj novega pogruntajo... user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
11.5.2009 9:29:52   
Olivija*
mislim, da je meta enkrat pred časom pisala, da se L boji trave. pri nas je ravno obratno. če jo le doseže, jo puli z obema rokama in zlaga na dekco. včasih se mi zdi, kot da ima še iz prejšnjega življenja kake neporavnane račune s to travo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
11.5.2009 10:13:44   
leda
kam bi lahko šla v lj samoplačniško, da mi odrežejo to reč, ker mi gre že pošteno na živce.

mene bi v kakem drugem času prav gotovo skuril na grmadi; znamenj na pretek, pa še črnega mačka sem mela.

sem ful časa cincala, pa hodila po napotnice, pol pa sem mela dost, poklicala semle:
http://www.bizi.si/podjetje/aktualne-objave.aspx?mJTtO0UTfir76JnXFtyaT7%2fQn6Nj5RUlBU%2fGCPW%2fShQ%3d

in naslednji dan mi je kirurško odstranil enga, pa se skuril nekaj manjših (ki od prve nosečnosti poganjajo kot gobe).

je pa stric mal smešen, pa zlo dober obenem; tko da če nisi zlo občutljiva pupa, ga priporočam. drgač pa raje ne; mu znaš uidet z operacijske, ker se za nekatere mestu in času neprimerno ves čas šali.

na trenutke se mi je zdelo, da sem v kakem kustoričevem filmu; še scenkala sva se user posted image

no, ampak naredi pa res ok in bp.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
11.5.2009 10:16:06   
leda
kolikor pa je meni znano naj bi bili ti "sadni" jogurti bolj kot ne odsvetovani... je za take male user posted image to še vedno malo preveč barvil, cukra (umetnega) oz. sladil

res je.

sploh tisti, ki so kao za otroke; sem zadnjič brala študijo zveze potrošnikov in lahko samo rečem jej, jej, tale naša na reklamah temelječa potrošniška družba.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
11.5.2009 10:17:10   
leda
jo puli z obema rokama in zlaga na dekco. včasih se mi zdi, kot da ima še iz prejšnjega življenja kake neporavnane račune s to travo

naša me bolj skrbi; jo zlaga kar v usta. hm. user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
11.5.2009 10:21:14   
leda

sicer pa waw, alenka, maš konkretno babnco doma. sicer tole tehtanje na tehntici za odrasle je pol kilce gor pol kilce dol, ampak velik je vsekakor.

moja je bolj liine kategorije. konc januarja, ko smo jo nazadnje tehtal,še ni mela 7 kil.

tko, zdej pa bo treba male sive celice najdt. ela sprehaja moje starše, jaz pa naj bi kao začela tuhtat, kako razstavo bom naredila novembra. zaenkrat zgleda, da bolj minimalistično, se bojim, da težko razmišljam izven okvirov: plenice, hrana, spanje.user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
11.5.2009 10:40:22   
Jazzy1

tko, zdej pa bo treba male sive celice najdt. ela sprehaja moje starše, jaz pa naj bi kao začela tuhtat, kako razstavo bom naredila novembra. zaenkrat zgleda, da bolj minimalistično, se bojim, da težko razmišljam izven okvirov: plenice, hrana, spanje.user posted image

Ja sej men je tudi kar težko priti iz tega okvirja ja user posted image . Sem prav vesela, ko si vzamem pol urce (beri: ko mi jih prijazno nameni moja hči / mož), da preberem kako SP in podobno. Saj za kako knjigo se mi zdi sploh nisem več sposobna, pišuka, pred user posted image sem jih pa požirala kot nora. Zanimivo kako se stvari čist obrnejo.

Kakšno razstavo?? Tell us more... user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?