|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
4.5.2009 15:46:01   
katee
Evo, še od tretjega vrtca smo dobili negativni odgovor. Si lahko predstavljate, da sem besna kot user posted image . Sedaj bom morala stopiti v akcijo in eno varuško najti. pozna katera katero???

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
4.5.2009 16:08:41   
sani1
Dober dan...

samo toliko, da se oglasim... 

katee- koliko pa sta imela točk z Žan Luko za vrtec, da sta bila zavrnjena. Mi je to res malo čudno. Mi smo lani dobili od vseh vrtcev pozitiven odgovor. HB Ti pa verjamem, da si jezna ko user posted image   Ampak naj te potolažim, da se bo 100% našlo eno mesto v katerem od vrtcev, ker ponavadi dajo vsi v tri ali več in potem nekje odpovejo in boste vi prišli not. Tako, da se ne sekiraj. user posted image user posted image user posted image   Varuško poznam pa samo na našem koncu.

Kaj več pa zvečer...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
4.5.2009 17:54:54   
lutiropan
Triš  user posted image user posted image user posted image

Dašabina 
ja s svojim avtom verjetno...saj veš -si bolj prost... vi ste verjetno bolj na službene vezani...a boš s svojim...a boš imela čas za en hiter postanek pri meni? Drugač pa grem jaz v nedeljo dol k našim...imam eno stranko dol...pa te spotoma lahko jaz peljem...prostora imamo pa pri nas tudi dovolj, da prespiš... user posted image  user posted image (malo heca...)

< Sporočilo je popravil lutiropan -- 4.5.2009 17:58:34 >

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
4.5.2009 19:13:30   
Lunca1
Naša hiška

user posted image

user posted image

mansarda

user posted image

pa še sobice sem vam dolžna pokazat

Pinina soba

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

tavelka afna

user posted image

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 4.5.2009 19:18:28 >

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
4.5.2009 19:17:00   
Lunca1
pa še Lukova sobica

user posted image

user posted image

user posted image

malo še skladišče

user posted image

pa še tamala afna

user posted image

ene so mal neostre, ampak bistvo se načeloma vidi

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 4.5.2009 19:19:44 >

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
4.5.2009 20:32:20   
katee
Lunca: luškana hišica in luškani sobici user posted image user posted image user posted image

Sani: 58 točk smo imeli. Mah, najraje bi poklicala Jankoviča in vprašala, zakaj moj otrok nima mesta v vrtcu, če je obljubljal za vse ljubljanske otroke mesto v vrtcu. Bi ga vprašala, če lahko otroka vsako jutro k njemu v pisarno pripeljem v varstvo user posted image .

No, pa sej jaz tud upam, da me bodo poklicali iz kakega vrtca al pa da si bom kje drugje zrihtala (privat).

Sej sedaj, po aerobiki, ko sem dala ves ta bes ven, sem že boljše volje. So bile punce na aerobiki malo bolj utrujene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep večer vsem!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
4.5.2009 20:36:07   
Alfabeta
sani, a še rabiš nalepkice Mercatorja? Jaz jih imam še nekaj

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
4.5.2009 20:53:31   
Katrin
Samo, da se javim - da sem še z vami user posted image user posted image user posted image

Dokaj redno vas prebiram, pišem bolj malo user posted image

Nam dogaja 100 na uro; Anže je iz dneva v dan bolj navihan, pogumen, na vsakem koraku odkriva in spoznava svet ter okolico, je radoveden in čist mahnjen na Kajo. Ko sta skupaj, čisto "znorita".

Držim pesti za vrtce in vam želim lep teden ter veliko sonca user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
4.5.2009 21:23:42   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: obrigit

Nana v albumu imaš še eno slikico z atijem in presodi sama,ker jaz pojma nimam komu je podobna, slike od našega poštarja pa nimamuser posted image .

Ja saj sem jo videla,pa se meni zdi njemu podobna.Mogoče je mešanica vaju obeh,pa ljudje različno vidimo,kaj pa vem.

katee,upam,da boš našla varstvo za Žan Luko.

