Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 11:43:57
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Nočka spet prespana v celoti-od 22:30 do 10h, sicer z umesnim jamranjem, ampak je zaspala nazaj. PA itak sm si tudi jst prvošla 10 ur spanja...Ku je pasalo! Učeri popoldne sm šla s frendico na sprehod, pa na kavico, Gaja je bla ceu cajt full pridna, pol smo šle pa še do moje none, ko je šla vročina mimo. Pol ob 20h smo pa mojga dragega pobrale pred službo in smo šli domov na večerjo... kolumbo, kaj maš ti neke čudne tipe okoli bajte? Kij v roke, solzilc nabavi pa v akcijo če še pridejo mimo! Joj, ti verjamem, kako si se mogla ustrašit Marije, ja. Meni je enkrat cela polica z glasbenim stolpom in zvočniki padla sred noči na bučo...sej bolelo je, ja, ampak mislim da mi je srce od straha ušlo! maksi, kdaj si kej na cajtu za kak sprehodek? Mi gremo tudi na UZ v torek, tako, da se bomo tam srečale! majchy, če pridem na Zbilje bom mela gajo v košari, k se mi revca smili, da bi bla cel dan v lupinci...Pa super za nov voziček! Aja, salt mi je poslala sms, neki ji rr nagaja in zato se ne more javljat. Bere nas pa skozi! V glavnem, s Patricijo sta ob OK, pa vse vas lepo pozdravlja! Jst tudi shuko pogrešam, ji bom sms poslala!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 11:51:39
|
|
|
|
birdy
|
Čav, midve jo bove zdej mahnile na en sprehod. Sam se mi tok ne da Pa ajde k bom uzuzn bo bolj. Mi smo šli pa včer v domžale za bistrco hodt. Je blo prov lušten Matr pa bajte smo gledal, joj, jst bi tud kako tako. Dan za srečanje, je že zmenjen? Treba bi blo dorečt drgač ne bo nič. Pa men Zbile kr pašejo k sem tok bliz doma No, če me bo Sunny pobrala bom pa še tok bolj vesela k mam vmes en tak konc kjer ne bi najraj z vozičkom hodila. To je to, jst grem
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 11:52:45
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny......super za tako nočko a maksi pa nebi prišla s tabo na zbilje? ........sploh si ne predstavljam da mi solp pade na glavo-bi me kap ruknila .........lepo podravi salt in res pošlji shuki sms,da nas skrbi zanjo in malega..........hano bom pa mela v lupinici samo zaradi prostorske stiske,drugače bi jo imela tudi jaz v vozičku-bova s simono probale voziček stlačit notr,čene pa samo podvozje za lupinico
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 11:52:59
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 Tale fantek pa zgleda k da na Wc sedi.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 11:54:05
|
|
|
|
Čebel@
|
birdy.......naslednjič ko boš v domžalah glej da me pokličeš da gremo na šetnjo ali pa na kofe-isto velja za vse ostale!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 11:56:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 Tale fantek pa zgleda k da na Wc sedi. bolj na monitorju........to je na wc-ju
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 11:57:43
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 birdy.......naslednjič ko boš v domžalah glej da me pokličeš da gremo na šetnjo ali pa na kofe-isto velja za vse ostale! Šmrk, šmrk, nimam cifre Kok sem ti fovš, jst bi še tok v domžalah živela
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 11:58:34
|
|
|
|
Onasiss
|
Evo še poročilo iz Mullerja- KOLUMBO IN BALONCHY!!! - dekico imajo samo še eno in taisto kot jo ima Kolumbo. So pa rekli, da so naročene in da jih jutri dobijo, če ne ja pa šla kr še naročt in naj bi prišle nasledn teden. Sem vprašala če imajo takšno črtasto k si spraševala Kolumbo, pa jih nimajo, Imajo pa samo take zelene. Baj. Bom šla jutr spet pogledat, če ne pa nasledn teden. So pa rekl, da se jih da naročit.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 12:01:35
