Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 3.5.2009 7:35:17
|
|
|
|
laknerš
|
Kje se bomo pa dobile? Kaj če se dobimo na Zbiljah (tam na travici)? Vsaka prinese svojo dekico, se posedemo v krog, da se vse vidimo in to je to, ker jest sem že hotela predlagati pri meni doma ampak imam premalo prostora za avtomobile. Na Zbiljah je pa fajn prostor, pa še gostilna je blizu če bi rable za wc al pa kakšno vodo, pa te scene. Sam pozanimat bi se bilo treba če se tam sploh lahko sedi itd, da nas ne bojo pol zadnji moment vrgli na cesto. Pa vsaka neki speče pa je stvar rešena.
< Sporočilo je popravil laknerš -- 3.5.2009 7:36:57 >
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 3.5.2009 7:46:03
|
|
|
|
jolly123
|
Laknerš izglasovale smo Tivoli...ampak če so ostale za zaradi mene komot tudi Zbilje.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 3.5.2009 7:48:54
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Laknerš izglasovale smo Tivoli...ampak če so ostale za zaradi mene komot tudi Zbilje. Aja, sorry pol pa ne bom mešala. Naj ostane Tivoli. Sploh nisem vedla. A tam lahko dekcaš brez panike?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 3.5.2009 7:50:01
|
|
|
|
jolly123
|
Ne vem nimam pojma, bojo tiste ki so redno tam bolje vedele. Jaz tivoli vidim če grem lih na kak koncert pa še to zvečer
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 3.5.2009 7:55:09
|
|
|
|
gogabojan
|
Za tivoli ni panike če dekcaš tam. Sam za roštiljado nevem no, če bi delali tam paniko.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 3.5.2009 7:57:18
|
|
|
|
gogabojan
|
A J E T A M Če sem prav zasledila tu na RR, vidim da imaš RD. Vse najboljše za tvoj ........ roj. dan.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 3.5.2009 7:59:48
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Za tivoli ni panike če dekcaš tam. Sam za roštiljado nevem no, če bi delali tam paniko. Koker vem so rekle, da sploh ne bi tko neki delale, ampak vsaka neki prinese, ali pa se naroči una ta velika družinska pica...ne vem, tko so pač takrat izrazile željo.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 3.5.2009 8:00:59
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan A J E T A M Če sem prav zasledila tu na RR, vidim da imaš RD. Vse najboljše za tvoj ........ roj. dan. Hmmm a res??? Pomoje da ne, sam nisem zih
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 3.5.2009 8:01:16
|
|
|
|
iraira
|
Jutro! Mi smo tudi že od 6-ih v akciji , tolk jo zobeki matrajo da ne more spat dalj . Upam, da bodo čimprej pokukali ven. Tivoli je čisto ok., saj smo se zmenile da ne bomo pekle, ampak da vsaka nekaj speče in prinese...popravite me če se motim. Jaz bom piščanca spohala pa bo. Laknerš za -4kg. Jaz nisem niti grama dala dol
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 3.5.2009 8:05:00
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Za tivoli ni panike če dekcaš tam. Sam za roštiljado nevem no, če bi delali tam paniko. Koker vem so rekle, da sploh ne bi tko neki delale, ampak vsaka neki prinese, ali pa se naroči una ta velika družinska pica...ne vem, tko so pač takrat izrazile željo. Vem da moramo s sabo prinest. To za roštiljado sem sam tak napisala, da za dekico ni panike, roštiljada pa bi morda se kdo zapiču vanj in moril. Drgač pa, mi je že dolgo znano, da s seboj prinesemo dobrote. Hvala vseeno, ker si me želela spomniti oz. opozoriti.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 3.5.2009 8:06:07
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan A J E T A M Če sem prav zasledila tu na RR, vidim da imaš RD. Vse najboljše za tvoj ........ roj. dan. Hmmm a res??? Pomoje da ne, sam nisem zih Tu levo zgoraj na RR, k piše, kdo ima roj. dan, piše ajetam. hmmm zdaj pa sm mal v dvomih. Nevem če je ona. Če pa je ji želim vse naj naj, če ni pa jbga.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 3.5.2009 8:07:41
|
|
|
|
gogabojan
|
