|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
1.5.2009 17:21:49   
urssyy
Ljubljana bravo, da je Jakob shodil user posted image . Hvala vsem za posredovanje glede klopa, ampak res sem sama uredila, brez zdravnika in je vse ok. Hvala bogu.

Vesela bom vsake mercatorjeve nalepke (Klepetka in Dušabina Vama pa sem še itak dolžna user posted image , moram slikat Vivi kako rada nosi .....) Intruder kaj imate moj naslov ali vam pošljem, eh kr tu napišem - Virštanj 33, Podčetrtek 3254. Hvalauser posted image

Triš upam, da je slabost mimo..
Klepetka želim, da Lana hitro prebrodi tale zamašen nosek in da se ti naspišuser posted image . Nana hvala bogu, da ima Klemen zopet tek, se mi zdi, da je prav grozno če otrok noče jesti,me mamice pa se zraven sekiramo....

Lunca bravo za Vašo hiškouser posted image  , res pošlji kako slikico.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
1.5.2009 19:09:18   
Sunny Morning
urssyy nekaj Mercatorjevih nalepk se bo tudi pri nas našlo in ti jih v ponedeljek pošljem.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
1.5.2009 22:49:31   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

nana, pojma nimam kaj bi to lahko bila  kotlovina, ko praviš da jo obožuješ?user posted image  user posted image

Pa daj,res ne???Ne morem verjet,mislim,skoraj ne morem...Pa to je meso,ki se dela v kotlu,v takem bolj globokem velikem krožniku,ponavadi je iz rostfraja in spodaj gori,v njem se pa peče meso in dodamo zelenjavo v omako,papriko,paradižnik...karkoli,korenček...in to je mmmmm,res dobro.Pri vas verjetno samo drugače imenujete to stvar.

Ja toliko,vidim,da smo danes bolj počivali.Mogoče nalepim še par slik od danes,ko smo šli na pico,slikan je pa seveda samo Klemen in še to z mobitelom,ker aparata nisem imela zraven.Pa saj so bile zadnjič tudi one slike z mobitela pa so bile super.

Lahko noč.

:))

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
1.5.2009 22:58:10   
nana35
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
2.5.2009 7:35:29   
lutiropan
Nana super slikice...Klemen je res tak lepotec...pa tak dobrovoljček...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
2.5.2009 7:44:08   
sani1
Dobro jutro dober dan!!!

Živel drugi maj, ko sem doma in že pijem kavico....user posted image    Že dolgo nisem skuhala za vse vas in evo danes ena takšna dobra user posted image za vse. ( se razume kapučinček za klepetko in nano  itd...)

No sem malo prebrala kaj se dogaja pri nas...user posted image   V službi lahko samo kaj hitro natipkam, ker se skoz nekaj dogaja in mi potem vsi bulijo v računalnik...user posted image   pa bog nedaj da bi me šef zasačil na internetu- imamo prepovedan računalnik...user posted image

Skratka delam in delam. Včeraj cem bila cel dan v službi in sta se moja dva sončka doma lepo rihtala. Je pupa že spala, ko sem prišla domov.user posted image za oba...

mml- upam, da ste zdravi in super za vrtec. Zdej bo vse lažje.

sunny- kakšno akontacijo si pa to mogla plačat za vrtec. Nam ni bilo potrebno ničesar plačat pa je šla v vrtec z januarjem. Skratka super, da ste dobili vrtec. Zdej pa na delo za drugim user posted image , a ne? user posted image

nana- Klemen je pravi cuker. Koliko pa nosi številko tenisk?

