|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
2.5.2009 12:02:45   
Blueeyes
user posted image

NICK            PDP      RODILA     IME        VEL.      TEŽA 

1. Šmarnogorka   15.05.    20.03.       Bor                    1700g
                             15.05.    20.03.       Vid                     1340g

2. mary12            12.05.    31.03.       Kristjan  50 cm   2960g

3. mucka25          08.05.    02.04.       Tina                   1530g
                             08.05.    02.04.       Nina                   1970g

4. dobrovoljčica   07.05.    04.04.       Eva        44 cm   1740g
                             07.05.    04.04.       Maj        46 cm    2100g

5. daisy24            27.05     14.04        Klara     44 cm   1910g

6. Ebetka              01.05     21.04        Iza         46 cm   2650g

7. heln                  07.05     19.04        Rubi

8. Maj_Taj           01.05      19.04                     46.5 cm  2980g

9. Lara light         26.05     25.04       Zarja

26.05     25.04      Izak

10.
Dudica1         01.05.     27.04.     Maj         52 cm     3700g

11. vanilla           02.05.     28.04.      Kaja       49 cm     2770g

12. lananai          16.05.     29.04.      Tisa        47 cm     2910g  

13. meduzica       02.05.     30.04.     Timotej   53 cm     3470g

14. mayflower     09.05.     30.04.                                   3850g

15. BarbyD          09.05.      30.04.     Eros        53 cm     3830g

16. *bucka*        02.05.      30.04.     Jaka        51 cm    3000g

user posted image                       user posted image

fantki    ---> 10
punčke ---> 10

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
2.5.2009 12:02:46   
Blueeyes
user posted image  

user posted image   mary 12 - Kristjan

user posted image  Dudica1 - Maj

user posted image   BarbyD - Eros

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
2.5.2009 12:08:02   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

joj modrookica, ko bi ti čim hitreje minilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam da boš kmalu držala v roki svojo gajouser posted image user posted image

nč jz grem mal na luft k je lep vreme, pa južno do konca narest pa posesat, pol pa mal spatuser posted image user posted image user posted image

uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image

a vse to boš hkrat počelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
2.5.2009 12:13:51   
copka
Zoja, upam da ze drzis v narocju svojega otročkauser posted image  Jaz ti kar zavidamuser posted image

Blue- se mi malce smilis. Najprej te strasijo, da bo prej, potem te tile popadki. Drzim pesti, da se danes dobis svojo bejbiko v narocje. Vsaj ti, ce se ze pri meni nic ne dogaja.user posted image  

Sicer pa mene datum 2.5. ne gane vec. Vsi okoli mene trobezlajo, da sedaj bi pa radi ze spoznali tega otrocka, pa da so zejni, potem drugi pravijo, da bo konec tedna zaradi lune, drugi navijajo za kaksen datum, ker ima sin/mama/prababica ravno takrat RD... Mislim, jaz si najbolj zelim it rodit, zgleda pa da oni najbolj trpijo.user posted image

Tako da- srecno vsem, ki boste danes na poti v Puser posted image  Pa hitro sporocite veseli dogodekuser posted image

Na sveze zaljubljena...v mojega Sebastiana

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
2.5.2009 12:16:22   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: copka

Blue- se mi malce smilis. Najprej te strasijo, da bo prej, potem te tile popadki. Drzim pesti, da se danes dobis svojo bejbiko v narocje. Vsaj ti, ce se ze pri meni nic ne dogaja.user posted image   

ma dej, raj vidim da se nič ne dogaja k pa da je takole sranje... ti vsaj veš pr čem si, jz pa ne... sej datumsko me boš zihr prehitela, boš vidla

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
2.5.2009 12:17:13   
Anonimen
Blue-imaš ZSuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2031
2.5.2009 12:18:38   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

ma dej, raj vidim da se nič ne dogaja k pa da je takole sranje... ti vsaj veš pr čem si, jz pa ne... sej datumsko me boš zihr prehitela, boš vidla

Na to pa ne bi stavila!!

Jaz vseeno drzim pesti, da bo se danes!! Da bom lahko v ponedeljek  pri G rekla: Ja, blue, je pa rodilauser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
2.5.2009 12:21:50   
Blueeyes

Na to pa ne bi stavila!!

