|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
5.5.2009 14:41:02   
zalbi
Še malo pa grem domov, danes pa res že komi čakam, čeprav mi vsaj je nehalo bit slabo ta trenutek....

zaljubljena23 - držim pesti da bo vse ok, pa eno user posted image zate, da se bo vse izšlo natačno tako kot se mora.

mojca - si napisala da si iz Lj, jaz tudi in jaz imam tudi ful pozn prvi pregled, no pri moji G kao šele v 11t, sam ker bom verjetno ravno takrat na dopustu, mi bo v 10t, torej imam prvi pregled šele 20.5. zglede da imajo neke nove metode v LJ, al kaj. Ker v prejšni nosečnosti sem imela prej.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 426
5.5.2009 14:47:06   
anaj22
zaljubljena23 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojca še enkrat čestitke in dobrodošla user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 427
5.5.2009 14:56:26   
zaljubljena23
Punce hvala.

Uz mi ni delal, ker mi ga je že prejšnji teden delala druga G (ko sem imela vrednost 115) in se ni videlo čisto nič, zato je tudi rekel, da mi ga ne bo delal, ker se ne bo videlo nič. Pikica36, tudi jaz sem pričakovala UZ, ampak žal ga ni bilouser posted image Ojoj, a tebi tudi izcedki nagajajo, čimveč počivaj. Meni se je danes zjutraj pojavil po treh dneh, zdaj popoldan pa imam spet mir.

Talika, ja saj malo še me tole drži pokonci in res močno, močno upam da bo do četrtka hormon kaj narastel, hvala

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 428
5.5.2009 15:19:37   
BeeBee

user posted image               user posted image           user posted image

user posted image PDP ~ NICK(starost) ~ (?.user posted image ,?.user posted image ) ~ KRAJ ~ PREGLED ~ NS

user posted image 1.12.      
~  BeeBee (26) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Maribor ~ 8.5 ~ 22.5   
~ robika (?) ~ (3.user posted image  2.user posted image )
user posted image 2.12.
~ anonimnauser posted image (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )
~ *nivea    (27) ~ (1.user posted image   0.user posted image~ 26.5                     

user posted image 3.12.
~ neanja duo (31) ~ (3.user posted image   2.user posted image ) ~ 4.5
user posted image  5.12.
~ maychi17 (?) ~ (2.user posted image  1.user posted image )
user posted image  6.12.
~ sasi_M  (29) ~ (?.user posted image  ?.user posted image ) ~ Novo mesto ~ 7.5
 user posted image 7.12.
~ martinca  (24) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Jurovski dol ~ 20.5 ~ 29.5    
~ jenny17(28) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 17.6 ~ 21.5   
 user posted image 8.12
~ bejbibu  (22) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Celje ~ 8.5                     
~ anaj22   (25) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Medvode         
~ lana24  (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image ) ~ 7.5
user posted image 9.12.
~ zibka   (26) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Celje            
user posted image 10.12.
~ kaja13 (?) ~ (?.user posted image   ?.user posted image )                          
~ anonimna (?) ~ (?.user posted image    ?.user posted image ) ~ 15.5 ~ 1.6
~ timchy(?) ~ (2.user posted image  1.user posted image )
user posted image  11.12.          
~ anonimna (?) ~ (?.user posted image   ?.user posted image                       
user posted image  13.12.
~ *katika* (23) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Maribor   
~ anonimka_v_šoku (24) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Kranj ~ 11.5
user posted image  15.12.
~ tintara (32) ~ (3.user posted image   2.user posted image )
 user posted image  16.12.
~ riba83 (?) ~ (1.user posted image    0.user posted image ) ~ Maribr ~ 14.5 
~ zalbi (29) ~ (2.user posted image   1.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 25.5
user posted image  20.12.
~ ShopGirl (24) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 8.5
user posted image 25.12.
~ anonimna user posted image (?) ~ (?.user posted image  2.user posted image ) ~ 6.5
~ marusi(31) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 12.5
user posted image  28.12.
~ *mojca* (27) ~ (2.user posted image  1.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 29.5
user posted image  30.12.
~ talika81 (27) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Slov. Bistrica ~ 25.5
user posted image  31.12.
~ zmajči25 (?) ~ (?.user posted image   ?.user posted image )
~ zaljubljena23 (24) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Ptuj
user posted image xx.12.
~ vijolca (28) ~ (?.user posted image   ?.user posted image ) ~ Ljubljana        
~ evangelie (27) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 20.5
~ tf (31) ~ (1.user posted image  0.user posted image )                            
~ SAFIRA (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )
~ METULJ1 (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )
~ mirjam80 (28) ~ (4.user posted image  1.user posted image ) ~ 15.5
~ ammam (?) ~ (3.user posted image  2user posted image ) ~ 6.5

