Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 2.5.2009 12:02:45
|
|
|
|
Blueeyes
|
NICK PDP RODILA IME VEL. TEŽA 1. Šmarnogorka 15.05. 20.03. Bor 1700g 15.05. 20.03. Vid 1340g 2. mary12 12.05. 31.03. Kristjan 50 cm 2960g 3. mucka25 08.05. 02.04. Tina 1530g 08.05. 02.04. Nina 1970g 4. dobrovoljčica 07.05. 04.04. Eva 44 cm 1740g 07.05. 04.04. Maj 46 cm 2100g 5. daisy24 27.05 14.04 Klara 44 cm 1910g 6. Ebetka 01.05 21.04 Iza 46 cm 2650g 7. heln 07.05 19.04 Rubi 8. Maj_Taj 01.05 19.04 46.5 cm 2980g 9. Lara light 26.05 25.04 Zarja 26.05 25.04 Izak 10. Dudica1 01.05. 27.04. Maj 52 cm 3700g 11. vanilla 02.05. 28.04. Kaja 49 cm 2770g 12. lananai 16.05. 29.04. Tisa 47 cm 2910g 13. meduzica 02.05. 30.04. Timotej 53 cm 3470g 14. mayflower 09.05. 30.04. 3850g 15. BarbyD 09.05. 30.04. Eros 53 cm 3830g 16. *bucka* 02.05. 30.04. Jaka 51 cm 3000g fantki ---> 10 punčke ---> 10
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 2.5.2009 12:02:46
|
|
|
|
Blueeyes
|
mary 12 - Kristjan Dudica1 - Maj BarbyD - Eros
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 2.5.2009 12:08:02
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 joj modrookica, ko bi ti čim hitreje minilo upam da boš kmalu držala v roki svojo gajo nč jz grem mal na luft k je lep vreme, pa južno do konca narest pa posesat, pol pa mal spat uživajte a vse to boš hkrat počela
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 2.5.2009 12:13:51
|
|
|
|
copka
|
Zoja, upam da ze drzis v narocju svojega otročka Jaz ti kar zavidam Blue- se mi malce smilis. Najprej te strasijo, da bo prej, potem te tile popadki. Drzim pesti, da se danes dobis svojo bejbiko v narocje. Vsaj ti, ce se ze pri meni nic ne dogaja. Sicer pa mene datum 2.5. ne gane vec. Vsi okoli mene trobezlajo, da sedaj bi pa radi ze spoznali tega otrocka, pa da so zejni, potem drugi pravijo, da bo konec tedna zaradi lune, drugi navijajo za kaksen datum, ker ima sin/mama/prababica ravno takrat RD... Mislim, jaz si najbolj zelim it rodit, zgleda pa da oni najbolj trpijo. Tako da- srecno vsem, ki boste danes na poti v P Pa hitro sporocite veseli dogodek
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 2.5.2009 12:16:22
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka Blue- se mi malce smilis. Najprej te strasijo, da bo prej, potem te tile popadki. Drzim pesti, da se danes dobis svojo bejbiko v narocje. Vsaj ti, ce se ze pri meni nic ne dogaja. ma dej, raj vidim da se nič ne dogaja k pa da je takole sranje... ti vsaj veš pr čem si, jz pa ne... sej datumsko me boš zihr prehitela, boš vidla
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 2.5.2009 12:17:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Blue-imaš ZS
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 2.5.2009 12:18:38
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: copka Blue- se mi malce smilis. Najprej te strasijo, da bo prej, potem te tile popadki. Drzim pesti, da se danes dobis svojo bejbiko v narocje. Vsaj ti, ce se ze pri meni nic ne dogaja. ma dej, raj vidim da se nič ne dogaja k pa da je takole sranje... ti vsaj veš pr čem si, jz pa ne... sej datumsko me boš zihr prehitela, boš vidla Na to pa ne bi stavila!! Jaz vseeno drzim pesti, da bo se danes!! Da bom lahko v ponedeljek pri G rekla: Ja, blue, je pa rodila
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 2.5.2009 12:21:50
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: copka Blue- se mi malce smilis. Najprej te strasijo, da bo prej, potem te tile popadki. Drzim pesti, da se danes dobis svojo bejbiko v narocje. Vsaj ti, ce se ze pri meni nic ne dogaja. ma dej, raj vidim da se nič ne dogaja k pa da je takole sranje... ti vsaj veš pr čem si, jz pa ne... sej datumsko me boš zihr prehitela, boš vidla Na to pa ne bi stavila!! Jaz vseeno drzim pesti, da bo se danes!! Da bom lahko v ponedeljek pri G rekla: Ja, blue, je pa rodila ja kaj bi dala... s tvojih ust v ena ušesa... ti javim če bo kaj resnega, pa boš pol res lahko Leni sporočila če me ne bo na regled zakaj me ni
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 2.5.2009 12:25:48