Mercatorjeve nalepke vidim, da me je že urssyy prehitela ampak vseeno če ima katera še kakšno viška.user posted image

ljubljana- sem mislila, da ste se že preselili, ko te tako dolgo ni bilo pa spregled.Sicer pa RR lovi po celem svetu...user posted image

lunca- bravo za tvojega moža in hiško. Je hitro to idejo uresničil, a ne? Super, da mala dva uživata.

klepetka- želim ti, da bo ta noč boljša in da se naspiš...user posted image   Lani pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image   da se pozdravi.

triš-  super, da otroci tako uživajo na tranpolinu. Se lahko malo spočiješ in lenariš. Pa naj ti ta pritisk nič kaj preveč ne nagaja.

mala pikica- pa vaša hiška že stoji?user posted image

Eno vprašanje user posted image   Moja pupa obrača nogice na not in me zanima če pozna kakšne vaje katera? Sicer bom pa mogla zopet v razvojno, da vidim kaj bo rekla.

No zdej pa ne vem kam se naj podamo na izlet...  Bo treba nekam v naravo...

lep dan vsem!!!

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
2.5.2009 17:18:41   
katarinas
Dan!

Zgleda, da ste vse šle kam na lepše...npr. na morje in se še niste vrnile...ker tukaj je zatišje. Ali pa se stiskate k svojim?user posted image

Mi smo včeraj uživali, danes smo bili pa že bolj delavni. Sem imela polno posla s cunjami...sem pospravila Larine premajhne, uredila še prevelike cunjice...vse skup spravila pod stopnice in tam je zdaj enih pet velikih škateluser posted image Smotano je samo to, ker bom mogla vsake toliko časa spet vse na novo pregledovat, da ji ne bo pol stvari že premajhnih, ko jih bom jaz ven privlekla...
Pa še svojo omaro sem si pospravila, nekaj stvari ven zmetala...zdaj pa si že želim, da bi imela noveuser posted image

Nam je pa fotoaparat crknil in zdaj ne moremo nič slikat, edino s telefonomuser posted image ...že hitimo v nakup novega, zdaj bomo dali za novega boljšega pravi drobiž, v primerjavi s tem koliko smo dali zanj pred nekaj leti...ja ta tehnika!user posted image

Ima pa Lara nov voziček, marelouser posted image In to takega kot ga ima Sunny...pa še katera morda. Sem ga ful dolgo ogledovala, zdaj ga pa končno imamo in je prav superski, pa še dežno prevlekico ima zravenuser posted image Pa ga zdaj ne morem slikatuser posted image , vam ga pokažem pozneje.

Drugače smo se hoteli iti danes špancirat na Otočec, pa je začel padat dež in smo se lepo obrisali pod nosomuser posted image

Imam drugače še dosti dela za službo, moram spisat en zapisnik pa se mi neeeee da...ampak kar se mora...user posted image

Sunny ful lepe slikice, ste se imeli lepo v Arboretumu, ne vem zakaj se mi nismo spomnili, da bi šliuser posted image No pa drugič...

Sani meni se tudi zdi, da Lara malo obrača nogice notri...al pa hodi na O ?user posted image Nimam pojma za kakšne vaje, bi pa tudi jaz prosila, če morda katera kaj ve o tem, da pove. Sem tudi vprašala v vrtcu ali se njim zdi, da bi čudno hodila pa itak niso nič opazile...pri zdravniku pa še nisem nič spraševala. Jo imam pa tudi na sumu, da bi imela platfus (če se tako sploh reče?), moj ga ima tudi, samo baje to ni dedno ne?

Ljubljana lepo, da si se oglasila nazaj, si rabila abstinenco, čeprav kar paše priti nazaj ne?user posted image Pa user posted image za Jakoba,da je shodil in upam, da norice čimprej minejo. Ja nas to še čaka...

Ok toliko zaenkrat, pa da skočimo malo višje...user posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
2.5.2009 18:13:32   
obrigit
Oj izgleda da ste vse na lepšem da ni nobene tukaj, in prav je tako saj sedaj ni hitro praznika na vidiku.
Jaz sem še kar v enem kosu in že komaj čakam da grem pa čeprav vem kaj me čaka user posted image . Komaj se premikam kot da sem požrla celo nogometno moštvo ne samo žoge.
Urssyy ja na kavo se pa lahko ti oglasiš če se voziš kaj skozi Poljčane, pojma nimam zakaj se že nisma to prej zmenile. Mi pa gremo včasih na kosilo na jelenov greben, mi je tam full všeč.
Ljubljana izgleda da nisem edina grešnica user posted image  ki nima časa in bravo za Jakobove korake.

