malaMravljica
|
Rizkoooo ooojla, cmok cmok cmok, da si le nazaj spet. Jah, bo treba telefoncek s sabo imet, ker imas seveda ze sms o prgledu na sms-ju Rizkoo, men pa spet cudno odpira slikce in tvojih uz slikc ne vidim, grrrr, bom sla pol na drug racunalnik. punce, delal mi je uz zihr 15, ma prej 20 minut, joj je blo lepo. Pogledal je srcek, razlagal o prekatih oz. pojma nimam cem, se ne spoznam na to, pa zelodcek pregledal. Naeknkrat je bejbi dal rokco cez cel ekran, take cortkane male prstke ma. Vsega je premeru, sam listka z merami nisem dobila, povem zakaj. Ker je gor spol napisan, pa ga nisem hotla vedet. Rekla sem, naj na moje vprasanje previdno odgovori, samo ja ali ne, ne pa cel odgovor. In sem rekla, ce ze vidi spol, mal priblizal nogice in rekel ja, jaz vidim, hocete vedet. Sem rekla ne in me sedaj naprej firbc matra. Velik pa je cca 23 cm, stegnjenica je dolga mal and 3 cm, premer glavice pa 4, cel clovecek je ta nas bejbi. Z mano vse ok, iz mojih obicajnih kg sem sla dor za slabo kilo, sam po njegovih zapiskih pa 3, ker sem umes prej shujsala. Cuker, zelezo in pritisk so ok. Ko sem slikce mojemu pokazal je pa takoj reku, da se ja jasno vidi, da ima lulcka med nogicami aha, moj ljubi bi imel rad enega razbojnika, da bi z njim v delavnici kaj skup sraufal. Bom sla slikco poslikat in gor dat, da boste povedale kaj mislite, kaj bo. Sem prav srecna danes, da je vse ok in pol sem sla tradicionalno po pregledu v nakupovalno ulico. V hm sem dobila tok fajn hlace, nosecniske sem vzela take bez, tolk fajn material, ozke sportne, dolzina na 3/4 cena pa 19 eur, ce katera hoce naj gre pogledat v lj ce jih imajo, so tudi crne. In v esprit sem dobila dve poletni kanaterci po 7 eur, hehe.. tolk znizane, ker je navadn model, sam pridejo prav sam nosecnicam.
|