|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
6.5.2009 15:37:11   
sonček85
rižkooooooooooooooooooooo:hejlllllllllll kako lepo te je brati user posted image user posted image user posted image user posted image kako lepo da ste tko uživali ,super za prve mogoče metuljčke v trebuščku user posted image user posted image user posted image Kdaj vidimo  prečudovite slikice s potovanja vas treh.
Seveda da smo te pogrešale kaj pa misliš user posted image user posted image user posted image
te že veselo čakamo da prideta/e na obisk user posted image user posted image user posted image
tassika:danes sem dobila tvoje darilce:res hvala sem ga bila tko vesela ,pa  čeprav ga malo sračkaš .Nebi ti bilo potrebno.Tko je lepa ,da se je še moj raznežil zraven,je rekel sso pa res pozorne tele punce ,sem pa rekla ja res je smo full povezane vse med sabo user posted image user posted image user posted image Ti bom pa še naprej z veseljem stala ob strani ,te spodujala ,svetovala ,.......... in vsem ostalim ,ker ste res tko super punce
maška:ja res je ,tudi jaz bi lahko vvse sama poštimala ,no pa če je blizu in še dopust je imela potem se pa nisem branila. Sem se pa res počutila ok tko da bi lahko vse delala
mm:a motivacijo bi imela ,ja lahko ti pošljem slikco mojega vrageca ,lahko ti kaj zapojem ,ali napišemuser posted image
Vse bo ok boš videla ,sedaj že mala mini mravljica tko veselo miga da ti nikamor ne bo pobegnila ,me pa boo v mislih z vama in trdno držale pesti da se nam hitro javiš z veselimi novičkami user posted image user posted image ne danes se še nismo vozičkali ,včeraj pa že in je bilo tko lepo ko sem gledala mojga kako ponosno pelje vozek ,potem nazaj po poti sem ga pa jaz user posted image Danes sem urejala na občini in CSD pa skoraj nič uredila user posted image

Doro jutro mini mala mravljica user posted image
A srečno in varno po poti domov iz SLO
nogavica.tale torta zgleda odličnooooooooooooo kaj bi jo jedla user posted image user posted image user posted image recept prosim,m sladice kak se mi je neke torte zluštal ,bom mojga klicala in rekla naj gre kupt torto v najboljši celjski hotel ,kjer imajo najboljše torte user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 226
6.5.2009 15:37:13   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: kejti

Ej punce berem vas ampak nimam ne vem kolko časa. Zagledala sem plusek ampak me je ful strah, ker sem tako napihnjena. Tudi v soboto me je tako zašpikalo. Vem, da je treba gledat pozitivno ampak... te slabe izkušnje. ful panična.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no pa so se začele nosečke pojavljat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitkeeeeeuser posted image user posted image user posted image

nataša:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitkeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 227
6.5.2009 15:41:43   
sonček85
upam,da nisem preveč nesramna a bi vam rada pokazala kako mi lepo spimo ko se najemo ,da lahko gre mami malo na rr pogledat kaj punce pravjo  v pričakovanju +user posted image user posted image

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 228
6.5.2009 16:17:35   
tassika
Sonček samo da vam je všeč, sem toliko časa izbirala, da na koncu že nisem več vedla kaj, sem pa zanalašč vzela večjo št, ker so kratki rokavi, zdaj pa ne sme pred toplim vremenom preveč zrastuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 229
6.5.2009 16:44:39   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Sonček samo da vam je všeč, sem toliko časa izbirala, da na koncu že nisem več vedla kaj, sem pa zanalašč vzela večjo št, ker so kratki rokavi, zdaj pa ne sme pred toplim vremenom preveč zrastuser posted image
po moje ne bo ,glih prav mu bo lepo poleti ko bomo šli na morje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je pa res tko cartkana user posted image user posted image hvala še 1 x 

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 6.5.2009 16:45:04 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 230
6.5.2009 16:58:58   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica
Twixy dobi pa obiske danes in je cist presrecna.

Ohh.. daj nehaj user posted image  user posted image  user posted image
Mi smo ze vsi skupaj in se imamo SUPERuser posted image  Tako sem jih vesela,da jih samo objemam. A ves kako je faajn poslusat slovenscino ?! user posted image

Ooo rizkoo dobrodosla nazaj!!!! Vazno,da sta vidva uzivalauser posted image

soncek kaksen cukeeeeercekuser posted image user posted image  A si mu dala kaksnega lupcka namesto mene?

