|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
8.5.2009 14:37:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anca

Sling - v bebe centru v Puli ga je našel moj dragi, drugače sem pa vidla, da jih imajo tudi v sloveniji, mislim, da si jih lahko edino naročiš prek interneta: www.mojskratek.si, pa tudi neka angleška firma jih ima, tudi za naročiti prek interneta.

mojskratek ima flanelaste in par svilenih, se mi zdi..

naš je svilen, in je super, nič ne žuli v ramena

ninica - poskusi tiste globule, dobijo se brez recepta.
         -  bom probala slikico pripopat od slinga. to je taka cula.

user posted image lep dan vsem!

Sem preverila to stran mojškratek in se da sling tudi izposoditi, za 6€ na teden, kar se mi zdi super ideja, da sploh vidiš, če otročku in mamici ta stil nošenja ustreza. Jaz bom malo še morala počakati zaradi razbolelega trebuščka, toda gotovo bom poskusila kasneje. Hvala anca za idejo! user posted image user posted image

(odgovor članu anca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1026
8.5.2009 14:39:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ta sling zgleda pa dobro.Pa te nič potem ne boli križ al pa kja ,da bi se recimo držala malo bolj sklučeno

user posted image eno vprašanje:
Jaz sem dala zavarovat našga Aleksa v  službi preko mene -to je vse ok

A pa imate še potem ve vaše kje dodatno zavarovane.Mene je šef vprašal če ga bom imela ,samo meni se zdi to nepotrebno ,saj je itak do 18 leta preko mene vse zavarovan in ima preko mene zavarovanje če bi bilo potrebno kako zdravilo ali kaj ?

hvala vsem že v naprej

Jaz bom tudi imela le to zavarovanje preko mene. Mislim, da zaenkrat res ni potrebno drugo, potem ko gre v vrtec ali šolo morda nezgodno.

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1027
8.5.2009 14:40:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ratalo:)

to pa je še Veronika v slingu, medtem ko mami je zajtrkuser posted image

user posted image

user posted image user posted image jupiuser posted image

Pozdravček

Ful je lep sling, res hipi stil, pa tako malo japonski. user posted image user posted image user posted image To si kupila v škratku? Ker ne vem, če sem zasledila ta vzorec? In kateri model točno je to? Je podložen ali ne? Hvala! user posted image

(odgovor članu anca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1028
8.5.2009 14:49:30   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

hej
eno vprašanje. dojke so me začele srbet-verjetno od blazinic, čeprav jih ful redno menjam. a mogoče katera ve, kako se reče uni kremi za mazat-sn že pozabla?
thx

lanolin ,ali pa kar bepanten

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
8.5.2009 15:56:57   
detelja
punce hvala za vse lepe tolažilne besede in user posted image ...naš ati je danes doma in zjutraj ko je odšel po poslih (trgovina, plačat čeke...) me lepo pokliče tašča in takoj po glasu slišim, da ji spet neki ne paše...pol pa najprej nič ne reče pol pa mi je take nametala ven, da sem 2 uri jokala tako, da mi še zdaj kar tečejo user posted image ..pol je še maja začutila mamicino žalost in se začela jokat tako, da sem morala mojega poklicat, da je prišel iz mesta, da naju je potolažil...no kaj vse mi je povedala vam napišem, ko se bom umirila - vsak čas bo maja vstala in nočem, da spet čuti mamicino žalost, čeprav nekje v meni je itak in jo sigurno čuti...v glavnem tašči se je otrok smilil zato, ker sem šla z majo k P in ne zato, da trpi in bruha in ne vem od česa...+ tega sem ji jaz zapravila želodček z tem, da sem ji dajala hrano, ko je bila lačna...taščo sem ful ponižala, ker sem klicala mojega, da naj pride da gremo k p in ne nje...več pa vam napišem drugič ker imam spet pritisk 100000000000000000000000 na kubik...v glavnem moj jo je potem poklical in jo napizdil ampak si je detelja itak vse izmislila pol pa me je klicala še 1x in mi rekla, da ji hočem sina vzet...haaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllooooooooooooooooooo....in skoz mi vsiljuje, da naj prosim mamo ali njo da mi prideta pomagat...kaj hudiča mi bosta pomagala, če je pa maja tako pridna in spi, previt jo znam nahranit pa tudi...no po govoru tašče vsevede izgleda, da sem 10 let stara in da situacije ne obvladam...mala ima krče zaradi mene...in ona je ugotovila, da sem ful nervozna...seveda sem, ko poslušam njo in njenega pametnega moža z tako pametnimi nasveti, da imam poleg prebavne motnje...danes sem tako utrujena še od včeraj, ampak ne morem spat, ker ko si vležem slišim taščine besede...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
   RE: Aprilski krof(e)ki 2009
8.5.2009 16:15:37   
brigita23
Halo punce