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ  

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu BeeBee)
  • Neposredna povezava do sporočila: 429
    5.5.2009 15:22:35   
    BeeBee
    Oooo poglej jih čveke.. Ste se prebudile? user posted image
    Vidim,da je kr nekaj novih - DOBRODOŠLE - vas dam takoj ko bom mela čas user posted image

Pri nam je vse po starem.. Smo spet v službi user posted image  Pa še 2urci bomo, čeprav smo že vse naredli user posted image  Nisem ravno najboljše volje, me kr glava boli! Lekadol lahko vzamem???

Jaz sm se na NS naročila takoj po prvem pregledu in,če ne bi pohitela nebi dobila več takšnega datuma kr ima ful gužvo. Aja.. naročena pa sem pri Pekličevi user posted image  Carica je ženska user posted image

Evo seznam je obnovljen, mi vzame kr dosti časa in pol nimam več energije za pisanje user posted image  Pa še ena prošnja user posted image  A se katera sama javi,da bi mi pomagala urejat seznam?user posted image  Glede na to,da imam v službi kr dosti dela in se včasih zgodi da se 2-3 dni ne javim bi potem ta druga seznam obnovila in vpisala nove stvariuser posted image

zaljubljena  ohh... user posted image user posted image  Resnično držim pesti,da bo vse vredu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BeeBee)
    Neposredna povezava do sporočila: 430
    5.5.2009 16:13:52   
    *Mojca*
    zaljubljena tudi jaz držim pesti da bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

anaj hvala user posted image se vidimo jutri a ne?

zalbi: jaz sem iz Lj, G pa imam v Novi Gorici, kjer sem prej živela. Ima pa ona vedno prvi pregled v 10t user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
    Sara, 26.12.2009

(odgovor članu BeeBee)
    Neposredna povezava do sporočila: 431
    5.5.2009 16:31:04   
    Taanikaa
    Mojči bejbi še tukaj čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    želim ti lepo nosečnost!user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
    Neposredna povezava do sporočila: 432
    5.5.2009 19:47:04   
    *katika*
    Zdravo punce...se javljam po dolgem času. Danes sem imela UZ, noseča sem 8t5d, pa tudi srček se je lepo videl. user posted image Zaenkrat sem med srečnicami, ki nimajo posebnih problemov. Tu pa tam me malo mučijo slabosti, sem veliko bolj utrujena kot prej, drugače sem pa super. Držite pesti, da bo tako tudi ostalo.user posted image

BeeBee, še podatki za seznam: moj novi PDP je 10.12.

(odgovor članu Taanikaa)
    Neposredna povezava do sporočila: 433
    5.5.2009 19:56:58   
    anaj22
    Mojca se vidimo ja

za vse super preglede user posted image user posted image user posted image

Beebee si bom vzela čas in ti probala pomagat

Mi mamo se fajn
    NJJP

(odgovor članu *katika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 434
    6.5.2009 7:08:01   
    talika81
    jutro, babe žabe ...

kako ste mi kaj? danes sem malo boljše spala, tako da sem malo boljše volje. user posted image
    ampak sem se pa ponoči zbudila, ker mi je postalo slabo.

