|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
3.5.2009 18:43:13   
majra
Ursulina user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
3.5.2009 20:22:18   
nana35
ursulina,čestitke!!user posted image user posted image Zdaj si v 7.nebesih kaj?user posted image Lepo...Lepo nosečnost ti želim in na koncu prečudovitega zdravega otročka.

katarinas,koliko bi imela razlike v letih za drugegauser posted image ?Meni bi bilo to čisto vseeno,če ti kar odkrito povem,samo ne prehitro,dokler je Klemen še majhen.Takrat bi imela,ko bi že znal razumeti,da bo nov user posted image pri hiši,prej bi bilo pa še zame prehitro.No,mi bomo najverjetneje,95% ostali kar pri enem user posted image .Po resnici povedano me nič kaj ne vleče imeti spet tako malo nebogljeno štručko , sem tako vesela,da je Klemen e taki junak,da se že lahko pogovarjama in vse take zadeve.

dašabina,še bodo slikice Klemna,ker zdaj pridno uporabljam kar telefon za slikanjeuser posted image .Tako da ja,model je pa res fotogeničen.Pa vidim,da imaš tudi ti super model,res lepo.Miha je luškan fantič.user posted image Mi imamo tudi tako podobno kosilnico,kosimo pa tudi pločnike,tlakovce,pesek in travo...vse po malem,da se ne zanemari kaj slučajno.No,glede Mihčevih las in Klemnovih-Klemen ima šele nekaj časa malo več las,pa saj se spomniš,kako dolgo je bil bolj pri taplešastih.

:))

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
3.5.2009 20:35:53   
Alfabeta
Čeeeer!

Mi smo nazaj. Skoraj celi, glede na to, da nam je Ajda prvi dan padla iz 2.stopnice in si pregriznila jeziček. Ampak ni hujšega.

V glavnem smo uživali, slikce prilimam jutri, ali pa morda še danes.

Brala vas nisem, bom jutri.

Edino tole kar sem na hitro videla....

ursulina user posted image user posted image user posted image user posted image ,

nana krasen avatar!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
3.5.2009 20:40:07   
Alfabeta
user posted image
ja,.....tud tle se da prav lepo hodit

user posted image
ko mi je bilo dolgčas sem reševala križanke

user posted image
mamina očala-moja igračauser posted image

user posted image
no komment user posted image

user posted image
tle se pa najraj obešam user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
3.5.2009 20:45:11   
mala pikica
Pozdravček vsem še od zgubljene pikice user posted image

Zdaj pa me že skoraj en teden ni bilo tukaj, sploh več ne sledim vsemu dogajanju...

Praznike smo lepo preživeli. Jaz sem bila prejšnji teden doma, sicer brez dopusta, zato sem tudi večinoma delala stvari za službo. Ampak bilo pa je fajn, da sem bila doma user posted image Včeraj smo bili na krstu, smo se tudi imeli super, danes pa smo še malo uživali skupaj. Ta maj, ki nas čaka, no prav naporen, pa še zelo malo bomo skupaj user posted image 3 vikende me službeno ni user posted image Pa bomo že, drugega niti ne preostane...

martinca upam, da bo Patrik kmalu bolje user posted image user posted image user posted image user posted image

klaja res sem vesela za vas, da dobite ta denar user posted image user posted image user posted image

nana čudovit avatar!!!! Pa seveda tudi slikice!!! Res je Klemen pravi šarmer user posted image Marička, nana, sem še tadruge slike videla... Joj, kakšen sonček... Pa kako lepe in velike jožice user posted image

sani pri nas smo sedaj postavljali taveliko hišico (bom jo poslikala user posted image ), zdaj pa se bo dragi lotil majhne. Se že oba z Gašperjem veselima user posted image

ljubljana lepo da si se tukaj oglasila user posted image

obrigit lepe slikice! Je pa Špela čisto tebi podobna user posted image

karatina te bomo mi poiskali na FB, smo že čisto domači user posted image

ursulina user posted image user posted image user posted image Sem tako vesela, ko objavite tako lepe novice...

katarinas jaz tudi računam na drugo leto, upam, da mi bo v službi zneslo...

dašabina tudi vaše slikice so čudovite!!!