Glede klopov pa jih je treba samo spulit in nič gor mazat ker ravno takrat če kaj mažemo po njih spustijo strup.Mi smo ga imeli že dvakrat pa smo ga spulili in potem spremljali da ne bi prišlo do flekeca, pa hvala bogu ni.

Tako želim vam lep preostanek vikenda ja pa v album sem dala nekaj slikic če katero zanimajo.
Pa pa lepo se imejte 

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
2.5.2009 19:17:02   
lutiropan
obrigit lepe slikice tvoje princeske

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
2.5.2009 19:17:59   
dašabina
Nana in Obrigit, krasne slikiceuser posted image  

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
   Sončki januarčic 08 - 6.del
2.5.2009 19:56:40   
karatina
Prazničen pozdrav

Se Karin in ati uspavata (kdo koga še ugotaljam user posted image ), mami pa hitro na RR. Vidim, da je kar pusto tukaj. Saj prav, so prazniki ravno prav, da jih izkoristimo za družino user posted image .

Nana in Obright lepe slikice user posted image , sicer pa so naši januarčki itak vsi pravi cukerčki.

Sem se pred časom, ko je bil ful ˝naval˝ tudi sama prijavila v facebook, dalje pa ne znam user posted image  Vem, da bo zdaj katera počla od user posted image , ampak rabim pomoč - kako ta zadeva sploh deluje: vstavljanje ljudi (a vsakega posebaj iščem?), pogovori...???

Drugače sem še kar v enem kosu. Zdaj pa res že komaj čakam, ker se mi zdi, da mi nobeno delo več ne znese, pa ga je toooooooliko... Pa tudi svojo user posted image  bi že rada stisnila k sebi in jo pokazala Karin. Joj, me zanima, kako bo gledala na štručko.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
2.5.2009 21:10:05   
katarinas
Lara je šla v pančevo, jaz malo tukaj visim potem pa kar počivat na kavčuser posted image

Nana sem prej pozabila pohvalit tvoje slikice, pravi cuker je Klemen, pa na kakšen veliki tobogan že greuser posted image

Obrigit lepe slikice, najlepša je tista z mamicouser posted image

karatina zdaj pa res že komaj čakaš na user posted image . A te zanima kako bo Karin reagirala na user posted image , moja Lara bi ga verjetno kar malo takole user posted image , ker zna bit včasih user posted image ! Sem ravno danes rekla, da še dobro da nimamo kakšnega majhnega user posted image v hiši, ker bi ga čist uničlauser posted image user posted image

Mah se mi nič ne da, tud pisat ne, pa moram še zapisnik skup spacat, ga že cel teden pišem, malo po malo...grem zdej spet...

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
2.5.2009 21:46:39   
nana35
sani,uf si me zasačilauser posted image kakšno vprašanje si mi zastavila,koliko nosi Klemen št.tenisk...kaj pa vem,tele na nogah ima 21.Pa so mu malo prevelike.Mislim pa da bi mu bilo original 20.

katarinas,fino,da si zrihtala omare in oblačila,jaz to rihtam sproti,ponavadi na koncu sezone,zimske so že v škatlah.
No,meni sicer fotoaparat ni crknil,pa vseeno slikam veliko s telefonom,ker ga imam vedno pri roki,no,skoraj vedno user posted image ,notri sem vstavila pomnilno kartico in ker imam novejši,boljši telefon,ki ima super fotoaparat,mi tako lepe slike del,da mi je vseeno s čem slikam.Te slikice so vse posnete s telefonom,pa se meni zdijo zelo lepe,pa razvite imam že tudi in so res krasne.

