|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
1.5.2009 16:33:33   
Blueeyes
pozdravljene mamice... še enkrat čestitke vsem... vaši user posted image  so vsi tko lepi... sem šla zdej malo prebrat vaš forum user posted image  user posted image  user posted image  jz še kr čakam 2 v 1... tudi pri nas je zdej že kr nekaj majčic povilo.. zaenkrat imamo 20 otročičkov (10 fantkov in 10 pupik user posted image  user posted image ) upam da se vam vse kmalu pridružimo na tem forumu Starši čvekamo in ne da smo samo na unem nosečnost

lepo pestvajte, pa uživajte v teh sončnih dneh user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 451
1.5.2009 16:43:03   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

pozdravljene mamice... še enkrat čestitke vsem... vaši user posted image  so vsi tko lepi... sem šla zdej malo prebrat vaš forum user posted image  user posted image  user posted image  jz še kr čakam 2 v 1... tudi pri nas je zdej že kr nekaj majčic povilo.. zaenkrat imamo 20 otročičkov (10 fantkov in 10 pupik user posted image  user posted image ) upam da se vam vse kmalu pridružimo na tem forumu Starši čvekamo in ne da smo samo na unem nosečnost

lepo pestvajte, pa uživajte v teh sončnih dneh user posted image user posted image

super gre majčicam ,le tko naprejuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 452
1.5.2009 16:43:09   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Evo še slikica moje Zare ko spančka v vozičku:

user posted image

kako cartakana je

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 453
1.5.2009 16:54:09   
brigita23
alo punce...

najprej vam vsem pošiljam en 1. majski user posted image in vam sporočam da vas pogrešam.
Seveda je to popolnima normalno, da ste zdej več s svojimi bebiji kot pa tukaj...tudi jst bom....kmalu upamuser posted image user posted image ...
Zdej se tkole tu pa tam mal k majčicam vštulim in mal pokomentiram...ufff so tak pridne s pisanjem kot smo bile me na začetku aprilauser posted image , pa pomočniki po čevapčiči se rolajo...tako da veš da moram mal pošpegatuser posted image .
Danes bila na WC že ene 4xuser posted image user posted image user posted image user posted image ...recinus deluje ornk, mogoče pa še kaj druga, bomo videliuser posted image .

Nekaj me zanima, ko ste šle rodit pa če ste imele pobrite lulike...ne vem 2-3 dni ko še ni nič dlak, so vas vseeno brili???....Pa še to, ko ste šle rodit ste že torbo v porodno zraven vzele? Me mal zanimauser posted image user posted image ...sej ne da že kam gremuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... Nič grem mal pogledat kaj ste kaj napisale, pol zmlastim lubenico pa greva z dragim še malo na okrog. Se zdej z mojim avtom ko bolj trese po luknjah furava....mojmu se fajn zdi, mene trese, naš user posted image pa veselo brca zravenuser posted image user posted image user posted image ...ojojooojjjj kaka bomo mi famillyuser posted image user posted image .

fajn bodite
čav

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 454
1.5.2009 16:55:33   
olea
Blueyees, ti tudi še čakaš? Jaz tudi...še vedno...

Kako lepo je brat tole temo, k že vse cartate in ste čisto navdušene...res lepo, človek postane kar dobre voljeuser posted image

NenaLena: v mislih sem velikokrat s teboj...drži se...ko rodim in ko mine nekaj časa ti pa pišem na ZS.

Vse mamicam želim veliko sreče in lepih trenutkov, naj bojo res nepozabni...komaj čakam da tudi sama dobim svojo bebiko v naročje...me sedaj pa res zanima kaj bo:)

Papa

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 455
1.5.2009 16:56:03   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image

kako cartakana je

joj kak je lušna zara marieuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sonček pozdravi junoncouser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 456
1.5.2009 16:58:36   
olea
Brigita23: dobra vprašanja...za nas, k še vztrajamouser posted image  tudi mene mal to zanimauser posted image

Drži se!