Tako.... Sem na hitro prebrala zadnjih nekaj strani, sem vsaj na tekočem, kaj se tukaj dogaja user posted image

Za vnaprej nič ne obljubim, da bom kaj bolj pridna z oglašanjem. Jutri spet služba, v torek sem v LJ, v četrtek pa grem v Portorož do sobote. Upam, da bom imela vsaj kakšno minutko za kratek sprehod ob obali...

Nočko vsem user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
3.5.2009 21:06:00   
sani1
Čer...

No vidim, da ste se skoraj vse dopustnice že vrnile.
Jutri se začne nov delovni teden...user posted image

nana- ja kako pa, da tega ne veš...user posted image   Si mogla it pogledat? to mi je všeč...  Hvala za odgovor, sem samo hotela malo primerjave...  Je pa Klemen pravi cuker, ni kaj. Nagajiv pa tudi, a ne?

katarinas in majra- midve imava v začetku junija sistematiko pri pediatrinji in bom tam vprašala kaj in kako. Če pa ne bom dobila kakšnega konkretnega odgovora bova pa šli na pregled v razvojno in bom potem povedala če sva dobili kakšne vaje. Hvala vama za odgovore.   Sicer sem ji pa danes obula druge čeveljce in to eno številko večje in moram povedat, da sem opazila spremembo in ni hodila tako na not. Tako, da je bilo mogoče tudi to malo krivo. Bo zdej poletje in bo bosa pa bo. Tudi pri vajinih pupah bo vse ok...

katarinas- v vrtcu itak nič ne opazijo samo takrat ko imajo 37,3 TT takoj urgirajo...user posted image   Platfus pa ni deden in močno dvomim, da bi ga tvoja Lara že zdaj imela. To se pokaže kasneje če se ne motim...

majra- pri nas pa šronta ko velika ampak spotakne se pa ne. No poročaj kaj boš zvedela.

ursulina- čestitke čestitke čestitke!!!  Lenart bo dobil najlepše darilo za drugi rojstni dan. Želim ti lepo nosečnost brez slabosti in tečkanja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sem res vesela zate...

dašabina- Mihec je pa čisto tvoj. Lušen mali mož...  Sestrici mu pa nagajata, a ne?  Ti boš imela tudi še enega otročka?

katee- pozdravljena doma!

alfabeta- tudi ti pozdravljena doma! Ste se imeli lepo? Boga Ajda ampak po slikah sodeč ni bilo prehudo. Je pa pridna, da že zdej križanke rešuje- po mami?user posted image

mala pikica- sej veliko hiško že imate.user posted image   Jo pa le poslikaj, da bomo videli kje mali Gašper ustvarja...  Pa lepo se imej v Portorožu!  Uživaj še zame...

No evo toliko od mene. Smo danes prišli domov ravno pred nevihto. Nas je ta dež cel vikend okrog prsta ovijal... Joj sem bila jezna. Pa še cel teden je napovedan. Sej bo sonček kmalu posijal, a ne?

Nočko....

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
3.5.2009 21:29:56   
sani1
Sem ravno pogledala je dobila katera email od varne prihodnosti?   Se spomnite, ko smo pošiljale razno razne emaile...  

No skratka mariborčanke je kupon in ga izpolnim če bo katera šla. Je pa to enega plačaš drugi ima pa vstop prost... Tako, da nekaj pa le profitiraš...  Povejte, ker ga še nisem izpolnila...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
3.5.2009 21:30:57   
sani1
A ja Fontana...user posted image   je pa kopališče...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
3.5.2009 21:33:18   
katarinas
Čer!

