Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 14:02:19
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 no ker se je blueeyes pohvalila glede kg se bom pa še jaz...imam samo še 3 kg za spravit dol do teže pred zanositvijo... A se lahko še jst pohvalim? Jst sem že na svoji teži. Je pa res, da sem šla gor samo 6-7kg in sem vedla, da bom hitro nazaj na normali.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 14:02:51
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ odzipat moram A neb ti men raj poslala na moj mejl, kako mp3 datoteko? Kot pravim mi povezavo vn meče, pa pol spolh nič ne morm dol potegnit Počakaj, pol moram pa še convertat... Ti pišem ZS!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 14:03:53
|
|
|
|
FLASK_A
|
Punce, suhice, ki nimate več trebuščkov in ste skoraj na teži pred zanositvijo:
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 14:04:54
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 bravo vsem mamicam, ki ste rodile kje je pa copka je še ni iz pregleda a je šla kr rodit sem prejle glih hotla napisat da jo pogrešam na rr dudica čestitke za kilogramčke.., upam da jih bom jz tud tko kmal stopila
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 14:05:52
|
|
|
|
Tanja_
|
Vau, bravo vsem za kile!!! Dejte mi povedat, a pol že kr oblečete nenosečniške cunje, al je kože kljub vsemu še preveč. Me zaniuma, k mam za poleti res lepe cunje za nosit, pa bom čist nesrečna, če jih ne bom mogla nosit.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 14:08:16
|
|
|
|
pokica_
|
Punce, dobre ste s kg! Mene tudi skrbi poletje in cunje...kak bo škoda, če nem mogla nič na sebe spravt.
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 14:10:05
|
|
|
|
pokica_
|
FLASK_A imaš ZS
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 14:12:19
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ FLASK_A imaš ZS Poglej na mejl Tele imam, ki so mi ful lepe... A bo kaj uporabnega? Cunje za poletje- jaz komaj čakam, imam dosti cunj, ki mi niso čisto oprijete in se v njih super počutim Tudi po porodu mi bodo super prav prišle
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 14:12:32
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Vau, bravo vsem za kile!!! Dejte mi povedat, a pol že kr oblečete nenosečniške cunje, al je kože kljub vsemu še preveč. Me zaniuma, k mam za poleti res lepe cunje za nosit, pa bom čist nesrečna, če jih ne bom mogla nosit. Jst še nisem probala kavbojk oblečt, mam kar trenirko. So pa moje trenirke široke, tko da sem jih tudi čez nosečnost nosila... Trebušček se mi zdi iz dneva v dan manjši, res očitno manjši. Je pa koža taka ohlapna in hrapava na otip - najbrž, ker se še ni skrčila popolnoma. Po moje bo do poletja že super. Sploh pa imaš ti še manjši trebušček, kot sem ga imela jst.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 14:17:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat PETRAZG!!!! dobili smo novega zmajcka Lukca ob 10.10 Pravi korenjak z 53cm in 4590 g je razveselil mamico ocka in bratca!!! RES JE NAŠA PETRAZG JE RODILA!!! BRAVO!! ČESTITKE MAMICI, OČKU, BRATCU IN SEVEDA LUKCU ZA PRIHOD NA SVET
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 14:21:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka sem se prikradla tolk da vam raztrobim novico Christiana21 sporoča, da so dobili novega družinskega člana, bolje rečeno članico. Težka je1370g in dolga 40 cm. Za enkrat je še v inkubatorju. Christiana21 - čestitke za malčico in držim pestke, da bo vse v redu z njo in da jo boste hitro poredili!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 14:23:26
|
|
|
|
pokica_
|
Hvala FLASK_A še 1x!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 14:28:06
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Hvala FLASK_A še 1x! Ni kaj, samo da so ti všeč
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 14:30:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Eno vprašanje, ...čisto neumestno; če ima katera kake pesmi; instrumentalno glasbo, mp3...po možnosti kaj z pianom,..umirjena glasba? Iščem na netu, pa je kr vse plačniško...E-mule in DC++ mi pa ne delata, ker mam prešvoh povezavo . Pa bi res nujno rabla zelo lepe so pesmice od Raymonda Lap-a....dobiš jih tudi v baby centru...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 14:32:36
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai Trebušček se mi zdi iz dneva v dan manjši, res očitno manjši. Je pa koža taka ohlapna in hrapava na otip - najbrž, ker se še ni skrčila popolnoma. Po moje bo do poletja že super. Sploh pa imaš ti še manjši trebušček, kot sem ga imela jst. Si me potolažila, da se manjša. In kako že pravjo- iz tvojih ust v božja ušesa, glede poletja mislim. Samo jst mam kr blizu poletja rok. Ah, ja. Sej gremo itak šele septembra na morje.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 14:33:26
|
|
|
|
Anonimen
|
ma to s CTG mi je res čisto odveč....ok, da pogledajo otrok utrip, pa kakšno stanje....da pa bi mi zdaj popadke merili, pa sej verjetno jih sama dovolj čutim....prvič sem bila takole priklopljena osem ur, sem mislila da sem bom tam zjokala, tiste reve uboge jamrale, meni pa nič jasno....grozno...kar skomine dobim....sem grozna ane ?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 14:38:57
