Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 6.5.2009 15:37:11
|
|
|
|
sonček85
|
rižkooooooooooooooooooooo:hejlllllllllll kako lepo te je brati kako lepo da ste tko uživali ,super za prve mogoče metuljčke v trebuščku Kdaj vidimo prečudovite slikice s potovanja vas treh. Seveda da smo te pogrešale kaj pa misliš te že veselo čakamo da prideta/e na obisk tassika:danes sem dobila tvoje darilce:res hvala sem ga bila tko vesela ,pa čeprav ga malo sračkaš .Nebi ti bilo potrebno.Tko je lepa ,da se je še moj raznežil zraven,je rekel sso pa res pozorne tele punce ,sem pa rekla ja res je smo full povezane vse med sabo Ti bom pa še naprej z veseljem stala ob strani ,te spodujala ,svetovala ,.......... in vsem ostalim ,ker ste res tko super punce maška:ja res je ,tudi jaz bi lahko vvse sama poštimala ,no pa če je blizu in še dopust je imela potem se pa nisem branila. Sem se pa res počutila ok tko da bi lahko vse delala mm:a motivacijo bi imela ,ja lahko ti pošljem slikco mojega vrageca ,lahko ti kaj zapojem ,ali napišem Vse bo ok boš videla ,sedaj že mala mini mravljica tko veselo miga da ti nikamor ne bo pobegnila ,me pa boo v mislih z vama in trdno držale pesti da se nam hitro javiš z veselimi novičkami ne danes se še nismo vozičkali ,včeraj pa že in je bilo tko lepo ko sem gledala mojga kako ponosno pelje vozek ,potem nazaj po poti sem ga pa jaz Danes sem urejala na občini in CSD pa skoraj nič uredila Doro jutro mini mala mravljica A srečno in varno po poti domov iz SLO nogavica.tale torta zgleda odličnooooooooooooo kaj bi jo jedla recept prosim,m sladice kak se mi je neke torte zluštal ,bom mojga klicala in rekla naj gre kupt torto v najboljši celjski hotel ,kjer imajo najboljše torte
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 6.5.2009 15:37:13
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kejti Ej punce berem vas ampak nimam ne vem kolko časa. Zagledala sem plusek ampak me je ful strah, ker sem tako napihnjena. Tudi v soboto me je tako zašpikalo. Vem, da je treba gledat pozitivno ampak... te slabe izkušnje. ful panična. no pa so se začele nosečke pojavljat čestitkeeeee nataša: čestitkeeeeeeeeee
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 6.5.2009 15:41:43
|
|
|
|
sonček85
|
upam,da nisem preveč nesramna a bi vam rada pokazala kako mi lepo spimo ko se najemo ,da lahko gre mami malo na rr pogledat kaj punce pravjo v pričakovanju +
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 6.5.2009 16:17:35
|
|
|
|
tassika
|
Sonček samo da vam je všeč, sem toliko časa izbirala, da na koncu že nisem več vedla kaj, sem pa zanalašč vzela večjo št, ker so kratki rokavi, zdaj pa ne sme pred toplim vremenom preveč zrast
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 6.5.2009 16:44:39
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Sonček samo da vam je všeč, sem toliko časa izbirala, da na koncu že nisem več vedla kaj, sem pa zanalašč vzela večjo št, ker so kratki rokavi, zdaj pa ne sme pred toplim vremenom preveč zrast po moje ne bo ,glih prav mu bo lepo poleti ko bomo šli na morje je pa res tko cartkana hvala še 1 x
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 6.5.2009 16:45:04 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 6.5.2009 16:58:58
|
|
|
|
twixy