Mi pa smo bili danes v dolini Vinetu in šli tja na kosilo.Potem se je pa vlilo,ampak smo bili pod streho in lepo v miru pojedli,potem pa domov. Klemen je pojedel malo postrvi,paradižnik in malo kruha,pa cel dan spet nekaj grize malo tu in malo tam,tako da nima nobenega velikega obroka na dan.

obrigit,Špela je cel atiuser posted image .Lepe slikice.

karatina,kar malo sama pobrskaj na Facebooku,tako se najbolj naučiš,te bom pa poiskala in ti poslala prošnjo za prijateljstvo,ko me boš potrdila,pa boš lahko pogledala moje prijatelje in med njimi je veliko "naših"user posted image .

Grem,pa nekaj slikic vam spet natrosimuser posted image .Ne rabite hvalit,samo da vam pokažem mojega tigrauser posted image .

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
2.5.2009 21:48:51   
nana35
user posted image Klemen bo sigurno smetar ali čistilka.

user posted image  

user posted image

user posted image  

To je bilo slikano vse danes.Lp.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 2.5.2009 21:51:01 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
3.5.2009 7:11:02   
majra
Jutro!

Ful lepe slike vseh sončkov user posted image user posted image

Sunny, Mml super da ste dobili vrtecuser posted image

Triš, upam, da si doma in se dobro počutiš. Sem včeraj popoldne srečala v avtu tvojega dragega.

merkatorjeve nalepke....tudi pri meni se jih bo našlo nekaj, čeprav jih ponavadi kar puščm v trgovini, jih itak sproti pogubim

bolančki user posted image user posted image user posted image

Ljubljana, lepo te je brati po dolgem času. user posted image user posted image  za Jakobovo hojo

Sani, Katja tudi obrača nogice na not. Genetika na deluuser posted image  Po izkušnjah mamic, se samo popravi, samo mora imet čeveljčke z oporo-npr.ciciban. To je rekla-lazala. Bom pa šla naslednji teden k pediatri, pa jo bom povprašala o tem. Bom potem napisala strokovno mnenje. Drugač sem pa tudi jaz razmišljala, da bi se šle pokazat v razvojno. Bom videla kaj bo rekla P. Pri nas je kar fajn vidno, ker se zna tudi spotaknit ob svoje nogica user posted image

Katarinas, super ideja za izlet-Otočec. Samo res ga to vreme biksa.

Obrigit in Karatina, želim vam lepe zadnje dneve v enem kosu user posted image

Grem še malo pospravit, potem pa ven na zrak.....

Lep dan

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
   Sončki januarčic 08 - 6.del
3.5.2009 10:46:31   
karatina
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Bosta lahko šla z našo Karin skupaj na fuš user posted image . Je tudi skozi pri metli ali sesalcu. Pa še kar je ne odvadim vsake smetke pobrat user posted image  Lep avatar!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
3.5.2009 11:04:31   
lutiropan
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Bosta lahko šla z našo Karin skupaj na fuš user posted image . Je tudi skozi pri metli ali sesalcu. Pa še kar je ne odvadim vsake smetke pobrat user posted image Lep avatar!

Naša je ista...sama bolj pobere vse smetke s tal....kot jih sine s sesalcem posesa....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
3.5.2009 11:39:12   
ursulina
pozdravljene!!!

mi smo danes otvorili sezono peskovnika, imamo super hiško in bom nalimala slikice... lke vse je pristala mivka, raje ne govorim user posted image

glavna novica pa je, da po vsej verjetnosti januarja Lenart za rojstnodnevno darilo dobi kar user posted image ... imamo user posted image  - (psst, upam na punčko user posted image )
zdaj mi manjka še ticker, a ne?

lepo preživite tale zadnji praznični dan!!!!