No pa smo tudi mi prišli iz P... ne več 2V1 ampak kar 1+1+1user posted image user posted image user posted image ....
Nimam vas časa brat za nazaj, samo toliko da se vam malo javim...Midva z Nikom sva ok...mali je tak cuker da to res ni, zdej z atijem skupi pančata, mami pa je malo pobegnilauser posted image ....ufff koliko stvari me čaka zdej doma, že pišem dragemu listek kaj vse mi mora it iskatuser posted image .
Drugače pa porod je bil kr težak, še posebej ker je šlo vse urgentno in sva bila z Nikom kar dobro ogrožena( več vam napišem v porodni zgodbi), vsa zahvala Dr. Pircu in Dr. Klančnik, pa nasplošno vsemu osebku v P Celje, do naju so bili super in nama stali ob strani v težkih trenutkih, predvsem ginek 3, kjer sem bila na intenzivni. No zdej pa se moramo še privadit....šivi me bolijo ko user posted image , upam, da čimprej mine...tudi zobeka ni več, smo ga operiraliuser posted image .
Upam da ste ve dobro, hvala za vse čestitke in pozdrave, pa se še javim kajuser posted image .

Sem pa vas pogrešala punce.

Aja eno vprašanje....Kaj ste uporabljale takoj ko ste prišle iz P za user posted image  za obrazek laseke in telo? Prekuhano vodo, mandljevo olje in fiziološko?

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
8.5.2009 17:45:58   
m..tina
Detelja: Ne se sekirat. Naj ti gre pri desni uhi noter, pri levi vn, pa je to to. ko ti začne kaj nabijat, ti si sam sama pri seb misli, kak je boga, ker je taka kakršna je. Če ne ji pa jasno in glasno povej, da boš za svojega otroka sama skrbela kot bo tebi pasalo in če bo kaj narobe se boš ti po glavi tepla. Ne sekiraj se, ker se res ne splača. Sam ti si nervozna, tvoj otrok pa še dragi po vrhu. Ni vredna tvoje jeze, res ne.

Brigita23
: Js sem uprabljala kar toplo vodo, niti je nisem prekuhavala, saj tudi v porodnišnici niso imele prekuhane vode, ampak kar vodo iz pipe, mazala pa sem ga z ribjim mazilom - nekdaj je bil Jekoderm. Sam namazala sem ga pa vsak drug dan.

< Sporočilo je popravil m..tina -- 8.5.2009 17:49:30 >

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
8.5.2009 17:49:02   
m..tina
Mi smo bili pa danes v posvetovalnici in smo dobili recept za AD3 kapljice. Povejte mi, a jih bote dajate in tiste, ki jih že dajte, a vaše user posted image fejst matra?

Aja, še za seznamček: 1. mesec: teža 4.170 g, dolžina 52 cm.
Naslednji pregled imamo:5.6.09 kontrolo teže, 13.7.09 pa posvetovalnico.

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
8.5.2009 17:56:41   
nmag
Detelja ne sekiraj se tašča tega ni vredna,meni je pred leti tudi rekla,da sem ji sina speljala v zakon ker se je Nejc rodil predno sva se poročila,ma teraj jo nekam v tri..........verjetno je ljubosumna kotuser posted image  pa je ratala žleht,saj sem ti rekla jaz sem s svojo oziroma sva oba ,prekinila stike že davno,ker če ti bo tako srala boš samo živčna,pa na mali se bo to tud poznalo.
Brigita23 ali je ta dr.Klančnik ženska ali moški,sprašujem zato,ker se jaz tako pišem in izviram iz štajerskega konca,mogoče je kak moj sorodnik,da ne vem zanjuser posted image .lp

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
8.5.2009 18:13:42   
tinaaja
Detelja .. saj ne vem, kaj naj ti napisem. Sekirala se bos tko al tko, ker take azdeve prizadanjeno. res je, da ni vredna, ampak... JAz bi se verjetno probala pogovorit z mozem, da pac dokler se ne skulira in ne uvidi, da s takim obnasanjem negativno vpliva na tebe in psoeldicno pikico, prekinete stike. Oz stike med tabo in njo. In da ji tvoj na miren in kultiviran nacin to razlozi. Da enostavno tega ne bosta trpela,da ste vi zdaj druzina in da ce zeli biti del vase druzine se bo morala spremenit oz v jezik ugriznit. Ufff ..

brigita - welcome home.. user posted image Uporabljala sem navadno vodo iz pipe. Saj je ne pije.

m..tina - mi smo dobili D3 zaradi krcev. Zdaj AD3 lahko ali pa ne povzrocajo dodatne krce. Jaz bom z ad3 zacela pri 3m oz ko krcev ne bo vec, Se boljse so Oleovit D3, ki se jih dobi v bivsi lekarni arnika oz AT oz ene italijanske.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
8.5.2009 18:33:56   
mišk
Tako, naši otroci so zaspali, jst sem pa hitro smuknila pred računalnik.

