Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 9:15:52
|
|
|
|
pokica_
|
Pridni otroci Olivica! Vsaj budilke nikol ne rabiš...hihi. Uživaj Oliva v današnjem razvajanju na boljšem! Jutro Tanja Je danes bolj ko ne še mrtvo tukaj gor...zgleda da so vse potegnile spanec, jaz pa že od 6.30 pokonci! Pa že eno uro srkam tole kavo zravn sebe. A boš res pokusla čajeka? Jst ga mam lihkar zravn sebe, je že hladen, ga morm spit. Sem pa tudi celo noč imela trd trebuh, z veliko muko se premikam po postelji z boka na hrbet in obratno,...tk da še jamram zravn, pa tud popadke sem imela večkrat ponoči in zdaj zjutraj jih tud mam kr, vsake tolko, ampak to ni še nič redno. En cajt sem spala z povštrom med nogami, zdaj pa že mesec dni spim kr tak na boku,..mi več nič ne paše podlagat, ko me pol v trebuhu zateguje, če mam nogo v luftu. Pol pa le uživajta danes na primorski! Je treba izkoristit nedeljo, ju3 gre lubi že delat....pol pa kake 2-3tedne in upamo, da bo naš sonček privekal na svet in bo spet že očetovski dopust!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 9:16:12
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Dudi, a mali Maj še pančka? Je vstal pojedel in zdaj spančka... Čestitke še tukaj Blueeyes
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 9:17:42
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Dudi, a mali Maj še pančka? Je vstal pojedel in zdaj spančka... Čestitke še tukaj Blueeyes Ja je pa priden,...a se je po mami vzel, da tako rad pančka? Sj ti mali na splošno kr radi pančkajo, kaj? Jst upam da bo naš kaj spal
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 9:20:46
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Dudi, a mali Maj še pančka? Je vstal pojedel in zdaj spančka... Čestitke še tukaj Blueeyes Ja je pa priden,...a se je po mami vzel, da tako rad pančka? Sj ti mali na splošno kr radi pančkajo, kaj? Jst upam da bo naš kaj spal ja sigurno ima to po meni,spim kadar hočeš... ...k mož pa ne more čez dan nč počivat skoz bi samo kaj delau... Ja na splošno novorojenčki itak samo spijo in jejo,no mogoče je kakšna izjema da ne spi in jokca...no zaenkrat se nimam kaj pritoževat lahko se pa to čez noč spremeni...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 9:25:36
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Dudi, a mali Maj še pančka? Je vstal pojedel in zdaj spančka... Čestitke še tukaj Blueeyes Ja je pa priden,...a se je po mami vzel, da tako rad pančka? Sj ti mali na splošno kr radi pančkajo, kaj? Jst upam da bo naš kaj spal ja sigurno ima to po meni,spim kadar hočeš... ...k mož pa ne more čez dan nč počivat skoz bi samo kaj delau... Ja na splošno novorojenčki itak samo spijo in jejo,no mogoče je kakšna izjema da ne spi in jokca...no zaenkrat se nimam kaj pritoževat lahko se pa to čez noč spremeni... A tako praviš? No, pol pa moram samo upat, da se bo otrok vzel po lubiju,..jaz nerada spim ponoči, kaj šele podnevi. Sem bolj Spidi Gonzales sorte.
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 9:28:46
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Dudi, a mali Maj še pančka? Je vstal pojedel in zdaj spančka... Čestitke še tukaj Blueeyes Ja je pa priden,...a se je po mami vzel, da tako rad pančka? Sj ti mali na splošno kr radi pančkajo, kaj? Jst upam da bo naš kaj spal ja sigurno ima to po meni,spim kadar hočeš... ...k mož pa ne more čez dan nč počivat skoz bi samo kaj delau... Ja na splošno novorojenčki itak samo spijo in jejo,no mogoče je kakšna izjema da ne spi in jokca...no zaenkrat se nimam kaj pritoževat lahko se pa to čez noč spremeni... A tako praviš? No, pol pa moram samo upat, da se bo otrok vzel po lubiju,..jaz nerada spim ponoči, kaj šele podnevi. Sem bolj Spidi Gonzales sorte. ah bo že važno je da bodo zdravi drugo je potem malo manj pomembno...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 9:32:37
|
|
|
|
pokica_
|
Itak da! zdaj grem pa zajtrk jest, sem že pošteno lačna
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 9:34:11
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Itak da! zdaj grem pa zajtrk jest, sem že pošteno lačna sej pol si pa še dolg zdržala če do zdej še nisi nč jedla...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 9:52:31
|
|
|
|
majuška10
|
