Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Koliko ste se zredile do 6. meseca? 6.5.2009 12:05:19
eternety
Sem tudi v 23. tednu, kile +6. Kolko jih bo še do konca ne vem, ker gre za 1 . Jaz tudi upam, da se pri +12 ustavim. Bomo videli, mogoče pa nama uspe . Drugače pa pravijo, da imam kar velik trebuh, pa malo sem se še v rit zredila.
RE: Koliko ste se zredile do 6. meseca? 6.5.2009 12:09:42
baby blue
jst sem zdej v 21t3d pa sem še na istih kg kot pred nosečnostjo in na začetku vsaj mislim ker se nisem nič tehtala... bom pa videla jutri ko imam pregled
RE: Koliko ste se zredile do 6. meseca? 6.5.2009 12:33:06
EMILY 3
jaz sam se do 20 tedna zredila le 3 kg.do konca pa še dodatnih 17kg.sem pa čez 3 tedne po porodu prišla nazaj na svojo težo pred nosečnostjo.tako da ne se bat...
RE: Koliko ste se zredile do 6. meseca? 6.5.2009 12:52:13
mamica2009
Jaz sem zaj v 29 t in imam +7 kg. Vidim pa da kar kg grejo gor, na preglede hodim vsakih 14 dni in vedno imam +1,5 kg. No upam pa da nebo prehudo in se ne obremenjujem s tem, v glavnem da bo otroček zdrav. Kg še vedno lahko izgubim po porodu.
RE: Koliko ste se zredile do 6. meseca? 6.5.2009 13:19:54
simonalokar
jaz sem v 27 tednu in imam +7 kg. tako da bomo videli koliko bo še . se pane sekiram preveč kajti ker sem suhe postave bi rada obdržala še teh 7 kg. če mi bo ratal. sam po 1 . sem izgubila še več kot sem pridelala . joj
RE: Koliko ste se zredile do 6. meseca? 6.5.2009 13:35:38
monty
32 tednov in 6,5+!
se pa s tem sploh ne obremenjujem ker apetita itak nimam velikega tako,da mislim, da do konca ne bo ravno sile. Lahko pa zadnje mesece kr letijo v nebo, kdo bi vedel, pri vsaki je drugače. Od vsega v je to še najmanj pomembno, le da smo zdrave!!!
RE: Koliko ste se zredile do 6. meseca? 6.5.2009 14:16:29
emaa
Zdaj v 19 tednu imam -2kg, kaj bo naprej ne vem. Pri dvojčkih sem imela v 23tednu 0kg viška, sem glih iz minusa prilezla, do konca pa sem se zredila 11kg.
RE: Koliko ste se zredile do 6. meseca? 6.5.2009 21:22:34
ZmajTolovaj
24. teden, +5,5kg. V prvi nosečnosti sem se do tega časa zredila mislim da 10 kg. Sem pa tudi jaz drugič štartala z malo več kot prvič, tako da tudi malo bolj pazim.