|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
7.5.2009 14:34:05   
Anonimen
Hej babe moje...daj povejte mi kako je s tem...

user posted image mi zamuja že 9 dni (da bi  zamujala ne pomnim)...3 testi pa vsi negativni...

a še je upanje, da boste tetke?

P.S. Pa nisem ena tistih histeričnih, ki poskuša žeeee ceeeliiiih ...2 meseca user posted image ampak sem že prava veteranka, ki ne upa izdati prave RR identiteteuser posted image user posted image rada VAS (beri: mamice, nosečke, trepetajoče mejbi nosečke, in tiste ki se pogumno trudite) mam user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 4751
7.5.2009 14:42:44   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hej babe moje...daj povejte mi kako je s tem...

user posted image mi zamuja že 9 dni (da bi  zamujala ne pomnim)...3 testi pa vsi negativni...

a še je upanje, da boste tetke?

P.S. Pa nisem ena tistih histeričnih, ki poskuša žeeee ceeeliiiih ...2 meseca user posted image ampak sem že prava veteranka, ki ne upa izdati prave RR identiteteuser posted image user posted image rada VAS (beri: mamice, nosečke, trepetajoče mejbi nosečke, in tiste ki se pogumno trudite) mam user posted image

Draga moja dokler se ne vlije je vedno možnost!!! user posted image  user posted image user posted image user posted image  Moji kolegici do 10 dni po zadnji M ni pokazalo + prejšni mesec, ko ga je zadnjič delala pa ful močnega, tako da probaj čez kakšen dan spet!!!
Mogoče ti hormon še ni dovolj zrasel, ali si pa mela pozno O? user posted image  Pojdi na krvnega zmerit beto pa hitro povedat novičko!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mater me firbec matra kdo si!!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 7.5.2009 14:43:35 >

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
7.5.2009 14:46:32   
murkica
Ja mene tut firbc matra :))) Sej sploh nočem ugibat, ampak važno, da zagledaš močan +!!!
Veliko sreče!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
7.5.2009 14:48:00   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Ja mene tut firbc matra :))) Sej sploh nočem ugibat, ampak važno, da zagledaš močan +!!!
Veliko sreče!!!

Matr sva midve firbčne murki!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz tudi nočem ugibat, ampak važno da zagledaš močen in debel plusek!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čeprav mam eno na sumu... user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa itak ni neke velike izbire, ker večina jih je nosečih tukaj al pa so že rodile, tako da.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 7.5.2009 14:49:40 >

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
7.5.2009 15:19:37   
Anonimen
Oh saj sem vedela, da se lahko obrnem na vas babe žabeuser posted image

Saj to si ponavljam, dokler se ne ulije, je upanje...pravi RR motouser posted image
Glede O pa ne vem povedat nič; ker je nisem imela časa opazovat če bolje razmislim, sploh ni bilo časa user posted image (no tak hudo spet ni bilo...da ne bo ktera pomislila na brezmadežno spočetjeuser posted image )

Me pa veseli, da sem videla, kateri dve sta najbolj firbčni tuki gor user posted image

Se pravi čakat in spet poskusit s testom čez par dni. Na krvnega pa še ne gremuser posted image so mi papirnati testi vseen bolj praktičniuser posted image user posted image

Pridem še kaj firbce "hranit" user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 4755
7.5.2009 16:42:01   
sonček85
aqua.hvala
in kako kaj kaže tebi ,koliko še -5 dni ?
Komaj čakam novičke user posted image user posted image

anonimna:počakaj še kak dan in potem naredi test,kot so že ostale rekle ,dokler se ne ulije je upanje user posted image user posted image user posted image user posted image držimo pesti

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
7.5.2009 17:10:01   
pikicao.
posredujem sms od nasega soncka33 :)

ne dela ji racunalnik in se vam zato ne more javiti...vseem posilja en biig hug pa ajsiki se posebej ;)

pa imela je posvetovalnico,  z Lovrotom je vse ok ima 6400 kg in 63 cm user posted image

pa od mene tuud biig hug..ju3 kj vec napisem user posted image  sm doma mam zobarjauser posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
7.5.2009 17:18:59   
Anonimen
6400 kg
user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4758
7.5.2009 17:25:25   
sonček85
pozdravček sončku33 in bravo Lovro za tako lepo napredovanjeuser posted image user posted image

pikica:uživaj pri zobarju user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
7.5.2009 17:25:49   
sonček85

6400 kg
user posted image
user posted image user posted image user posted image se zgodi user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
7.5.2009 17:35:08   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

6400 kg
user posted image
user posted image user posted image user posted image se zgodi user posted image user posted image user posted image

hahahaha
blond user posted image user posted image user posted image user posted image

ja zgleda d ma soncek dobr mlek user posted image user posted image user posted image user posted image
ste se saj nasmejaleuser posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
8.5.2009 8:26:46   
Anonimen
jutro babe žabe!
s tamavčijem je ok tud zredil se je tko da zdej bo pr 2 letih končno na 10 kilcahuser posted image sam je bila pa sestra k je kri jemala pa šus od babe,mislim kako lahko dajo tako žensko k ne zna kri vzet direkt v laboratorij za otročke mislimuser posted image sm ji skor glavo odgriznilauser posted image

vidim da se je naša rozika oglasila in da se bo danes baje mal več no bomo videl je reku ta slepuser posted image

aja pa pridružujem se ta firbčnima k mene tud zanima kdo je anonimna čeprav privoščim vsem ampak v mislih imam pa že eno tko da bomo videluser posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4762
8.5.2009 10:24:51   
jazzz27
Helov!!

