|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
7.5.2009 14:34:36   
mariee
Jaz ga imam tudi, moram pogledat katerega, ker mi ga je sestra dala, ampak nisem še ne vem koliko bralauser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 251
7.5.2009 14:36:06   
kejti

Maška PDP naj bi imela 10. 1., ti malo prej a ne. A ti si tud iz okolice Celja, mogoče sva pa sosedi he he.user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 252
7.5.2009 15:09:06   
MAŠKA
Moj PDP je 14.1. Glede na to, da sva Celjanke, se lahko zgodi, da se v porodnišnici skupaj znajdeva. Če nama uspe do tja priguratuser posted image . Jaz pa sem 7 km iz Celja - proti Šentjurju

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 253
7.5.2009 16:19:51   
sonček85
Evo mi smo nazaj s sprehoda ,je bilo tko lepo .Sva šla z aleksom lerpo malo naokoli,mami si je sladoled privoščila ,pa potem se vodo in tako je minila 1h naokoli.Je pa zunaj vroče kot v savni user posted image

kejti.a ti si iz CE ali kje naokoli.Jaz sem iz Žalca.
MAŠKA.zate tudi vem da si z okolice CE ,kje  točno pa tudi ne vem,bomo potem lahko skupaj malo se vozičkale s tisti z okolice CE(aha sem prebrala potem že k sem napisalauser posted image ) ,predno grem jaz delat  aprilauser posted image user posted image user posted image ali šle na kako pijačko pred Evropo
No jaz sem pa bila prej doma iz Dramelj

AJa sem pozabilap ovedat da mi je dragi včreaj prinesel dva kosa čokoladne tortice iz Evrope user posted image user posted image user posted image m je bila dobra

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 254
7.5.2009 16:34:00   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Se pravi se ga splača kupit, brala sem da se ga baje dobi tudi v trafiki
Ja se ga splača.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 255
7.5.2009 21:51:42   
kejti

Vidim da nas je nekaj iz okolice Celja. Jaz sem iz Šentjurja. O Maška potem sva zeloo blizu.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 256
7.5.2009 21:57:22   
MAŠKA
Ja kejti zelo sva blizu, tudi jaz spadam v Šentjursko občino!user posted image Če nama rata, bova lahko tudi me skupaj vozičkale! Joj, res upam, da bo tokrat sreča na naši strani!user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 257
8.5.2009 10:30:20   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Ja kejti zelo sva blizu, tudi jaz spadam v Šentjursko občino!user posted image Če nama rata, bova lahko tudi me skupaj vozičkale! Joj, res upam, da bo tokrat sreča na naši strani!user posted image
Sevewda bo ,kake sploh imaš .Aleks drži pesti za vse ,ki čakajo pluske,ki ste jih dočakale sedaj in ki že svoje sončke nosite pod srčkom nekaj časa.Jaz pa vam pošiljam za srečo tole user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 258
8.5.2009 10:39:04   
Anonimen
Punce... evo meee... Debata teče, vedno več strani, jst pa ne sfolgam vsega prebrat.user posted image  
Spet v službi, včeraj že.... in spet gužva, ker me dolgo ni blo. No.. je pa petek in bom jutr spet pančuuuu. Sm se tolk razvadla zdej. user posted image
Celjanke... user posted image , sej je vseen, če mam par mesecev prej rok a ne...? Bomo pa skupi vozičkale. Jst sm direkt nad Mercator centrom v Celju.

Moram vam povedat, da me sprašujejo, če mam slučajno dva bebota... baje mam zelo velik buši za 4 mesece. No, jst sm se navadla in mi je tko lep.. včer sm bla prava mala važička. Želja po tem otročku... in hrepenenje po tem, da ga čimprej mam v naročju se tok stopnjuje, da vidim, da bom čist neučakana... nepotrpežljiva. user posted image
Sm mu včeri kupla tak leeepe hlače žametne in ma troje nogavičke... se mi je kr mešal, ko sm se pomešala med une male cunjice. Za zjokat nooo.. user posted image  Tko da... ČESTITKE vsem novim nosečkam... ČESTITKE od mene in Rižkoota.. Nekaj vas sploh ne poznam... ampak sm bla mal odsotna... , zdej sm spet back, časa spet na pretek.
Mam tud novga balkončka doma, da se bom lahko sončkala in guncala..., uživala... pila kavico s katero od vas, ko bom doma.
Moram vam prilimat tud slikce iz zadnjega UZ ja... na katerem mi dete moje maha..
Evo tud za vas pozdrav...
user posted image