DOBRO JUTRO SPET PRESENEČENJE!!! BRAVO KASIJA IN BRAVO BLUEEYES ZA VAŠE TEŽKO PRIČAKOVANE MALE ZAKLADKE! blue je faca, je pa točno na rok rodila. srčno upam da bom jst naslednja na vrsti . popoldne in zvečer se ful dogaja, včeraj sem spet klicala v P, so mi rekli, da če se mi zdi, da se pridem pokazat, naj pridem. (pol nisem šla, ker sem bebico ful čutla) popadkov še vedno nimam rednih, me pa ful na dol tišči. upam da danes grem, vsaj spočita sem heheeh
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 9:54:10
|
|
|
|
majuška10
|
dudica, a dojiš? a je v redu steklo, mislim brez težav?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 10:00:01
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 dudica, a dojiš? a je v redu steklo, mislim brez težav? ja dojim ja,je steklo takoj samo nekaj časa vmes je ful iskal in ni zagrabu dojke pa sm mela kupljene nastavke in je takoj šlo brez težav naprej. Tako da priporočam da si kupite te nastavke ker če vam ne bo steklo dojenje vam bo ob uporabi nastavkov sigurno če boste le imele mleko... ...pa še bolijo te ne bradavice...tako da zaenkrat nimamo težav
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 10:02:30
|
|
|
|
FLASK_A
|
BLUEEYES IN KASIJA, ČESTITKEEEEE!!!!!! Lepo se cartajte
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 10:03:32
|
|
|
|
majuška10
|
a, no super. nastavke pa imam že kupljene-sem jih nabavla za vsak slučaj.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 10:19:16
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 a, no super. nastavke pa imam že kupljene-sem jih nabavla za vsak slučaj. ja res so fajn zdej skoz z nastavki dojim ker drugač sploh ne zagrabi ampak je vseeno važno da je pri meni...pa upam da bo vsem uspelo dojit... flaska dobro jutro...kakšno je pa pri vas stanje...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 10:23:06
|
|
|
|
momacus
|
k.tja sem razumela kaj si hotela reči. obala oz morje ima pač svoj čar. glede galebov pa.....ne si mislit da se hranijo z ribami, to so moderni galebi , ki hodijo v menzo na smetišče :( ribiške ladjice že doooolgo en topotajo v daljavi ,kr ni več kaj lovit. zdaj so moderni vodni skuterji :( vesele obraze imajo samo turist, domačini ne toliko...preveč gužve, ni kam parkirat, se ni kam usest, ni kam dat brisače na plaži pa tudi v morju ni kaj dosti prostora.... in še bi lahko naštevala, ampak odselila se ne bi nikoli.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 10:24:47
|
|
|
|
momacus
|
pokica sej vem da je lepo cartat otročke, in verjamem dati jo je mama z veseljem dala v naročje, poznam pa tudi moč rok (čakam drugega otroka) in vem da ko se navadijo nanje ajajajaj....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 10:26:38
|
|
|
|
momacus
|
Leela jaz v PO v bistvu nimam svojega gin. sem delala gor 3D UZ in takrat sem mela Likarja. Povedala sem ga kako je potekal prvi porod oz razloge carskega in je reku da bi bilo najbolj logično da bi bil tudi drugič carski.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 10:26:47
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 a, no super. nastavke pa imam že kupljene-sem jih nabavla za vsak slučaj. ja res so fajn zdej skoz z nastavki dojim ker drugač sploh ne zagrabi ampak je vseeno važno da je pri meni...pa upam da bo vsem uspelo dojit... flaska dobro jutro...kakšno je pa pri vas stanje... Hm... No, jaz bom probala najprej brez nastavkov, upam da bo šlo Če ne, je pa tole dobra info za uspešno dojenje Dudica, dobro jutro Danes smo kar potegnili spanec, še naša mala budilka (jaka) se je vklopila šele ob pol 10h Ti si pa že čisto aktivna tu gor, vidim! Ma ti si zakon Mi smo fajn, trebuh je tam kjer mora bit, bejbi brca... Skratka čakam, da me v torek na pregledu pošlje v P Itak me ne bo, bom očitno mogla še čakat... Imam pa danes PDP po zadnji M, 14.5. pa po UZ. Pa bomo videli, če bo kje vmes kaj ven padlo Škoda mi je samo, da je ta teden mimo, ker je bil moj skos ob meni in me ni nič skrbelo- zdej bom pa spet sama več ko pol dneva, pa me kar mal stisne, če bo takrat kej
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 10:33:08
|
|
|
|
Dudica1
|
flaska pa sej ga pokličeš pa bo pršu a ne...? Mate pa dobr naštimano tole budilko za ob 10h... ...ko bi še pri nas bilo tako,naš vstane okrog 7h malo kdaj se zmoti in vstane kasneje...razen včeraj je do pol 9h ker je šel kasno spat... Ma sej bo hitro prišel ta dan ko boš morala it...ko nam bodo zmajčki nagajali se bomo še kako spolnile teh dni kako nam je bilo lepo,samo zdaj se še ne zavedamo tega...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 10:35:41
|
|
|
