|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
7.5.2009 14:02:19   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

no ker se je blueeyes pohvalila glede kg se bom pa še jaz...imam samo še 3 kg za spravit dol do teže pred zanositvijo...user posted image user posted image user posted image

A se lahko še jst pohvalim? user posted image Jst sem že na svoji teži. user posted image Je pa res, da sem šla gor samo 6-7kg in sem vedla, da bom hitro nazaj na normali. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
7.5.2009 14:02:51   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_
odzipat moramuser posted image
A neb ti men raj poslala na moj mejl, kako mp3 datoteko? Kot pravim mi povezavo vn meče, pa pol spolh nič ne morm dol potegnituser posted image

Počakaj, pol moram pa še convertat...

Ti pišem ZS!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
7.5.2009 14:02:54   
FLASK_A
Pokica, daj mi e-mail na ZS, pa dobiš user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
7.5.2009 14:03:53   
FLASK_A
Punce, suhice, ki nimate več trebuščkov in ste skoraj na teži pred zanositvijo:

user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
7.5.2009 14:04:54   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo vsem mamicam, ki ste rodile

kje je pa copka je še ni iz pregledauser posted image a je šla kr rodituser posted image user posted image

sem prejle glih hotla napisat da jo pogrešam na rr

dudica čestitke za kilogramčke.., upam da jih bom jz tud tko kmal stopila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
7.5.2009 14:05:52   
Tanja_
Vau, bravo vsem za kile!!!
Dejte mi povedat, a pol že kr oblečete nenosečniške cunje, al je kože kljub vsemu še preveč. Me zaniuma, k mam za poleti res lepe cunje za nosit, pa bom čist nesrečna, če jih ne bom mogla nosit.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
7.5.2009 14:08:16   
pokica_
Punce, dobre ste s kg! user posted image  

Mene tudi skrbi poletje in cunje...kak bo škoda, če nem mogla nič na sebe spravt. user posted image  

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
7.5.2009 14:10:05   
pokica_
FLASK_A imaš ZS

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
7.5.2009 14:12:19   
FLASK_A

FLASK_A imaš ZS

Poglej na mejl user posted image Tele imam, ki so mi ful lepe... A bo kaj uporabnega?

Cunje za poletje- jaz komaj čakam, imam dosti cunj, ki mi niso čisto oprijete in se v njih super počutimuser posted image Tudi po porodu mi bodo super prav prišleuser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
7.5.2009 14:12:32   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
Vau, bravo vsem za kile!!!
Dejte mi povedat, a pol že kr oblečete nenosečniške cunje, al je kože kljub vsemu še preveč. Me zaniuma, k mam za poleti res lepe cunje za nosit, pa bom čist nesrečna, če jih ne bom mogla nosit.

Jst še nisem probala kavbojk oblečt, mam kar trenirko. So pa moje trenirke široke, tko da sem jih tudi čez nosečnost nosila... Trebušček se mi zdi iz dneva v dan manjši, res očitno manjši. Je pa koža taka ohlapna in hrapava na otip - najbrž, ker se še ni skrčila popolnoma. Po moje bo do poletja že super. Sploh pa imaš ti še manjši trebušček, kot sem ga imela jst. user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
7.5.2009 14:17:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

PETRAZG!!!!

dobili smo novega zmajcka Lukca ob 10.10 Pravi korenjak z 53cm in 4590 g je razveselil mamico ocka in bratca!!!

RES JE NAŠA PETRAZG JE RODILA!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO!! ČESTITKE MAMICI, OČKU, BRATCU IN SEVEDA LUKCU ZA PRIHOD NA SVETuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3436
7.5.2009 14:21:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

sem se prikradla tolk da vam raztrobim novico

Christiana21 sporoča, da so dobili novega družinskega člana, bolje rečeno članico. Težka je1370g in dolga 40 cm. Za enkrat je še v inkubatorju.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Christiana21 - čestitke za malčico in držim pestke, da bo vse v redu z njo in da jo boste hitro poredili!

(odgovor članu elevitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3437
7.5.2009 14:23:26   
pokica_
Hvala FLASK_A še 1x! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
7.5.2009 14:28:06   
FLASK_A

Hvala FLASK_A še 1x! user posted image user posted image

Ni kaj, samo da so ti všeč user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
7.5.2009 14:30:57   
Anonimen

Eno vprašanje, ...čisto neumestno; če ima katera kake pesmi; instrumentalno glasbo, mp3...po možnosti kaj z pianom,..umirjena glasba? Iščem na netu, pa je kr vse plačniško...E-mule in DC++ mi pa ne delata, ker mam prešvoh povezavouser posted image . Pa bi res nujno rablauser posted image

zelo lepe so pesmice od Raymonda Lap-a....dobiš jih tudi v baby centru...

