|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
3.5.2009 9:15:52   
pokica_
Pridni otroci Olivica! user posted image  Vsaj budilke nikol ne rabiš...hihi. Uživaj Oliva v današnjem razvajanju na boljšem!
Jutro Tanjauser posted image
Je danes bolj ko ne še mrtvo tukaj gor...zgleda da so vse potegnile spanec, jaz pa že od 6.30 pokonci! Pa že eno uro srkam tole kavo zravn sebe.
A boš res pokusla čajeka? Jst ga mam lihkar zravn sebe, je že hladen, ga morm spit. Sem pa tudi celo noč imela trd trebuh, z veliko muko se premikam po postelji z boka na hrbet in obratno,...tk da še jamram zravn, pa tud popadke sem imela večkrat ponoči in zdaj zjutraj jih tud mam kr, vsake tolko, ampak to ni še nič redno.  En cajt sem spala z povštrom med nogami, zdaj pa že mesec dni spim kr tak na boku,..mi več nič ne paše podlagat, ko me pol v trebuhu zateguje, če mam nogo v luftu.

Pol pa le uživajta danes na primorski! Je treba izkoristit nedeljo, ju3 gre lubi že delat....pol pa kake 2-3tedne in upamo, da bo naš sonček privekal na svet in bo spet že očetovski dopust! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
3.5.2009 9:16:12   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Dudi, a mali Maj še pančka?

Je vstal pojedel in zdaj spančka...user posted image user posted image user posted image

Čestitke še tukaj Blueeyes user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
3.5.2009 9:17:42   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Je vstal pojedel in zdaj spančka...user posted image user posted image user posted image

Čestitke še tukaj Blueeyes user posted image user posted image user posted image

Ja je pa priden,...a se je po mami vzel, da tako rad pančka? user posted image  Sj ti mali na splošno kr radi pančkajo, kaj? Jst upam da bo naš kaj spaluser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
3.5.2009 9:20:46   
Dudica1

Ja je pa priden,...a se je po mami vzel, da tako rad pančka? user posted image  Sj ti mali na splošno kr radi pančkajo, kaj? Jst upam da bo naš kaj spaluser posted image

ja sigurno ima to po meni,spim kadar hočeš...user posted image ...k mož pa ne more čez dan nč počivat skoz bi samo kaj delau...user posted image
Ja na splošno novorojenčki itak samo spijo in jejo,no mogoče je kakšna izjema da ne spi in jokca...no zaenkrat se nimam kaj pritoževat lahko se pa to čez noč spremeni...user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
3.5.2009 9:25:36   
pokica_

ja sigurno ima to po meni,spim kadar hočeš...user posted image ...k mož pa ne more čez dan nč počivat skoz bi samo kaj delau...user posted image
Ja na splošno novorojenčki itak samo spijo in jejo,no mogoče je kakšna izjema da ne spi in jokca...no zaenkrat se nimam kaj pritoževat lahko se pa to čez noč spremeni...user posted image

A tako praviš? user posted image  No, pol pa moram samo upat, da se bo otrok vzel po lubiju,..jaz nerada spim ponoči, kaj šele podnevi. Sem bolj Spidi Gonzales sorte. user posted image  

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
3.5.2009 9:28:46   
Dudica1

A tako praviš? user posted image  No, pol pa moram samo upat, da se bo otrok vzel po lubiju,..jaz nerada spim ponoči, kaj šele podnevi. Sem bolj Spidi Gonzales sorte. user posted image  

ah bo že važno je da bodo zdravi drugo je potem malo manj pomembno...user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
3.5.2009 9:32:37   
pokica_
Itak da!

zdaj grem pa zajtrk jest, sem že pošteno lačna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
3.5.2009 9:34:11   
Dudica1

Itak da!

zdaj grem pa zajtrk jest, sem že pošteno lačna

sej pol si pa še dolg zdržala če do zdej še nisi nč jedla...user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
3.5.2009 9:52:31   
majuška10
DOBRO JUTRO
SPET PRESENEČENJE!!! BRAVO KASIJA IN  BRAVO BLUEEYESuser posted image user posted image user posted image  ZA VAŠE TEŽKO PRIČAKOVANE MALE ZAKLADKE!
blue je faca, je pa točno na rok rodila.
srčno upam da bom jst naslednja na vrsti user posted image user posted image user posted image . popoldne in zvečer se ful dogaja, včeraj sem spet klicala v P, so mi rekli, da če se mi zdi, da se pridem pokazat, naj pridem. (pol nisem šla, ker sem bebico ful čutla)
popadkov še vedno nimam rednih, me pa ful na dol tišči.
upam da danes grem, vsaj spočita sem heheeh

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
3.5.2009 9:54:10   
majuška10
dudica, a  dojiš? a je v redu steklo, mislim brez težav?

