|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
3.5.2009 22:30:09   
Tanja_Jes
sarar - verjetno imaš res vnetje...tut jest mam to včasih, nič ne boli, ne srbi, samo neprijeten vonj, pa zgine čez par dni. Nič bat, ni nič hudega...

Punce, mene pa zanima koliko naj bi najmanj časa čakala na drugi postopek IVF? Jest bi šla čimprej!!!Cel forum sem okol obrnila pa nisem našla tega odgovora...

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 526
3.5.2009 22:50:41   
sarar
hvala. si me kar malo pomirila. sam še en vprašanje- konec tedna imam ovulacijo, a to kaj vpliva na zanositev? ful ti hvala za odgovor. jaz ti pa žal ne znam odgovoritiuser posted image . ti bo pa ziher kera hitr odgovorila. srečno!

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 527
3.5.2009 23:02:20   
Tanja_Jes
Ja drugač je men rekla g enkrat, da vnetja naj ne bi vplivala na zanositev, je pa možno da spermiji malo težje pridejo skozi vnetje...veš kaj naredi...čist naravno zdravilo...kupi LCA jogurt in namoči tampon v jogurt in si ga daj za par ur notri...to uniči kvasovke in glivice.. boš vidla da bo boljš user posted image

pa user posted image se!!!!

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 528
3.5.2009 23:08:34   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica-2

Očitno bom tudi jaz šla v nov krog, ker sem danes dobila tečko rdečko. user posted image Očitno se ji je že čisto zrolalo, glede na to, da bi jo mogla dobit šele konec meseca. Šmrk šmrk

ogromno user posted image user posted image user posted image zate user posted image user posted image user posted image pa si prepričana, da je to tečkauser posted image ? ker potem si jo res dobila nekam hitro? kdaj pa si imela zadnjo tečkouser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 529
3.5.2009 23:09:32   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: sarar
punce, a katera ve. če bi imela kako vnetje tam spodaj a bi me moralo boleti? imam samo malo izcedka s čudnim vonjem, nimam pa bolečin

upam, da se ti to čimprej uredi in da ne boš imela kakšnih drugih težav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 530
3.5.2009 23:12:56   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

punce, a katera ve. če bi imela kako vnetje tam spodaj a bi me moralo boleti? imam samo malo izcedka s čudnim vonjem, nimam pa bolečin

jaz sem imela prejšni mesec vnetje in me ni nič bolelo... sem pa dobla svečke in je bilo po 4 dneh vse ok!!

vse ki vas je obiskala user posted image  vam pošiljam user posted image user posted image user posted image  za ostale pa navijam za user posted image !!!!

jaz imam že cel mesec pripravljen CB če bo tečka zamujala!!

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 531
4.5.2009 2:34:29   
Anonimen
punce! rabila bi pomoč!! Ker user posted image ne pričakujem čez 2 dni, pač ker nisem imela potrplenja sem naredila CB in mi je pokazal +!!(delala sem ga zvečer) ampak je ta črtica zelo tanka( ni bila debela črtica) in vidi se zelo močno.... zdaj pa ne vem ali se lahko začnem veseliti ali ne!!

(odgovor članu tinncyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 532
4.5.2009 2:51:14   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

punce! rabila bi pomoč!! Ker user posted image ne pričakujem čez 2 dni, pač ker nisem imela potrplenja sem naredila CB in mi je pokazal +!!(delala sem ga zvečer) ampak je ta črtica zelo tanka( ni bila debela črtica) in vidi se zelo močno.... zdaj pa ne vem ali se lahko začnem veseliti ali ne!!

Če se črtica vidi z prostim očesom, pol si sigurno user posted image  !

BRAVO ! ČESTITKE !

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 533
4.5.2009 8:21:55   
Tiki55
Jutrčka!

Vsem, ki vas je obiskala grdoba, en košuser posted image user posted image user posted image

BEBIII stiskam pestiuser posted image

miklarom še malo... test delaš v petek, kajne?

anonimna, črtica je črtica, mislim, da ti lahko čestitamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 534
4.5.2009 8:21:55   
JanaB
Sporočam, da je bila user posted image  točna user posted image  smrk smrk.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 535
4.5.2009 8:26:09   
spps
mene pa dajte za navijačicouser posted image user posted image user posted image ajde punceuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 536
4.5.2009 8:54:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

sarar - verjetno imaš res vnetje...tut jest mam to včasih, nič ne boli, ne srbi, samo neprijeten vonj, pa zgine čez par dni. Nič bat, ni nič hudega...

Punce, mene pa zanima koliko naj bi najmanj časa čakala na drugi postopek IVF? Jest bi šla čimprej!!!Cel forum sem okol obrnila pa nisem našla tega odgovora...

