Camila
|
No.... pa povem mojo zgodbico.... Jst sm že od nekdaj bla proti analnemu sexu, ker se mi enostavno gabi, da bi me kdo šarila okol riti. Že bivši me je prepričeval, pa NE in NE in pika!!!! Pol pa ta moj dragec, k je nor na mojo rit, mi je skoz fantaziral, kako bi mene v rit. Pa jst itak ni šans...!! To me je prepričeval, pismo ej pol leta. Pa skoz mi je tečnaril, kako mam dobro nabito rit pa take, pa ta moj rit, bla bla bla... pol pa skoz me je napeljeval k temu, da bi sexala v rit, dokler nisem jst enkrat med sexom popizdila, da mi enostavno ne paše, da mi je kr neki, da ne morem bit sproščena, če mi skoz neki drcka dol, pa take..., pa je bil on tud čist užaljen, pa sva tisti dan spala s hrbtom eden proti drugemu. Pol pa jst naslednji dan, po faksu, med učenjem, brskam po internetu o analnem sexu in pač izkušnje žensk... pa tko... Pa sm si mislna, pa zakaj ne bi provala .... No in šla sem v trgovino in kot zanalašč pustila odprto to stran in seveda je on prebral vse kar sem tud sama ... On si je mislil, da sem zanalašč to pustilo odprto, saj je tam pisalo, kako sta šla skupaj pod tuš in nato, kako jo je obdelal z jezičkom po vseh možnih odprtinah, da kako moraš sprostit punco, preden se lotiš kaj takega, pa tko.... No in ko pridem nazaj je bil tako dobre volje in poskočen in zlat in tko naprej, pol pa je meni vkloplo, da sem pustila odprto tisto strani in seveda sva bla oba tiho. Zvečer greva po tuš, se lepo vrževa na postlo, začneva gledat film... in se je začelo... delal mi je vse tisto, kar je pisalo tam... ko mi je začel okol druge luknje z jezikom, sem bla kot v raju, bla sem tako mokra, da nisva rabla nobenga vazelina ne nič... končal je v drugi luknji in meni je tak noro pršlo z draženjem ščegija, da joj... zdaj sigurn 1x-2x na teden prakticirava v drugi luknji... Tako da, moški!!!---ženske morate sprostit!!! Ženske pa pustit v rit, da boste občutli taprave ekstaze
|