Triš,želim ti čimprejšnjo vrnitev domov,da se pritiski znormalizira Lani pa seveda hitro okrevanje.user posted image user posted image user posted image

Lunca,zelo lepa hiška,vi pa ste resno stopili v akcijo.Tudi ostale slikice so lepe, seveda predvsem otročki pa tudi sobiceuser posted image .

Jaz imam 3 nalepke od Mercatorja,če kateri koristijo jih z veseljem pošljem,več jih žal nimam,ker jih prej nisem jemala,ampak šele danes,ko sem vedela,da nekatere rabite.

Drugače pa smo po starem,zdravi in veseli,HB.Klemen je danes hotel jesti samo klobase,mu je včeraj in danes dala ena trgovka v trgovini kos klobase in je zato danes takoj začel govoriti v trgovini baso,baso.Pa sem mogla takoj kupit in je seveda še dobil en kos,potem pa je celo pot jedel samo klobase in tudi za večerjo je hotel samo klobase.Pa je pojedel polovico poli klobase.

Lahko noč. 

:))

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
4.5.2009 21:31:45   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: lutiropan

Dašabina 
ja s svojim avtom verjetno...saj veš -si bolj prost... vi ste verjetno bolj na službene vezani...a boš s svojim...a boš imela čas za en hiter postanek pri meni? Drugač pa grem jaz v nedeljo dol k našim...imam eno stranko dol...pa te spotoma lahko jaz peljem...prostora imamo pa pri nas tudi dovolj, da prespiš... user posted image  user posted image (malo heca...)

ja jaz in sodelavka greva kar z mojim,se nama ne da na avtobus,  mal heca - imam robo zateuser posted image , mogoče bi pa res prej do tebe zavile, da ne bi tam na Brdu prekladale, kolk pa je to časovno razlike, po občutku je zadeva blizu ali se motim.... kar se pa spanja tiče, pa hvala, že tako mi gre na živce ta sobota, ker moram v službo, je edina v letu, ko gredo otroc v šolo (pohod), mož bi elektriko napeljeval.....mat se naj pa znajde....ampak bo mogel bit očka varuška ni drugeuser posted image  mogoče pa zato prej skliznem..user posted image

Alfabeta, a se ne bi ti preimenovala v Alfa in omega - mislim tak stroj, hudo in luštne slikceuser posted image
Lunca, vauuser posted image , pošel moža mal po sloveniji, mi bi tud tako in tako hitroooooooooo
Urssy, sporoči naslov na zS, Sani druga runda je pa tvoja, še katera biuser posted image
nočko....

< Sporočilo je popravil dašabina -- 4.5.2009 21:34:24 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 1785
4.5.2009 21:41:46   
obrigit
http://www.stanovanjskisklad-rs.si/si/
Evo link za subvencije mladim družinam če katero zanima mi še bomo samo počakali da se rodi četrti član in bomo oddali.

Danes sem imela G in je rekel da naša Nika že prehaja v nizki štart, tako da bo ta teden; vsaj upam ker že komaj čakam da spoznam to našo user posted image .
Tako da sem Špeliko danes pustila pri babi da si jutri še malo stanovanje pošlihtam. Hvala bogu da naravnost obožuje mojo mamo in da ni problem tam prespati.

Lepe sanje vam želim in nočko vsem

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
4.5.2009 21:42:08   
lutiropan
mogoče bi pa res prej do tebe zavile, da ne bi tam na Brdu prekladale, kolk pa je to časovno razlike, po občutku je zadeva blizu ali se motim....

Komot zjutraj na kavico k meni, pa na kaj sladkega- potem pa na Brdo...to je blizu...recmo 5 min z avtom, no mogoče minuta ali dve več.... Res sta vabljeni....user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
   Sončki januarčic 08 - 6.del
4.5.2009 22:14:08   
karatina
Hallo,

hvala vsem za spodbude v teh zadnjih dneh user posted image . Sem že ful tečna, poleg tega pa se me je ponovno lotila nespečnost (ponoči, podnevi bi pa kar user posted image ). Vsak dan imam lažne popadke in ko mislim, da je to to, se spet vse skupaj umiri user posted image . V glavnem uživam user posted image  vem pa zakaj in je vredno. Ta dober teden bom pa že prestala.