Dojenje: Moram rečt, da sem kar prijetno presenečena, kajti zaenkrat se z Vito samo dojiva. Ker nama v prvo z Dono ni in ni šlo, sem tudi sedaj pričakovala več težav. Sicer se mi na čase dozdeva, kot da mogoče nimam neki veliko mleka, a dokler se redi je očitno vse o.k. Bomo vidli, kako dolgo nama bo uspelo. Zelo zadovoljna bom, če nama bo uspelo do starosti štirih mesecev.

Spanje: Ta je čisto kontra od Done, kajti skoraj ni šans, da bi zaspala v svoji posteljici, pa še takrat ko zaspi kje drugje je to v vozičku ali na joški!user posted image user posted image  No, trenutno je pa res zaspala v zibelki. Nonstop bi jedla in jo moram petkrat pristavit, preden se zares naje in lahko zaspi brez dodatnih stimulacij...

Sling: Sem ga naročila na altermama.com, ampak se nekako še nisva navadili na njega. Morava se čimprej, vsaj do konca očetovskega dopusta, kajti takrat bom krvavo potrebovala dva para rok za krotitev Done.user posted image

Počitek po porodu: V kolikšni meri ste se ve "strogo" pazile po porodu? In koliko časa? Ma ful mi z vseh strani težijo, da naj počivam, ležim, ne hodim ven če je vetrovno, ne umivam glave, ne berem,... Jst se počutim kot ponavadi, polna elana, zato mi je težko ubogat vse te nasvete.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
8.5.2009 19:00:08   
Nepoznana
Sicer ne pašem tle - sem šele prvič noseča...sem ravno videla tole o počivanju po porodu. Mišk, meni je prijateljica svetovala (ima že dva pikca doma), da se moram res pazit - baje te po porodu dajejo hormoni in si "hiperaktiven", pa da nič ni težko. Ona se po prvem porodu ni nič preveč pazila in počivala, je pa potem vse za njo prišlo - baje, da je bila po dobrem mesedu, dveh tko brez energije, lotla se jo je depresija, pa še sama je ostala večji del dneva, ker je možu potekel očetovski dopust. Po drugem porodu je počivala ko je le bila prilika in je rekla, da vseh omenjenih težav ni bilo...

Sicer niso moje izkušnje in ne vem, če to res pri vseh drži, ampak ti svetujem, da uživaš. Pusti se razvajat in počivaj. Sicer se pa še slišiva kaj - če ti kaj pove, da sem septemberka iz Posavja...user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
8.5.2009 19:31:19   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23
Aja eno vprašanje....Kaj ste uporabljale takoj ko ste prišle iz P za user posted image  za obrazek laseke in telo? Prekuhano vodo, mandljevo olje in fiziološko?
ja jaz samo toplo vodo za telo in obrazek (ni potrebno prekuhano) vodo ,mandljevo olje za pregibe ,pa k se mu kožica luši,pa fiziološko za popek

detelja.res nimam beseduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
m...tina.lepo za pregled
mišk.jaz vse delam ,pa čeprav me je moja mami zadnjič nadrla da kaj že hodim okol (bilo je tri dni po prihodu domov)da naj se pazim ,pa da me ne bo pol križ matral tko kot njo.Vem da mi je hotela samo dobro ,a ne morem bit pa ves čas med 4 stennami ,še posebaj ker smo v bloku user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
8.5.2009 19:42:46   
sonček85

o DOJENJU

http://bibaleze.si/clanek/dojencek/razlogi-za-in-proti-spanju-z-dojenckom.html

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
8.5.2009 19:47:29   
mišk
Nepoznana: Zdej pa te mam!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
8.5.2009 19:58:32   
Miška2006
Zavarovanje: 1. obvezno zavarovanje, to je zavarovanje, ki ti ga z obr. M-DČ (za družinske člane...otroka) uredijo v službi, na občini ali preko CSD.
2. Dodatno zavarovanje je tisto zavarovanje, ki ga še mi dodatno plačujemo zase pri npr. Triglavu, Vzajemni,Adriatic Slovenica,... to ni potrebno za otroka do 18. leta starosti oz. dokler se šola.
3. Nezgodno, življenjsko, kolektivno zavarovanje to je pa itak odvisno od podjetja (kolektivno) a ponavadi je možno zavarovanje otrok od nekega 4. leta starosti dalje, Nezgodno in življenjsko pa je v domeni staršev ali se otroka po tem zavarovanju plačuje ali ne pri raznih zavarovalnicah.