Jaz vseeno drzim pesti, da bo se danes!! Da bom lahko v ponedeljek  pri G rekla: Ja, blue, je pa rodilauser posted image

ja kaj bi dala... s tvojih ust v ena ušesa... ti javim če bo kaj resnega, pa boš pol res lahko Leni sporočila če me ne bo na regled zakaj me ni user posted image  user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
2.5.2009 12:25:48   
copka

Na to pa ne bi stavila!!

ja kaj bi dala... s tvojih ust v ena ušesa... ti javim če bo kaj resnega, pa boš pol res lahko Leni sporočila če me ne bo na regled zakaj me ni user posted image  user posted image

No, zmenjeno.

Zadnjic ko sem zamudila, so ze mislile, da sem sla rodit. Pa sem rekla: ne samo avto mi je crknuuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
2.5.2009 12:28:46   
Blueeyes

Na to pa ne bi stavila!!

No, zmenjeno.

Zadnjic ko sem zamudila, so ze mislile, da sem sla rodit. Pa sem rekla: ne samo avto mi je crknuuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  ta je pa dobra... pr men ni tega strahu, k vedno pridem pol ure prej user posted image  user posted image  najbrž bi bla pa ista reakcija če me ne bi blo ob točni uri user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
2.5.2009 12:29:09   
Dudica1
Kaj je zdaj to blueeyes pejt še mal na vrt kej počet da te bolj ornk zagrabi...user posted image
Jaz upam no da se kmalu rešiš tega,tako je bilo pri meni tri dni neki popadki pa nič resnga...problem je v tem ker ne veš kdaj gre zares in kdaj so pravi popadki...user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
2.5.2009 12:32:20   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Kaj je zdaj to blueeyes pejt še mal na vrt kej počet da te bolj ornk zagrabi...user posted image
Jaz upam no da se kmalu rešiš tega,tako je bilo pri meni tri dni neki popadki pa nič resnga...problem je v tem ker ne veš kdaj gre zares in kdaj so pravi popadki...user posted image

ja vem... user posted image  user posted image   sej sem glih hotla jz dol s pc-ja, tko da se odpravim malo poskakovat vn na sončka... mogoče bo kej pomagalo

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
2.5.2009 12:33:59   
copka

Na to pa ne bi stavila!!

No, zmenjeno.

user posted image  user posted image  user posted image  ta je pa dobra... pr men ni tega strahu, k vedno pridem pol ure prej user posted image  user posted image  najbrž bi bla pa ista reakcija če me ne bi blo ob točni uri user posted image

sej jaz sem sla tudi z namenom, da bom tam pol ure prej, da se se vidiva. Pa mi je dva km od doma crknu avto in sem morala cakat pol ure mehankarja in sestro, ki je prisla z drugim avtomuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
2.5.2009 12:38:09   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ja vem... user posted image  user posted image   sej sem glih hotla jz dol s pc-ja, tko da se odpravim malo poskakovat vn na sončka... mogoče bo kej pomagalo

no držim pesti da se kej premakne...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
2.5.2009 12:56:33   
Anonimen
ne dudica sem sam posesala in kosilo do konca skuhala ter pojedla vn se mi pa ne da k sem neki šfoh, mogoče kasnejeuser posted image

modrookica jz ti želim da bo čim hitreje minilo, ker tole pa verjamem da se ti vleče, vso srečouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2040
2.5.2009 13:05:29   
lake
Sm pršla mal pogledat kaj se dogaja, pa vidm Blueeyes, da si še kr doma. Dej pejt kakšno vrečo s cementom, al pa zemljo mal okol hiše nest, pa bo mal prej.Lahko ti pridem pa pomagat cement nost, pa bova šle skupi v P. user posted image Se mi kr smilš.