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
3.5.2009 11:47:50   
lutiropan
glavna novica pa je, da po vsej verjetnosti januarja Lenart za rojstnodnevno darilo dobi kar user posted image ... imamo user posted image - (psst, upam na punčko user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke...

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
3.5.2009 12:37:56   
katarinas
Dan!

Danes je bolj lenoben dan, čeprav imam veliko dela, bolj pospravljanja no...eh tega ni pa res nikoli konec.

Naš fotoaparat kot po čudežu spet delauser posted image tako, da sem vsaj slikice lahko s kartice naložila na računalnik. Pa vam jih nekaj pokažem......................user posted image user posted image user posted image user posted image hmmm....ne znam večuser posted image , mi na shrani.si opozarja, da moram nekaj nekje nastavit pa ne znamuser posted image A ste ve tudi imele te težave?

IZVIRNO SPOROČILO: ursulina

glavna novica pa je, da po vsej verjetnosti januarja Lenart za rojstnodnevno darilo dobi kar user posted image ... imamo user posted image  - (psst, upam na punčko user posted image )
zdaj mi manjka še ticker, a ne?

Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...jst bi tud še eno punčkouser posted image

Sem pa že hotla vas kaj povprašat koliko mislite imeti razlike tiste, ki boste še imele user posted image in ki še niste user posted image user posted image ? Jaz bi morda drugo leto, proti koncu leta bila user posted image .... user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
3.5.2009 12:57:04   
dašabina
Ursulina, user posted image user posted image  
nana, si nas zasipala s slikamiuser posted image in novim avatarjem, pravi profiuser posted image user posted image  je lahko ker je model super ,a ne....
jaz pa imam ob 12,55 že vse pospravljeno po kuhinji, malček panča, ta veče se po svoje zabavajo, možek eno odležava, jaz pa tlele, o blažen miruser posted image  je pa res, da je oči imel Mihata zunaj 2 uri in potem se da kaj naredit..user posted image
Triš, super, da si prepričala moža, sem ti rekla, da bo šlo, je še ena druga kolegica isti dan kupila po mojem dodatnem prepričevanju trampolin......
Katarinas, katerakoli razlika je u redu razlika, ker mislim, da je to čist odvisno od partnerjem, jaz sedaj razmišljam, da bi imela tam 2,5 leta razlikeuser posted image
uživajte...

< Sporočilo je popravil dašabina -- 3.5.2009 12:59:15 >

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
3.5.2009 14:19:26   
dašabina
pa še malo naših pomladnih slikic:
takole je MIha igral na vrtčevski prireditvi
user posted image
košnja trave (ali peska) je trenutno najbolj aktualnauser posted image
user posted image user posted image
jemo.....user posted image
user posted image
tudi papriko, ki jo sunem mamici iz hladilnikauser posted image
user posted image
takole pa so me spet sestrice "naštimale"user posted image
user posted image
Nana, jih ne bova zamenjali, naš ima pol manj lasuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 3.5.2009 14:20:24 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
3.5.2009 17:40:33   
lutiropan
O Dašabina kakšen lepotec je Miha....user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
3.5.2009 17:41:22   
koala
Dan!

IIIIIIIIIII nova nosečka, kak lepo!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ursulina čudovito nosečnost ti želim.

Mi pa delate skomine, samo pred februarjem 2010 niti ne razmišljam o novi nosečnosti.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
3.5.2009 17:59:54   
katee
Pozdravček vsem!

Nisem vas vseh prebrala, sem pa prebrala, da je ursulina user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mami!!1

mi smo se imeli na morju super. Škoda je bilo le, ker je toliko deževalo in smo bili v hiši. Če pa ni deževalo, smo bili pa skoz zunaj. Žan Luka je bil priden, edino zadnje dva dni je bil malo siten, ampak po moje zaradi zobk, ker ima vse napeto.

sedaj moram pa kup perila oprati, čeprav sem že na morju prala.

Kaj več vam pa jutri napišem.

Lep dan še naprej!!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?