Sonček...tamau je pravi cukerček...

Murki...mačka, da ni kaj....še vprašanje..kje imate vikend na dolenjskem? Vsaj okolica....

pa jaz sem tu firbčna....user posted image

Dobrodošle vse nove!!!!

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
8.5.2009 10:30:04   
sonček85
jazzz .hvala ,še malo pa boš ti tudi imela takega srčka zraven sebe user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
8.5.2009 10:35:22   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

jazzz .hvala ,še malo pa boš ti tudi imela takega srčka zraven sebe user posted image user posted image

je dojenje steklo? Mani se že dobo počuti? Mali spi pa je?user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
8.5.2009 12:10:24   
sonček85
ja dojenje je steklo  že prav lepo v P ,si pa pomagam tudi malo s silikonskim nastavkom in moram povedat da je res super.user posted image
mami je ok ,super,čišča je že skoraj konec,čakam pregled da mi pove da je vse ok in potem pripravim dragmu presenečenje user posted image user posted image user posted image user posted image
ja mali pa samo spi in jeuser posted image user posted image Saj zdaj bo počas treba narest vejki vejk ,da se previjeva ,nahraniva in potem gremo okol 15h na sprehod ven ,malo na svež zrakec in sončka k je tko lepo ,prav poletno je žer

In ti kako buši raste,bebica brca ,še 9 t in boš postala ponosna mami ,joj kar ne morem verjet kko gre čas hitro.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
8.5.2009 12:54:17   
BarbiG
Tud jaz postajam že ornk firbčna, katera se skriva pod anonimno. Pa upam, da ji test kmalu pokaže user posted image . Sicer je pa danes en tako k..... dan kljub takemu sončku zunaj. Jo bom danes kar na hitro iz službe popihala domov. user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
8.5.2009 13:14:52   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Tud jaz postajam že ornk firbčna, katera se skriva pod anonimno. Pa upam, da ji test kmalu pokaže user posted image . Sicer je pa danes en tako k..... dan kljub takemu sončku zunaj. Jo bom danes kar na hitro iz službe popihala domov. user posted image

Barbi..oprosti ampak sem spregledala kam hodiš na postopek. Trenutno si na špikicah, ane? Kdaj pade UZ?

Punce jaz sem pa danes malega Ajsita-Maksija vidla!!!!!! Je tak cuker!!!!! K mami!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
8.5.2009 13:18:36   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Barbi..oprosti ampak sem spregledala kam hodiš na postopek. Trenutno si na špikicah, ane? Kdaj pade UZ?

Punce jaz sem pa danes malega Ajsita-Maksija vidla!!!!!! Je tak cuker!!!!! K mami!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem na GKLJ. Sem v dolgem postopku. Trenutno sem peti dan na kombinaciji Suprefact+Menopur. V sredo, 13.5. imam pa UZ. Sem pa začela pridno pivo pit in jajčka jest. user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
8.5.2009 13:23:52   
Anonimen

sm ti kr mal fouš veš,in kako se počuti mamica?pa a slikce pa nimaš od našega nečakca?

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4770
8.5.2009 13:54:38   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

sm ti kr mal fouš veš,in kako se počuti mamica?pa a slikce pa nimaš od našega nečakca?

Mami je vredu, počuti se dobro...slikice pa nimam....na telefonu..pa je moj tel tako super osdoben, da ne bo šlo na comp. Pa še mami bi mogla za dovoljenje vprašat.

Sicer pa je rekla da jo bo sama gor dala....tako da nočem kvarit veseljauser posted image

Barbi...ti samo pij pivo in jajčka jej. Ti povem da je to zmagovalna kombinacija...iz izkušenj.

Iz katerega konca pa si?

Aja, pa držimo pestke za UZ!!! Da jih bo čim več in čim lepših!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
8.5.2009 14:49:42   
murkica

Murki...mačka, da ni kaj....še vprašanje..kje imate vikend na dolenjskem? Vsaj okolica....

Vikend imamo pri Sevnici, če veš kje je to? Drugače, pa je to nekje 20 minut pred Brežicami :)

Je pa sanjska lokacija za moje pojme :)

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
8.5.2009 15:06:17   
BarbiG

Barbi...ti samo pij pivo in jajčka jej. Ti povem da je to zmagovalna kombinacija...iz izkušenj.

Iz katerega konca pa si?

Aja, pa držimo pestke za UZ!!! Da jih bo čim več in čim lepših!!
[/quote]

Sem iz okolice Lj. Brezovica. Ta vikend pa za pivo sploh ne bo problem, ker moj user posted image  praznuje rojstni dan in bomo piknikiral. Brez piva pa piknika tako al tako ni. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
8.5.2009 19:53:04   
sonček85
JAZZZIKA:I KAKO LEPO ,A SE AJSI POČUTI DOBRO ,JE mAKSI PRIDEN (grrrr velika pisava)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
9.5.2009 8:57:57   
miklarom
jutro!!!!!! pošiljam vam vsem eno malo kavico za dobro jutro user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?