Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:20:10
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ že kaj sreče za Airex oz. si že kak nadomestek našla? najbolj super nadomestek so imeli v Hoferju (in verjetno še bodo), enak material, enako debela, edino ožja je blazina. Ampak če daš 2 skupaj dobiš še večjo površino. Cena pa se mi zdi 20€. ko bo spet.....me rukni ...ker jaz bom itak spregledala ti pa mene..... Mislim, da so v LJ (Celovška) še vedno. Sem jih videla pred par dnevi. Imeli so črne in rdeče. vsake tolk cajta mal uč vržem na rr in vedno kaj zanimivega zvem. pred nekaj minutami sem brala o tuninih namazih...in sem morala takoj sprobat. tut najljubšemu je bilo všeč. pa toliko ga pride iz ene konzerve tune, da bo še za jutri dovolj tele blazine bom pa šla v hoferja jutri pogledat. najprej moram še ugotovit, kje je hofer na celovški bom tam še na katero septembrko naletela?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:20:16
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ja, je bilo hudo. v dveh dneh sem se presekirala in preživcirala in že hotela zaključiti, potem pa je pomagalo. kaj si pa eksperimentirala ...ej pa zdej resno pomaga ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:20:26
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Večer! o, izgubljena Zdaj sem že najdena.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:22:57
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ že kaj sreče za Airex oz. si že kak nadomestek našla? najbolj super nadomestek so imeli v Hoferju (in verjetno še bodo), enak material, enako debela, edino ožja je blazina. Ampak če daš 2 skupaj dobiš še večjo površino. Cena pa se mi zdi 20€. ko bo spet.....me rukni ...ker jaz bom itak spregledala ti pa mene..... Mislim, da so v LJ (Celovška) še vedno. Sem jih videla pred par dnevi. Imeli so črne in rdeče. vsake tolk cajta mal uč vržem na rr in vedno kaj zanimivega zvem. pred nekaj minutami sem brala o tuninih namazih...in sem morala takoj sprobat. tut najljubšemu je bilo všeč. pa toliko ga pride iz ene konzerve tune, da bo še za jutri dovolj tele blazine bom pa šla v hoferja jutri pogledat. najprej moram še ugotovit, kje je hofer na celovški bom tam še na katero septembrko naletela? jaz bi tud...pa kruha ni...sem se potem s potico zadovoljila.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:24:07
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ok, leda. Z drevjem sem za danes opravla . Mam pa eno prošnjo...rabim recept za kakšen fajn namaz pa enostaven seveda moj pikec si naredi takega . 1 konzervo tune.., pa 3-4 zdenka sire.....vrže v mikser in....končano.....pa še dobro je ...lahko pa dodaš jajce, čebulo, malo gorčice, pa še kaj...... ... varianta je tudi, da kupiš v sparu en tisti frischkasse al nekaj takega....pa malo ustvarjaš daš malo kislih kumaric, malo rd.paprike, sol, poper, ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:24:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
do zdaj je bil jenči vedno pol zunja. Whaaaaaaaat???
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:24:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB tuna (iz konzerve z oljem vred), kapre, zeleni poper, čebula, kis, sol - jam! mi malo olja odlijemo, ker je drugače malo preveč....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:25:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mam pa eno prošnjo...rabim recept za kakšen fajn namaz pa enostaven sevedauser posted image Ne dam.... ker ne držiš z drevesi... <pipca> joj lara......... ............me vedno nasmejiš. mene tud
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:26:30
|
|
|
|
leda
|
meta, še nekaj čist nekompliciranga (jst mam tut rada take, čipsov in podobnih zadev pa ne prenašam): vzameš navadno pašteto, jo zmešaš s kislo smetano (al pa sam žlico) in ponudiš na krožniku namest v lupinici.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:27:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: leda Scenarij: 10 bab na kupu, čvek pa nekej za grickat. Slednje je v moji domen tko številčne žure bom pa organizirala, ko bo ela spala vsaj pol tok dobr kot lovro. sicer pa mozarela z bejbi paradajzom tut ni od muh. plus olivc in sveža bazilika. al pa še bolj enostavno, narežeš fetaki sir na kockice, poliješ z olivcem in nasekljanim česnom. No saj ne bo glih žur. Pa tud doma ne bo. Častim na eni moji interesni dejavnosti. Sem še za RD dolžna in ponavadi nič ne kompliciramo. Čips, kakšen piškot in to je to. Jaz sem pa misnla mal drugač jutri naredit. meta...pol pa kupi tiste grisine...in okrog navi malo pršuta al kaj podobnega...daj na pladenj....zraven pa paše malo grozdja..... pa malo sira naezanega na kocke...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:28:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda meta, še nekaj čist nekompliciranga (jst mam tut rada take, čipsov in podobnih zadev pa ne prenašam): vzameš navadno pašteto, jo zmešaš s kislo smetano (al pa sam žlico) in ponudiš na krožniku namest v lupinici. Dej dej...... kupiš nutelo in vsakemu en grisin....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:30:28
