Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 19:05:03
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft No, kr poglejte, kako sem ratala fleksibilna....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 19:05:43
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo, sem vas pokomentirala.... pridem potem nazaj, zdaj je treba otroka v posteljo spravit
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 19:08:51
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ....mi pa ni glih da jo prosiva........ In kaj glih sorodnik mora bit? Tle kaka od forumašic ima zihr vse zakramente in je poročena.... Hihi, odpri novo temo: Iščem botro s potrdilom od župnika... Meni je itak vse smešno odkar mi je bilo "vljudno odsvetovano" iti k spovedi ker "živim v grehu" zaradi te situacije s krstom mi je pa kr mal kri zavrela! če pa nista poročena to potem pomeni, da sta slaba starša al kako? mislim s temi standardi bodo ljudi samo odgnali od cerkve! naj raje pogledajo kako dejansko živite in da je otroček, kljub temu da nista poročena, v ljubečem in varnem okolju! v marsikateri družini, ki ima sicer vse pošlihtano na papirjih (beri: vsi zakramenti, poročeni...), pa je otrok žtrev raznih fizičnih in psihičnih zlorab... je pa sicer res, da cerkev taka da-ne-rečem-kakšna pravila pač ima. pa če nam je všeč ali ne. če se boš držal pravil- bo tvoj otrok krščen, če pa ne pa se obriši pod nosem!!! naj bodo le veseli, če kdo sploh še želi otroka krstiti... in ravno zaradi tega tudi kdaj ne bi bilo težko pogledat skozi prste!!! naš bivši župnik je krstil sestrico mojega pa čeprav sta tašča in tast že dooooooooolgo živela na koruzi. obljubila sta mu, da se bosta poročila in sta tudi se (čez 7 let) . in to ravno zaradi dobrega odnosa župnika! mal nej pomislijo tile župniki za koga so sploh tu!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 19:09:19
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda pa jaz razumem bolj v smislu, da kravje mleko ni primerno za dojenčka, dokler mu je to edina hrana. to itak ne. no, jst sem seveda zrasla gor na kravjem mleku; od ene krave (takrat se jim je to zdel pomembno)...kar sem limala se nanaša na celotno leto, no, nekaj podobnega mi je razložila tudi osebno. skratka skute, jogurti, kisle smetane ipd. so ok, ker so itak zelo različni od mleka, ki ga priporočajo šele po prvem letu. razen pediatrinje od pf uh zoprno za bubiko. meni se je kamnolom odvalil s srca, ko so bli testi negativni. Leda tebi je smešno, meni pa ne, če mi to predlaga, ko je bila Lana stara šest mesecev. Dobro, da ji počasi uvajam mešano z vodo dober mesec in da je linote trikrat tedensko, drugače za večerjo še mlečno žitne z vodo, ampak tole je pa res hudo. Naj se že enkrat odločijo. Prav rekla mi je pol mleka svežega 3,5, pol vode, čez čas 60 % mleka in 40 vode itd. Mislim halo. Al se daje, al se pa ne daje. Kaj imajo to prištinsko fakultet? Mater sem jezna. Zdaj jih bo pa čula, ko imam 17.5. posvetovalnico.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 19:14:13
|
|
|
|
pf
|
Pa ne samo to, pol imamo pa v našem mestu obe nesposobni pediatrinji, ker malčki v našem mestu s pridom jejo oz. pijejo kravje mleko, ker sta obe P enakega mnenja. Fino, a ne? Jaz ji bom dajala trikrat tedensko z linotom, mleko in voda mešano. Če pa bi res hoteli vse izločiti kaj je zdravo in kaj ne bi pa lahko tekla debata dolgo v noč, ker vsi pediatri drugače svetujejo. Isto je meni rekla v razvojni, da avionček ni najbolje, vam so pa rekle, da je čisto ok. Ne vem ali so pol k nam v mesto prišli sami smotkoti delat, ali pa so se učili iz popolnoma različnih knjig.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 19:14:29
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ....mi pa ni glih da jo prosiva........ In kaj glih sorodnik mora bit? Tle kaka od forumašic ima zihr vse zakramente in je poročena.... Hihi, odpri novo temo: Iščem botro s potrdilom od župnika... Meni je itak vse smešno odkar mi je bilo "vljudno odsvetovano" iti k spovedi ker "živim v grehu" zaradi te situacije s krstom mi je pa kr mal kri zavrela! če pa nista poročena to potem pomeni, da sta slaba starša al kako? mislim s temi standardi bodo ljudi samo odgnali od cerkve! naj raje pogledajo kako dejansko živite in da je otroček, kljub temu da nista poročena, v ljubečem in varnem okolju! v marsikateri družini, ki ima sicer vse pošlihtano na papirjih (beri: vsi zakramenti, poročeni...), pa je otrok žtrev raznih fizičnih in psihičnih zlorab... je pa sicer res, da cerkev taka da-ne-rečem-kakšna pravila pač ima. pa če nam je všeč ali ne. če se boš držal pravil- bo tvoj otrok krščen, če pa ne pa se obriši pod nosem!!! naj bodo le veseli, če kdo sploh še želi otroka krstiti... in ravno zaradi tega tudi kdaj ne bi bilo težko pogledat skozi prste!!! naš bivši župnik je krstil sestrico mojega pa čeprav sta tašča in tast že dooooooooolgo živela na koruzi. obljubila sta mu, da se bosta poročila in sta tudi se (čez 7 let) . in to ravno zaradi dobrega odnosa župnika! mal nej pomislijo tile župniki za koga so sploh tu!!! pa da ne bom izpadla antikrist: sem verna, sem poročena in tudi bomo kmalu Saro krstili... samo da pa zaradi tega, ker nisi poročen, ne smeš k spovedi je pa že kr mal preveč!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 19:25:44
|
|
|
|
Jazzy1
|
Čer. Mi smo pa dans prvič meso probali. Sem ji zmiksala kurjo/zelenjavno juho in ji je bilo kar všeč. Vas berem malo kasneje, zdaj moram večerjo narest.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 19:37:29