|
momacus
|
Cveka30 jaz sem mela že prvič CR ( nisem se odpirala kljub umetnim popadkom, mali je mel 4050g, glavo 37cm) sm mojega G v KP vprašala če bom tudi zdaj mela CR pa je reku bomo vidli ,bomo vidli, vzamite epiduralno in če bo treba se hitro nardi CR. pa sem bla 29.4 na kontroli pri mojem G in je tamali sedel ,pa me je že hotel poslati na obračanje !!! pa sem rekal da grem v PO se menit za carski in je potem reku , ja no , prvič carski, pa glede na moja leta (36), pa tamali sedi, no ne bomo komplicirali z obračanjem , pustimo kot je in tudi na napotnico napisal CR . sicer sem že prejšnji mesec klicala v PO kdaj se lahko pridem zmenit za CR pa me je naročil včeraj in določil datum . klicala p asem Likarja, kr mi je on delal 3D UZ in ko sem mu takrat povedalal kako je potekal prvi porod je reku da je najbolj smiselno da ej tudi drugič CR in če se odločim naj pokličem da se zmenimo. in tako sem tudi naredila. Včeraj sem bla tam pa je bil tamali obrnjen z glavo dol?!?! pravi mali delfinček ta moj Gašper :) vem pa da bi v izoli kljub temu da na napotnici piše CR zaradi medenične vstave komplicirali če bi rrišla gor in bi bil obrnjem z glavico dol. sigurno bi hoteli da probam rodit normalno in če ne bi šlo bi naredili CR. prvič sem se matrala 16 ur in potem še 2 uri čakala anestezista !!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 10:36:24
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 flaska pa sej ga pokličeš pa bo pršu a ne...? Mate pa dobr naštimano tole budilko za ob 10h... ...ko bi še pri nas bilo tako,naš vstane okrog 7h malo kdaj se zmoti in vstane kasneje...razen včeraj je do pol 9h ker je šel kasno spat... Ma sej bo hitro prišel ta dan ko boš morala it...ko nam bodo zmajčki nagajali se bomo še kako spolnile teh dni kako nam je bilo lepo,samo zdaj se še ne zavedamo tega... Ja, dela v Višnji gori, pa predno pride po mene No, sej se bo tako zgodilo, da bo za vse prav Ja, danes pa res ne vem, mali je čisto prespal jutro Drugače začne že ob sedmih laufat po hodniku in kriči DAN! DAN! ŽIVJO! ATI!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 10:39:24
|
|
|
|
Dudica1
|
momacus torej imaš CR...in že veš kdaj boš cartkala svojega ... Glede Likarja ti pa lahko samo povem da je super zdravnik in vse naredi kot je treba...jaz sem bila pri njemu na mamografiji in je res človek z občutkom za ženske zadeve,tako te zna pomirit in vse obrazložit...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 10:41:35
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ja, dela v Višnji gori, pa predno pride po mene No, sej se bo tako zgodilo, da bo za vse prav Ja, danes pa res ne vem, mali je čisto prespal jutro Drugače začne že ob sedmih laufat po hodniku in kriči DAN! DAN! ŽIVJO! ATI! aja no sej se bo sigurno potrudu da čimprej pride... hehe tudi pri nas je tako začne peti in klicati ati ati...in danes je še celo omenil Maja...je pel Maj spiiiii...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 10:43:17
|
|
|
|
ttmmbb
|
Zoja10, Kasija, Blueeyes -
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 10:49:34
|
|
|
|
momacus
|
Dudica1 res je . ko sem bla na3D UZ sem pač naletela nanj in je res super, škoda da en dela kje bliže obali , sicer pa PO spet ni tako daleč za 1x n aleto :) moj gin bo itak kmalu šel v penzijo in tle na obali ni lih neke pametne izbire :( žal kdo mi bo delal CR sicer ne vem ampak močno upam da on , če sem ga prav razumela :) je pa reku da mam več plodovnice kot je pričakoval in da če mi slučajno odteče prej voda naj pridem do porodnišnice v ležečem položaju. ko pa sem bla 29.aprila na pregledu pri mojem G mi je reku da mora pogledat če mam dovolj plodovnice ?!?! pa mi ni nič povedal če je je dovolj al preveč al premalo.....in ko sem ga vprašala koliko je težek tamali , je reku da dovolj ?!? Likar pa je reku da ma malo manj kot 3900g. zdaj mi je tako žal da nisem mela v nosečnosti drugega G, kr me je skoraj strah da bi lahko blo kaj "narobe" ker sem mela samo kasične teste krvi in vode . nič za sladkorno, kljub temu da sem šla vsak mesec cca3kg gor, noge mi zatekajo še kr, desna bolj kot leva, otrok je velik, dosti plodovnice... no nuhalno in presejalni hormonski test sem delal in je bla verjetnost 1:1500 pa so rekli da je Ok , ampak zdaj mi je žal da nisem delal amnio.... ne smem mislit na kar je blo, jaz vem da je moj Gašper 100% super in tako bo!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?