|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
7.5.2009 12:17:33   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Tanja_ tale zgodba je pa mega dobra! user posted image  Takih in podobnih zgodbic si sigurni naši ateki ne bojo želel slišat od svojih hčerkic, sinkov...bojo na koncu le srečni, pa če prav bo spričevalo malo slabše kdaj pa kdaj... user posted image

Ja, dpbra je! No, sam da si boljše volje! Pa neh goljufat, nimaš kej prej hodit rodit, lepo počakaj na vrsto. Maš sam 4 dni pred mano, tko da punca, malo še počakajuser posted image
Kje pa je copka? Je odšla via Roma?

tubby čestitke!!!!in bravo za ekspresen porod! Joj, ko bi blo pri meni tako. Gužva pa verjamem, da je, k bo polna luna. Pred enim mesecem je bil isto. Jst bi tud že šla, sam zdej do srede res ne smem. Maline pa vseen pijem, včer sm jih 3 deci.

Ahaaaaa! Ti tud "švinglaš" s čajem! Pa sn js tud tebe dobla! Sprva te je trebalo pregovarjat, da začni...zdaj pa lej ti njo...! user posted image

petrazg.....JA ČESTITKE ZA TA PRAVEGA KORENJAKA LUKCA! user posted image user posted image user posted image  Wawww, to pa so mere...trenutno je na vodilnem položaju na naši lestvici Z-majčkov! user posted image  Naj si privošči konkreten spanec, je utrujen videt. user posted image  
Christiana21 ČESTITKE TUDI TEBI ZA VAŠO MALO PUPIKO!Naj čim hitreje zraste,da se boste veliiiiko cartali!user posted image

Oooo naša Bluee...kako lepo da si spet med nami!!! Kako je mala Gaja? Je pridna po mamici? user posted image  
Čakamo na porodno zgodbo!!! user posted image

Oliva, jst nebi vedla, ker mi je do zdaj šlo še vse plačat. Pol verjetno res št. računa ni pravilna,...kaj pa če pokličeš nalogojemalca in vprašaš, če so ti dali pravo št. TR?

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
7.5.2009 12:17:57   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

flaska še bolje bi pa bilo če bi jo pomanjšala na take mere kot so stale user posted image

sem že- zgoraj je popravljenouser posted image

mučas gracias...user posted image user posted image user posted image (ne znam najboljš po špansk) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
7.5.2009 12:19:31   
FLASK_A

flaska še bolje bi pa bilo če bi jo pomanjšala na take mere kot so stale user posted image

sem že- zgoraj je popravljenouser posted image

mučas gracias...user posted image user posted image user posted image (ne znam najboljš po špansk) user posted image user posted image user posted image

de nadauser posted image (piši kao što govorišuser posted image )

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
7.5.2009 12:23:16   
FLASK_A
user posted image

Dejmo ga!!! Pol pa švissss v porodnišnicouser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
7.5.2009 12:24:47   
Dudica1
ajde dajte akcija...jaz pa pokličem v P. da jih pride cela vojska naj se pripravijo...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
7.5.2009 12:26:48   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Ahaaaaa! Ti tud "švinglaš" s čajem! Pa sn js tud tebe dobla! Sprva te je trebalo pregovarjat, da začni...zdaj pa lej ti njo...! user posted image

Ja, če si me pa tolk pregovarjala. Kaj nej rečem, dobr lobirašuser posted image

Joj, sam s psom sm šla na sprehod, pa sta kr 2 rodile vmesuser posted image . A ne bi blo res kul, če bi blo tko?

Čestitke novima mamicama in njunima sončkoma!Christiana upam, da bo teža hitro rasla.

Blue pogrešale smo te! Kako ste kaj?Je Gaja pridna?

Zunej je pa tok lepo vreme, pa vroče, uf k poleti! Zdej si morm pa res noge obrit, k bojo glih zdej kratke hlače za obleč.user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
7.5.2009 12:27:06   
KatMat

user posted image

Dejmo ga!!! Pol pa švissss v porodnišnicouser posted image

o bogec...evo nas...(od leve proti desni)cveki,jaz,flaska pa gala....evo...sad ga je najeb****

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
7.5.2009 12:29:05   
FLASK_A
Ampak se mu vidi v očeh, da ga je mal strah, aneuser posted image

user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
7.5.2009 12:31:43   
Tanja_

Ampak se mu vidi v očeh, da ga je mal strah, aneuser posted image

user posted image

Tazga dedca! Pa ga bo strah! A je žrebec al ni? Par nosečk bo pa že porihtal, sej itak nismo prou preveč gibčne. Not pa ven bo pa že sfolgal user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
7.5.2009 12:34:10   
KatMat
sam men se tud zdi mal prestrasen!!
kot da bi slutil kaj ga cakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
7.5.2009 12:35:05   
Anonimen
Ojla

pa res to nekaj polna luna vpliva...Čestitke novim mamicam! Saj vas že ni možno dohajat.

