|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koprske nosečke 2009
7.5.2009 8:58:55   
BIA79
Mislim, da se me ne boste rešle tako hitro user posted image

Sicer danes začnem s hojo po stopnicah in trdnemu zaupanju v moč polne lune...heheheuser posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
7.5.2009 11:55:19   
Belen
kje ste čwekice....
nič aktiwne user posted image

eko danes dobimo posteljnine od Galeba.... me je klical poštar da so tle na obali....komi čakam da dwignem.... smo naročili 4 kompletke za naše posteljce user posted image  user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
7.5.2009 13:12:46   
BIA79
So bolj jutranje sorte te čvekice zgleda :)

Belen, sporoči kakšen je paket...sem pogledala njihovo spletno stran in imajo res lepe stvari, po razumljivih cenah...za enkrat mislim, da imam dovolj posteljnine (še iz mojih časov) enkrat ko bo v uporabi pa bomo videli :)

Danes me tako hrbet boli...včeraj sem res dvignila malega od prijateljice, ma kdo ve, če je to botrovalo k temu...sem tudi en čuk včasih user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
7.5.2009 14:01:41   
Belen
eko bia79, zdej nam je pripeljal, takoj sm mogla walda wse škatle odpret..... user posted image
res res fullllllllll lepo in fullllllll priporočam, če kdo še nima nobene posteljnine.... js nism imela nobene user posted image
naročili smo 4 komplete, 2 5-delna in 2-7delna..... za 170 eur. z wsemi, kowtri, obrobami itd......
za enkrat za wsakega user posted image dwa kompleta...upam,da bo dowolj user posted image
w BC stane en 5 delni koplet 140 eur. user posted image user posted image

res fullllllllllllll sm kontenta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
7.5.2009 14:29:33   
amaya
1. SUPERNOVA: jeeeeeeeeeeeeeeee....user posted image user posted image user posted image user posted image ...ma ke lepo!!! Čestitke za babnico user posted image

2. Belen: jaz sem tudi gledala od Galeba, ker bi potrebovala še eno (pri meni je enako kot pri tebi, kot da bi dvojčke imela...samo da eden že laufa okoli user posted image ), pa so ene rekle, da je kratek oz. ozek uni trak za okoli posteljice...dej povej kako to izgleda...pa rok dobave me zanima.

Danes sem imela v MŠ o zobeh in povem vam, da je bila samo meni ta tema fulllllllllllllllll zanimiva, to pa zato, ker se ravno sedaj s tem spopadamo....sej pravim, da so zgrešene te šole, ker so teme, ki ti pridejo prav šele potem ko otrok malo zraste! No meni je sedaj prišlo prav...

Drugače moj trebuh je iz dneva v dan večji in non stop mi trdi. To pa zato, ker cele dneve klatim. Ta moj mali piščanc, na dveh nogah nima mira...pa kaj čmo. Sej se mi prav smili, ker ne morem toliko delati z njim kot bi hotela...

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
7.5.2009 14:47:38   
DannyS
Te ki ste to že urejale, kako je s temi obrazci za urejat porodniško, očetovstvo... si jih moraš sam sprintat iz interneta, al ti tam na CSDju dajo vse, ki zdaj gledam nekaj to stran od CSD Šiška in je teh obrazcev miljon, verjetno lih vsi ne pridejo v poštev...

Aja kaj pa ta zapisnik o priznanju očetovstva pred rojstvom otroka se tudi uredi na CSDju?

Meni je tudi otrdeval včeraj trebuh od 18ih pa dokler nisem zaspala... kar malo nadležno... sicer sem probala nekaj predihavat, tipo globok vdih skozi nos in globok izdih skozi usta, ampak ni za dosti časa pomagalo...

< Sporočilo je popravil DannyS -- 7.5.2009 14:56:21 >

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
7.5.2009 15:00:41   
Belen
amaya kateri trak misliš?????????? user posted image ne štekam user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
7.5.2009 15:02:05   
BIA79
Danny vse papirje dobiš na centru za socialno delo. Meni je rekla, kaj sem prišla tako zgodaj...no potem sem ji nesla papirje malo pred nastopom porodniške...

