pocka
|
Dobro jutro punce! Spali smo v redu, Blaž še drnjoha na taveliki postelji, Taja je pa šla z očijem k P, se bo cepila, ne morem verjeti, po 8 mesecih zamude nam je uspelo,da je zdrava in se gre cepit. pondelak - pokliči tvojo G, pa vprašaj, če je to ok, da ti še vedno sveža kri teče, tko za vsak slučaj nobady - žal ti ne znam pomagat glede preživnine rokice v usta - naš si tudi včasih daje cele roke v usta, pa mi še ni uspalo ugotoviti zakaj to počne, duda pa pri nas no go, jo ima glih par sekund v ustih IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka ekola, poštar je pozvonil ...pestunja pa se mi ne zdi kaj dosti drugačna od tiste v BC , razen cena je krepko drugačna ... In? Si že probala? ma dej sem skoraj živčnega fasala,nisem mogla malega naštimat notri, ma nikakor, sem skoraj vrečo v smeti zabrisala...no, pol sva pa z mojim skupaj nekaj packala, pa nama je ratalo, zdaj pa mali spi notri kot polhek ...pol jo pa moram oprat mala čebelica - a ima Klara tudi malo glavo postrani,ko jo imaš v pestunji? Ne morem malega tako naštimat,da nebi imela malo postrani glave, pa se bojim,da ni ok za vrat. Zdaj pa ne vem ali je prevelik, ali ne znam prav naštimat, booo. Še dobro,da nisem kuppila tiste rute,ki jo je treba vezat, mislim da bi z njo prah brisala, če že te ne znam naštimat. pa še ena slikica: jaz sem prvič tudi obupala zraven. ampak sem jo tlačila notri skupaj s tetra plenicami in ni mogla pokrčit nogic pa sploh ni šla notri v to zadevo. pol pa je šlo - vsakič lažje. ma glavo ma tudi včasih postrani. včasih pa mi uspe ravno jo naštimat, ampak ne me vprašat kako čeprav je jaz ne dajem notri tako po predpisih. si na kavču naštimam pestunjo pa potem malo notri dam, potem pa si dam pestunjo gor in se počasi dvignem, samo z rokami klaro podpiram, da je ne bi ven skipala. v končni fazi pa potem nekje tako zgleda kot tvoj pikec. ma po moje ta zadeva ne more biti preveč dobra za hrbtenico in vrat pa naj reče kdo kar hoče. dobro je pač za psihični razvoj - ker se otročič carta. njim po moje je udobno notri, vsaj naši, ker takoj zaspi. ampak jaz je vseeno ne upam nosit preveč. toliko da zaspi pa malo po balkonu in stanovanju pa jo potem samo prestavim v ležalnik in naprej tam spi.... tudi jaz ga tako dajem notri, ker tako kot kaže v navodilih, ni šans,da mi rata....glede hrbtenice sem pa tudi jaz v dvomih, koliko je tole dobro, se mi zdi preveč zvit, pa ne mislim naprej, ampak na stran je zvit, ma ne vem, ne bomo pretiravali pa bo v redu Se moram pohvalit, mi je končno uspelo zlesti v hlače izpred , malo so mi še tesne, ampak zapnem pa jih , kljub temu pa imam še vedno 8 kg+, ampak bo počasi, je vsakokrat manj,ko stopim na vago.