Junona: ful lepa slikica...kok lepo panča....user posted image

(odgovor članu olea)
Neposredna povezava do sporočila: 457
1.5.2009 17:06:42   
brigita23
nenči-mi je full hudo, da se je pri tebi zakompliciralo kot se jeuser posted image user posted image , sem pa toliko bolj vesela, da je Ela vredu in zdrava ter da lepo raste...želim ti čimhitrejše okrevanje, pa seveda, da bi steklo tole dojenje....če pa že ne bo pa se ne sekiraj in ostani pozitivčekuser posted image .

mlavla-zelo lepe slikice....bravo mami in atiuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa seveda ponosni bratecuser posted image

junonca-upam da se ti zadeva z herpesom čimprej uredi, držime pesti...mala je pa tak luštna, še malo pa boste vozičkali zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image

tinaaja- havala upam, da imaš prav...user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 458
1.5.2009 17:08:01   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: olea

Brigita23: dobra vprašanja...za nas, k še vztrajamouser posted image  tudi mene mal to zanimauser posted image

Drži se!

Junona: ful lepa slikica...kok lepo panča....user posted image

ti tudi oleauser posted image user posted image user posted image ...a pri vas kaj kaže da bo pred ponedeljkom? Pogrešam pa ninico 23....mogoče pa že cartauser posted image .

(odgovor članu olea)
Neposredna povezava do sporočila: 459
1.5.2009 17:12:25   
tinaaja
Nekaj me zanima, ko ste šle rodit pa če ste imele pobrite lulike...ne vem 2-3 dni ko še ni nič dlak, so vas vseeno brili???....Pa še to, ko ste šle rodit ste že torbo v porodno zraven vzele?

britje - na pregled, s kateregaso me poslali rodit, sem sla sveze pobrita.me niso nic dodatno brili. vazen je predvsem predel okoli presredka.
torbo je prinesel moj s sabo v porodno. ti je prej ne rabis.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 460
   RE: Aprilskigrobem sem vs krof(e)ki in jagode...
1.5.2009 18:02:58   
vud
Pozdravljene punce,
komaj sem vas našla. Vsem iskrene čestitke in uživajte v cartanju, tistim, ki pa še čakajo pa želim čimprejšnjo pot v Rim!
Doma imam gužvo (predvsem s tavelikim), zato se nisem mogla prej oglasiti. V  grobem sem vas prebrala... Zanima me al vaši otročki vsak dan kakajo? Namreč moja miška to naredi vsk 2 dan, ko pa gre iz pleničk ven, toliko je tega.  Kako urediva njeno prebavo?
In še nekaj? Koliko spijo vaši sončki čez dan?

LP

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 461
1.5.2009 18:15:41   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

user posted image

kako cartakana je

joj kak je lušna zara marieuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sonček pozdravi junoncouser posted image

Te pozdravljam nazaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za komplimente glede moje Zarike.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 462
1.5.2009 18:19:31   
*Junona*

alo punce...

najprej vam vsem pošiljam en 1. majski user posted image in vam sporočam da vas pogrešam.
Seveda je to popolnima normalno, da ste zdej več s svojimi bebiji kot pa tukaj...tudi jst bom....kmalu upamuser posted image user posted image ...
Zdej se tkole tu pa tam mal k majčicam vštulim in mal pokomentiram...ufff so tak pridne s pisanjem kot smo bile me na začetku aprilauser posted image , pa pomočniki po čevapčiči se rolajo...tako da veš da moram mal pošpegatuser posted image .
Danes bila na WC že ene 4xuser posted image user posted image user posted image user posted image ...recinus deluje ornk, mogoče pa še kaj druga, bomo videliuser posted image .

Nekaj me zanima, ko ste šle rodit pa če ste imele pobrite lulike...ne vem 2-3 dni ko še ni nič dlak, so vas vseeno brili???....Pa še to, ko ste šle rodit ste že torbo v porodno zraven vzele? Me mal zanimauser posted image user posted image ...sej ne da že kam gremuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... Nič grem mal pogledat kaj ste kaj napisale, pol zmlastim lubenico pa greva z dragim še malo na okrog. Se zdej z mojim avtom ko bolj trese po luknjah furava....mojmu se fajn zdi, mene trese, naš user posted image pa veselo brca zravenuser posted image user posted image user posted image ...ojojooojjjj kaka bomo mi famillyuser posted image user posted image .

fajn bodite
čav

Brigitka, mene niso nič brili, sem bla prej na brazilski in sem pri porodu imela cca. 1mm dolge dlačice. Mi tudi ni nihče omenil britja.