Evo mi gremo zdaj se po obleko za meneuser posted image  Bo do sobote pri meni v omari pocakalauser posted image

A veste,da sem prav jezna.. 8ljudi se mi sploh ni potrdilo,ce pridejo ali ne.. Jaz bi pa ze zdavnaj stevilo mogla javit user posted image

No jutri pa se ze zacne za res... Prostor se zacne pripravljat, dekoracija, svecniki - vse to moram  jutri peljat tja..
V petek pa zacnejo moji pect peciva.. Midva z dragim pa bova sla ze zjutraj v en jacuzzi pa pol se na kosilckauser posted image  Pol zvecer pa gre on k njegovi prici jaz pa ostanem v stanovanju.

Za soboto pa je tako--->
Ob 9.00 imam budnico user posted image  Se stusiram..
Ob 11ih sem narocena pri frizerju in maskerki,da me naredita lepo user posted image
Racunam,da bom se prej kot ob 13ih gotova
Pol imam malo pavze.. Da se psihicno pripravim user posted image
Okrog 14ih pa se zacnem oblacit ob 15ih pa se vse skupaj zacne..user posted image user posted image user posted image
Pol to itak ne bo vse na ure samo,da si priblizno predstavljate..user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 231
6.5.2009 17:29:03   
drobtinica29

čaw punce!

toliko ste načvekale v enem dnevu, da sem vas komaj prebrala user posted image

najprej čestitke user posted image user posted image user posted image maška, kejti in natasa28, bravo za + user posted image user posted image user posted image

in pa seveda dobrodošla rižkoo nazaj user posted image

tebi mM pa želim srečno pot nazaj in pa ne bit preveč žalostna, saj smo me vedno tukaj!

lp

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 232
6.5.2009 18:16:48   
mariee
Sonček jaz sem ti že danes hotela napisat, da daj še kakšno slikco goruser posted image A ima rokavičke zato da se ne praska?Luštn je.

Twixy ali si že kaj živčna?user posted image

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 233
6.5.2009 19:07:44   
kejti

Tassika hvala za spodbuden odgovor.

Maška želim ti srečno nosečnost user posted image user posted image user posted image in da dočakava vsaka svojo štručko, uf to bi bilo res fajn a ne. Sem prebrala, da sva imele že isto usodo prej 2 splava hm.
Jaz pravim kako bo bo.

Rižkoo povej kako je kaj na Mauriciusu?

Punce kdaj so se vam začele slabosti?

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 234
7.5.2009 6:22:05   
natasa28
Mislim, da smo zdaj nove nosečke 3  na istem vse s predhodnima 2 SS, ampak dajmo bit pozitvne in se vzpodbujat, čeprav za sebe že vem da bom danesteden pred pregledom imela grozen pritisk-kot ponavadi pri gin. Od znakov pa me slabost najbolj muči, res drži da vsake tolko mogla nekaj glodat, zjutraj pa zvečer je najbolj groza. Včeraj me je na kauču pred TV zmanjkalo pol pa sem se zbudla ob pol desetih ko je moj prišel z nogometa, pa mi je bilo slabo za umret-mogoče bi pomagalo nekaj pojest ampak ob taki uri mi res več ni bilo, sem se samo premaknila v posteljo pa jamrala mojemo kak mi je slabo. Sem pa danes nastopila 8.teden, tako da lep mineva- le naj da pridem na tiste varne tedne...
Ps. toliko pišete o tortah, mene so tudi v torek bile samo oči, se mi je na veliko luštala sacher torta-pa sem si jo kupila pa še eno drugo, potem pa sem ravno 3 žličke pojedla, finta pa je da je bilo v prejšnji nosečnosti isto-sami lušti.

lp

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 235
7.5.2009 9:25:38   
Nogavica
mM in sonček85, delala sem to torto: KLIK. Sem pa prebrala še nekaj strani komentarjev pod receptom, ker je vmes kar nekaj dobrih nasvetov.

Pa še poročila: torta ni razpadla, je pa bila vseeno za moj okus preveč namočena, ker se biskvit sploh ni kaj veliko okusil pa še čisto se je stisnil od vse mokrote, tako je na koncu izpadlo, kot da je ful preveč kreme. Sicer bi pa bila zelo dobra.
No, pojedli smo jo, to je glavno. user posted image
Je pa bila mami tako vesela, da se je razjokala, ko sem prinesla torto. Je rekla, da je to neprecenljivo, da se ji hčera pri 32-tih prvič v življenju spravi torto delat. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 236
7.5.2009 9:31:47   
tassika
Haha ngavica vidiš tudi to je nekaj, pri nas je že kar navada, da jaz pečem torte in če je kdaj kakšna druga ali je pa ni ni nobenemu nič jasnouser posted image

Punce lejt4e kaj sem si končno privoščila, sem šla včeraj kupit:

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 237
7.5.2009 10:04:53   
Nogavica
Ful je lep, tassi!
Mi je všeč že od takrat, ko si nam ga prvič pokazala na enem linku.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 238
7.5.2009 10:15:56   
tassika
Veš kako je lep potem cel komplet, še verižica, zapestnica in uhančki, sem mojmu rekla naj kar malo pogleda kaj mi bo naslednjič daluser posted image .