No HB ste malo več napisale tako, da lahko spet malo komentiramuser posted image

Mi smo bili delavni popoldne, bomo prenavljali kurilnico oz. menjali peči in smo morali iz kurilnice preseliti omare v drugo sobo, vse ven vrečt kar ni za notri....v glavnem polno dela. Vmes sem mogla še Laro skopat in jo spat dat...HB, da jo je vmes vsaj nečakinja pazila, ker drugač ne moreš nič naredit.user posted image

Je pa mala tako hitra, da moram skoz tečt - najrajši mi uide na stopnice. Gor ji kar dobro gre, se lepo drži, dol pa se frajla kar vrže na stopnice, sploh se nič ne ustraši, še drži se ne za ograjo. Pa tudi vrata je že začela odpiratiuser posted image , imamo že vse pod ključem.

Nana saj jaz ko se spomnim tiste prve dni oz. prvih nekaj mesecev bi tudi najrajši rekla, da ne bi šla čez to še enkrat. Saj potem je vse postalo lažje in lepše. A se da naročit takega malo večjega dojenčka?user posted image

Alfabeta nesreča nikoli ne počiva, tudi na morju ne, kajne? HB da ni bilo hujšega.  Krasne slikice, Ajda je prava uživačka! Pa vaša mrcina mi je tudi zeeeelooo všeč, čeprav je ni dosti videtiuser posted image

M. pikica jaz tudi razmišljam zaradi službe, prej se nisem dosti sekirala, ker itak bi najrajši čimprej spet šla, pa ni bil tak problem, ker sem že dolgo bila tam...zdaj pa sem tukaj čist frišna pa ne morem kar takoj it....pa saj na koncu se vse poštima tako kot mora bit, kajne? Mogoče bova drugo leto skupaj user posted image user posted image

Sani glede platfusa - saj veš kako je, bolj gledaš, bolj se ti zdi, da je bolj ploščatouser posted image Mah saj menda se res ne more že zdaj videti, no upam, da ga ne bo imela.
Glede vrtca je pa res tako ja, da urgirajo takoj, če ima že čist malo vročine...pol te pa še 2x pokličejo v pol ureuser posted image

Ajde, zdaj grem pa pod tuš in hitro v posteljo ker bo prehitro ponedeljek....

Lp

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
3.5.2009 21:37:59   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina
glavna novica pa je, da po vsej verjetnosti januarja Lenart za rojstnodnevno darilo dobi kar user posted image ... imamo user posted image  - (psst, upam na punčko user posted image )

user posted image Želim ti prelepo nosečnost.

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Sem pa že hotla vas kaj povprašat koliko mislite imeti razlike tiste, ki boste še imele in ki še niste ? Jaz bi morda drugo leto, proti koncu leta bila ....

A se nismo nekaj menile konec tega leta?user posted image

nana, obrigit in dašabina ful lušne slikice. Špela je res čisti oči. user posted image

Ajda upam, da ni prehudo. user posted image
Alfabeta raje povej kako je F. komentiral...sem ful firbec, ker je sigurno kaj pametnega povedal.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
3.5.2009 21:49:08   
nana35
Alfabeta,dobrodošla nazaj,upam,da je Ajda ok.Pa seveda krasne slikice vaše princeske.user posted image

katee,pozdravljena nazaj tudi ti.

mala pikica,lep avatar.Seveda takoj opažen.user posted image Ja jožice so v ozadju enih slik,so že zdaj lepe,kaj pa šele bo!user posted image

obrigit,jaz pa mislim,da je Špela atiju podobna,sem že napisala,kaj?!No ti povej.No,vidim da je sunny mojega mnenja.user posted image

sani,Klemen je pravi navihanec,poln je vseh štosov,malo je seveda tudi nagajiv,kaj pa druga,kdo pa ni.user posted image
Sem dobila mail od varne prihodnosti,ga nisem niti odprla,ker so me takrat tako gnjavili po telefonu da je bilo joj.Skoraj vsak dan.

katarinas,jaz bi kar večjega user posted image naročila če bi se dalo ja.Takega micenega res zdaj ne bi imela.Takega 6 mesecev staregauser posted image .