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3440
7.5.2009 14:32:36   
Tanja_
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Trebušček se mi zdi iz dneva v dan manjši, res očitno manjši. Je pa koža taka ohlapna in hrapava na otip - najbrž, ker se še ni skrčila popolnoma. Po moje bo do poletja že super. Sploh pa imaš ti še manjši trebušček, kot sem ga imela jst. user posted image

Si me potolažila, da se manjša. In kako že pravjo- iz tvojih ust v božja ušesa, glede poletja mislim. Samo jst mam kr blizu poletja rok. Ah, ja. Sej gremo itak šele septembra na morje.user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
7.5.2009 14:33:26   
Anonimen
ma to s CTG mi je res čisto odveč....ok, da pogledajo otrok utrip, pa kakšno stanje....da pa bi mi zdaj popadke merili, pa sej verjetno jih sama dovolj čutim....prvič sem bila takole priklopljena osem ur, sem mislila da sem bom tam zjokala, tiste reve uboge jamrale, meni pa nič jasno....grozno...kar skomine dobim....sem grozna ane ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3442
7.5.2009 14:38:57   
lananai

Trebušček se mi zdi iz dneva v dan manjši, res očitno manjši. Je pa koža taka ohlapna in hrapava na otip - najbrž, ker se še ni skrčila popolnoma. Po moje bo do poletja že super. Sploh pa imaš ti še manjši trebušček, kot sem ga imela jst. user posted image

Si me potolažila, da se manjša. In kako že pravjo- iz tvojih ust v božja ušesa, glede poletja mislim. Samo jst mam kr blizu poletja rok. Ah, ja. Sej gremo itak šele septembra na morje.user posted image

Bom ob priliki probala kake kavbojke gor navlečt. user posted image Samo me še od šivov malo boli pa še vedno mam musklfibr, tko da sem rajš bolj komot oblečena. Pa itak se samo po postli valjam al pa pred računalnikom visim. user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
7.5.2009 14:40:18   
lananai

Bom ob priliki probala kake kavbojke gor navlečt. user posted image Samo me še od šivov malo boli pa še vedno mam musklfibr, tko da sem rajš bolj komot oblečena. Pa itak se samo po postli valjam al pa pred računalnikom visim. user posted image

Aja, pa še uno plenico od vir vložka sem pozabla omenit. user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
7.5.2009 14:41:12   
Anonimen

Mam že pripravljen malinov čaj in včerajšnji nov recept za pospeševanje poroda; naribana jabolka z sladkorjem in cimetom! user posted image  Ko bi le jutri šli rodit! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blueeyes, pozdravljena! Je luštno biti mamica, ne?user posted image  Je Gaja pridna? Čestitke za visoko Apgarjevo letvico!
Vir 80 že dajem iz kovčkauser posted image user posted image . In seveda čestitke za izgubljenih 10 kilc!

mayflower, samo da je z Maksom zdaj vse ok. Lepo se cartajte!user posted image

FLASK_A, poročni list ali priznanje očetovstva... da ima otrok potem na rojstnem listu zapisano, kdo je njegov očkauser posted image

mani2, si že ven s karantene? Imaš že prosto pot za rojevanje?

Mi je prisrčno, ko preberem tubby in Maks, se vedno spomnim na tisto risanko o zajčkih Ruby in Maksu... ,... Maks je pravi korenjaček!user posted image

V soboto bo polna luna, ne? In vplivati začne že 3 dni prej...user posted image user posted image user posted image  na RRju je že čutiti njen vplivuser posted image user posted image user posted image
Sem si poporala kosilo,...

CTG - pri meni sta se pojavila samo dva mala kuceljčka za popadke... 2-3 tedne nazaj. Upam, da bo danes kaj več?? Mi je nerodno iti na CTG, če nimam popadkov... kradem čas sebi in osebjuuser posted image .

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3445
7.5.2009 14:44:20   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Eno vprašanje, ...čisto neumestno; če ima katera kake pesmi; instrumentalno glasbo, mp3...po možnosti kaj z pianom,..umirjena glasba? Iščem na netu, pa je kr vse plačniško...E-mule in DC++ mi pa ne delata, ker mam prešvoh povezavouser posted image . Pa bi res nujno rablauser posted image

Hvala Lina, tele pesmice od Raymonda imam, te so za bejbija...jaz sem rabla pa nekaj zase, a vešuser posted image . Mi je že FLASK_A poslala in zadela bistvouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
7.5.2009 14:44:24   
lananai

Evo, sem probala ene oblečt, ma jih še ne morem zapet. Bo počasi... user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
7.5.2009 14:46:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image

Ste se prej o CTG izpisu pogovarjale... Tole je moj CTG med popadki tik pred porodom. user posted image

user posted image Hudoooooo! Ful kul, jaz ga bom tut slikala (no, moj ga bouser posted image ) Mater, je šopal tole, auser posted image user posted image user posted image

Lep spominček... bomo tudi mi naredili enakouser posted image .
Zdaj pa grem še malo počivat!
Mi je fino, ker vas lahko vmes preberem, je manj gradiva za zvečeruser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3448
7.5.2009 14:46:27   
lananai

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Hvala Lina, tele pesmice od Raymonda imam, te so za bejbija...jaz sem rabla pa nekaj zase, a vešuser posted image . Mi je že FLASK_A poslala in zadela bistvouser posted image .

A rabiš za v porodno? Pri meni so vrteli Enyo. Sama itak nisem imela nobenga CDja s sabo, ma je bila Enya super za to priložnost.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
7.5.2009 14:50:33   
copka
Sam tolk da ne boste SLUCAJNO mislile, da sem sla rodit. Stanje je nespremenjeno, jutri se grem pokazat v P.

Me je pa zacel hrbet bolet, pa tezko sedim na stolu, tako da grem mal pocivat, pol pa pridem cvekatuser posted image

Na sveze zaljubljena...v mojega Sebastiana

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Pod eno streho
Michonne RR

S kom živite?

S partnerjem in otroci (61%)

Z otroci (3%)

S partnerjem, otroci in svojimi starši (25%)

S partnerjem, otroci in njegovimi starši (11%)

Število vseh glasov: 36

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!