Pa še slikca iz medenih tednov user posted image  Tok leeeepo je blooo...

user posted image
Še ena, brrrrrrrrrr... mi je razbijal v srčku...
user posted image  

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 8.5.2009 10:45:39 >

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 259
8.5.2009 10:45:46   
mariee
Sonček s tem prašičkom si me pa toooolk nasmejala user posted image user posted image user posted image  si mi prav dan polepšalauser posted image

Rižko lepa slikca, lepoooooo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 260
8.5.2009 10:46:26   
sonček85
rižkoo:iiiii kako lepe slikce od uz in potovanja,kako bi bila s tabo  tam ali pa vsaj 1x šlča sama
Ja zdaj pa nazaj v stari ritem ,kajne?user posted image Super za nakup cotk,joj boš videla koliko bo še tko lepih trenutkov ko boš šla kupovat za novega člana.Sedaj pa le uživaj na novem balkončku ,ko pa pridem na obisk z Aleksom pa se bova še midva ,a lahko user posted image ?

Jja ja jajčka se mu pa isto vidijo k pri nas in lulči user posted image user posted image user posted image
kako lepo že ima izoblikovano glavico user posted image user posted image
slika s potovanja .je noro dobraaaaaaaaaauser posted image user posted image tko sta lepa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 261
8.5.2009 10:47:06   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: mariee

Sonček s tem prašičkom si me pa toooolk nasmejala user posted image user posted image user posted image  si mi prav dan polepšalauser posted image

me veseli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 262
8.5.2009 10:48:02   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Še ena, brrrrrrrrrr... mi je razbijal v srčku...
user posted image  
pa ne me hecat da je to pravi user posted image user posted image user posted image user posted image
dobra si da si si upala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 263
8.5.2009 11:02:04   
mariee
Uau Rižko, lev!!! Jaz sem tudi kar pogledala zdajle, če je pravi. Ne nas strasit Rižkouser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 264
8.5.2009 11:03:44   
mariee
Sonček se vidi, da sem bolj na začetku nosečnosti, ker jaz pa na slikcah od Rižkota nič jajčk ne vidimuser posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 265
8.5.2009 11:26:47   
tassika
Mariee tudi jaz ne, ampak če bi meli tako slikico bi sigurno opazliuser posted image

Meni je pa levček všeč, jaz obožujem mačke, male in velikeuser posted image

Ja Rižko lepo je bilo, midva pa morava stornirati grčijo lepo a ne, sva pa rekla, da bomo šli pa drug leto vsi trije

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 266
8.5.2009 12:00:23   
Anonimen
Levček punce moje, je pa čist tapravi... Sva šla prv na izlet "the walk with the lions", sva prej podpisala, da greva na lastno odgovornost user posted image  Jst sm uživala, men je to nooooroooo... pol pa na Quad Biking in Paradise. Sm se mojmu Rižkotu parx opravičla, ker ma tko nora starša. user posted image  Ampak uživala sva..., pa še božala sm ga skoz, da ga ni blo strah.

Sonček85, bakonček bo ready čez kakih 20 dni..., je še brez ograje... in te ne spustim z Aleksom gor. Pol... bova pa uživale..., boš vidla. Mi boš Aleksa dala za cartat.. ti nama boš pa pripravila eno hudo tvojo cedevitko pri meni doma.user posted image  Ti kr limi slikice, tko rada jih vidim. Kako se drugač počutiš? Aja pa vidi se, da mava isto G, enke slikce dobi..

