Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 12:17:33
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Tanja_ tale zgodba je pa mega dobra! Takih in podobnih zgodbic si sigurni naši ateki ne bojo želel slišat od svojih hčerkic, sinkov...bojo na koncu le srečni, pa če prav bo spričevalo malo slabše kdaj pa kdaj... Ja, dpbra je! No, sam da si boljše volje! Pa neh goljufat, nimaš kej prej hodit rodit, lepo počakaj na vrsto. Maš sam 4 dni pred mano, tko da punca, malo še počakaj Kje pa je copka? Je odšla via Roma? tubby čestitke!!!!in bravo za ekspresen porod! Joj, ko bi blo pri meni tako. Gužva pa verjamem, da je, k bo polna luna. Pred enim mesecem je bil isto. Jst bi tud že šla, sam zdej do srede res ne smem. Maline pa vseen pijem, včer sm jih 3 deci. Ahaaaaa! Ti tud "švinglaš" s čajem! Pa sn js tud tebe dobla! Sprva te je trebalo pregovarjat, da začni...zdaj pa lej ti njo...! petrazg.....JA ČESTITKE ZA TA PRAVEGA KORENJAKA LUKCA! Wawww, to pa so mere...trenutno je na vodilnem položaju na naši lestvici Z-majčkov! Naj si privošči konkreten spanec, je utrujen videt. Christiana21 ČESTITKE TUDI TEBI ZA VAŠO MALO PUPIKO!Naj čim hitreje zraste,da se boste veliiiiko cartali! Oooo naša Bluee...kako lepo da si spet med nami!!! Kako je mala Gaja? Je pridna po mamici? Čakamo na porodno zgodbo!!! Oliva, jst nebi vedla, ker mi je do zdaj šlo še vse plačat. Pol verjetno res št. računa ni pravilna,...kaj pa če pokličeš nalogojemalca in vprašaš, če so ti dali pravo št. TR?
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 12:17:57
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 flaska še bolje bi pa bilo če bi jo pomanjšala na take mere kot so stale sem že- zgoraj je popravljeno mučas gracias... (ne znam najboljš po špansk)
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 12:19:31
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 flaska še bolje bi pa bilo če bi jo pomanjšala na take mere kot so stale sem že- zgoraj je popravljeno mučas gracias... (ne znam najboljš po špansk) de nada (piši kao što govoriš )
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 12:24:47
|
|
|
|
Dudica1
|
ajde dajte akcija...jaz pa pokličem v P. da jih pride cela vojska naj se pripravijo...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 12:26:48
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Ahaaaaa! Ti tud "švinglaš" s čajem! Pa sn js tud tebe dobla! Sprva te je trebalo pregovarjat, da začni...zdaj pa lej ti njo...! Ja, če si me pa tolk pregovarjala. Kaj nej rečem, dobr lobiraš Joj, sam s psom sm šla na sprehod, pa sta kr 2 rodile vmes . A ne bi blo res kul, če bi blo tko? Čestitke novima mamicama in njunima sončkoma!Christiana upam, da bo teža hitro rasla. Blue pogrešale smo te! Kako ste kaj?Je Gaja pridna? Zunej je pa tok lepo vreme, pa vroče, uf k poleti! Zdej si morm pa res noge obrit, k bojo glih zdej kratke hlače za obleč.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 12:27:06
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dejmo ga!!! Pol pa švissss v porodnišnico o bogec...evo nas...(od leve proti desni)cveki,jaz,flaska pa gala....evo...sad ga je najeb****
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 12:29:05
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ampak se mu vidi v očeh, da ga je mal strah, ane
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 12:31:43
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ampak se mu vidi v očeh, da ga je mal strah, ane Tazga dedca! Pa ga bo strah! A je žrebec al ni? Par nosečk bo pa že porihtal, sej itak nismo prou preveč gibčne. Not pa ven bo pa že sfolgal
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 12:34:10
|
|
|
|
KatMat
|
sam men se tud zdi mal prestrasen!! kot da bi slutil kaj ga caka
