katarinas
|
Čer! Lara spančka, mami si je oprala lase, zdaj pa tukaj malo "čmuli" Katee res žalostno, da vas niso v nobenem vrtcu sprejeli, grozno koliko otrok izvisi...medtem ko privat vrtci pa tako težko dobijo koncesijo..kdo bi razumel Mi smo tudi v prvo bili zavrnjeni, potem pa so k sreči odprli še eno majhno enoto, sicer se bodo otroci morali od tam seliti v druge vrtce, ampak vsaj vrtec je... NO upam, da se vam kmalu ugodno reši, pa da če že moraš, najdeš res eno super varuško. Lunca waaaw super hiška! Jo moram takoj mojmu pokazat in se lahko loti dela že jutri ....ja saj vem optimist , mogoče ga pa nahecam... Lunca in ostale slikice so super, luštni dve afni imaš Sunny dobro, da je vročina kar tako sama padla...morda so bili res krivi zobki. Glede tega, da ni jedla pa mi je čist preveč poznano. Lara obakrat ko je imela visoko vročino ni hotla nič jest, sploh prvič ko je fejst zbolela....bolj sem jo silila, bolj je otepala z rokami..potem sem zgruntala, da ne morem nič storiti in je kmalu začela sama od sebe jesti. Najbolj me je pa žrlo, ker ni niti hotla piti... Daleron rabi več časa, da zagrabi, pri 39°C jaz rajši dam kar svečko, ker hitreje zagrabi in dlje drži. Sploh so mi zdaj rekli, da lahko dam že pri 38.5 C, ker ji vročina hitro narašča in postane plava Mi je pa zdaj ena kolegica rekla, da je imela mala visoko vročino, čez 39, in da so ji dali svečko, potem je bila pa čist šokirana, ker je temp. hitro padla in je bila po njenem tamala kar preveč mrzla...in da ji ne bo svečke sigurno nikoli več dala No ne vem, se mi zdi pa boljše, da se da svečka, kot pa da čakaš, da ti ga vrže kakšen vročinski krč Pa itak moraš otroka hladit, če ima vročino ne?! Meni so tudi v bolnici skoz govorili, da naj je ne pokrivam, tudi hlačke smo ji enkrat slekli in obkladke dajali...NO pač vsak si kaj po svoje razlaga.... No zdej sem se pa čist preveč razpisala...no upam, da je Neja prebolela tole vročino čist na hitro TRIŠ , Lana je pa iz trampolina padla? Meni je trampolin zelo fajn stvar, sem pa zdaj slišala, da je škodljiv zaradi hrbtenice, ker otrokom če preveč skačejo nabija v vretenca...nimam pojma ali je to res
|