Tassika... v troje bo še lepše, sigurno. Levček bo pa za mojo mamico...je prava levinja in nora na leve. Jo bom mal presenetla, povečala in dala. user posted image

Telefon sm pozabila doma.., čakam pa na Mmravljico, katera že kaj ve?user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 267
8.5.2009 12:06:42   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: mariee

Sonček se vidi, da sem bolj na začetku nosečnosti, ker jaz pa na slikcah od Rižkota nič jajčk ne vidimuser posted image
na tretji slikici se lepo vidi nogice, potem pa nekja malega binglja ven ,zraven so pa jajčka user posted image user posted image

rižkoo.aha ok ,da vem kdaj pridet user posted image ja seveda ti ga bom dala za počuvat ,samo da mali rižkoo ne bo kaj lubosumen ,no pa sej če bo te bo že brcnil ,jaz bo pa naredila cedevito user posted image user posted image user posted image
STA pa res cara ,da sta šla tkole med leve,moj je kr tko pogledal user posted image user posted image
in ne boste verjele kaj mi je rekel,da saj bova midva tudi šla tkole na kako potovanje ,ko Aleks malo zraste .Pa rečem zakaj pa to ,pa reče ja na poročno ,sam da mali zraste malo pa se bova poročila ,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakam.Pa sem rekla ja pol bo pa že drugi pa reče mnda se bova pa ja poročila prej k v 3-4 letihuser posted image user posted image user posted image user posted image jupi ,zdaj mi je pa res dal upanje da bom kmalu gospauser posted image user posted image user posted image

twixy:danes je zadnji samski dan izkoristi ga kar se da in uživaj ,seveda pa čakamo poročilo po poroki in slikice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 268
8.5.2009 12:07:14   
sonček85
za mm ne vem nič user posted image upam,da se kmalu javi user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 269
8.5.2009 12:53:59   
tassika
Tudi jaz nič ne vem, se ni nič javila, njene nemške tel. pa nimam. Bo že pomoje se še klimatizira nazaj na stare tire.

Rižko jaz sem tudi levinja, mogoče pa je to v krvi, da imamo radi mačkeuser posted image

Jutri sem pa cel dan sama doma, moj gre na eno poroko neke daljne žlahte in sem tako jezna, ker gre raje tja kot pa da bi bil z mano, pa bi še zastopla, če bi to bili ljudje s katerimi se druživa, ampak ne  to so eni k so bli skupaj ko so bili manjši zdaj pa nič več in sva bila zmenjena da ne greva in je iskal izgovor, zdaj ko ga pa ima, ker jaz ne smem gre pa sam, res sem jezna, jutri bom pa pomoje še bolj.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 270
8.5.2009 13:17:35   
Anonimen
sonček85
Jeeeeeeeeeeeee.... vidiš, tudi tebe čaka. Zgleda, da moram še slikc poslat, da ti bo dragi še datum povedal user posted image
Evo še neki slikic...
Pogled na Mauritius iz letala..
user posted image
Plaža pri hotelu..
user posted image
Še en podvig najinih so user posted image sprehajalcev ..
user posted image
Še ena stran otočka..
user posted image
Drugačen ježek kot pri nas... , vijolčen je in pikal me je.. zato tak obrazuser posted image
user posted image
Namakam nogice..
user posted image
Burj Al Arab, Dubai
user posted image
Delček Dubaia ponoči..
user posted image
Ski Dubai.....Seveda..., tud boardat sva šla user posted image  Sred šoping centra.. sva se tud zmrznla..
user posted image
Na plaži v Dubaiu.., mejčkan stran od mene sta se sončkale..user posted image
user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 271
8.5.2009 14:11:28   
malaMravljica
Rizkoooo ooojla, cmok cmok cmok, da si le nazaj spet. Jah, bo treba telefoncek s sabo imet, ker imas seveda ze sms o prgledu na sms-ju user posted image  Rizkoo, men pa spet cudno odpira slikce in tvojih uz slikc ne vidim, grrrr, bom sla pol na drug racunalnik.