:))

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
4.5.2009 7:54:43   
Alfabeta
Jutro!

Evo, na šihtu...

sani, ja po mami....seveda.....imam na morju enih 10 različnih revij križank user posted image user posted image . Očka ima na na morju druge animacije user posted image user posted image user posted image

katarinas, hvala user posted image , imaš pa tudi prav. Sem tudi sama ful navdušena

sunny, je bil čist šokiran. Smo šli od našega veza naprej in F.reče, da kam gremo. In reče user posted image , ja, da k čolnu. Pa začne mali, da to pa ne bo prav, da naš je tam nazaj. In potem stopi iz avta ven, pa gleda kam greva mi2. In mu pokaževa novo pridobitev in reče:" Opa, ta mi je pa ful všeč." Pa sva mu rekla, da če gre nazaj na ta starega in reče, da ne, da on bo kar na tem ostal. Potem pa ko je šel gor.....ti raje ne govorim.....je bil čist navdušen. user posted image user posted image
No, potem pa čez kake 2 uri reče:" Oči, če boš ti slučajno še enkrat zamenjal, al pa da boš kupil jadrnico, te bom pa tako prežgačkal, da bo joj" user posted image user posted image user posted image

mala pikica, zelo lep avatar in mali navihančekuser posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 4.5.2009 7:59:57 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
4.5.2009 8:40:58   
obrigit
Ojla,trenutno čakam da se Špela zbudi in sem malo smuknila na RR. Sem pokonci že od 6 zjutraj. Danes imam G in sem zjutraj atija odpravla,si lase oprala,zlikala perilo zdaj pa čakam Špelco da jo odpeljem k babici.
Tako da sem danes že prav aktivna, vem pa da bom zvečer čisto user posted image .

Ursulina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image . Želim ti čim lažjo in čudovito nosečnost.

Nana v albumu imaš še eno slikico z atijem in presodi sama,ker jaz pojma nimam komu je podobna, slike od našega poštarja pa nimamuser posted image .

Ja poslušala sem da je bil razpis za subvencije za mlade družine, katere gradite ali obnavljate stanovanja.300 eu na člana, vam bom jutri prilimala link,če se bo katera prijavla. Mi se bomo sigurno,je pa potrebno oddati prijavo do 23.5.

Lep in sončen dan vam želim

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
4.5.2009 9:22:41   
Sunny Morning
Mi smo imeli pa včeraj popoldne in danes ful pestro. Je imela Neja vročino in to 39°. Od kosila sploh ni nič jedla. Ponoči sem ji merila 2x in obakrat malo pod 39°, Daleron ni čisto nič pomagal. Sem zjutraj poklicala, da me ne bo, ker greva k P. Ob 7.30 pa se zbudi stara razigrana Neja brez vročine.user posted image  In kaj zdaj? Sem jo kar pelala k babici in bo poklicala, če bo slučajno spet dobila vročino, jaz sem pa v službi. So spet dnevi v mesecu, ko imam ful dela. Upam, da bo popoldne vse ok. Mogoče so samo zobki, ker sem vidla, da je ena 3ka čisto že bela.

IZVIRNO SPOROČILO: sani1
sunny- kakšno akontacijo si pa to mogla plačat za vrtec. Nam ni bilo potrebno ničesar plačat pa je šla v vrtec z januarjem. Skratka super, da ste dobili vrtec. Zdej pa na delo za drugim user posted image , a ne? user posted image

Sem šla glih danes plačat. Vsi, ki dobimo vrtec plačamo akontacijo v višini 1. razreda starostnega obdobja v katerega je otrok sprejet. Jaz sem dala 36,02€. Pri prvi položnici za vrtec ti to upoštevajo, če se pa vmes premisliš in otrok ne gre v vrtec jim pa ta akontacija ostane.

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
user posted image  

Tukaj je ful srčkana.