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
3.5.2009 10:00:01   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

dudica, a  dojiš? a je v redu steklo, mislim brez težav?

ja dojim ja,je steklo takoj samo nekaj časa vmes je ful iskal in ni zagrabu dojke pa sm mela kupljene nastavke in je takoj šlo brez težav naprej.
Tako da priporočam da si kupite te nastavke ker če vam ne bo steklo dojenje vam bo ob uporabi nastavkov sigurno če boste le imele mleko...user posted image ...pa še bolijo te ne bradavice...tako da zaenkrat nimamo težav user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2186
3.5.2009 10:02:30   
FLASK_A
BLUEEYES IN KASIJA, ČESTITKEEEEE!!!!!!

Lepo se cartajte user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
3.5.2009 10:03:32   
majuška10
a, no super. user posted image nastavke pa imam že kupljene-sem jih nabavla za vsak slučaj.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
3.5.2009 10:19:16   
Dudica1

a, no super. user posted image nastavke pa imam že kupljene-sem jih nabavla za vsak slučaj.

ja res so fajn zdej skoz z nastavki dojim ker drugač sploh ne zagrabi ampak je vseeno važno da je pri meni...pa upam da bo vsem uspelo dojit...user posted image

flaska dobro jutro...kakšno je pa pri vas stanje...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2189
3.5.2009 10:23:06   
momacus
k.tja sem razumela kaj si hotela reči. obala oz morje ima pač svoj čar.
glede galebov pa.....ne si mislit da se hranijo z ribami, to so moderni galebi , ki hodijo v menzo na smetišče :(
ribiške ladjice že doooolgo en topotajo v daljavi ,kr ni več kaj lovit. zdaj so moderni vodni skuterji :(
vesele obraze imajo samo turist, domačini ne toliko...preveč gužve, ni kam parkirat, se ni kam usest, ni kam dat brisače na plaži pa tudi v morju ni kaj dosti prostora.... in še bi lahko naštevala, ampak odselila se ne bi nikoli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
3.5.2009 10:24:47   
momacus
pokica sej vem da je lepo cartat otročke, in verjamem dati jo je mama z veseljem dala v naročje, poznam pa tudi moč rok (čakam drugega otroka) in vem da ko se navadijo nanje ajajajaj....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
3.5.2009 10:26:38   
momacus
Leela jaz v PO v bistvu nimam svojega gin. sem delala gor 3D UZ in takrat sem mela Likarja. Povedala sem ga kako je potekal prvi porod oz razloge carskega in je reku da bi bilo najbolj logično da bi bil tudi drugič carski.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
3.5.2009 10:26:47   
FLASK_A

ja res so fajn zdej skoz z nastavki dojim ker drugač sploh ne zagrabi ampak je vseeno važno da je pri meni...pa upam da bo vsem uspelo dojit...user posted image
flaska dobro jutro...kakšno je pa pri vas stanje...user posted image

Hm... No, jaz bom probala najprej brez nastavkov, upam da bo šlouser posted image Če ne, je pa tole dobra info za uspešno dojenjeuser posted image

Dudica, dobro jutrouser posted image Danes smo kar potegnili spanec, še naša mala budilka (jaka) se je vklopila šele ob pol 10huser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti si pa že čisto aktivna tu gor, vidim! Ma ti si zakonuser posted image Mi smo fajn, trebuh je tam kjer mora bit, bejbi brca... Skratka čakam, da me v torek na pregledu pošlje v Puser posted image Itak me ne bo, bom očitno mogla še čakat...

Imam pa danes PDP po zadnji M, 14.5. pa po UZ. Pa bomo videli, če bo kje vmes kaj ven padlouser posted image Škoda mi je samo, da je ta teden mimo, ker je bil moj skos ob meni in me ni nič skrbelo- zdej bom pa spet sama več ko pol dneva, pa me kar mal stisne, če bo takrat kejuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
3.5.2009 10:33:08   
Dudica1
flaska pa sej ga pokličeš pa bo pršu a ne...?
Mate pa dobr naštimano tole budilko za ob 10h...user posted image user posted image user posted image ...ko bi še pri nas bilo tako,naš vstane okrog 7h malo kdaj se zmoti in vstane kasneje...razen včeraj je do pol 9h ker je šel kasno spat...user posted image