Alfabeta in Lunca lepe slikice, tudi avatar male pikice  sem opazila - pravi dečko kot vedno user posted image

Ursulina čestitke za user posted image .

Nana, mala pikica in lutiropan, hvala za FB. Upam, da med vašimi prijatelji najdem še kaj RR-jevk. Je veliko slikic z otroci, pa ravno ne upam na pamet pošiljat vabil, da ne bom koga neznanega napadla user posted image

Kaj pa je danes (ali pa nisem prej opazila) z nekaterimi našimi tickerji? Sem imela dva in slikice, pa je eden s slikicami vred kar izginil. Pa tudi pri nekaterih gledam, da so in niso user posted image

Je vprašanje razlike med otroci bilo namenjeno tistim, ki niso user posted image , pa bi vseeno kometirala. V mojih/najinih planih je bilo nekje dve leti starostne razlike (smo pač malo prehiteli, pa bo čas še za enega user posted image ). Sva z bratom narazen 8 let in se nikoli nisva dobro ujela. Tudi, ko gledam kolegice, ki imajo otroke z manjšo razliko, se mi zdi, da je kasneje, ko so malo večji, dosti lažje in se lepo razumejo (jasno pa, da ni pravilo).

Neposredna povezava do sporočila: 1788
   Sončki januarčic 08 - 6.del
4.5.2009 22:18:06   
karatina
Za vrtec tudi mi še čakamo odgovor. Upam da bo kaj sreče. Katee in vse ostale, ki še nimate mesta, upam, da se bo kmalu uredilo.

Triš, upam da težave kmalu minejo.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
4.5.2009 22:31:51   
katarinas
Čer!

Lara spančka, mami si je oprala lase, zdaj pa tukaj malo "čmuli"user posted image

Katee res žalostno, da vas niso v nobenem vrtcu sprejeli, grozno koliko otrok izvisi...medtem ko privat vrtci pa tako težko dobijo koncesijo..kdo bi razumeluser posted image Mi smo tudi v prvo bili zavrnjeni, potem pa so k sreči odprli še eno majhno enoto, sicer se bodo otroci morali od tam seliti v druge vrtce, ampak vsaj vrtec je...
NO upam, da se vam kmalu ugodno reši, pa da če že moraš, najdeš res eno super varuško. user posted image

Lunca waaaw super hiška!user posted image Jo moram takoj mojmu pokazat in se lahko loti dela že jutriuser posted image ....ja saj vem optimistuser posted image , mogoče ga pa nahecam... Lunca in ostale slikice so super, luštni dve afni imašuser posted image

Sunny dobro, da je vročina kar tako sama padla...morda so bili res krivi zobki.  Glede tega, da ni jedla pa mi je čist preveč poznano. Lara obakrat ko je imela visoko vročino ni hotla nič jest, sploh prvič ko je fejst zbolela....bolj sem jo silila, bolj je otepala z rokami..potem sem zgruntala, da ne morem nič storiti in je kmalu začela sama od sebe jesti. Najbolj me je pa žrlo, ker ni niti hotla piti...
Daleron rabi več časa, da zagrabi, pri 39°C jaz rajši dam kar svečko, ker hitreje zagrabi in dlje drži. Sploh so mi zdaj rekli, da lahko dam že pri 38.5 C, ker ji vročina hitro narašča in postane plavauser posted image

Mi je pa zdaj ena kolegica rekla, da je imela mala visoko vročino, čez 39, in da so ji dali svečko, potem je bila pa čist šokirana, ker je temp. hitro padla in je bila po njenem tamala kar preveč mrzla...in da ji ne bo svečke sigurno nikoli več dalauser posted image user posted image No ne vem, se mi zdi pa boljše, da se da svečka, kot pa da čakaš, da ti ga vrže kakšen vročinski krčuser posted image Pa itak moraš otroka hladit, če ima vročino ne?! Meni so tudi v bolnici skoz govorili, da naj je ne pokrivam, tudi hlačke smo ji enkrat slekli in obkladke dajali...NO pač vsak si kaj po svoje razlaga....

