PERSIDA
|
Ojla drage moje Končno sem malo pri sebi.Nebom se preveč hvalila ker pol veste kaj se zgodi. Včeraj sta bavca mela kontrolo oči in je vse ok tak ,da okulista smo se rešli . Pa prosim ne mi pravit super mama ,ker mi je pol nerodno ,ko ste ,pa itak vse super mamice vašim sončkom. lejca - z navadnim sladkorjem jaz sladkam kamilice,nekdo ,pa mi je rekel ,da se dobi poseben sladkor v lekarni samo sem pozabla kako se reče.Ma jaz ne kompliciram kaj meni paše to tudi njima .Nista zakomplicirana samo ,da je sladko ,ker grenko lahko sama pijem . Lepo da se sama poštimata s tamalim vidva kar uživajta. najaa - sprijazni se ,da bomo imeli probleme dokler bo železo,včasih samo malo prešvinglaj,da jih ne daj Jaz včasih moram ker jaz mam 8 kapljic zjutraj in zvečer mam pa avstrijske .Tomaž nima večjih težav anže pa take da je joj in kaj naj če sta slabokrvna moram jima dat ,če glih se mi smilita ko 100 .Res pa je da sedaj ko smo na soncu ne dajem ad3 ,ker vstran pa jih nočem spravit s temi krči.Imamo ,pa ta teden tako posvetovalnici pa boma še o vsem tem kako rekle . polivanje - pri nas je to pomenilo prenajedanje,ko sem jima menjala hrano za stopnjo više sta s tem nehala,čeprav še pride obdobje ko bi mene pojedla Danes sem v avstriji kupila hrano ,pa da vidim ,če je kaj boljša.Rada bi ,da vsaj na tri ure prešaltata ,bi mi pomenilo veliko ,pa še trebušček bi si spočila. Anže nima problemov s kg tomažu ,pa se že malo pozna.No kaj pravi tehtnica javim v četrtek . Ja drage moje kaj čemo to moramo vse pregurat ni kaj,naji ,pa sem itak oblubla ko bomo spali celo noč te pridem pit na primorsko sem že atiju povedala,da ne bi kaj protestiral . Ja primorke ,pa kako sobo za eno noč ,da mi zrihtate ,ker v enem dnevu ,pa res ne mislim sem pa tja ,pa resno mislim. Nič drage moje še nakloftam kaj ko bo čas .Danes ,če mi bo ratalo še nekaj balkonskih rož posadim da ne bo hiša ko goli otok . Nič persida ma vas rada .
|