Za očetovstvo pa je tako, da se moraš naročit in potem naredijo zapisnik (v drugi pisarni)...enkrat ko je ta zapisnik narejen lahko začneš urejat vse ostale stvari (očetovski dopust, papirje pa lahko izpolneš prej)...

Kaj lahko naredim za moj hrbet? A kakšno mazilo pride v poštev? Danes sem prav na dnu...

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
7.5.2009 15:11:18   
Belen
bia79, mene tudi boli hrbet in grewa w bazen pole z mojim cc.ob17 ko konča delat..... tudi če eni prawijo da ni zdrawo in bla bla bla..... pole bi mogla celo nosečnost ležat in to je to....
baje da voda, bazen fulllllll pomaga.....
če ne pa naj te twoj dragi mal zmasira....

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
7.5.2009 21:41:14   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

amaya kateri trak misliš?????????? user posted image ne štekam user posted image

tisto za dat okoli posteljice...varovalo al kaj je že...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
8.5.2009 8:10:34   
Belen
aaaa eko.... podloge une za okoli.... ma js sm probala in se mi zdi kul user posted image
res da ni nek vrhunec dovršenosti,ma nanka slabo user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
8.5.2009 8:38:22   
BIA79
Belen, si šla potem v bazen?
Jaz sem preživela veliko let v bazenih in imam antipatijo do njih.Imam srečo, da skinem vse kar se dobit da,  v zato se jih raje izogibam, čeprav se ful rada namakam...No ko smo bli lani na Ptuju sem šla brez problemov mimo...je bla res čista voda...

Pri nas ni še vedno nobenega znaka da bo kaj...mogoče bi bil čas da se sprijaznim, da bo treba še kaj počakat....

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
8.5.2009 8:43:23   
Belen
bia79, smo šli ja.... w žusterno.... še nism bila, odkar je obnowljeno.... fulllllll kul, pa še ni blo pretirane gužwe....mega... user posted image
prwo ko sm se dala w kopalke, nism hotla it, sm kot žoga, pole mi je moj reku da naj se ne sekiram, itak ne bo tam nikogar od domačih, sami penzionerji.....

pole smo šli, pa še 3 nosečnice sm widla,tak da nism bla edina....mega,malo unih wirpulow za hrbet....pasalo....in pole po 2 urah,walda lakota, swa šla z mojim na čewape k dorotu user posted image  njamiiiiiiiiiii
ob 9h sm spala kot top, do 7h dokler ni zvonila budilka za w službo user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
8.5.2009 8:47:32   
BIA79
Ja ja whirpooli naredijo svoje...sicer sam sediš, ampak te tista topla voda uniči :) Pa še čevape k Dorotu te je peljal jest, priden dečko :) Mi smo si jih omislili za kosilo prejšnji teden...njami :) Jaz sem tudi spala kot top danes...hrbet ne boli več toliko...

Veš Belen bi kar s tabo zamenjala...jaz doma ne morem več bit...joj...odkar ne vozim več in sem odvisna od drugih, je katastrofa....

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
8.5.2009 8:55:30   
Belen
bia, zakaj ne woziš??? user posted image  se ne čutiš? user posted image

ma morem rečt,da se nimam kej za pritožewat čez mojega... res je zlat dečko, še če gledam ostale ki sm jih imela pred njim user posted image  katastrofa..... se mi zdi on dono del cielo user posted image ... pomaga mi, naredi, pospravi, kuha.... itd... ne wem kako povedat.... res sm wesela da bo on tata mojih user posted image ....