No zdej sem se pa čist preveč razpisala...no upam, da je Neja prebolela tole vročino čist na hitrouser posted image

TRIŠ user posted image user posted image , Lana je pa iz trampolina padla? Meni je trampolin zelo fajn stvar, sem pa zdaj slišala, da je škodljiv zaradi hrbtenice, ker otrokom če preveč skačejo nabija v vretenca...nimam pojma ali je to resuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1790
4.5.2009 22:38:05   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: karatina

Kaj pa je danes (ali pa nisem prej opazila) z nekaterimi našimi tickerji? Sem imela dva in slikice, pa je eden s slikicami vred kar izginil. Pa tudi pri nekaterih gledam, da so in niso user posted image

Mislim, da je tudi moj izginiluser posted image

Je vprašanje razlike med otroci bilo namenjeno tistim, ki niso user posted image , pa bi vseeno kometirala. V mojih/najinih planih je bilo nekje dve leti starostne razlike (smo pač malo prehiteli, pa bo čas še za enega user posted image ). Sva z bratom narazen 8 let in se nikoli nisva dobro ujela. Tudi, ko gledam kolegice, ki imajo otroke z manjšo razliko, se mi zdi, da je kasneje, ko so malo večji, dosti lažje in se lepo razumejo (jasno pa, da ni pravilo).

Seveda da lahko komentirašuser posted image Jaz imam sestro starejšo 14 let, brat pa 12 let, onadva sta pa razlike 3 leta. In sestra ima ful lepe spomine na njuno otroštvo, včasih govori kakšne vragolije sta ušpičla in temu se danes vsi smejemo...jaz pa sem bila v otroštvu bolj kot ne skoz sama, ker sta bila onadva že "prevelika" zame. Se pa zdaj s sestro dobro razumem. Ja otroci morajo rasti skupaj, čeprav res ni pravila, kot praviš...

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
5.5.2009 7:20:22   
Alfabeta
Jutro

Samo pozdravim...hitim na en pomemben sestanek, za sodelovanje....

Torej.....mercator nalepkice najprej sani ker sem ji že ponudila, potem pa lahko dam še naprej....jih imamo dovolj.

dašabina a ti imaš pa lauf vikend ta teden?user posted image user posted image user posted image  Aja, kje si pa videla da imamo hud stroj? Pa še tako sem slike dala, da se ja ne vidi kaj veliko user posted image  Ti, ti!

obrigit in karatina želim vama zelo lahek in hiter porod in eno zdravo štručkouser posted image user posted image

triš, pošiljam ti veliko user posted image  energije in da boš čimprej doma zdrava. Lani pa user posted image user posted image

Zdaj pa šibam

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
5.5.2009 8:27:14   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Aja, kje si pa videla da imamo hud stroj? Pa še tako sem slike dala, da se ja ne vidi kaj veliko user posted image

D+BK FBI dela. user posted image  user posted image  user posted image  

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
5.5.2009 8:30:35   
Sunny Morning
TRIŠ drži se. Resnično upam, da se tvoje težave umirijo in da končno uživaš v nosečnosti tako kot se spodobi.
user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
5.5.2009 8:31:05   
Sunny Morning

Upam, da je bil sestanek uspešen.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
5.5.2009 8:36:26   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: lutiropan

mogoče bi pa res prej do tebe zavile, da ne bi tam na Brdu prekladale, kolk pa je to časovno razlike, po občutku je zadeva blizu ali se motim....

Komot zjutraj na kavico k meni, pa na kaj sladkega- potem pa na Brdo...to je blizu...recmo 5 min z avtom, no mogoče minuta ali dve več.... Res sta vabljeni....user posted image

če bo sodelavka za, ti javim in se mogoče res vidiva...

Sunny, kar se pa user posted image  tiče, smo zmenjene za letos jesen a neuser posted image user posted image user posted image  

>Ja je mislila Alfica, da ne vidimo okrog, zato pa je tako slikala, kao da se ne vidi, sem bla jaz na Bavarii 35, pa tole velik bolj hudouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 5.5.2009 8:37:43 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 1796
5.5.2009 9:59:46   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Upam, da je bil sestanek uspešen.

user posted image user posted image user posted image  sem uspela dobit eno težko firmo za servisiranje njihovih vozil. SEm tako vesela. JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Ja je mislila Alfica, da ne vidimo okrog, zato pa je tako slikala, kao da se ne vidi, sem bla jaz na Bavarii 35, pa tole velik bolj hudouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Sej je enaka firma, samo dodaj nekaj feetov, pa boš imela boljšo predstavo.