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 12:35:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla pa res to nekaj polna luna vpliva...Čestitke novim mamicam! Saj vas že ni možno dohajat. Mi smo meli danes CTG in kaže, da je na jugu vse mirno. Bubica je pri miru, da sem se mogla malo okrog obračat, pa se je samo malo premaknil...len ko ne vem kaj. Zvečer pa bo spet akcija . Ma tako lepo navado, da me zmeraj užge v isto točko, da me zvije, ko da bom šla rodit. mali! Zdaj pa nič. Popadkov tud nobenih...no ja...tud prav, Una spodnja črta je bla skor ravna...ajoj se bomo še načakali, če bo šlo tako naprej. Sicer pa...naslednji CTG v četrtek.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 12:36:21
|
|
|
|
KatMat
|
kaj pomeni mirno??? moja je kr hribckasta pa so mi rekl da se se nic ne dogaja...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 12:37:09
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kaj pomeni mirno??? moja je kr hribckasta pa so mi rekl da se se nic ne dogaja... kaj imaš hribčkasto, Katmat
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 12:38:44
|
|
|
|
KatMat
|
uno taspodnjo crto na ctg-ju
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 12:38:55
|
|
|
|
Anonimen
|
No, sej...črta za utrip je bla lepo v mejah normale, hribčkasta, tak kot mora bit. Spodnja pa tud, le da odstopanja niso bla velika, hribčki so bli zelo zelo majhni. Pač zatišje. Ker se teoretično še nikamor ne mudi.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 12:39:03
|
|
|
|
Anonimen
|
ma mene je pa teh CTG kr malo groza, ker zraven poslušam rojevanje sotrpink....jest ne vem, zakaj nas to tako pogosto pošiljajo ? Sicer pa, ali je važno, ali greš na CTG zjutraj-opoldne-zvečer ? Ker se mi zdi, da je dopoldan ful gužva, pa bi jest kar proti večeru udarila pregled ?! A je kateri bolj jasno ?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 12:41:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Majch - sej to je še dobro ane ? Imaš še čas....kdaj pa si začela z CTG ? Jest imam prvega komaj drug teden, proti koncu enkrat, pa imam rok dva dni pred tabo....kar je meni čisto kul, da me prej že ne matrajo po teh pregledih...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 12:42:13
|
|
|
|
KatMat
|
ooo šlogarca moja.... jest mam jutr ob 14.00 ctg....tak da ne vem
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 12:42:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz hodim na CTG h ginekologinji, zraven preberem kak cajtng...ko pri frizerju. Ne vem, kak majo sistem za naročanje...čeprav bi naša bubica najbrž tud bol migal popoldne. Lahko pa vprašaš za kako drugo uro...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 12:43:20
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat uno taspodnjo crto na ctg-ju aja, to Eh, to nema veze... Važno je, da je otrok vredu (zgornja črta mora bit noro razgibana). Če so kakšni poadki (večje špice na rednih intervalih), pa gledajo tudi kako se na njih odzove. Boš ti videla, kako bo spodnja črta norela ob porodu... Točno na x minut (na kolikor bodo popadki), ti bo tako špico narisalo, da bo šla čez otrokov utrip Drugače pa je ta črta skos mal zmigana, če ni kaj posebnega...
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 12:43:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes sem mela prvega. Je pa rekla da zdaj vsak teden do roka. Če pač prej ne rodim. Potem pa ne vem...začneš najbrž na 2 dni v P hodit.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 12:44:12
|
|
|
|
KatMat
|
aha...ql....pol pa ni se nic
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 12:45:01
|
|
|
|
Anonimen
|
KAj gre res tako visoko una špica od popadkov? Ajoj!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 12:45:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
Pupike, lepo čvekajte. Modrookica je najbrž zaposlena, tako da grem mal na sonček s . Se tipkamo! Čawbaw!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 12:45:57
|
|
|
|
KatMat
|
grem zdej mal delat...se beremo kasneje
|
|
|
Spalni položajAdminKako date svojega dojenčka spat?Na trebuh. (
17%)
Na hrbet. (
67%)
Na en bok. (
0%)
Na oba boka menjaje. (
17%)
Število vseh glasov: 6Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!