Ma sej bo hitro prišel ta dan ko boš morala it...ko nam bodo zmajčki nagajali se bomo še kako spolnile teh user posted image dni kako nam je bilo lepo,samo zdaj se še ne zavedamo tega...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
3.5.2009 10:35:41   
momacus
Cveka30
jaz sem mela že prvič CR ( nisem se odpirala kljub umetnim popadkom, mali je mel 4050g, glavo 37cm) sm mojega G v KP vprašala če bom tudi zdaj mela CR pa je reku bomo vidli ,bomo vidli, vzamite epiduralno in če bo treba se hitro nardi CR. pa sem bla 29.4 na kontroli pri mojem G in je tamali sedel ,pa me je že hotel poslati na obračanje !!! pa sem rekal da grem v PO se menit za carski in je potem reku , ja no , prvič carski, pa glede na moja leta (36), pa tamali sedi, no ne bomo komplicirali z obračanjem , pustimo kot je in tudi na napotnico napisal CR . sicer sem že prejšnji mesec klicala v PO kdaj se lahko pridem zmenit za CR pa me je naročil včeraj in določil datum . klicala p asem Likarja, kr mi je on delal 3D UZ in ko sem mu takrat povedalal kako je potekal prvi porod je reku da je najbolj smiselno da ej tudi drugič CR in če se odločim naj pokličem da se zmenimo. in tako sem tudi naredila. Včeraj sem bla tam pa je bil tamali obrnjen z glavo dol?!?! pravi mali delfinček ta moj Gašper :)

vem pa da bi v izoli kljub temu da na napotnici piše CR zaradi medenične vstave komplicirali če bi rrišla gor in bi bil obrnjem z glavico dol. sigurno bi hoteli da probam rodit normalno in če ne bi šlo bi naredili CR. prvič sem se matrala 16 ur in potem še 2 uri čakala anestezista !!!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
3.5.2009 10:36:24   
FLASK_A

flaska pa sej ga pokličeš pa bo pršu a ne...?
Mate pa dobr naštimano tole budilko za ob 10h...user posted image user posted image user posted image ...ko bi še pri nas bilo tako,naš vstane okrog 7h malo kdaj se zmoti in vstane kasneje...razen včeraj je do pol 9h ker je šel kasno spat...user posted image

Ma sej bo hitro prišel ta dan ko boš morala it...ko nam bodo zmajčki nagajali se bomo še kako spolnile teh user posted image dni kako nam je bilo lepo,samo zdaj se še ne zavedamo tega...user posted image

Ja, dela v Višnji gori, pa predno pride po meneuser posted image No, sej se bo tako zgodilo, da bo za vse pravuser posted image

Ja, danes pa res ne vem, mali je čisto prespal jutrouser posted image Drugače začne že ob sedmih laufat po hodniku in kriči DAN! DAN! ŽIVJO! ATI!user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
3.5.2009 10:39:24   
Dudica1
momacus torej imaš CR...in že veš kdaj boš cartkala svojega user posted image ...user posted image
Glede Likarja ti pa lahko samo povem da je super zdravnik in vse naredi kot je treba...jaz sem bila pri njemu na mamografiji in je res človek z občutkom za ženske zadeve,tako te zna pomirit in vse obrazložit...

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
3.5.2009 10:41:35   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
Ja, dela v Višnji gori, pa predno pride po meneuser posted image No, sej se bo tako zgodilo, da bo za vse pravuser posted image

Ja, danes pa res ne vem, mali je čisto prespal jutrouser posted image Drugače začne že ob sedmih laufat po hodniku in kriči DAN! DAN! ŽIVJO! ATI!user posted image

aja no sej se bo sigurno potrudu da čimprej pride...user posted image

hehe tudi pri nas je tako začne peti in klicati ati ati...in danes je še celo omenil Maja...je pel Maj spiiiii...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
3.5.2009 10:43:17   
ttmmbb
Zoja10, Kasija, Blueeyes - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
3.5.2009 10:49:34   
momacus
Dudica1 res je . ko sem bla na3D UZ sem pač naletela nanj in je res super, škoda da en dela kje bliže obali , sicer pa PO spet ni tako daleč za 1x n aleto :) moj gin bo itak kmalu šel v penzijo in tle na obali ni lih neke pametne izbire :( žal
kdo mi bo delal CR sicer ne vem ampak močno upam da on , če sem ga prav razumela :)

je pa reku da mam več plodovnice kot je pričakoval in da če mi slučajno odteče prej voda naj pridem do porodnišnice v ležečem položaju. ko pa sem bla 29.aprila na pregledu pri mojem G mi je reku da mora pogledat če mam dovolj plodovnice ?!?! pa mi ni nič povedal če je je dovolj al preveč al premalo.....in ko sem ga vprašala koliko je težek tamali , je reku da dovolj ?!? Likar pa je reku da ma malo manj kot 3900g. zdaj mi je tako žal da nisem mela v nosečnosti drugega G, kr me je skoraj strah da bi lahko blo kaj "narobe" ker sem mela samo kasične teste krvi in vode . nič za sladkorno, kljub temu da sem šla vsak mesec cca3kg gor, noge mi zatekajo še kr, desna bolj kot leva, otrok je velik, dosti plodovnice... no nuhalno in presejalni hormonski test sem delal in je bla verjetnost 1:1500 pa so rekli da je Ok , ampak zdaj mi je žal da nisem delal amnio....

ne smem mislit na kar je blo, jaz vem da je moj Gašper 100% super in tako bo!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?