p.s.ga ne smem preweč hwalit, da ga ne "pokwari" user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
8.5.2009 9:02:15   
BIA79
Ma mi roke tako zatekajo, da nimam občutka. Čim imam roke na miru mi tako zatečejo, da potem ne morem prstov "skrčit"...in potem se raje izognem vožnji, ker so pod vprašanjem moji refleksi :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
8.5.2009 9:07:25   
Belen
ben ja... pole boljše, da ne woziš.... in kaj zdej ti? w pond greš na ctg? kaj ni da ki če greš določeno št.dni ććez rok, ti pol oni sprožijo? al kako gre to? user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
8.5.2009 9:42:21   
BIA79
Mi moramo zdaj čakat :) Če se čez vikend nič ne zgodi, grem v ponedeljek na pregled v porodnišnico. Tam ti opravijo pregled in potem ti povedo za naprej...če je vse ok čakajo s sprožitvijo tudi do dveh tednov (se mi zmeša)...bomo vidli...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
8.5.2009 9:45:55   
Belen
baje je slabše, otrok se samo rodi, zate je pol težje... wečji in težji kot je.... zate slabše... no upam,da bo za weekend kej....
če ne napadi twojga dragega.... mogoče bo kej pospešilo user posted image  user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
8.5.2009 10:04:31   
BIA79
Mojega dragega komaj vidim...pritisk mi itak dviga al je al ni :)

Ne vem...ti roki so itak relativna stvar...poglej Supernovo...imela je rok 23.5, pa se je rodila prej in je njena Maruša normalno velik razvit doječek. Seveda bi raje videla da je ena normalna štručka, kot cela francoska :) Upam,da mi bodo povedali kaj v ponedeljek, ne sam poslali domov in rekli pridite čez dva dni...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
8.5.2009 13:01:43   
amaya
Bia: sperma sproža porod...vrez heca...zrahlja maternični vrat...tako da veselo user posted image  user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
8.5.2009 13:14:46   
BIA79
Vem Amaya...ma moje počutje je daleč stran od tega  da si želim user posted image ...Moj maternični vrat pa je itak zrahljan že dovolj...verjetno sem si dala v glavo da bom prej rodila, zaradi operacije, ki sem jo imela...ampak očitno moj MV drži in kot sem vedno sumila ni bil pravi rok :) Če je iz 21.5 prišlo na 9.5. potem bomo rodili nekje vmes...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
8.5.2009 13:21:46   
amaya
Ne sekiraj se...jaz sem v prvo rodila točno na rok, pa sem mislila, da bom en teden prej. Vem, se vleče kot jara kača, predvsem zadnji dnevi...ampak kaj češ...ko se hruška zrela, sama pade.
Jaz tudi nisem več za volan...sploh pa ni priporočljivo, da nosečnica zadnji mesec sama vozi, ker nikoli se ne ve!!!
Čimveč se sprehajaj, tuširaj se s toplo vodo (tudi ta sproža porod), pa nad gležnjem na zunanji strani, je točka kjer si lahko masiraš...torej dva prsta od gležnja na zunanji strani...pa veliko hoje...in pa potrpljenja...drugo ti ne preostane. Če bo kasneje, pa bo pač kasneje...user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
8.5.2009 14:21:40   
BIA79
Se strinjam s tabo Amaya, ko je hruška zrela, sama pade... Meni je sam groza, ker sem tako omejena, hodit več kot toliko ne morem,ker nimam kaj obut in mi potem noge zatečejo da je groza...moj non stop dela, da bo imel potem mir...in pospravljanje in pranje mi že preseda :) Jojjjj...kako sem tečna :) Bomo potrpeli samo da bo girica zdrava!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
8.5.2009 20:22:04   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Se strinjam s tabo Amaya, ko je hruška zrela, sama pade... Meni je sam groza, ker sem tako omejena, hodit več kot toliko ne morem,ker nimam kaj obut in mi potem noge zatečejo da je groza...moj non stop dela, da bo imel potem mir...in pospravljanje in pranje mi že preseda :) Jojjjj...kako sem tečna :) Bomo potrpeli samo da bo girica zdrava!

TVOJEGA PA KAR ZA UHA PRIMI!!!Naj ti že sedaj pomaga...Služba že bo preživela...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.