Neposredna povezava do sporočila: 463
1.5.2009 18:31:50   
kpmk

alo punce...

najprej vam vsem pošiljam en 1. majski user posted image in vam sporočam da vas pogrešam. big hug od naju user posted image
Seveda je to popolnima normalno, da ste zdej več s svojimi bebiji kot pa tukaj...tudi jst bom....kmalu upamuser posted image user posted image ...  še malo, veš jst te čist razumem kako ti je, naj ti le omenim da se dostikrat spomnem na tebe in res upam da kmalu javiš in seveda da spoznaš vajinega user posted image

Nekaj me zanima, ko ste šle rodit pa če ste imele pobrite lulike...ne vem 2-3 dni ko še ni nič dlak, so vas vseeno brili???.... jst siccer ne vem kdaj točno brijejo , lahko ti samo povem, da mene, ko sem bila v porodni niso, ne vem pa ali brijejo na koncu ali kako user posted image  Pa še to, ko ste šle rodit ste že torbo v porodno zraven vzele? hm,... to ti ne znam odgovorit user posted image   Me mal zanimauser posted image user posted image ...sej ne da že kam gremuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... Nič grem mal pogledat kaj ste kaj napisale, pol zmlastim lubenico pa greva z dragim še malo na okrog. Se zdej z mojim avtom ko bolj trese po luknjah furava....mojmu se fajn zdi, mene trese, naš user posted image pa veselo brca zravenuser posted image user posted image user posted image ...ojojooojjjj kaka bomo mi famillyuser posted image user posted image .  ha ha si me nasmejala user posted image

fajn bodite
čav

Ha ha začnem pisat, pa se mali začne oglašat user posted image  Pozdravček vsem

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

Neposredna povezava do sporočila: 464
1.5.2009 18:37:42   
kpmk
Da se vam na hitro malo javim,... no pa sej vidim da sem spet sama gor user posted image
Mi napredujemo in je super,.. Danes je bil tak super dan in smo meli že mali piknik in smo kr pozabil na uro, tako da smo bili zunaj 6 ur - vav je passal user posted image user posted image
se še javim

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 465
1.5.2009 18:49:44   
kpmk

KROFKI IN JAGODE 2009 

kpmk         12.04    01.04.2009       IAN   (3280g -51 cm )

naslednji pregled :
4.5. patronaža
12.5. posvetovalnica
12.7. ortopedija

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 466
1.5.2009 18:50:00   
anca
čau punceuser posted image user posted image user posted image user posted image , da se vam na hitro javim, mi smo že doma, mala Veronikauser posted image je pravi srček, ful je pridna, porod ni bil strašen, 4 ure.. Dobila sem kar nekaj šivov, ampak sem že čisto ok. Nimam časa brati za nazaj, hvala za vse čestitke, slikice pa pridejo kmalu :)

Držite se vse, ki še niste rodile, vsem mamicam in malim krofkom pa veliiiki objem od naju!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 467
1.5.2009 18:50:18   
*Junona*
Mamice, a ima katera izkušnje s herpesom in novorojenčkom? Mene tako skrbi, ker ga imam js...user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 468
1.5.2009 18:58:47   
kpmk

nena.a nimaš mleka al kako ?
JOJ jaz ga imam pa toliko da če si ga ne črpam ,me prsi tko bolijo da mam kr zatečene.Ko bi ti lahko dala vsaj polovico mojega ,da bi ti lahko dojila.Pa saj bo z vstrajnostjo bo user posted image user posted image
Kako lepo da je Ela tko pridna in da se tko lepo redi ,naš je  tudi pravi požerušček,pa vsak dan opažam da spi manj in je bolj buden,a so vaši tudi taki ?