|
|
|
|
sunny24
|
majchy, maksi mislim da je napisala, da nima časa, ker ma neke obveznosti! Drugače bi pa itak skupi šle! Sam uni smeško res zgleda kot da čaka na školki... birdy, zdej za srečanje še nism 100%, da bom pršla. Baje so full kolone na AC, ker itak delajo povsod. Mi je učeri reku stric, k je pršu iz LJ, daje hmali pop...Sej če bi bla sam v avtu, mi ni panike, naj bojo kolone, ampak z Gajo pa ni šans, ker tkoj ku se ustavmo se zbudi in je jok...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 12:05:26
|
|
|
|
Onasiss
|
Grem zdele kosilo kuhat in sicer kus kus s puranovimi zrezki v smetanovi omaki s čebulo in veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllikkk solate. MLJASK
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 12:06:32
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 birdy, zdej za srečanje še nism 100%, da bom pršla. Baje so full kolone na AC, ker itak delajo povsod. Mi je učeri reku stric, k je pršu iz LJ, daje hmali pop...Sej če bi bla sam v avtu, mi ni panike, naj bojo kolone, ampak z Gajo pa ni šans, ker tkoj ku se ustavmo se zbudi in je jok... Sej vem.Ampak probi pa pridt. Pa ne zarad tega da me pobereš ampak zato da se spoznamo
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 12:08:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 birdy.......naslednjič ko boš v domžalah glej da me pokličeš da gremo na šetnjo ali pa na kofe-isto velja za vse ostale! Šmrk, šmrk, nimam cifre Kok sem ti fovš, jst bi še tok v domžalah živela ti jo bom poslala na ZS in me pokliči.......meni je fajn tuki ja......pa še veliko dvorišče imamo med obema hišama
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 12:09:50
|
|
|
|
sunny24
|
Ja, bom provala, ampak obljubim pa ne nič. Pa tisto tvoje kafe me matra... Jst bi vas tudi rada spoznala...Naslenje srečanje bo nekje na Primorskem... mlea, pošli še meni malo tega kosila, dej...Jst bi tko kuskus papcala, pa mojmu ni ušeč...Se mi zdi da mam ene 3 pakete v predalu...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 12:10:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 birdy, zdej za srečanje še nism 100%, da bom pršla. Baje so full kolone na AC, ker itak delajo povsod. Mi je učeri reku stric, k je pršu iz LJ, daje hmali pop...Sej če bi bla sam v avtu, mi ni panike, naj bojo kolone, ampak z Gajo pa ni šans, ker tkoj ku se ustavmo se zbudi in je jok... Sej vem.Ampak probi pa pridt. Pa ne zarad tega da me pobereš ampak zato da se spoznamo se strinjam z birdy........škoda ker maksi ne pride......kaj pa če bi recimo prej štartala......lahko prideš v domžale,greva še na kakšno kavico,potem pa voziš za nama s simono?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 12:11:19
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny......to gor sem tebi napisala,da ne bo pomote
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 12:13:54
|
|
|
|
Čebel@
|
birdy........imaš ZS
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 12:14:36
|
|
|
|
Čebel@
|
ker je Hana lačna in se krega pa pa
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 12:23:06
