katarinas
|
Dan! Zgleda, da ste vse šle kam na lepše...npr. na morje in se še niste vrnile...ker tukaj je zatišje. Ali pa se stiskate k svojim? Mi smo včeraj uživali, danes smo bili pa že bolj delavni. Sem imela polno posla s cunjami...sem pospravila Larine premajhne, uredila še prevelike cunjice...vse skup spravila pod stopnice in tam je zdaj enih pet velikih škatel Smotano je samo to, ker bom mogla vsake toliko časa spet vse na novo pregledovat, da ji ne bo pol stvari že premajhnih, ko jih bom jaz ven privlekla... Pa še svojo omaro sem si pospravila, nekaj stvari ven zmetala...zdaj pa si že želim, da bi imela nove Nam je pa fotoaparat crknil in zdaj ne moremo nič slikat, edino s telefonom ...že hitimo v nakup novega, zdaj bomo dali za novega boljšega pravi drobiž, v primerjavi s tem koliko smo dali zanj pred nekaj leti...ja ta tehnika! Ima pa Lara nov voziček, marelo In to takega kot ga ima Sunny...pa še katera morda. Sem ga ful dolgo ogledovala, zdaj ga pa končno imamo in je prav superski, pa še dežno prevlekico ima zraven Pa ga zdaj ne morem slikat , vam ga pokažem pozneje. Drugače smo se hoteli iti danes špancirat na Otočec, pa je začel padat dež in smo se lepo obrisali pod nosom Imam drugače še dosti dela za službo, moram spisat en zapisnik pa se mi neeeee da...ampak kar se mora... Sunny ful lepe slikice, ste se imeli lepo v Arboretumu, ne vem zakaj se mi nismo spomnili, da bi šli No pa drugič... Sani meni se tudi zdi, da Lara malo obrača nogice notri...al pa hodi na O ? Nimam pojma za kakšne vaje, bi pa tudi jaz prosila, če morda katera kaj ve o tem, da pove. Sem tudi vprašala v vrtcu ali se njim zdi, da bi čudno hodila pa itak niso nič opazile...pri zdravniku pa še nisem nič spraševala. Jo imam pa tudi na sumu, da bi imela platfus (če se tako sploh reče?), moj ga ima tudi, samo baje to ni dedno ne? Ljubljana lepo, da si se oglasila nazaj, si rabila abstinenco, čeprav kar paše priti nazaj ne? Pa za Jakoba,da je shodil in upam, da norice čimprej minejo. Ja nas to še čaka... Ok toliko zaenkrat, pa da skočimo malo višje...
|