|
|
|
|
Lara Croft
|
grisine...in okrog navi malo pršuta Pršut je drag..... posebna salama je čisto dovolj....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:30:28
|
|
|
|
leda
|
Dej dej...... kupiš nutelo in vsakemu en grisin... u, tega pa že dolg nisem. grisine mam, nutele žal ne. hm, a nej grem na pumpo z bejbi alarmom?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:30:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...me daje neka slabost ...o, da bi bilo to kar mi je najprej padlo na pamet
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:31:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Dej dej...... kupiš nutelo in vsakemu en grisin... u, tega pa že dolg nisem. grisine mam, nutele žal ne. hm, a nej grem na pumpo z bejbi alarmom? Ma sem prej hotela kupit ene grisine za Laro pa nisem nič brez soli najdla, zato sem se spomnila nanje....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:31:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Večer! o, izgubljena Zdaj sem že najdena. sem videla ja...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:33:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft do zdaj je bil jenči vedno pol zunja. Whaaaaaaaat??? ....in zdaj naj grem iskat nazaj kaj sem napisala....... tisto ta zadnje je zunaj....vmes pa ne vem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:33:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft do zdaj je bil jenči vedno pol zunja. Whaaaaaaaat??? aja že vem... ......niso ga pustile v postelji, ampak so ga vzele ven.... ....mi še delajo možgančeki
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:33:44
|
|
|
|
leda
|
Ma sem prej hotela kupit ene grisine za Laro pa nisem nič brez soli najdla, zato sem se spomnila nanje.... no, sj moje že grizljam. bi se rožmarin itak tepu s čokolado....si mečem pesek v oči
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:34:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Dej dej...... kupiš nutelo in vsakemu en grisin... u, tega pa že dolg nisem. grisine mam, nutele žal ne. jaz pa nutelo pa grisinov ne .....
< Sporočilo je popravil gold fish -- 4.5.2009 22:35:39 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:35:16
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jaz sem pa dala danes Lari za kosilo mal pireja z mlekom (kravjim) in maslom (iz kravjega mleka).... In to mlečno formulo.... do kdaj jo moram še kupovat? Katera od vas že daje kravje mleko? Če čakam do enega leta, bo tolk že velika, da bo ful opazla razliko in res ne bo hotela kravjega....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:35:51
|
|
|
|
leda
|
aja, lara, ko si glih tle, jst pa tut na pol. zeh. tole z mesom in pamžki. jst sem slučajno probala sarayino varianto in ela je iste sorte kot marisa. mesa zmiksanega ne je, na koščke narezanga pa z največjim veseljem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:38:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jaz sem pa dala danes Lari za kosilo mal pireja z mlekom (kravjim) in maslom (iz kravjega mleka).... jaz mu tako varianto tud že dajem...za pit pa še ne...... 20 imam posvetovalnico, pa da vidim..... bom pa jaz probala mu najprej kozje dat.....prvemu sem tud čokolino na kozjem delala.... je lažje prebavljivo...pa še sosedi se ukvarjajo s tem.....imajo eko kmetijo, pa jogurte delajo, pa sirčke, pa sokove, pa ....... imajo tud ekskurzije...Lara če te zanima....v zameno za izlet na morje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:38:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda aja, lara, ko si glih tle, jst pa tut na pol. zeh. tole z mesom in pamžki. jst sem slučajno probala sarayino varianto in ela je iste sorte kot marisa. mesa zmiksanega ne je, na koščke narezanga pa z največjim veseljem. Ma zdej sem ji že dvakrat spet dala mal pišanca, ko sem ga kupla v šparu..... ga nisem čisto gladko zmiksala in je tudi jedla..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:38:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda aja, lara, ko si glih tle, jst pa tut na pol. zeh. tole z mesom in pamžki. jst sem slučajno probala sarayino varianto in ela je iste sorte kot marisa. mesa zmiksanega ne je, na koščke narezanga pa z največjim veseljem. jih je več takih....je drugačen okus.....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Ko vstanem iz postelje sem večkrat:Naša črtica korakakot žuboreči potoček: pojem, plešem in se smejim :) (
9%)
taka, da mi raje daj mir! (
23%)
kot iz reklame za probiotične jogurte (
2%)
meglena - zaradi nočnih budnic, saj bo bolje, aneda (
22%)
ok, brez posebnosti (
44%)
Število vseh glasov: 376Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!