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Aja, kje si pa videla da imamo hud stroj? Pa še tako sem slike dala, da se ja ne vidi kaj veliko user posted image

D+BK FBI dela. user posted image  user posted image  user posted image  

Vidim, da moje skrivanje ne pomaga pri takih detektivkah user posted image user posted image user posted image

A mamo D+BK spet preveč cajta? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
5.5.2009 10:48:55   
obrigit
Jutro
Po pravici povedano sem do sedaj spala in še kar se mi nič ne da. Ampak se morem lotit ker se samo nič ne naredi.

Lunca supeeeeer hišica,tvoj dragi je pa res mojster, naš dedi je tišler pa bi to delo tako dolgo trajalo da bi dekleti šle prej na fax user posted image  zato nam jo je babi šla rajši kupit. Ampak sem mu včeraj že rekla naj se je loti za na parcelouser posted image tako da mogoče bo do naše selitve.
Pa tudi sobici sta čudoviti.

Katee upam da boš dobila vrtec,nerodna zadeva ko nimaš otročka kam dat. Bomo držali pesti za vas.

Karatina ti si pa ista srečka kot jaz, ampak nama bo pa pol lepše boš videla. Ali še imate potem kakšnega v planu glede na to da vas je presenetlo tako kot nas? Mi bi še enega, samo ne zopet čez 15 mesecev, mogoče čez 20user posted image . Sobe smo planirali 3. Upam da bojo polno realizirane.

Alfabeta user posted image user posted image user posted image  za uspeli posel, temu bi se reklo da si caaarica.

Triš  Lani želimo hitro okrevanje in ji pošiljamo user posted image user posted image user posted image  .

Nana Klemen že ni neumen in ve kaj je dobrouser posted image . Naša tudi ko vidi šnicl vse spusti iz rok in daj meso. Bolše pa to kot čokolada.

Tako zdaj sem se pa po dolgem času malo razpisala. Lep dan vsem skupaj. 

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
5.5.2009 10:50:54   
martinca
dan!

PAtrik že spi. sva bila malo zunaj n a sončku in ga je kar vzelo v vozičku. jaz pa hitro sem gor, se razumeuser posted image

dašabina, ti kar poslikaj. meni je tako fajn gledat slike kje so ljudje kaj doma. ker si je ta naša Slovenija tako raznolika.

triš, upam,d ase pristisk hitro uravan in da boš kmalu spet doma pri svojem user posted image in otrocih. Lana hitro se pozdravi. pa saj z gipsom tudi po moje gre na trampolinu skakat?

katee, upam,da se najde vrtec za Žan Luko.

lunca, zelo lepa hiška, sobici pa sta tudi lepi. kje ste jih kupli, mislim omare? aja pa še to, kako se obnese pri vas tisto na verandi oni rolo ali kako se že reče, zdajle se ne spomnim? upam, da veš kaj mislim.

obrigit, mi2 bova tudi dala za subvencije noter. moram še it neke paprije iskat na okrajno sodišče pa na občino. potem pa bomo oddali. kako gre gradnja vaše hiške? kdaj računate vselitev? boš nas s kakšno sliko razveselila?
alfabeta, čestitke za uspešen sestanek.user posted image jaz bi pa vseeno rada videla kako sliko tega vašega stroja. če ne tu pa na mail.user posted image

< Sporočilo je popravil martinca -- 5.5.2009 10:52:39 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
5.5.2009 10:56:24   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: martinca
alfabeta, čestitke za uspešen sestanek.user posted image jaz bi pa vseeno rada videla kako sliko tega vašega stroja. če ne tu pa na mail.user posted image

Hvala....glede slike na mail bom pa še malo razmislila user posted image user posted image user posted image user posted image . Morda pa res, ampak bog ne daj jo daš forward. Morda te presenetim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?