Preverjeno. Ni ona. Naša AJETAM ima @ na koncu. SORRY AJETAM. Naj velja za prihodnjič.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.5.2009 8:15:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 3.5.2009 8:43:29
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: timnala PikicaStonoga, upam, da bodo zajcki ok..nam se je enkrat tud to nardilo, ampak so bli tako mali, da se niso znali jest in sem jih par dni vsako uro hranila na flasko - 10 jih je blo, eden je poginil, ostali pa preziveli...ampak, ko so bili stari eno leto je pa vse po vrsti zajcja kuga nesla ma jaz sem tud že razmišljkala o flaški ...samo a niso cuclji čist preveliki ...kakšno flaško pa imaš v mislih??? ja sej zdej vprašanje zakaj je zajklja umrla ...če je bla kakšna bolezen, bo itak vse pobralo če pa kap., pol pa ok, imajo šanse ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 3.5.2009 8:45:53
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Jutro! Mi že od pol šestih strašimo okol. Ja nimaš kaj. Sem včeraj na pikniku srečala eno mamico, ki je mela tud enga terorista oz. teroristko, tri mesece se ji je drla nonstop pol je bla u iber zahtevana do enega leta, spali niso nioč. Zdej ko je tamala stara 5 let se ji prav vidi kako težek karakter je, nonstop neki ukazuje Je rekla ta mamica, da je nič na svetu ne pripravi da bi mela še enega IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga jaz pa mislim da je čas, da določimo dartum srečanja ...jaz mam še 3000 stvari v maju pa bi blo fajn da vem čimprej ...pa tud za vse ostale, da potem ne bo izgovorov ...nisem dost zgodaj vedla in podobno ...jolly hitro ti imaš nekje shranjeno anketo v katerem tednu pa določi datum in gotovo! Pa sej ste ga že določile...sej pomoje is ti rekla 19-tega a ne?? Samo kaj ko se pol niso še vse pofočkale. Torej JANJA daj na seznam da je piknik 19.MAJA. Tko da to je to...kdor pride pride. ne nisem jaz rekla 19. mislim da laknerš al kdo ...sej ne vem več pa včerej smo se o tem menile ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 3.5.2009 8:54:54
|
|
|
|
jolly123
|
Najbolje, da se kar pofočkamo katera pride. Jaz se bom napisala potem ostale samo kopirajte in se pripišite zraven. Torej PIKNIK 19. MAJA V TIVOLIJU. KDO PRIDE?? - Jolly
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 3.5.2009 8:55:44
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: timnala PikicaStonoga, upam, da bodo zajcki ok..nam se je enkrat tud to nardilo, ampak so bli tako mali, da se niso znali jest in sem jih par dni vsako uro hranila na flasko - 10 jih je blo, eden je poginil, ostali pa preziveli...ampak, ko so bili stari eno leto je pa vse po vrsti zajcja kuga nesla ma jaz sem tud že razmišljkala o flaški ...samo a niso cuclji čist preveliki ...kakšno flaško pa imaš v mislih??? ja sej zdej vprašanje zakaj je zajklja umrla ...če je bla kakšna bolezen, bo itak vse pobralo če pa kap., pol pa ok, imajo šanse ... Če ne jih pa hrani z brizgo, tako jaz hranim majhne mucke, samo moraš pazit da jih ne bo preveč zalilo.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 3.5.2009 9:00:53
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: timnala PikicaStonoga, upam, da bodo zajcki ok..nam se je enkrat tud to nardilo, ampak so bli tako mali, da se niso znali jest in sem jih par dni vsako uro hranila na flasko - 10 jih je blo, eden je poginil, ostali pa preziveli...ampak, ko so bili stari eno leto je pa vse po vrsti zajcja kuga nesla ma jaz sem tud že razmišljkala o flaški ...samo a niso cuclji čist preveliki ...kakšno flaško pa imaš v mislih??? ja sej zdej vprašanje zakaj je zajklja umrla ...če je bla kakšna bolezen, bo itak vse pobralo če pa kap., pol pa ok, imajo šanse ... sem govorila s svakinjo ...in še vseh 5 živi in 2 sta pri posodici z mlekcom ...UPAM, da to pomeni, da bodo pa tile preživeli!!!!!! ker zdaj se mi pa zdi da bodo no ...mamica jim je umrla v petek, danes je pa nedelja ...pa noč so tile preživeli ...še mal držimo pesti, da bodo močniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii in pridno papali in pili .....