Evo en roža presajena, zdaj pa malo na kavč, je tako vroče, da se mi tudi vn ne dauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 239
7.5.2009 10:58:33   
kejti

Natasa 28 čestitam za nosečnostuser posted image user posted image user posted image , drzim prsti, da bo vse ok pri ginek. Ti si že v 8 tednu uf jaz komi na začetku. Saj bo.

Uf kaksno lepo vreme bo treba na sveži zrak ven.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 240
7.5.2009 11:03:24   
mariee
O Tassika lepo. Ja, bo treba cel komplet sestavituser posted image user posted image

Danes je pa res lepo vreme. Komaj čakam da pridem iz službe in se grem mal sprehajat.

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 241
7.5.2009 11:05:18   
tassika
Jaz se bom šla papopoldne z mojmu, sam naštimat ga še morm da ne gre v savno ampak z mano na sprehod, težka bo a ne.

Naša MM se pa najbrž že pelje proti domu in sigurno ima že poplavo v avtu, bogica, saj bo kmalu spet prišla v naše konce.

Jaz pa sesam, perem, peglam kavč,... pa rože presajam, ne vem kaj bom čez 1 mesec ko bo vsega zmanjkalo.user posted image  no ja prahu nikoli ne zmanjkauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 242
7.5.2009 11:13:30   
natasa28
V takem lepem vremenu bi se človek res najraje samo razvajal, a kaj ko je tu še služba, je treba najprej oddelat svoje, pol ko pa pridem domov pa sem še samo za na kavč, me mantra spomladansko-nosečniška utrujenost. Hvala vsem zauser posted image . jih je lepo videt.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 243
7.5.2009 13:25:00   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: kejti

Maška želim ti srečno nosečnost user posted image user posted image user posted image in da dočakava vsaka svojo štručko, uf to bi bilo res fajn a ne. Sem prebrala, da sva imele že isto usodo prej 2 splava hm.
Jaz pravim kako bo bo.

Punce kdaj so se vam začele slabosti?

Kejti, hvala enako! A nam boš zaupala kdaj imaš PDP, ker mislim, da bi ga naj medve imele skupaj?

Meni so se slabosti v prvi nosečnosti začele pri 6 tednih in trajale do 3. meseca.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 244
7.5.2009 13:31:52   
sonček85
twixy.sem dala ,tolk lubčkov dobi  da se bo nalubčkal za celo življenje
mariee.ja rokavičke ima zato da se ne popraska,ker se je že zadnjič žoknil v učko k sem ga umivala
nogavica:super da je bila mami tko vesela ,to je res lepo darilo bilo ki ga je dobila user posted image user posted image
Samo da ste pojedli torto to je važno in to pomeni da je bila dobra
Hvala za recept
tassika.uuuuuuuuu to je pa lepouser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 245
7.5.2009 13:42:36   
tassika
Ojla, jaz sem se pa tako najdela palačink, da me zdaj trebuh boliuser posted image

Evo pa nekaj zanimivega

http://www.babybook.si/

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 246
7.5.2009 13:45:39   
MAŠKA
Nogavica, to torto sem pa tudi jaz delala. To je bila do sedaj moja prva torta, je bila zelo dobra, samo moja dekoracije ni imela. Zdaj čakam, da bo spet imel kdo rojstni dan, da ponovim in da se še z dekoracijo malo potrudim.user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 247
7.5.2009 13:52:11   
mariee
oooo palačinkeeeeeee. Jaz bi jih tudi!!! user posted image

Sonček a si šla danes z Aleksom na sprehod?

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 248
7.5.2009 13:54:47   
sonček85
 m palačinke .-njami

mi še pa čakamo da se kosilo naredi,perutničke ,pommes in pesauser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz imam ta baby book doma in sicer 2 del in je res super ter uporaben user posted image user posted image user posted image
mariee.ne še bili smo že zunaj samo smo šli z avtom pa še na obisk ,greva pa sedaj po koasilu sama ,ker gre ati kosit k mojmu atiju ,pa greva potem midva sama na potem user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 249
7.5.2009 13:56:10   
tassika
Se pravi se ga splača kupit, brala sem da se ga baje dobi tudi v trafiki

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?