Tanja, na naslednji IVF postopek je priporočljivo čakati vsaj 3 cikluse, da se telo očisti hormonov. Drugače se nam pa lahko pridružiš tudi na temi April, Maj IVF/ICSI, tam boš zvedela vse odgovore na tvoja vprašanja

(odgovor članu Tanja_Jes)
  Neposredna povezava do sporočila: 537
4.5.2009 9:03:58   
miklarom
tiki55 - ne,ne test iamm 12.5., sem pa odločena, da CB - ja ne delam, ker se mi je zgodilo  že enkrat pri IVF , ko sem ga delal tri dni prej da mi je pokazal - , pol sem pa avša šla k'r delat , ker sem si rekla, eh saj ni nič, pa sem delala dva dni, tretji dan šla na krvnega in pokazalo +. tak da sem se sedaj odločila, da počakam kar na krvnega, pa bomo videli kaj bo. vam pa vse poročam in upam na najboljše, ker je pa že cajt da nama rata.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 538
4.5.2009 9:04:17   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Če se črtica vidi z prostim očesom, pol si sigurno user posted image  !

BRAVO ! ČESTITKE !

evo da se vam razkrijem včeraj nisem vedela če je to res ali ne zato sem bila pod Anonimni celo noč skoraj nisem nič spala in sem šla danes zjutraj po nov test da se prepričam če je to res ali ne in delala sem FS in sta bili user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  še zdaj ne morem verjeti!!!!!!!!!

in se vam je javla prva majska rozika!!!

tak da punce srčno upam da zagledate +!!! ker jaz sem mislila da mi ta mesec ni uspela da ni upanja ker sem imela vnetje na O in lejga hudiča pa je ratalo... ista zgodba se mi je ponovila kot lansko leto maja ampak takrat je bil nažalost SS!!!!

navijam da zagledate  +!!!!

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 4.5.2009 9:07:45 >

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 539
4.5.2009 9:11:11   
miklarom
user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitam prvi majski nosečki, lepo, da si otvorila prvo majskouser posted image , zdaj pa gremo s polnim gasom za tabo, da bo vse user posted image
želim ti lepouser posted image in mirnihuser posted image mesecev ter zdravouser posted image , jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, smo veseli, dajmo ostale gremo za njo ,go,go,go,go,go.......

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 540
4.5.2009 9:17:35   
S*
user posted image   user posted image   user posted image  Čestitke prva majska srečka user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 541
4.5.2009 9:20:04   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitam prvi majski nosečki, lepo, da si otvorila prvo majskouser posted image , zdaj pa gremo s polnim gasom za tabo, da bo vse user posted image
želim ti lepouser posted image in mirnihuser posted image mesecev ter zdravouser posted image , jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, smo veseli, dajmo ostale gremo za njo ,go,go,go,go,go.......

hvala za čestitke... še zdaj skoraj ne morem verjeti jočem od veseljauser posted image !!

punce navijam za user posted image !!!!!

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 542
4.5.2009 9:27:13   
Anonimen
čestitke za plusekuser posted image user posted image user posted image
jaz pa lepo pridno navijam za vse ostale in upam da bo prišel tud vaš plusek čimprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 543
4.5.2009 9:27:41   
MAŠKA
Čestitke tudi od meneuser posted image user posted image user posted image . Pa mirno nosečnost ti želim!

Upam, da bo v tem mesecu kaj več nosečk, april je bil bolj skromenuser posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 544
4.5.2009 9:36:21   
Chi_Pita
Pozdravček ... user posted image

dolgo se vam nisem javla, niti spremljala vas nisem nič, ker sem edino tako lahko odklopla tako veliko željo po + ... pridno smo slončkali v času O, pa seveda prej in še naprej bomo, tako da upam, da se je končno kaj prijelo ... user posted image user posted image user posted image
ja čestitke tinncyka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... juppppiiii jjeeee

Veliko user posted image user posted image user posted image za vse, ki vas je obiskala ...

pa držim pesti in pošiljam kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, ki čakamo na + ...
vam ki pa grejete v trebuščku majhne pikice pošiljam še več
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo ja uspelo in da zagledate kmalu kmalu user posted image /user posted image
Sončen pozdravček iz obale
... kar pogrešala sem vas user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 545
4.5.2009 9:38:14   
Maisha
tinncyka iskrene čestitke!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 546
4.5.2009 9:38:27   
pajcevina
Čestitam tinncyka!user posted image user posted image user posted image

Želim ti lepo nosečnost (brez nosečniških tegobic) in na koncu zdravega user posted image !

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 547
4.5.2009 9:46:02   
BarbiG
Takole. Najprej čestitam novopečeni user posted image  tinncyki. Da se še tule pofočkam. Sem prišla iz GKLJ domov, dobila Menopur za naslednjih devet dni. Tako da smo začeli pridelovati jajčka. Od danes naprej je na sporedu pivo in pa jajčka.

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 548
4.5.2009 9:51:53   
dini
Ojla, vsem ki je prišla user posted image  fulllllllluser posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 549
4.5.2009 9:55:50   
dini
miklarom evo meneuser posted image user posted image user posted image user posted image Pogrešala? Joj kako lepouser posted image user posted image user posted image
Jst sm ok, me par dni spremlja rdeč izcedek pomešan z rjavim, ki je samo na papirju, p ase nč ne sekiram. Zate ful držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?