punce, delal mi je uz zihr 15, ma prej 20 minut, joj je blo lepo. Pogledal je srcek, razlagal o prekatih oz. pojma nimam cem, se ne spoznam na to, pa zelodcek pregledal. Naeknkrat je bejbi dal rokco cez cel ekran, take cortkane male prstke ma. Vsega je premeru, sam listka z merami nisem dobila, povem zakaj. Ker je gor spol napisan, pa ga nisem hotla vedet. Rekla sem, naj na moje vprasanje previdno odgovori, samo ja ali ne, ne pa cel odgovor. In sem rekla, ce ze vidi spol, mal priblizal nogice in rekel ja, jaz vidim, hocete vedet. Sem rekla ne in me sedaj naprej firbc matra. Velik pa je cca 23 cm, stegnjenica je dolga mal and 3 cm, premer glavice pa 4, cel clovecek je ta nas bejbi. Z mano vse ok, iz mojih obicajnih kg sem sla dor za slabo kilo, sam po njegovih zapiskih pa 3, ker sem umes prej shujsala. Cuker, zelezo in pritisk so ok.
Ko sem slikce mojemu pokazal je pa takoj reku, da se ja jasno vidi, da ima lulcka med nogicami user posted image user posted image user posted image  aha, moj ljubi bi imel rad enega razbojnika, da bi z njim v delavnici kaj skup sraufal. Bom sla slikco poslikat in gor dat, da boste povedale kaj mislite, kaj bo.

Sem prav srecna danes, da je vse ok in pol sem sla tradicionalno po pregledu v nakupovalno ulico. V hm sem dobila tok fajn hlace, nosecniske sem vzela user posted image  take bez, tolk fajn material, ozke sportne, dolzina na 3/4 cena pa 19 eur, ce katera hoce naj gre pogledat v lj ce jih imajo, so tudi crne. In v esprit sem dobila dve poletni kanaterci po 7 eur, hehe.. tolk znizane, ker je navadn model, sam pridejo prav sam nosecnicam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 272
8.5.2009 14:16:54   
malaMravljica
iiii vse slikce od Rizkoo mi je odprlo. ej, pa ti si cist nora, jaz si neb upala. Midva sva bila pa na Tajskem na eni plazi cist sama in leziva in jaz slisim tup tup tup, tako topi udarci, uzignem glavo in je bil nad plazo v palmovem gozdu slon. To je bilo pa zakon, imam tudi eno slikco nekje, sam jaz se mu nisem tolk priblizala kot Rizkoo tisti ornk macki.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 273
8.5.2009 14:24:06   
Anonimen
MMravljica moja........iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, čestitke in pridna, da me čaka sms... bi bla tko žalostna. Mislila sem pa nate.., sej vidiš. user posted image  Bravo bejbi zate... in bebija. Sam ni mi jasn.. u bistvu si prv faca, da si rekla "ne" za spol. Ej ti pa uživaš v matranju... user posted image  Super, sm prv vesela, da vse štima. Si zgleda mela morfologijo, jst jo mam 26.5. in tud komi čakam, da vidim te male stvarce v teleščku mojega otročka.user posted image
Slikce ja pa nekaj iz potovanja, niso sam Rižkotove veš. Hlače pa slutim, da mava iste. Sam mam jst lepe bele.. cena enka... so pa te, ki so na eni od slikic.., ko boš lahko poglej. Super hlačice so.. udobne in.. ta elastika za trebuščka je taka ne preveč visoka in mi je to good.
Sm kupla male hlače mojumu fantku pa nogavičke... user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 274
8.5.2009 14:31:18   
malaMravljica
joj Rizkoo, pa res sem te kopirala s hlacami, sam ne nalasc. Mislim da so iste ja, tolk so fajn, se ene podobne jeans hlace na 3/4 sem gledala, pa mi na riti niso bile nic posebne, cist klasicne in jih nisem vzela.

Mi je sestra rekla,da ce sem zdrzala tolk casa naj pa se do konca. In danes mi je na na zacetku rekel, da sedaj sem pa ze na polovici, pol pa nisem vprasala. V casu tvoje odsotnosti sem jaz ze vozek izbrala ves, bom kupila bugabooja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?