Alfabeta si ga kar predstavljam kako mu ni nič jasno. user posted image  Samo, da vam je vsem skupaj všeč, to je najbolj pomembno. Naj vam dobro služi.

nana in mala pikica oba avatarja sta carti. Pravi frajerji so tile vaši pobčki.

obrigit Špela je tudi malo atija ampak je pa drugače izrezana mami in na to so leteli komentarji, da je cel oči.user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
4.5.2009 10:32:42   
katee
Jaz sem pa čisto slabe volje, ker Žan Luko niso sprejeli v vrtec. Čakam odgovor še iz tretjega vrtca, če bo še tam negativen, začnem iskat varuško.

user posted image Ali ve katera, kako je s privat vrtci? A moraš tam tud oddati prijavo, do kdaj so prijave. Če slučajno ve katera.

Sem tako slabe volje, da raje ne bom nič napisala, bom raje zvečer, ko se ohladim.

< Sporočilo je popravil katee -- 4.5.2009 10:33:19 >

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
4.5.2009 10:45:38   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katee
Jaz sem pa čisto slabe volje, ker Žan Luko niso sprejeli v vrtec. Čakam odgovor še iz tretjega vrtca, če bo še tam negativen, začnem iskat varuško.

Upam, da ga v tretjem vrtcu sprejmejo. Držim pesti. Zate pa user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
4.5.2009 10:54:10   
ursulina
Hvala vsem za čestitke! Je pa seveda novica tako sveža, da veste samo ve in ožja familija user posted image  Ravno zdajle sem poslala mejl da me naročijo na pregled...

katee, brala sem tole temo... se pridruživa?
http://www.ringaraja.net/forum/m_4108312/mpage_1/key_/tm.htm

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
4.5.2009 11:59:25   
Sunny Morning

Jaz bi se na vajinem mestu pridružila. Sem prebrala in se mi zdi dobra ideja. Kot posameznik si bolj nemočen.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
4.5.2009 13:01:25   
katee

Sem se jim že pridružila user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
4.5.2009 13:36:06   
martinca
dober dan!
ursulina čestitke user posted image user posted image user posted image

alfabeta, nana, dašabina, obrigit lepe slikice vaših sončkov.

karatina, obrigit, upam, da vama ti dnevi pred porodom mirno minejo.

mala pikica, pri vas bo pa res naporen maj. pa ga boste že preživeli. bo hiška hitro grajena ko te ne bo doma in je ne boš videla vsak dan.

katarinas, jaz sem si vedno želela bolj malo razliko mod otrokoma in to se mi bo tudi uresničilo.user posted image

dašabina, vi pa imate lep razgled iz jedilnice. se vidi na tisti sliki ko Miha je. 

majra, no vidiš pa bo Katja dobila novo sestrično ali bratranca. a si že vedela za ursulino ali si si samo mislila?

sani, jaz sem tudi dobila ta mail in sem že poslala. tako da vseeno hvala za skrb.user posted image

mi2 sva bila danes na kontroli pri P. malo še ima rdeče grlo, drugače pa je vse v redu. APtrik še vseeno tu in tam malo kašlja pa malo še smrka. tak da smo še na AB vse do nedelje.

toliko za enkrat. lp

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
4.5.2009 13:42:48   
Anonimen
Dober dan!

Mi smo se imeli fajn čez praznike, smo full uživali ker smo bli non stop na terenu...

Lepe slikice nana, dašabina in obright!

ursulina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image !

Lepo, da vas je že toliko nosečk!

Lep sončkan dan!

(odgovor članu majra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1771
4.5.2009 14:06:40   
limma
Dan,
kak lep sonček... zdaj bi morali biti kje zunaj, ne pa v službi user posted image
ursulina user posted image user posted image user posted image user posted image  Res sem vesela za vasuser posted image Želim ti lepo nosečnost in zdravo user posted image  

katee, upam, da bo šlo v tretje rado user posted image

Vse fotke so user posted image , nova avatarja od nane in m. pikice pa tudi super user posted image

LP, delo kliče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
4.5.2009 15:10:28   
dašabina
Da ne pozabim, Triš je zopet v bolnici in sicer zaradi visokega pritiska... njena Lana je pa fasala gips zaradi trampolinauser posted image

veliko pozitivne energije ti pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Martinca, naš pogled je res za vikatuser posted image user posted image user posted image  bom enkrat poslikala, da boste mal foušuser posted image user posted image
lutiropan, paketek se štimauser posted image , bom vesela tud tvojih stvari, sem danes prebrala na mailu, se veselim, da se vidiva, boš s svojim avtom?