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 3.5.2009 9:03:11
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: timnala PikicaStonoga, upam, da bodo zajcki ok..nam se je enkrat tud to nardilo, ampak so bli tako mali, da se niso znali jest in sem jih par dni vsako uro hranila na flasko - 10 jih je blo, eden je poginil, ostali pa preziveli...ampak, ko so bili stari eno leto je pa vse po vrsti zajcja kuga nesla ma jaz sem tud že razmišljkala o flaški ...samo a niso cuclji čist preveliki ...kakšno flaško pa imaš v mislih??? ja sej zdej vprašanje zakaj je zajklja umrla ...če je bla kakšna bolezen, bo itak vse pobralo če pa kap., pol pa ok, imajo šanse ... Če ne jih pa hrani z brizgo, tako jaz hranim majhne mucke, samo moraš pazit da jih ne bo preveč zalilo. ja mene ni več doma - to je na Štajerskem ...bla sem do včerej in naredila, kar sem lahko ...zdej pa samo še kličem kakšno je stanje in svakinja in nečakinja za njih skrbita ...če bi blA DOMA, BI SIGURNO VSE ŽIVO SPROBALA ...tko sem pa naredila, kar sem lahko ...samo žal mi je , da nisem že v petek reagirala, ampk šele v soboto mogoče tista 2 ne bi umrčkala bomo pa vidli zdaj za teh 5 kaj bo z njimi
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 3.5.2009 9:03:43
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Najbolje, da se kar pofočkamo katera pride. Jaz se bom napisala potem ostale samo kopirajte in se pripišite zraven. Torej PIKNIK 19. MAJA V TIVOLIJU. KDO PRIDE?? - Jolly
- PikicaStonoga
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 3.5.2009 9:04:24
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Najbolje, da se kar pofočkamo katera pride. Jaz se bom napisala potem ostale samo kopirajte in se pripišite zraven. Torej PIKNIK 19. MAJA V TIVOLIJU. KDO PRIDE?? - Jolly
- Laknerš
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 3.5.2009 9:05:54
|
|
|
|
jolly123
|
Najbolje, da se kar pofočkamo katera pride. Jaz se bom napisala potem ostale samo kopirajte in se pripišite zraven. Torej PIKNIK 19. MAJA V TIVOLIJU. KDO PRIDE?? - Jolly
- Laknerš
- Pikica Stonoga
Da se ne bo katera zgubila
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 3.5.2009 9:07:34
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Da se ne bo katera zgubila Dej ne no!!! Jest pridem pa če sem na seznamu al pa ne!!!!
< Sporočilo je popravil laknerš -- 3.5.2009 9:08:21 >
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 3.5.2009 9:12:51
|
|
|
|
gogabojan
|
- Laknerš
- Pikica Stonoga
- Gogabojan
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 3.5.2009 9:48:47
|
|
|
|
Lovely
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Najbolje, da se kar pofočkamo katera pride. Jaz se bom napisala potem ostale samo kopirajte in se pripišite zraven. Torej PIKNIK 19. MAJA V TIVOLIJU. KDO PRIDE?? - Jolly
- Laknerš
- Pikica Stonoga
- Gogabojan
- Lovely
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?