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: copka IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: copka Blue- se mi malce smilis. Najprej te strasijo, da bo prej, potem te tile popadki. Drzim pesti, da se danes dobis svojo bejbiko v narocje. Vsaj ti, ce se ze pri meni nic ne dogaja. ma dej, raj vidim da se nič ne dogaja k pa da je takole sranje... ti vsaj veš pr čem si, jz pa ne... sej datumsko me boš zihr prehitela, boš vidla Na to pa ne bi stavila!! Jaz vseeno drzim pesti, da bo se danes!! Da bom lahko v ponedeljek pri G rekla: Ja, blue, je pa rodila ja kaj bi dala... s tvojih ust v ena ušesa... ti javim če bo kaj resnega, pa boš pol res lahko Leni sporočila če me ne bo na regled zakaj me ni No, zmenjeno. Zadnjic ko sem zamudila, so ze mislile, da sem sla rodit. Pa sem rekla: ne samo avto mi je crknu
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 2.5.2009 12:28:46
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: copka IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: copka Blue- se mi malce smilis. Najprej te strasijo, da bo prej, potem te tile popadki. Drzim pesti, da se danes dobis svojo bejbiko v narocje. Vsaj ti, ce se ze pri meni nic ne dogaja. ma dej, raj vidim da se nič ne dogaja k pa da je takole sranje... ti vsaj veš pr čem si, jz pa ne... sej datumsko me boš zihr prehitela, boš vidla Na to pa ne bi stavila!! Jaz vseeno drzim pesti, da bo se danes!! Da bom lahko v ponedeljek pri G rekla: Ja, blue, je pa rodila ja kaj bi dala... s tvojih ust v ena ušesa... ti javim če bo kaj resnega, pa boš pol res lahko Leni sporočila če me ne bo na regled zakaj me ni No, zmenjeno. Zadnjic ko sem zamudila, so ze mislile, da sem sla rodit. Pa sem rekla: ne samo avto mi je crknu ta je pa dobra... pr men ni tega strahu, k vedno pridem pol ure prej najbrž bi bla pa ista reakcija če me ne bi blo ob točni uri
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 2.5.2009 12:29:09
|
|
|
|
Dudica1
|
Kaj je zdaj to blueeyes pejt še mal na vrt kej počet da te bolj ornk zagrabi... Jaz upam no da se kmalu rešiš tega,tako je bilo pri meni tri dni neki popadki pa nič resnga...problem je v tem ker ne veš kdaj gre zares in kdaj so pravi popadki...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 2.5.2009 12:32:20
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Kaj je zdaj to blueeyes pejt še mal na vrt kej počet da te bolj ornk zagrabi... Jaz upam no da se kmalu rešiš tega,tako je bilo pri meni tri dni neki popadki pa nič resnga...problem je v tem ker ne veš kdaj gre zares in kdaj so pravi popadki... ja vem... sej sem glih hotla jz dol s pc-ja, tko da se odpravim malo poskakovat vn na sončka... mogoče bo kej pomagalo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 2.5.2009 12:33:59
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: copka IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: copka IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: copka Blue- se mi malce smilis. Najprej te strasijo, da bo prej, potem te tile popadki. Drzim pesti, da se danes dobis svojo bejbiko v narocje. Vsaj ti, ce se ze pri meni nic ne dogaja. ma dej, raj vidim da se nič ne dogaja k pa da je takole sranje... ti vsaj veš pr čem si, jz pa ne... sej datumsko me boš zihr prehitela, boš vidla Na to pa ne bi stavila!! Jaz vseeno drzim pesti, da bo se danes!! Da bom lahko v ponedeljek pri G rekla: Ja, blue, je pa rodila ja kaj bi dala... s tvojih ust v ena ušesa... ti javim če bo kaj resnega, pa boš pol res lahko Leni sporočila če me ne bo na regled zakaj me ni No, zmenjeno. Zadnjic ko sem zamudila, so ze mislile, da sem sla rodit. Pa sem rekla: ne samo avto mi je crknu ta je pa dobra... pr men ni tega strahu, k vedno pridem pol ure prej najbrž bi bla pa ista reakcija če me ne bi blo ob točni uri sej jaz sem sla tudi z namenom, da bom tam pol ure prej, da se se vidiva. Pa mi je dva km od doma crknu avto in sem morala cakat pol ure mehankarja in sestro, ki je prisla z drugim avtom
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 2.5.2009 12:38:09
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Kaj je zdaj to blueeyes pejt še mal na vrt kej počet da te bolj ornk zagrabi... Jaz upam no da se kmalu rešiš tega,tako je bilo pri meni tri dni neki popadki pa nič resnga...problem je v tem ker ne veš kdaj gre zares in kdaj so pravi popadki... ja vem... sej sem glih hotla jz dol s pc-ja, tko da se odpravim malo poskakovat vn na sončka... mogoče bo kej pomagalo no držim pesti da se kej premakne...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 2.5.2009 12:56:33
|
|
|
|
Anonimen
|
