Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:54:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...jaz sem si jih ful želela zdej v tej nosečnosti saj, če bi bila prva...tako pa.... ... tud samo 1 je lahko kasneje **
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:55:11
|
|
|
|
leda
|
...bom probala en filček posnet, pa ga gor dat...sicer še mi ni jasno kak..... isto ko fotke, sam predolg ne sme bit. moji zabavni so vsi pretežki...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:55:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria in da se oba primeta je kaj ..... ...meni je vedno blo tak lepo....dvojčka videt..... ne znam si ju pa v mojem trebuhu predstavljat jaz pa bi tak dvojčici imela... pa ne še 2 babi.....boste samo za vložke delali
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:56:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara lepo prime z dvema prstoma, ma kaj ku potem stisne v pest in ko hoče dat v usta gre vse mimo.... da bi pa direktno v usta dala, ko še ime med prstoma, ji pa še ni potegnilo... haha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:56:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...babe lahko noč....imam ju3 frizerja ,pa solarij si bom privoščla ... ...da boš lepa v soboto..... ...jaz sem pa hotela it k frizerju se na kratko postričt, pa sem se odločila (spet), da sploh ne grem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:57:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pa ne še 2 babi.....boste samo za vložke delali bomo odprli always company...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:58:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ..jaz mu jih pa v njegov krožnik dam...pol pa jih tak lepo fino v usta nosi, pa tud mimouser posted image ... Lara lepo prime z dvema prstoma, ma kaj ku potem stisne v pest in ko hoče dat v usta gre vse mimo.... da bi pa direktno v usta dala, ko še ime med prstoma, ji pa še ni potegnilo... haha naš pa en čas lepo je, pol ko mu pa ni več (je sit).... pa tud začne tak fajn stiskat pest.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:59:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...jaz sem pa hotela it k frizerju se na kratko postričt, pa sem se odločila (spet), da sploh ne grem joj..jaz pa sem tak srečna,da so mi lasje zrasli...končno...se ne postrižem več nikoli....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:59:05
|
|
|
|
Lara Croft
|
jst sem mal obupana. ok, na širša ramena (še ena posledica) sem se navadla; sej sem vendarle v osemdesetih gor zrasla user posted image , tole z nogam me pa čist nervira. Ma zakaj se rame razširijo in stopala povečajo? Meni to res ni jasno, no.... sem tudi pri sebi opazla, da je tko..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:59:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda ...bom probala en filček posnet, pa ga gor dat...sicer še mi ni jasno kak..... isto ko fotke, sam predolg ne sme bit. moji zabavni so vsi pretežki... hvala, bom probala...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 23:00:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pa ne še 2 babi.....boste samo za vložke delali bomo odprli always company... ... pa septembrke bomo imele popust
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 23:00:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft jst sem mal obupana. ok, na širša ramena (še ena posledica) sem se navadla; sej sem vendarle v osemdesetih gor zrasla user posted image , tole z nogam me pa čist nervira. Ma zakaj se rame razširijo in stopala povečajo? Meni to res ni jasno, no.... sem tudi pri sebi opazla, da je tko.. o čem vi to??
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 23:00:30
|
|
|
|
petra1978
|
Čer klepetulje Sem vas prišla samo malo pogledat in zastavit eno vprašanje. Tiste ki delate sirup iz smrekovih vršičkov, me zanima ali kozarec zaprete z pokrovom za ta kozarec ali z gazo? Ker meni je šlo lani vse v malore, pa bi rada letos spet probala.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 23:00:37
|
|
|
|
arabela*
|
zakaj pa naša M jamra v spanju..že ves čas
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 23:01:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...jaz sem pa hotela it k frizerju se na kratko postričt, pa sem se odločila (spet), da sploh ne grem joj..jaz pa sem tak srečna,da so mi lasje zrasli...končno...se ne postrižem več nikoli.... jaz tud zdaj čakam, da mi sprednji zrastejo toliko, da jih lahko za ušesa zahaklam ......ma ne vem kaj mi je bilo, da sem pustila, da me je spredaj postrigla......sicer so že daljši samo še ne dovolj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 23:01:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...včasih si ti bolj štekala zadeve...kaj je z tabo ......... lara... Je v redu... Glorji je oproščeno....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 23:02:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma zakaj se rame razširijo in stopala povečajo? Meni to res ni jasno, no.... sem tudi pri sebi opazla, da je tko.. a zato meni marsikaj ni več prav
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 23:02:24
|
|
|
|
petra1978
|
Aja, pa še nekaj me zanima. Koliko obrokov imajo vaši dnevno (tiste, ki jih ne hranite več ponoči) in koliko pojejo na obrok?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 23:03:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jaz tud zdaj čakam, da mi sprednji zrastejo toliko, da jih lahko za ušesa zahaklam ......ma ne vem kaj mi je bilo, da sem pustila, da me je spredaj postrigla......sicer so že daljši samo še ne dovolj a samo spredaj,al misliš tud zadaj kratko?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 23:04:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...včasih si ti bolj štekala zadeve...kaj je z tabo ......... lara... Je v redu... Glorji je oproščeno.... jaz se tud v tako vpiknem....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 23:04:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Čer klepetulje Sem vas prišla samo malo pogledat in zastavit eno vprašanje. Tiste ki delate sirup iz smrekovih vršičkov, me zanima ali kozarec zaprete z pokrovom za ta kozarec ali z gazo? Ker meni je šlo lani vse v malore, pa bi rada letos spet probala. jaz s pokrovom .... vršičke naberem malo več kot polovica kozarca, sladkor čez in zaprem in dam na sonce.....ko se sladkor raztopi umaknem s sonca....precedim in dam v manjše kozarčke....tiste od soka.....1dcl al 2 dcl.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 23:04:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zakaj pa naša M jamra v spanju..že ves čas sanja, kak se je danes igrala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 23:04:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...babe lahko noč....imam ju3 frizerja ,pa solarij si bom privoščla ... Lepoooooo.... jst imam bon za masažo stopal in dlani..... ma tko rada bi šla, ma kaj, ko ne morem Lare s sabo vzet..... ma joj, jst grem tko težko brez nje od doma in če ni nujno, rajši ne grem...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 23:05:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...včasih si ti bolj štekala zadeve...kaj je z tabo ......... lara... Je v redu... Glorji je oproščeno.... točno tak...... če bi vsi bli tak....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 23:06:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Aja, pa še nekaj me zanima. Koliko obrokov imajo vaši dnevno (tiste, ki jih ne hranite več ponoči) in koliko pojejo na obrok? naša dobi,ko je lačna.... mleka pa čist različno,od dva do trikrat dnevno ji naredim še...plus ostala hrana... je pa tudi ponoči še (340 ml nekje)
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?