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Čer. Mi smo pa dans prvič meso probali. Sem ji zmiksala kurjo/zelenjavno juho in ji je bilo kar všeč. Vas berem malo kasneje, zdaj moram večerjo narest. Super, da ji je bilo všeč. Mi jo sedaj kar pogosto jemo kar vsi trije, le da njeno prej dam ven v drugo posodico, nama pa potem še začinim.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 20:05:39
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Čer. Mi smo pa dans prvič meso probali. Sem ji zmiksala kurjo/zelenjavno juho in ji je bilo kar všeč. Vas berem malo kasneje, zdaj moram večerjo narest. Super, da ji je bilo všeč. Mi jo sedaj kar pogosto jemo kar vsi trije, le da njeno prej dam ven v drugo posodico, nama pa potem še začinim. Ja saj jaz sem danes tudi isto naredila. Mi je pa P rekla, da naj ji zanekrat samo ene 2x na teden dam. In to vso meso, samo svinjine ne. Ok, za svinjino mi je jasno, ampak nisem vedla, da je rdeče meso tudi že ok. No, samo ji ga nekaj časa še vseeno ne mislim dat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 20:06:52
|
|
|
|
Jazzy1
|
Drugače pa L. zadnje tri dni poje že 270 ml kašice. Pravi mali požeruh je ratala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 20:22:22
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Ok, za svinjino mi je jasno, ampak nisem vedla, da je rdeče meso tudi že ok. No, samo ji ga nekaj časa še vseeno ne mislim dat. rdeče meso ima ravno več železa. Jaz dajem bubiki tudi bedrco. Pa teletino, saj to se prišteva k rdečemu mesu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 20:29:35
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Ok, za svinjino mi je jasno, ampak nisem vedla, da je rdeče meso tudi že ok. No, samo ji ga nekaj časa še vseeno ne mislim dat. rdeče meso ima ravno več železa. Jaz dajem bubiki tudi bedrco. Pa teletino, saj to se prišteva k rdečemu mesu Mislim da ja. No, saj teletino ji bom tudi jaz pomoje kmalu dala. Drugače pa mislim, da zaenkrat dobi še dovolj železa z Alernovo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 20:43:22
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 20:44:10
|
|
|
|
arabela*
|
a mi zna katera svetovat,do katerega leta se lahko otrok vozi v sedežu na kolesu zadaj??
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 20:48:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya a mi zna katera svetovat,do katerega leta se lahko otrok vozi v sedežu na kolesu zadaj?? mislim, da so meje po kilaži. poglej specifikacije kakega stolčka.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 20:48:39
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer ja, pa dober večer nazaj. Smo te že pogrešale Greš v četrtek zraven v Celje?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 20:50:44
|
|
|
|
*bubi*
|
TALE je recimo do 7 let oz. 22 kg.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 20:51:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Greš v četrtek zraven v Celje? ne morem.Imam neko delo....planirano za četrtek popoldan..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 20:51:41
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft No, kr poglejte, kako sem ratala fleksibilna.... Pa je to Lara al si kakšnega drugega otroka slikala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 20:52:42
|
|
|
|
*bubi*
|
Danes sem pustila pol regresa v Avstriji Pa sploh nisem ne vem kaj kupovala. Zalogo plenic za 2 meseca in nekaj mleka. Beba je v Toysu še cenejša kot v drogerijah. Naših lekarn sploh ne bom omenjala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 20:53:49
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Greš v četrtek zraven v Celje? ne morem.Imam neko delo....planirano za četrtek popoldan.. takrat boš že doma Jaz moram bit najkasneje ob treh v MB, da bubija poberem v vrtcu. Itak pa planiram, da se okoli enih odpravim proti domu, ker bo bubika zaspana.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 20:54:06
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft No, kr poglejte, kako sem ratala fleksibilna.... Pa je to Lara al si kakšnega drugega otroka slikala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 20:55:58
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz sem ji puding skuhala na mleku brez laktoze. saj laktoza ni problem. AM (začetno) je praktično sama laktoza. Problem so beljakovine v mleku (govorim za alergije), te pa so iste v tem brez laktoze. Lahko pa poliva oz. bruha zarad laktoze. Vsaj to je meni rekla na zadnji posvetovalnici. Bom jutri probala en dan mu dajat vse na riževem mleku pa da vidimo. Upam, da ne bo dobil alergične reakcije na riž
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 20:57:51
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Lahko pa poliva oz. bruha zarad laktoze. ja, to pa je res. Intoleranca za laktozo je pogosta, predvsem pri odraslih. Bolj kot z bruhanjem se z drisko in zvijanjem kaže.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 20:58:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* takrat boš že doma Jaz moram bit najkasneje ob treh v MB, da bubija poberem v vrtcu. Itak pa planiram, da se okoli enih odpravim proti domu, ker bo bubika zaspana. vem,samo vseeno...imam fulll nabasan ta tedn...v petek še izpit...in je četrtek edini dan,ko nimam sploh šole...bi pa drugače šla....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Praznik češenj - Goriška brdaMiška2006Se boste udeležili Praznika češenj 5.,6. ali 7.6.2009 v Goriških brdih (http://www.agency-jota.com/index.php/praznikcesenj/splosnopraznik)?DA (
10%)
NE (
90%)
Število vseh glasov: 212Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!