Men se tud zdi da mi tamala glavo vsak dan bolj rine tja dol, zdej ma že mačeto v rok, ne samo noža.  user posted image user posted image
Pr nas bo pa moj dons na žaru peku, jst bom pa bučke s smetano nardila zravn, pa solatko. Pa perilo morm vn iz pralnega stroja dat, pa obest, pa se mi ne da vstat iz ležalnika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
2.5.2009 13:09:54   
Anonimen
sem misenla da sem edina k je ful lenauser posted image pa zdej vidim da nas je večuser posted image user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2042
2.5.2009 13:13:47   
Tanja_
blue mogoče si pa tko k Dudi, k cel dan prej ni vedla če je to to, pol je pa tok hitr rodila. Skratka, držim pesti zate, tvojga pa mal zaposli, da te ne bo še on živčne deluuser posted image Si kar predstavljam mojga, kako bo zgledu v tej situaciji. Ajme, bom mogla še njega tolažit pa cartat, da mi nau skup zlezuuser posted image pa odpovedu še pred porodno.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
2.5.2009 13:25:55   
Dudica1
tanja se strinjam s tabo...mogoče pa bo BLUEEYES potem danes zvečer že pestvala user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
2.5.2009 13:26:07   
zoja09
Živjo punce.

Najprej iskrene čestitke vsem novim mamicam user posted image  in očkom!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim,da se na veliko dogaja.Tud mene že 3 dni ful dol tišči,trebuh mi katastrofalno otrdeva.Včeraj zvečer pa sem mislila,da mi bo tamala vse predrla tam odspodaj.Me je tolk bolelo,nevem kaj je počela,kot da me je rezala z nečim in se mi z glavico zaletavala.Cela sem zatečena tam doli,kot da bi 1 teden nonstop user posted image  pa nismo že kar nekaj časa,ker nisem pri volji.Ko se vsedem,me trtica tako boli.Katastrofa.Komaj že čakam da grem v Rim.V pon. imam ctg,me prav zanima kaj bo pokazalo,ker pred 10 dnevi je bil ctg čist ok in ni nič kazalo na to,da bomo kmalu rodili.

Zbiram recepte za čimprejšen odhod v P, pa mi nihče ne pove nič konkretnegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
2.5.2009 13:33:23   
Anonimen
joj zoja09: ti nisem prov nič folš, mene je tud v prvi nosečnosti ful trtica bolela, tako da sem zdaj ful srečna k me ne boliuser posted image

(odgovor članu zoja09)
  Neposredna povezava do sporočila: 2046
2.5.2009 13:40:00   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: zoja09
Zbiram recepte za čimprejšen odhod v P, pa mi nihče ne pove nič konkretnegauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ... he he....mislim da če bi imeli take recepte bi jih sigurno vse probale

(odgovor članu zoja09)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
2.5.2009 13:41:48   
dito
flask_a - prikolico imamo na Krku (Ježevac).

[b]Modroočka- upam, da bom šla čim prej. Idi ven kosit pa poš takoj šla. Jaz sem zadnjič malo kosila, pa sem mislila da bom morala spakirat. Pa je ful močna in samohodna, tako da sem samo zraven hodla. Ali pa po stopnicah hodi.

Ful mi je dolgčas in ne vem kam naj grem. Bajtico sem počistila, spat ne morem od kolegov pa ni dobenega doma, ker so vsi na izletih. komaj čakam, da se moja dva vrneta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
2.5.2009 13:43:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dito

flask_a - prikolico imamo na Krku (Ježevac).

[b]Modroočka- upam, da bom šla čim prej. Idi ven kosit pa poš takoj šla. Jaz sem zadnjič malo kosila, pa sem mislila da bom morala spakirat. Pa je ful močna in samohodna, tako da sem samo zraven hodla. Ali pa po stopnicah hodi.

Ful mi je dolgčas in ne vem kam naj grem. Bajtico sem počistila, spat ne morem od kolegov pa ni dobenega doma, ker so vsi na izletih. komaj čakam, da se moja dva vrneta.

pol pa tle gor vis če ti je dolgčas

(odgovor članu dito)
  Neposredna povezava do sporočila: 2049
2.5.2009 13:51:02   
dito
cveka30- saj vsake toliko časa pogledam gor, vendar se mi še sedet ne da. Kako si pa ti? Sem zasledila, da bom imela CR 11. mogoče pa bova skupaj rodili. Meni je prejšnji teden CTG že kazal popadke, sedaj pa so se mi umirili. Malo bi še bila 2v1 ker me je malo strah poroda in kako bo vse skupaj potekalo (zbijanja ponoči, krči..)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?