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: lananai Trebušček se mi zdi iz dneva v dan manjši, res očitno manjši. Je pa koža taka ohlapna in hrapava na otip - najbrž, ker se še ni skrčila popolnoma. Po moje bo do poletja že super. Sploh pa imaš ti še manjši trebušček, kot sem ga imela jst. Si me potolažila, da se manjša. In kako že pravjo- iz tvojih ust v božja ušesa, glede poletja mislim. Samo jst mam kr blizu poletja rok. Ah, ja. Sej gremo itak šele septembra na morje. Bom ob priliki probala kake kavbojke gor navlečt. Samo me še od šivov malo boli pa še vedno mam musklfibr, tko da sem rajš bolj komot oblečena. Pa itak se samo po postli valjam al pa pred računalnikom visim.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 14:40:18
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: lananai Trebušček se mi zdi iz dneva v dan manjši, res očitno manjši. Je pa koža taka ohlapna in hrapava na otip - najbrž, ker se še ni skrčila popolnoma. Po moje bo do poletja že super. Sploh pa imaš ti še manjši trebušček, kot sem ga imela jst. Si me potolažila, da se manjša. In kako že pravjo- iz tvojih ust v božja ušesa, glede poletja mislim. Samo jst mam kr blizu poletja rok. Ah, ja. Sej gremo itak šele septembra na morje. Bom ob priliki probala kake kavbojke gor navlečt. Samo me še od šivov malo boli pa še vedno mam musklfibr, tko da sem rajš bolj komot oblečena. Pa itak se samo po postli valjam al pa pred računalnikom visim. Aja, pa še uno plenico od vir vložka sem pozabla omenit.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 14:41:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Mam že pripravljen malinov čaj in včerajšnji nov recept za pospeševanje poroda; naribana jabolka z sladkorjem in cimetom! Ko bi le jutri šli rodit! Blueeyes, pozdravljena! Je luštno biti mamica, ne? Je Gaja pridna? Čestitke za visoko Apgarjevo letvico! Vir 80 že dajem iz kovčka . In seveda čestitke za izgubljenih 10 kilc! mayflower, samo da je z Maksom zdaj vse ok. Lepo se cartajte! FLASK_A, poročni list ali priznanje očetovstva... da ima otrok potem na rojstnem listu zapisano, kdo je njegov očka mani2, si že ven s karantene? Imaš že prosto pot za rojevanje? Mi je prisrčno, ko preberem tubby in Maks, se vedno spomnim na tisto risanko o zajčkih Ruby in Maksu... ,... Maks je pravi korenjaček! V soboto bo polna luna, ne? In vplivati začne že 3 dni prej... na RRju je že čutiti njen vpliv Sem si poporala kosilo,... CTG - pri meni sta se pojavila samo dva mala kuceljčka za popadke... 2-3 tedne nazaj. Upam, da bo danes kaj več?? Mi je nerodno iti na CTG, če nimam popadkov... kradem čas sebi in osebju .
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 14:44:20
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Eno vprašanje, ...čisto neumestno; če ima katera kake pesmi; instrumentalno glasbo, mp3...po možnosti kaj z pianom,..umirjena glasba? Iščem na netu, pa je kr vse plačniško...E-mule in DC++ mi pa ne delata, ker mam prešvoh povezavo . Pa bi res nujno rabla zelo lepe so pesmice od Raymonda Lap-a....dobiš jih tudi v baby centru... Hvala Lina, tele pesmice od Raymonda imam, te so za bejbija...jaz sem rabla pa nekaj zase, a veš . Mi je že FLASK_A poslala in zadela bistvo .
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 14:44:24
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai Bom ob priliki probala kake kavbojke gor navlečt. Samo me še od šivov malo boli pa še vedno mam musklfibr, tko da sem rajš bolj komot oblečena. Pa itak se samo po postli valjam al pa pred računalnikom visim. Evo, sem probala ene oblečt, ma jih še ne morem zapet. Bo počasi...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 14:46:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: lananai Ste se prej o CTG izpisu pogovarjale... Tole je moj CTG med popadki tik pred porodom. Hudoooooo! Ful kul, jaz ga bom tut slikala (no, moj ga bo ) Mater, je šopal tole, a Lep spominček... bomo tudi mi naredili enako . Zdaj pa grem še malo počivat! Mi je fino, ker vas lahko vmes preberem, je manj gradiva za zvečer .
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 14:46:27
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Eno vprašanje, ...čisto neumestno; če ima katera kake pesmi; instrumentalno glasbo, mp3...po možnosti kaj z pianom,..umirjena glasba? Iščem na netu, pa je kr vse plačniško...E-mule in DC++ mi pa ne delata, ker mam prešvoh povezavo . Pa bi res nujno rabla zelo lepe so pesmice od Raymonda Lap-a....dobiš jih tudi v baby centru... Hvala Lina, tele pesmice od Raymonda imam, te so za bejbija...jaz sem rabla pa nekaj zase, a veš . Mi je že FLASK_A poslala in zadela bistvo . A rabiš za v porodno? Pri meni so vrteli Enyo. Sama itak nisem imela nobenga CDja s sabo, ma je bila Enya super za to priložnost.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 14:50:33
|
|
|
|
copka
|
Sam tolk da ne boste SLUCAJNO mislile, da sem sla rodit. Stanje je nespremenjeno, jutri se grem pokazat v P. Me je pa zacel hrbet bolet, pa tezko sedim na stolu, tako da grem mal pocivat, pol pa pridem cvekat
|
Pod eno strehoMichonne RRS kom živite?
S partnerjem in otroci (
61%)
Z otroci (
3%)
S partnerjem, otroci in svojimi starši (
25%)
S partnerjem, otroci in njegovimi starši (
11%)
Število vseh glasov: 36Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!