< Sporočilo je popravil dašabina -- 4.5.2009 15:13:33 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
4.5.2009 15:14:01   
Lunca1

user posted image

datum rojstva, mamica, ime sončka
teža in velikost ob porodu in pri enem letu

user posted image 19.11. karmyka - LEA in TEA
 1460 g, 43 cm in 1350 g, 40 cm
user posted image  14.12. ljubljana - JAKOB
3625 g, 52 cm
user posted image    18.12. malamedika - JURE
2950 g, 47 cm
user posted image  21.12. sani - MANJA
1875 g, 42 cm; 8900 g, 75 cm
user posted image 23.12. karatina - KARIN
3570 g, 50 cm; 11300 g, 77.5 cm
user posted image 24.12. piškamiška - NEJC
2030 g, 44 cm
user posted image 25.12. mala pikica - GAŠPER
3450 g, 51 cm; 9650 g, 74 cm
user posted image 27.12. nana35 - KLEMEN
3340 g, 51 cm; 10300 g, 78 cm
user posted image 30.12. katee - ŽAN LUKA
3330 g, 49 cm
user posted image  30.12. sonček balonček - MARUŠA
3400 g, 50 cm
user posted image 01.01. klepetka - LANA
3900 g, 54 cm
user posted image 02.01. martinca - PATRIK
3320 g, 50.5 cm; 8530 g, 75.5 cm
user posted image  03.01. aurora6 - ANITA
4195 g, 53 cm
user posted image 04.01. benika - JAKOB
3500 g, 50 cm; 8690 g, 76 cm
user posted image  04.01. ursalara - LARA
3375 g, 50 cm; 10000 g, 80 cm
user posted image    05.01. katarinas - LARA
3560 g, 54 cm
user posted image 06.01. sunny morning - NEJA
4100 g, 54 cm; 9500 g, 78 cm
user posted image    06.01. suzanaKK - ALJAŽ
2950 g, 51 cm; 9270 g, 80 cm
user posted image 07.01. lutiropan - KAJA
3250 g, 50 cm; 9250 g, 78 cm
user posted image 08.01. raja - AJDA
3000 g, 50 cm
user posted image 09.01. lusa - DAŠA
3500 g, 52 cm; 11350 g, 74 cm
  user posted image 10.01. sončnica_8 - MATIJA
11 kg, 80 cm
  user posted image 11.01. ursulina - LENART
3350 g, 52 cm; 10000 g, 76 cm
user posted image 11.01. katrin RR - ANŽE
2790 g, 47 cm; 8100 g
user posted image    11.01. muzika - JAKOB
3340 g, 51.5 cm; 10220 g, 78 cm
user posted image 12.01. nussy - MONIA
3590 g, 52 cm; 9600 g, 76 cm
user posted image 12.01. lejla14 - ALJAŽ
3720 g, 51 cm; 9270 g, 80.5 cm
user posted image 12.01. stanči - LAN
4100 g, 54 cm; 11000 g, 82 cm

