|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
8.5.2009 22:42:27   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

nočko.user posted image

kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam greš?user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
8.5.2009 22:42:57   
gold fish
eh, niste resne....

babike in zband ....grem tud jaz...nočka....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
8.5.2009 22:44:44   
Lara Croft
.saj vem...idi

Ja, ker je lažje to reči drugemu..... sama pa tudi verjetno ne bi šla... tk je to, ja.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 2403
8.5.2009 22:47:06   
Lara Croft
Ptički in čebelice februačic..... FEBRUAČIC???? Buoga mati.... hahaha

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
8.5.2009 22:58:48   
zband
tudi jaz se poslavljam,cca en teden vam ne bom komentiral teme,služba pač ni družba,bom poizkusil,da vas mal čekiram,pa mal komentiram lep teden dni vam želim,pa bodite take kot ste.

nočko pa naj bo teden ,kot si ga želite

Neposredna povezava do sporočila: 2405
8.5.2009 23:19:38   
gold fish
zband....tudi tebi...pa pridi še kaj k namuser posted image

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
8.5.2009 23:20:01   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

.saj vem...idi

Ja, ker je lažje to reči drugemu..... sama pa tudi verjetno ne bi šla... tk je to, ja.... user posted image

...ja in dilema ostaja naprejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2407
9.5.2009 6:51:46   
Alenka_
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

imam eno resno vprašanje.....

imamo obletnico oš....... pa ne vem al naj grem al naj ne gremuser posted image .....

po eni strani bi šla, po drugi mi je pa malo čudno, ker še moji moški nikoli niso bili zvečer sami doma..... pa tud pikec je ful name navezan.....pa sploh ne vem če bo zaspal, pa jedel, pa .....

.....nekak v smislu sarajine variante zadnjič......bom skoz študirala, če je vse ok pa gsm gledala....   Me pa mika videt satro bando po 20letihuser posted image

...in vaši odgovori so....user posted image

..saj vem...idi

vem kako se počutiš ja... moj dragi sicer zelo dobro zvečer spravi Saro spat tako da s tem nimam več problemov. če sem kam mogla it ali pa da sem si vzela prost večer, sta se fajn uštimala... ampak sem še vedno gledala na gsm vsako minuto... mamice pač ne moremo iz svoje kože! verjetno je dobro uspelo zato, ker jo vsak večer oba skupej skopava in dava spat.
mogoče poskusita tako, da nekaj večerov tvoj dragi sam uštima user posted image , ko boš ti doma. in to ponovita nekaj večerov in mogoče uspe... če pa se boš res nelagodno počutila in non-stop gledala na gsm, ne boš nič imela od obletnice in boš le še bolj živčna...  res pa je ja, da sošolce vidt po 20 letih mora biti super!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

Neposredna povezava do sporočila: 2408
9.5.2009 6:52:23   
Alenka_
aja pa DOBRO JUTRO in lep sončen dan!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
9.5.2009 7:16:45   
leda
Tega:

http://www.extremevital.com/bikes/product_info.php/products_id/2122

tega mamo. priporočam! z zojo smo ful pohajal po hribih, zdej bomo pa prah z njega obrisal in elo not vtaknil user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2410
9.5.2009 7:26:57   
leda
tako, tolk sem mela za povedat, zdej pa spet zalaufat en lep poletni dan, ko sam še koherček postavim na teraso, pa mi še za kuhat ne bo treba bit not.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
9.5.2009 7:59:10   
pf

IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

Home sweet home user posted image .
Še enkrat greva s Kajo za čez teden na morje, pol pa ostaneva doma, da se v miru pripraviva za Egipt. Pol pa za 2 tedna odletimo. Ko se pa vrnemo, pa upam, da nam neki časa ne bo treba na morje.

In glih zdej se nam je mal zakompliciral. Prijatelji so nama obljubili praktičen voziček za na potovanje (McLaren na 'marelo') in so pozabili, da so ga obljubili, pa je voziček dobil drugega lastnika.
Tko da se jaz nisem poglabljala v to, kaj se dobi, kakšne so cene in kaj se splača kupit.
Torej, zdaj rabimo voziček, v Kopru Baby Center nima kej dost pametnega, cene so pa tako različne, da ne morem ravno rečt 'več dnarja, več muzke'.
A ima katera že kaj sprobanega? Pol so tud neke spletne trgovine, ki čist druge vozičke ponujajo in so dokaj poceni, sam tega nikjer ne moreš sprobat.

Pa neki sem slišala, da za na letalo lahko neseš več osebne prtljage, če imaš dojenčka. a katera ve, kako je s tem? Menda lahko tudi tekočo hrano (kašice) s sabo vzameš, kar se sicer ne sme.

ful dober voziček za potovanje je od quinny-ja zapp ...v bc v akciji 129€....edini problem je v tem, da user posted image not ne more spat oz. ležat...ima pa fajn globok sedalni del in naši lahko lepo sedijo, tisti ko znajo (sem ravno danes testirala s pikecom)....Voziček ima 6kg in se zloži na 69x27x30cm...  Ima strehico, dežno prevleko, potovalno torbo da ga not pospraviš in adapter za maxi cosi lupinico.....