Mi smo meli danes CTG in kaže, da je na jugu vse mirno. Bubica je pri miru, da sem se mogla malo okrog obračat, pa se je samo malo premaknil...len ko ne vem kaj. Zvečer pa bo spet akcijauser posted image . Ma tako lepo navado, da me zmeraj užge v isto točko, da me zvije, ko da bom šla rodit.user posted image mali! Zdaj pa nič. Popadkov tud nobenih...no ja...tud prav, Una spodnja črta je bla skor ravna...ajoj se bomo še načakali, če bo šlo tako naprej. Sicer pa...naslednji CTG v četrtek.

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3361
7.5.2009 12:36:21   
KatMat
kaj pomeni mirno??? moja je kr hribckasta pa so mi rekl da se se nic ne dogaja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
7.5.2009 12:37:09   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

kaj pomeni mirno??? moja je kr hribckasta pa so mi rekl da se se nic ne dogaja...

kaj imaš hribčkasto, Katmatuser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
7.5.2009 12:38:44   
KatMat
uno taspodnjo crto na ctg-ju

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
7.5.2009 12:38:55   
Anonimen
No, sej...črta za utrip je bla lepo v mejah normale, hribčkasta, tak kot mora bit. Spodnja pa tud, le da odstopanja niso bla velika, hribčki so bli zelo zelo majhni. Pač zatišje. Ker se teoretično še nikamor ne mudi.

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3365
7.5.2009 12:39:03   
Anonimen
ma mene je pa teh CTG kr malo groza, ker zraven poslušam rojevanje sotrpink....jest ne vem, zakaj nas to tako pogosto pošiljajo ? Sicer pa, ali je važno, ali greš na CTG zjutraj-opoldne-zvečer ? Ker se mi zdi, da je dopoldan ful gužva, pa bi jest kar proti večeru udarila pregled ?!user posted image  A je kateri bolj jasno ?

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3366
7.5.2009 12:41:19   
Anonimen
Majch - sej to je še dobro ane ? Imaš še čas....kdaj pa si začela z CTG ? Jest imam prvega komaj drug teden, proti koncu enkrat, pa imam rok dva dni pred tabo....kar je meni čisto kul, da me prej že ne matrajo po teh pregledih...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3367
7.5.2009 12:42:13   
KatMat
ooo šlogarca moja....

jest mam jutr ob 14.00 ctg....tak da ne vem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
7.5.2009 12:42:30   
Anonimen
Jaz hodim na CTG h ginekologinji, zraven preberem kak cajtng...ko pri frizerju. Ne vem, kak majo sistem za naročanje...čeprav bi naša bubica najbrž tud bol migal popoldne. Lahko pa vprašaš za kako drugo uro...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3369
7.5.2009 12:43:20   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

uno taspodnjo crto na ctg-ju

aja, touser posted image

Eh, to nema veze... Važno je, da je otrok vredu (zgornja črta mora bit noro razgibana). Če so kakšni poadki (večje špice na rednih intervalih), pa gledajo tudi kako se user posted image na njih odzove.

Boš ti videla, kako bo spodnja črta norela ob porodu... Točno na x minut (na kolikor bodo popadki), ti bo tako špico narisalo, da bo šla čez otrokov utripuser posted image Drugače pa je ta črta skos mal zmigana, če ni kaj posebnega...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
7.5.2009 12:43:50   
Anonimen
Danes sem mela prvega. Je pa rekla da zdaj vsak teden do roka. Če pač prej ne rodim. Potem pa ne vem...začneš najbrž na 2 dni v P hodit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3371
7.5.2009 12:44:12   
KatMat
aha...ql....pol pa ni se nic

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
7.5.2009 12:45:01   
Anonimen
KAj gre res tako visoko una špica od popadkov? Ajoj!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3373
7.5.2009 12:45:38   
FLASK_A
Pupike, lepo čvekajte. Modrookica je najbrž zaposlena, tako da grem mal na sonček s user posted image .

Se tipkamo! Čawbaw!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
7.5.2009 12:45:57   
KatMat
grem zdej mal delat...se beremo kasneje

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Spalni položaj
Admin

Kako date svojega dojenčka spat?

Na trebuh. (17%)

Na hrbet. (67%)

Na en bok. (0%)

Na oba boka menjaje. (17%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!