BeeBee, a tako gužvo ma? hmm, pol bom pa morala tudi jaz pohitet in se takoj po prvem pregledu naročit, da bodo našli še kak datum zame. ker bi tudi jaz rada šla k njej.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu anaj22)
    Neposredna povezava do sporočila: 435
    6.5.2009 8:41:19   
    zalbi
    Hej hej!

spanje porazno, počutje pa danes boljše - no zaenkrat mi danes še ni tolk slabo - pa upam, da ostane pri tem. Spala pa res nisem skoraj nič, sploh nevem zakaj, ampak premetavala sem se, pa mi je blo vroče, pa zebl me je, pa žejna sem bla, pa wc, skratka nič mi ni pasal.

Danes me čaka zvečer skoraj tri ure plesa - upam, da zdržim, ker sem bolj kot ne brez energije.

tako, zdej pa na delo veselo...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu talika81)
    Neposredna povezava do sporočila: 436
    6.5.2009 8:50:05   
    marusi
    po moje je danes nekaj v zraku... jaz sem tudi bolje spala, pa (zaenkrat še) nisem bruhala user posted image . naj ostane še kako urico tako ....

(odgovor članu zalbi)
    Neposredna povezava do sporočila: 437
    6.5.2009 9:27:36   
    kaja13
    Danes pa je nekaj pozitivnega v zraku.... tudi jaz se bolje počutim, za spremembo se sama sebe ne ustrašim v ogledaluuser posted image .

Punce, zjutraj se mi je pa kar srce trgalo. Mulčka sta vstala in se stisnila k meni in začela spraševati.. mami, a te boli glava, a te boli trebušček, a te boli hrbet,...user posted image  . Zadnje čase sem skos ležala in jima razlagala, da sem bolana, da sta mi vsaj malo mira dala. Upam, da bo teh slabosti kmalu konec, da bosta imela otroka kaj od mamice.

(odgovor članu marusi)
    Neposredna povezava do sporočila: 438
    6.5.2009 9:32:57   
    talika81
    potem je očitno nekaj v zraku, če smo večina vse malo boljše spale ... user posted image

jaz pa sem pa morala biti zjutra, ko sem bila na angleščini, prav skoncentrirana na eno stvar, da nisem tuhtala na to, da mi hoče bit slabo ... in sploh nisem mogla bit dolgo tko sklonjena in nekaj pisat ... user posted image
    me pa malo skrbi, ker me dojke ne boljijo tako kot prejšnje dni, me pa zato bradavice bolj ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu kaja13)
    Neposredna povezava do sporočila: 439
    6.5.2009 9:40:48   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: kaja13
    . Mulčka sta vstala in se stisnila k meni in začela spraševati.. mami, a te boli glava, a te boli trebušček, a te boli hrbet,...user posted image  . Zadnje čase sem skos ležala in jima razlagala, da sem bolana, da sta mi vsaj malo mira dala. Upam, da bo teh slabosti kmalu konec, da bosta imela otroka kaj od mamice.

Točno to se je meni sinoči zgodilo, ker sem bila tako slaba ves dan jo je mož odpeljal in sta prišla šele zvečer in potem je revica prišla tako zaskrbljena, če mi je spet slabo ....user posted image user posted image Najhuje je, ker se ne morem ukvarjat z njo, ker še sebe komaj poštimam, pa še rojstni dan ima ta teden, darilo sem morala naročiti kar po internetu user posted image Ampak je pa tako razumevajoča, sploh ne sitnari naj jo dvignem, čeprav se je prej zelo rada nosila,.... Tudi jaz upam da bo kmalu bolje .....

tiste, ki že imate doma malčke: kdaj nameravate malim razložiti, da boste dobili dojenčka? <jaz sem razmišljala da ne bi prekmalu, ker njim čas drugače teče in se ji zna preveč vleči.... Kakšne izkušnje imate ve?