..jaz ga bom nabavila v naslednjih dneh....user posted image

Jaz sem tudi mislila nabavila en voziček v stilu marele, ampak ne bom še zaenkrat. Sem mislila kar tistega, ki je v akciji v BC-ju, ampak če se ne da v ležeči položaj mi je brezveze zaenkrat, ker Lana na sprehodu še spi in bo verjetno isto tudi na morju julija. Bom ga pa enkrat kupila, ko bo čas za to, itak pa se naš PP ful dobro zloži.

Neposredna povezava do sporočila: 2412
9.5.2009 8:12:17   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

f.a.k. ej, me zob boli.......user posted image user posted image user posted image user posted image ...........sem že 2 lekadola pojedla.......

Upam, da danes ne več.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
9.5.2009 8:30:51   
arabela*
user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2414
9.5.2009 8:32:35   
pf

imamo obletnico oš....... pa ne vem al naj grem al naj ne gremuser posted image .....

po eni strani bi šla, po drugi mi je pa malo čudno, ker še moji moški nikoli niso bili zvečer sami doma..... pa tud pikec je ful name navezan.....pa sploh ne vem če bo zaspal, pa jedel, pa .....

.....nekak v smislu sarajine variante zadnjič......bom skoz študirala, če je vse ok pa gsm gledala....   Me pa mika videt satro bando po 20letihuser posted image

..saj vem...idi

Sigurno je tudi moj odgovor, da idi. Saj ni pikec več taki mali dojenček. Idi in uživaj.

Neposredna povezava do sporočila: 2415
9.5.2009 8:34:44   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: zband

ker sem rekel,da čekiram,če ga boste kej lomile.pa si odgovorila ojej.....

to pa je grdo...rekla sem oj ,kar pomeni pozdravljen..

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
9.5.2009 8:37:30   
arabela*

..saj vem...idi

jaz te popolnoma razumem....jaz sem že večkrat bila tik nad tem da grem,pa sem si premislila.....zdaj pa si tak mislim,da glede na naše stanje,boljše da nisem šla.....bom že nekoč nadoknadla..
Fiši,sama veš,če kolk tolk lepo spi,da lahko greš,malo sprostitve ti bo sigorno koristilo....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2417
9.5.2009 8:38:18   
arabela*
naša A,pa ima danes 4 leta...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
9.5.2009 8:39:12   
pf
Dobro jutro punce.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
9.5.2009 8:39:49   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

naša A,pa ima danes 4 leta...user posted image user posted image user posted image

Čestitke.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
9.5.2009 8:41:48   
arabela*
No,skratka,naša noč je bila burna,mala je je samo jamrala,stokala,jaokala,,,groza.......pa kašljala je full ponoči...me je kar malo strah,glede na to,da je čez dan kar vredu......bom do ponedeljka počakala,če ne,pa se gremo k P pokazat.....No,grozne so te naše noči......danes jo je še moj malo rihtal ponoči...zdaj pa smo dva dni same......upam,da bo že čimprej tega konec in da se vsaj enkrat normalno zaspim......

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
9.5.2009 8:43:34   
arabela*
sem že pogrešala lahkoten čvek tu...ko sem v gužvi fulll
danes pa bom A in M k babici peljala,tako da bom imela par uric za sebe......nooooooorooooooooooouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
9.5.2009 8:54:25   
petra1978
Dobro jutro čvekice!

Upam, da ste dobro spale, jaz moram prvo pohvalit mojega pikeca, že 3 noči neprimerljivo lepše spi in tudi jema samo še 1x ponoči. Sem tako vesela, da se mu je to malo uredilo. Samo upam, da bo vsaj tako ostalo, da ni to samo obdobje, ki mine.

Zdaj pa eno vprašanje, za Bubi, oz. če ima še katera takšne izkušnje prosim pomoč:
Gal je včeraj na jezičku dobil tak bel mozoljček, danes zjutraj pa ima po celih ustnicah od znotraj in še po jezičku takšne bele pikice oz. mozoljčke, ki se nekateri predrejo. Tudi je malo slabše, ne vem, po moje ga peče al pa srbi. Je tudi zelo tečen danes, pa po moje to ni zaradi tega, ampak ga spet luna mantra. Sem probala slikat samo je slika malo motna, ker je skoz mahal z rokicami in se ne vidi dobro:

user posted image

Kaj bi to lahko bilo?

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
9.5.2009 8:56:14   
petra1978
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Čestitke user posted image user posted image user posted image

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
9.5.2009 9:49:17   
arabela*
zdaj pa zatišje??user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?