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Twixy dobi pa obiske danes in je cist presrecna. Ohh.. daj nehaj Mi smo ze vsi skupaj in se imamo SUPER Tako sem jih vesela,da jih samo objemam. A ves kako je faajn poslusat slovenscino ?! Ooo rizkoo dobrodosla nazaj!!!! Vazno,da sta vidva uzivala soncek kaksen cukeeeeercek A si mu dala kaksnega lupcka namesto mene? Evo mi gremo zdaj se po obleko za mene Bo do sobote pri meni v omari pocakala A veste,da sem prav jezna.. 8ljudi se mi sploh ni potrdilo,ce pridejo ali ne.. Jaz bi pa ze zdavnaj stevilo mogla javit No jutri pa se ze zacne za res... Prostor se zacne pripravljat, dekoracija, svecniki - vse to moram jutri peljat tja.. V petek pa zacnejo moji pect peciva.. Midva z dragim pa bova sla ze zjutraj v en jacuzzi pa pol se na kosilcka Pol zvecer pa gre on k njegovi prici jaz pa ostanem v stanovanju. Za soboto pa je tako---> Ob 9.00 imam budnico Se stusiram.. Ob 11ih sem narocena pri frizerju in maskerki,da me naredita lepo Racunam,da bom se prej kot ob 13ih gotova Pol imam malo pavze.. Da se psihicno pripravim Okrog 14ih pa se zacnem oblacit ob 15ih pa se vse skupaj zacne.. Pol to itak ne bo vse na ure samo,da si priblizno predstavljate..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 6.5.2009 17:29:03
|
|
|
|
drobtinica29
|
čaw punce! toliko ste načvekale v enem dnevu, da sem vas komaj prebrala najprej čestitke maška, kejti in natasa28, bravo za + in pa seveda dobrodošla rižkoo nazaj tebi mM pa želim srečno pot nazaj in pa ne bit preveč žalostna, saj smo me vedno tukaj! lp
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 6.5.2009 18:16:48
|
|
|
|
mariee
|
Sonček jaz sem ti že danes hotela napisat, da daj še kakšno slikco gor A ima rokavičke zato da se ne praska?Luštn je. Twixy ali si že kaj živčna?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 6.5.2009 19:07:44
|
|
|
|
kejti
|
Tassika hvala za spodbuden odgovor. Maška želim ti srečno nosečnost in da dočakava vsaka svojo štručko, uf to bi bilo res fajn a ne. Sem prebrala, da sva imele že isto usodo prej 2 splava hm. Jaz pravim kako bo bo. Rižkoo povej kako je kaj na Mauriciusu? Punce kdaj so se vam začele slabosti?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.5.2009 6:22:05
|
|
|
|
natasa28
|
Mislim, da smo zdaj nove nosečke 3 na istem vse s predhodnima 2 SS, ampak dajmo bit pozitvne in se vzpodbujat, čeprav za sebe že vem da bom danesteden pred pregledom imela grozen pritisk-kot ponavadi pri gin. Od znakov pa me slabost najbolj muči, res drži da vsake tolko mogla nekaj glodat, zjutraj pa zvečer je najbolj groza. Včeraj me je na kauču pred TV zmanjkalo pol pa sem se zbudla ob pol desetih ko je moj prišel z nogometa, pa mi je bilo slabo za umret-mogoče bi pomagalo nekaj pojest ampak ob taki uri mi res več ni bilo, sem se samo premaknila v posteljo pa jamrala mojemo kak mi je slabo. Sem pa danes nastopila 8.teden, tako da lep mineva- le naj da pridem na tiste varne tedne... Ps. toliko pišete o tortah, mene so tudi v torek bile samo oči, se mi je na veliko luštala sacher torta-pa sem si jo kupila pa še eno drugo, potem pa sem ravno 3 žličke pojedla, finta pa je da je bilo v prejšnji nosečnosti isto-sami lušti. lp
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.5.2009 9:25:38
|
|
|
|
Nogavica
|
mM in sonček85, delala sem to torto: KLIK. Sem pa prebrala še nekaj strani komentarjev pod receptom, ker je vmes kar nekaj dobrih nasvetov. Pa še poročila: torta ni razpadla, je pa bila vseeno za moj okus preveč namočena, ker se biskvit sploh ni kaj veliko okusil pa še čisto se je stisnil od vse mokrote, tako je na koncu izpadlo, kot da je ful preveč kreme. Sicer bi pa bila zelo dobra. No, pojedli smo jo, to je glavno. Je pa bila mami tako vesela, da se je razjokala, ko sem prinesla torto. Je rekla, da je to neprecenljivo, da se ji hčera pri 32-tih prvič v življenju spravi torto delat.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.5.2009 9:31:47
|
|
|
|
tassika
|
Haha ngavica vidiš tudi to je nekaj, pri nas je že kar navada, da jaz pečem torte in če je kdaj kakšna druga ali je pa ni ni nobenemu nič jasno Punce lejt4e kaj sem si končno privoščila, sem šla včeraj kupit:
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.5.2009 10:04:53
|
|
|
|
Nogavica
|
Ful je lep, tassi! Mi je všeč že od takrat, ko si nam ga prvič pokazala na enem linku.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.5.2009 10:15:56