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ojla punce...mi smo bolj slabo spali,kar nekaj se je zbujal in jamral...sumim,da zato ,ker mu je bilo vroce ..mel je pa oblecen bodi z dolgimi rokami in bombazni pajacek ...jaz sem tudi v dilemi glede oblacenja...se mi zdi da bi blo kr dost bodi pa hlacke...al pa bodi s kratkimi rokavi in majcko s kratkimi rokavi?a to ze nosite -kratke rokave-mislim ob taksnem vremenu kot je danes in je bil vceraj...tut jaz sem v dilemi glede teh kosar in sportnega dela-kdaj zamenjati in da jim ni v kosari prevroce... KOLUMBO-to je edini razlog zaradi katerega ne bi zivela v hisi-ker ,ce bi bila jaz vceraj na tvojem mestu ne bi sploh bla to noc v bajti(sem kot zajc plasna)...pa vse si nas zarazla s to deknco...sem ze sestro poslala,da je sla iskat,k mi nimamo Milerja pa ,ker jo tam ni jo bo moz iskal s tovornjakom ,ko bo sel mimo KATJUSA kje si? SHUKO pa tut jaz pogresam,zelooooooooooo,sem zelo rada prebrala njene poste v nosecnosti,zdaj pa ne klepeta znami--no upam samo da ste vredu-to je najbolj vazno SUNY kak fajn spite,kaj bi dala za samo en dan taksnega spanja-samo en... MAJCHY super za nakup voicka,a Hana uziva v njemu? BALONCHY sam ,da ste ok Se eno vprSANJE-kako je pa poleti potem s kopanjem na morju,bazenu?kako so obleceni ,bodi al samo plenicke?mora bit bodi zaradi soncka ane?pa klobucek itak
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 12:24:55
|
|
|
|
sunny24
|
ja ja majchy, mi je blo jasno! Kaj pa balonchy, a bo pršla? Ker pol bi lahko šle mi2 skupi gor od Postojne naprej....Hmm, jo morem uprašat! Evo, sm pisala shuki sms... Maj je še vedno v KC in počasi napreduje, bo še neki časa not. Vas pa shuka vse pozdravlja in se zahvaljuje, ker mislimo nanjo in Maja!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 12:27:22
|
|
|
|
MIHAILO
|
Pa ne vem kira je pisala glede KAPIC ,da je v dilemi al jo je se treba dajat gor---SEM JAZ TUDI
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 12:28:57
|
|
|
|
MIHAILO
|
Aha SUNY fajn,da si ji pisala...a mi zna kira razlozit zakaj je Maj v kc,zakaj je bolan?takrat sem bila v p ,ko se je o tem pisalo ...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 12:32:55
|
|
|
|
sunny24
|
mihailo, Gaja je trenutno oblečena tako: bodi s kratkimi rokavi, bombažna majčka z dolgimi in bombažne hlačke. Ko gremo ven ji sam hlače zamenjam in ji dam kake bol frajrske, ala kavbojke in nogavičke. Pa eno bolj toplo majčko in dekico-bombažno vzamem za vsak slučaj sabo in je. Ponoči ma pa bodi s kratkimi in bombažn pajac čez. Za na morje pa po mojem kopalne pleničke in majčko s kratkimi rokavi in klobuček obvezno. Pa kako kremo za sončenje. A eno mojo nočko bi rada? Ne dam... Aja, v športni del bom pa Gajo dala drugi mesec, ker bo košaro prerasla-ma placa sam še za ene švoh 5 cm...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 12:34:59
|
|
|
|
sunny24
|
mihailo, Maj se je rodil s spino bifido... Kapice jst Gaji ne dajem več, ampak sam rutko. Se je full potila pod kapico. Kapico ji dam edino po pranju lask.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 12:46:52
|
|
|
|
MIHAILO
|
Suny hvala za odgovore...tut jaz sem mu ze en dan dala rutko gor pa ker ne pokrije cist,cist useseke sem pol spet dala kapco,ampak sej ni blema ,c jih v tako toplem vremenu ne pokrije cist ane?jaz ga mam pa zdj oblecenega tko bodi z dolgimi mjacka brez rokavov in zabice do pasu....sem zdaj gledala od hoferja reklamo,majo full lepe kompletke za 8e(prpopam slikco)sam ne kaksna je kaj kvaliteta
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 12:52:12
|
|
|
|
MIHAILO
|
EVO TO JE IZ HOFERJA...men je full vsec,ce bo se kvaliteta ok bom kar vzela
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?