ne dudica sem sam posesala in kosilo do konca skuhala ter pojedla vn se mi pa ne da k sem neki šfoh, mogoče kasneje modrookica jz ti želim da bo čim hitreje minilo, ker tole pa verjamem da se ti vleče, vso srečo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 2.5.2009 13:05:29
|
|
|
|
lake
|
Sm pršla mal pogledat kaj se dogaja, pa vidm Blueeyes, da si še kr doma. Dej pejt kakšno vrečo s cementom, al pa zemljo mal okol hiše nest, pa bo mal prej.Lahko ti pridem pa pomagat cement nost, pa bova šle skupi v P. Se mi kr smilš. Men se tud zdi da mi tamala glavo vsak dan bolj rine tja dol, zdej ma že mačeto v rok, ne samo noža. Pr nas bo pa moj dons na žaru peku, jst bom pa bučke s smetano nardila zravn, pa solatko. Pa perilo morm vn iz pralnega stroja dat, pa obest, pa se mi ne da vstat iz ležalnika.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 2.5.2009 13:09:54
|
|
|
|
Anonimen
|
sem misenla da sem edina k je ful lena pa zdej vidim da nas je več
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 2.5.2009 13:13:47
|
|
|
|
Tanja_
|
blue mogoče si pa tko k Dudi, k cel dan prej ni vedla če je to to, pol je pa tok hitr rodila. Skratka, držim pesti zate, tvojga pa mal zaposli, da te ne bo še on živčne delu Si kar predstavljam mojga, kako bo zgledu v tej situaciji. Ajme, bom mogla še njega tolažit pa cartat, da mi nau skup zlezu pa odpovedu še pred porodno.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 2.5.2009 13:25:55
|
|
|
|
Dudica1
|
tanja se strinjam s tabo...mogoče pa bo BLUEEYES potem danes zvečer že pestvala
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 2.5.2009 13:26:07
|
|
|
|
zoja09
|
Živjo punce. Najprej iskrene čestitke vsem novim mamicam in očkom!!!!!!!!!!! Vidim,da se na veliko dogaja.Tud mene že 3 dni ful dol tišči,trebuh mi katastrofalno otrdeva.Včeraj zvečer pa sem mislila,da mi bo tamala vse predrla tam odspodaj.Me je tolk bolelo,nevem kaj je počela,kot da me je rezala z nečim in se mi z glavico zaletavala.Cela sem zatečena tam doli,kot da bi 1 teden nonstop pa nismo že kar nekaj časa,ker nisem pri volji.Ko se vsedem,me trtica tako boli.Katastrofa.Komaj že čakam da grem v Rim.V pon. imam ctg,me prav zanima kaj bo pokazalo,ker pred 10 dnevi je bil ctg čist ok in ni nič kazalo na to,da bomo kmalu rodili. Zbiram recepte za čimprejšen odhod v P, pa mi nihče ne pove nič konkretnega
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 2.5.2009 13:33:23
|
|
|
|
Anonimen
|
joj zoja09: ti nisem prov nič folš, mene je tud v prvi nosečnosti ful trtica bolela, tako da sem zdaj ful srečna k me ne boli
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 2.5.2009 13:40:00
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja09 Zbiram recepte za čimprejšen odhod v P, pa mi nihče ne pove nič konkretnega ... he he....mislim da če bi imeli take recepte bi jih sigurno vse probale
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 2.5.2009 13:41:48
|
|
|
|
dito
|
flask_a - prikolico imamo na Krku (Ježevac). [b]Modroočka- upam, da bom šla čim prej. Idi ven kosit pa poš takoj šla. Jaz sem zadnjič malo kosila, pa sem mislila da bom morala spakirat. Pa je ful močna in samohodna, tako da sem samo zraven hodla. Ali pa po stopnicah hodi. Ful mi je dolgčas in ne vem kam naj grem. Bajtico sem počistila, spat ne morem od kolegov pa ni dobenega doma, ker so vsi na izletih. komaj čakam, da se moja dva vrneta.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 2.5.2009 13:43:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dito flask_a - prikolico imamo na Krku (Ježevac). [b]Modroočka- upam, da bom šla čim prej. Idi ven kosit pa poš takoj šla. Jaz sem zadnjič malo kosila, pa sem mislila da bom morala spakirat. Pa je ful močna in samohodna, tako da sem samo zraven hodla. Ali pa po stopnicah hodi. Ful mi je dolgčas in ne vem kam naj grem. Bajtico sem počistila, spat ne morem od kolegov pa ni dobenega doma, ker so vsi na izletih. komaj čakam, da se moja dva vrneta. pol pa tle gor vis če ti je dolgčas
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 2.5.2009 13:51:02
|
|
|
|
dito
|
cveka30- saj vsake toliko časa pogledam gor, vendar se mi še sedet ne da. Kako si pa ti? Sem zasledila, da bom imela CR 11. mogoče pa bova skupaj rodili. Meni je prejšnji teden CTG že kazal popadke, sedaj pa so se mi umirili. Malo bi še bila 2v1 ker me je malo strah poroda in kako bo vse skupaj potekalo (zbijanja ponoči, krči..)
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?