|
|
|
|
tassika
|
Veš kako je lep potem cel komplet, še verižica, zapestnica in uhančki, sem mojmu rekla naj kar malo pogleda kaj mi bo naslednjič dal . Evo en roža presajena, zdaj pa malo na kavč, je tako vroče, da se mi tudi vn ne da
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.5.2009 10:58:33
|
|
|
|
kejti
|
Natasa 28 čestitam za nosečnost , drzim prsti, da bo vse ok pri ginek. Ti si že v 8 tednu uf jaz komi na začetku. Saj bo. Uf kaksno lepo vreme bo treba na sveži zrak ven.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.5.2009 11:03:24
|
|
|
|
mariee
|
O Tassika lepo. Ja, bo treba cel komplet sestavit Danes je pa res lepo vreme. Komaj čakam da pridem iz službe in se grem mal sprehajat.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.5.2009 11:05:18
|
|
|
|
tassika
|
Jaz se bom šla papopoldne z mojmu, sam naštimat ga še morm da ne gre v savno ampak z mano na sprehod, težka bo a ne. Naša MM se pa najbrž že pelje proti domu in sigurno ima že poplavo v avtu, bogica, saj bo kmalu spet prišla v naše konce. Jaz pa sesam, perem, peglam kavč,... pa rože presajam, ne vem kaj bom čez 1 mesec ko bo vsega zmanjkalo. no ja prahu nikoli ne zmanjka
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.5.2009 11:13:30
|
|
|
|
natasa28
|
V takem lepem vremenu bi se človek res najraje samo razvajal, a kaj ko je tu še služba, je treba najprej oddelat svoje, pol ko pa pridem domov pa sem še samo za na kavč, me mantra spomladansko-nosečniška utrujenost. Hvala vsem za . jih je lepo videt.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.5.2009 13:25:00
|
|
|
|
MAŠKA
|
IZVIRNO SPOROČILO: kejti Maška želim ti srečno nosečnost in da dočakava vsaka svojo štručko, uf to bi bilo res fajn a ne. Sem prebrala, da sva imele že isto usodo prej 2 splava hm. Jaz pravim kako bo bo. Punce kdaj so se vam začele slabosti? Kejti, hvala enako! A nam boš zaupala kdaj imaš PDP, ker mislim, da bi ga naj medve imele skupaj? Meni so se slabosti v prvi nosečnosti začele pri 6 tednih in trajale do 3. meseca.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.5.2009 13:31:52
|
|
|
|
sonček85
|
twixy.sem dala ,tolk lubčkov dobi da se bo nalubčkal za celo življenje mariee.ja rokavičke ima zato da se ne popraska,ker se je že zadnjič žoknil v učko k sem ga umivala nogavica:super da je bila mami tko vesela ,to je res lepo darilo bilo ki ga je dobila Samo da ste pojedli torto to je važno in to pomeni da je bila dobra Hvala za recept tassika.uuuuuuuuu to je pa lepo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.5.2009 13:42:36
|
|
|
|
tassika
|
Ojla, jaz sem se pa tako najdela palačink, da me zdaj trebuh boli Evo pa nekaj zanimivega http://www.babybook.si/
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.5.2009 13:45:39
|
|
|
|
MAŠKA
|
Nogavica, to torto sem pa tudi jaz delala. To je bila do sedaj moja prva torta, je bila zelo dobra, samo moja dekoracije ni imela. Zdaj čakam, da bo spet imel kdo rojstni dan, da ponovim in da se še z dekoracijo malo potrudim.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.5.2009 13:52:11
|
|
|
|
mariee
|
oooo palačinkeeeeeee. Jaz bi jih tudi!!! Sonček a si šla danes z Aleksom na sprehod?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.5.2009 13:54:47
|
|
|
|
sonček85
|
m palačinke .-njami mi še pa čakamo da se kosilo naredi,perutničke ,pommes in pesa jaz imam ta baby book doma in sicer 2 del in je res super ter uporaben mariee.ne še bili smo že zunaj samo smo šli z avtom pa še na obisk ,greva pa sedaj po koasilu sama ,ker gre ati kosit k mojmu atiju ,pa greva potem midva sama na potem
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.5.2009 13:56:10
|
|
|
|
tassika
|
Se pravi se ga splača kupit, brala sem da se ga baje dobi tudi v trafiki
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?