(odgovor članu kaja13)
      Neposredna povezava do sporočila: 440
    6.5.2009 9:57:35   
    kaja13
    Anonimna... čisto odvisno od starosti otroka, ki ga imaš doma. Med prvima dvema imam 2 leti razlike in večji po moje do konca ni dojel kaj se dogaja. Saj je božal trebušček itd., samo prav zares pa ni vedel kaj se dogaja.
    Jaz imam doma mulčka stara 4,5 in 2,5 in jima bom povedala po NS. Starejši ima zadnje čase ful probleme s konceptom umiranja (kr neki) in bom raje počakala, da bom ven iz rizičnega tromesečja. Predvidevam, da bom takrat tudi že malo trebuščka imela in bosta lažje dojela.
    Zdaj se doma samo malo hecamo v smislu "A bi kaj naročili?". Starejši je čisto navdušen, sam niti pod razno noče imeti še enega bratca ("dost imam enegauser posted image ") in na vsak način hoče naročiti sestricouser posted image . Bol mu razlagava, da lahko naročimo samo dojenčka, ne pa spol, bol on vztraja, da hoče sestrico. Tko da.....

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 441
    6.5.2009 10:47:25   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: kaja13

. Bol mu razlagava, da lahko naročimo samo dojenčka, ne pa spol, bol on vztraja, da hoče sestrico. Tko da.....

Ja zato bomo mi kr rekli da bomo dojenčka dobili in ne bomo kej dost o spolu razglabljali, da se ne bo odločila da lih bratca hoče potem bo pa sestrica bo pa problem user posted image

(odgovor članu kaja13)
      Neposredna povezava do sporočila: 442
    6.5.2009 11:30:55   
    timchy
    Pozdravljene, no da dodam še ostale podatke za seznam,ker sem videla da je pomankljiv.Stara sem 28 let in iz Velikih Lašč.Vidim da imate dost problemov v nosečnost, jaz moram zaenkrat reči ,da mi razen rahle slabosti parkrat v dnevu ni nič drugega. Res pa je da sem neverjetno skoz utrujena, kar se mi 1user posted image  ni dogajalo, ampak če grem počit pa pol še slabša ustanem.
    Lp, pa imejte se super.

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 443
    6.5.2009 13:15:40   
    zaljubljena23
    Hvala punce.

Vidim, da ste danes kar dobro spaleuser posted image , jaz tudi začuda, mi je sinoči pomagal pogovor z mojim, sem že komaj čakala, da pride iz službe domov. Drugače sem danes bolje, optimistična, polna novega upanja, ker vem, da mi nekdo tam zgoraj tega ne bi naredil, najprej razveselil s pluskom potem pa mi vzel pikico, glede na to, da sva se trudila kar nekaj časa in brez medicine nama ne bi uspelo.  Drugače pa tudi jaz komaj čakam, da bo vse tole za menoj, da lahko začnem končno uživati brez skrbi

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
    23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
    23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu timchy)
    Neposredna povezava do sporočila: 444
    6.5.2009 13:28:27   
    zalbi
    Hej!

zaljubljena23 - tako je treba razmišljati - pozitivno, pa bi - držim pesti da bo vse ok!

Mene pa je danes moja šefinja čist šokirala - me ej vprašala če ji imam kaj novega za povedat, pa sem ji rekla, da uradno še nič, pol pa je vedla kaka je stvar. SEm ji rekla, da itak sem mela namen povedat po NS, kaj naj prej razglašam, jaz še sploh nisem imela prvega pregleda, kr neki! No pol mi je rekla, da mi privošči in vse, sam da je želela vedet, da ve kako organizirat delo - ker pač delam take stvari, k se jih lih ne da v enem mesecu naučit - skratka - po eni strani mi je pa fajn, ker zdej ve in se ne bom več s tem obremenjevala kako ji bom povedala.

Počutje še zmeraj ok, kljub velikemu primanjklaju spanja. Eh bom že nadoknadila - če drgač zadnji mesec, ko bom že na porodniški:).

Jaz imam doma punčko staro 2 leti - pa bova še malo počakala, preden ji bova povedala - vsekakor pa ji bova govorila da bomo imeli dojenčka. Tut zdej se ona igra z enim dojenčkom in ni ne fantek ne punčka - je dojenček:).