Tvoj šef je mogoče mislil na kolektivno zavarovanje, a preveri od kakšnega leta dalje ima tvoje podjetje  polico da se zavaruje otroke.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
8.5.2009 19:58:55   
nmag
Ja bi se dal komentirat o počitku,kaj pa če ne moreš?????
Vsekakor pa tiste ki lahko počivajte,res je to vse lahko pride za tabo in ti tudi pusti lahko kake posledice.

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
8.5.2009 20:03:44   
Miška2006
Detelja, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
8.5.2009 20:15:19   
klavdyk
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Mi smo bili pa danes v posvetovalnici in smo dobili recept za AD3 kapljice. Povejte mi, a jih bote dajate in tiste, ki jih že dajte, a vaše user posted image fejst matra?

Aja, še za seznamček: 1. mesec: teža 4.170 g, dolžina 52 cm.
Naslednji pregled imamo:5.6.09 kontrolo teže, 13.7.09 pa posvetovalnico.

super za pregleduser posted image user posted image user posted image -lepo papcata

js pri Gregorju nism devala ad3. zdaj pa tut ne vem, če bom.bomo še videli. sm mela Gregorja fejst na soncu-itak je pa blo pol poletje. no zdaj bo tut-tk da ga bom mela na soncu bolj.

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
8.5.2009 20:16:03   
klavdyk
m..tina
mislim da moja sestra ni devala pa je bil rojen septembra. vpraši jo.

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
8.5.2009 20:21:59   
duda1
Sonček 85, nmag in štorkljica najlepša hvala za čestitke.

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
8.5.2009 20:39:42   
Miška2006
Hvala vsem, ki ste nam čestitali za pregled. V ponedeljek javim pristne cifre.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu duda1)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
8.5.2009 20:50:42   
tinaaja
Počitek po porodu: V kolikšni meri ste se ve "strogo" pazile po porodu? In koliko časa? Ma ful mi z vseh strani težijo, da naj počivam, ležim, ne hodim ven če je vetrovno, ne umivam glave, ne berem,... Jst se počutim kot ponavadi, polna elana, zato mi je težko ubogat vse te nasvete.

Nisem. Enako sem oz poslusam z vseh strani. umivanje glave, nebranje - larifari. Res pa je, da se moras ravnat po pocutju. Jaz sem bila psihicno naspidirana, pa sem na prvem sprehodu ugotovila, da fizicno sem dalec zadaj. Tako da sem pol sledila sama sebi. Zadnji teden pa ornk sopam okoli. Meni je vazno, da imam podporo partnerja - da naredi kaj doma, da poskrbi za ta veliko ali malo, da ga ponoci lahko zbudim, da on nosi ali uspava ta malo, da grem jaz spat,ce sem preutrujena in take zadeve. Aja, pa pospravljanje mi ni glih prioriteta. Ce ta mala spi, pol kar nekaj naredim, samo cisto na izi. grem raje na sprehod, da se zluftam. Jaz bi postala depresivna, ce bi morala lezat in bit doma...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
8.5.2009 21:16:59   
anca
nena - te slinge ima hrvaški bebe center,  moj je s Pule.. baje so jih imeli 7 komadov, je pa kar debel, danes sva se sprehajali zunaj, in sem videla, da nič ne prepiha.. stane pa 100evrov.. ni malo, ampak se splača.user posted image

vzorec je pa zunaj tak olivno zelen z rožicami, znotraj pa črtast

Če boš si kakšnega sposodila in vama bo všeč, ti ga magari jaz prinesem, ko gremo junija kaj dol.

pa mene zdaj veliko manj boli hrbtenica..

lpuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
8.5.2009 22:17:31   
m..tina
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

m..tina
mislim da moja sestra ni devala pa je bil rojen septembra. vpraši jo.

Sma se pogovarjale, pa je rekla, da tud bol ne ko ja. Mislim, da bomo počakali, zato ker se mi mali preveč smili že ko ga malo šraufa, kaj šele če bi ga fejst začelo. Pol pri enih 3-eh mesecih bomo probali, če pa ne bo šlo pač ne bo šlo. Bo pa jedu mal bolj zdrave zadeve. :)

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?