user posted image 13.01. majra - KATJA
3520 g, 52 cm
user posted image 14.01. nalin RR - JONAS
3450 g, 53 cm; 12000 kg, 81 cm
user posted image 14.01. lunca1 - LUKA
3850 g, 53 cm
user posted image    14.01. urssyy - VIVIEN
3500 g, 50 cm; 9200 g, 74 cm
user posted image    14.01. septembrka - ANA KAROLINA
3290 g, 51 cm
user posted image 17.01. anchikaa - DAŠA
3520 g, 50 cm; 12000 g, 78 cm
user posted image 20.01. dašabina - MIHA
3820 g, 52 cm; 9920 g, 79 cm
user posted image 20.01. triš - ŽAN
3380 g, 51 cm
user posted image    21.01. tinča1 - DANIEL
3230 g, 48 cm; 10000 g, 74 cm
user posted image 21.01. aaaaaaa - LEJLA
3950 g, 53 cm
user posted image  22.01. klaja - HANA
3350 g, 50 cm
user posted image    22.01. barbas - KLEMEN
3810 g, 54 cm
user posted image 22.01. intruder24 - VID
3080 g, 51 cm
user posted image 23.01. vaney - ANŽE
3160 g, 52 cm; 77 cm
user posted image    23.01. golobček - NINA
3920 g, 54 cm; 9330 g, 76 cm
user posted image 25.01. limma - NEŽA
2740 g, 50 cm; 8900 g, 75 cm
user posted image 26.01. łiłi - TEO
2990 g, 51 cm

user posted image 29.01. anitav - JAN
4550 g, 54 cm
user posted image 30.01. mml - MATIC
3700 g, 54 cm; 10700 g, 78 cm
user posted image  30.01. obrigit - ŠPELA
2760 g, 49 cm
user posted image 31.01. alfabeta - AJDA
3550 g, 52 cm
user posted image 31.01. s00s - JAN
3250 g, 52 cm
user posted image 02.02. koala - ALEX
3200 g, 50 cm; 10350 g, 74 cm
user posted image 12.02. baby_08 - LANA
3980 g, 54 cm

Mamice praznujejo   user posted image    

januar:
2.1. vaney

februar:
1.2. sani1, 1.2. sončnica_8, 9.2. karatina,
27.2. katee

marec:
1.3. mml, 14.3. suzanaKK, 21.3. anitav
23.3. obrigit

april:
3.4. dašabina, 5.4. nana35, 26.4. alfabeta,
27.4. mala pikica, 27.4. s00s, 29.4. sunny morning

maj:
9.5. zasanjana

junij:
2.6. klepetka, 12.6. lusa, 19.6. aurora6,
27.6. ursalara, 30.6. ljubljana

julij:
24.7. koala

avgust:
11.8. triš, 25.8. golobček, 27.8 baby_08
30.8. lutiropan

september:
1.9. intruder24, 15.9. muzika, 19.9. limma,
27.9. nalin RR

oktober:
27.10. martinca, 29.10. ursulina

november:
1.11. barbas, 10.11. klaja, 13.1. karmyka
26.11. anchikaa

december:
5.12. lunca1, 20.12. nussy, 21.12. benika
24.12. łiłi

user posted image  

PONOVNO V PRIČAKOVANJU

Marec
user posted image   Zasanjana - TRISTAN 10.3.2009 (3.760 g, 55 cm)

Maj
user posted image  karatina 13.5.2009
user posted image  obrigit

September
user posted image   majra 13.9.2009
user posted image nussy 21.9.2009
user posted image klaja 22.9.2009

Oktober
user posted image   Triš 31.10.2009

December

user posted image  martinca 7.12.2009

user posted image   Tinča1 23.12.2009

2010

Januar

user posted image   ursulina

user posted image sončnica_8

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
4.5.2009 15:21:56   
Lunca1
Ursulina čestitke. user posted image user posted image user posted image

Katee držim pesti, da vam uspe dobit vrtec. v Kranju na srečo s tem na srečo ni problema, edino zmišljat se ne moreš kaj preveč. Če ni prostora v izbranem, ti kar določijo drugega. ampak mesto pa dobiš.

Kar se hiške tiče bom dala gor slikco, takoj ko jo bom posnela. Moram dobit baterije za fotoaparat.user posted image user posted image  Je pa zdaj postavljena in pobarvana. manjkajo še polkna, vrata in "pokrita veranda-peskovnik"

Triš držim pesti, da pritisk čim prej pade. drugače pa  user posted image user posted image user posted image  tudi za vse ostale nosečke.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?