Tako - zdej sem se fino namalcala - zdej pa mi je še delovna vnema padla:)...

(odgovor članu zaljubljena23)
    Neposredna povezava do sporočila: 445
    6.5.2009 16:27:37   
    BeeBee
    Ojla srečke nosečke :)

Moja malenkost je prišla ravno kar v službo user posted image  Mhm.. danes sm popoldanska in ostanem do 22ih user posted image
    Sicer mi ni najbolj ampak mi bolj paše tak,da se vsaj naspim lahko zjutraj user posted image

talika ja ti kr pohiti.. Ma res gužvo user posted image
    Ma jaz sm kr dobro spala..user posted image  Moram rečt,da sploh nimam velikih težav ponoči (trkam) spim kot medvedekuser posted image

anaj hvala ti user posted image    Sej se bova izmenjavali.. user posted image  

(odgovor članu zalbi)
    Neposredna povezava do sporočila: 446
    7.5.2009 8:09:51   
    martinca
    jutro!

talika, se opravičujem za bolj pozen odgovor. radovedna pa nič nisi. sem bila jaz ista v prvi nosečnosti.  Uz ti dela pač tisti zdravnik ki tisti dan dela. si ravno ne moreš izbirat. jaz ga imam 29.5. to je petek in vem da takrat Pelkičeva  ne dela Uz-je. pa še na dopustu je takrat. tak da se kmalu naroči pri njej na UZ, jaz imam še 20. 5. pregled, bi ga morala imet 27.5. pa je že na dopustu. no pač da ne boš zamudila NS pri njej. seveda boš prišla na N, ti samo pozitivno misli pa bo.user posted image

beebee, jaz bi ti pomagala s seznamom samo ne znam. ava vidim da se je že anaj javila, super.user posted image

(odgovor članu talika81)
    Neposredna povezava do sporočila: 447
    7.5.2009 8:30:56   
    METULJ1
    Za dopolnitev seznama.

Metulj1 - 28 let, 1.nosečnost, 1. otrok, NM, 1. pregled 18.05.09.

A se je kateri mogoče zgodilo podobno. Noseča sm 7. tednov. Včeri sva imela z možem spolne odnose. Po njih sem iz nožnice imela rahlo roza izcedek. Potem izcedka ni bilo več. A bi me moralo kaj skrbeti ali je to običajno.

Hvala za odgovor.

(odgovor članu martinca)
    Neposredna povezava do sporočila: 448
    7.5.2009 8:51:32   
    *nivea
    Ojla
    marusi - nevem, če je to od actimela ali ne, al odkar ga pijem, nisem več tak napihnjena, pa zaprta tudi nisem več tak fejst user posted image

Drugače pa zdaj zadnja dva dni se tak čudno počutim, kar na bruhanje mi gre v dopoldanskem času. sicer ne bruham, al mi je to tak nenavadno.

beebee, če bo treba, ti jaz tudi pomagam  s seznamom, včasih mam itak preveč časa user posted image , samo najprej moram razvozlati kak to gre pa te že bo...

mejte se

(odgovor članu METULJ1)
    Neposredna povezava do sporočila: 449
    7.5.2009 9:09:10   
    Anonimen
    dobro jutro ;)
    po dolgem času se spet javljam! mal sm preveč zaposlena, pa se komaj najde čas za pisanje - berem pa vas :) v ponedeljek imamo zopet pregled, upam, da bomo ze videli user posted image  !!! 
    počutje bp, zjutraj mi je sam slabo ko si umijem zobe in me taka lakota zagrabi, da morm nujno neki pojest - pa tut če je le piškot, drugače pa ok!:)
    še eno vprašanje: 2 dni nazaj me je v spodnjem delu tako bolelo in špikalo, trajalo kakih 5sec, potem pa minilo; lih v tistem času pa naj bi imela M (če ne bi bila srečka user posted image ) je to normalno ane?
    bodte pridne
    anonimka v šoku user posted image

(odgovor članu *nivea)
      Neposredna povezava do sporočila: 450
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
    He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
    Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
    Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.