Joj tole z mlekom,.. jst si ga tudi črpam, opažam pa da ga načrpam iz ene zize 100 ml iz druge pa le 30user posted image  hm,.... user posted image user posted image  
Sonček - naš se tudi pridno redi, kar je dober znak, saj ima še vedno v očkah malo rumeno in je dobro da pridobiva na teži,... glede spanja pa tko,.... to noč je bil res zelo zelo priden je spal tudi 4h skupaj (mogoče je bila kriva glasba ko se je slišala s praznovanja) , je pa res odvidno koker kdaj, ko je slabo vreme pa spi na 1,5 - 2 h user posted image  ga vreme matra user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 469
1.5.2009 19:00:05   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: sobra

Pozdravljene mamice!

Da se vam še jaz malo oglasim. Naša pupa pridno raste, ima že 56 cm in 4100g, tako da sem zelo zadovoljna.

NenaLena:Ne se sekirat zarad mleka, včasih pač ne gre vse po planu. Jaz ga imam tud zelo malo, iz obeh jošk priteče ven 35ml, kar je občutno premalo, saj ta mala že popije 130 ml. Meni niso pomagale tametil tablete, niti polenta niti kej druzga. Pa še imela sem mojo zlato taščo na obisku 5 tednov, tako da sem max počivala, da se kao dela mleko (ona je je skoz kuhala, pospravlala, likala, zjutri vzela tamalo da sem lahko še malo poležala, skratka vse). Pa nč od nč. Sm se na začetku sekirala, zdej pa sploh ne več. Pa vidš kakšnga drobižka sm mela ob rojstvu, zdej je pa prava mala bajsika (44cm, 2155g).

U super za user posted image  da tako napreduje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 470
1.5.2009 19:01:44   
kpmk

Pozdravljene babnce.user posted image user posted image user posted image

Pa se javljam po dolgem času. Mi smo ok, se pridno dojimo, malo nas črviči, fejst kakamo.user posted image
Sem pa čist paf zaradi herpesa, ki se mi je spustil v ponedeljek zjutraj ko sva bili še v P, jaz pa nisem vedela, da se mi je spustil in sem malo lupčkala.user posted image Sedaj se full pazim, nosim masko, razkužujem roke. Ali ima katera izkušnje s to nadlogo? Zelo me skrbi.user posted image Nosim obliže Compeed, ampak vseeno...a ve katera kaj več o tem, sploh tiste, ki ste že maice in ste imele herpes?

Porodno zgodbo naknadno napišem.

Vsem vam želim lepe praznike, lepo se cartajte, tiste, ki pa še čakate na svoje štručke pa vam želim, da jih čim prej objamete.user posted image user posted image user posted image

Ojla junona - super da si se javila user posted image
Hm glede herpesa ti ne vem nič povedat user posted image  
Super za dojenje da vama gre user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 471
1.5.2009 19:04:22   
kpmk

mi tudi komaj čakamo da gremo ven user posted image user posted image

Nam je pa tudi včeraj odpadel popek in sem tko vesela user posted image user posted image user posted image to pomeni da se bomo mogoče kaj prej že kopali user posted image user posted image kot pa pri 3t

Nam je popek odpadel šele to nedeljo ampak še ne vem ali se bomo v ponedeljek kopali ali ne, ker se še mora zacelit. a drgače je pa povprečje da s epri 3eh tednih otročke kopa? Mi imamo v nedeljo 3 tedne user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 472
1.5.2009 19:07:03   
kpmk

Mamice, a ima katera izkušnje s herpesom in novorojenčkom? Mene tako skrbi, ker ga imam js...user posted image user posted image user posted image  

Joj pojma nimam, kaj pa če bi vprašala patronažno ali pa če te res skrbi pokliči v P. ( ono številko ko so skoz dosegljivi). Nama je patronažna svetovala, da če naju kaj zanima je boljš poklicat, če ne druzga da boš pomirjena

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 473
1.5.2009 19:23:35   
tinaaja

Junona, tukaj vprasaj oz prej se iskalnik uporabi. Herpes je lahko zelo nevarna zadeva, v veliki vecini pa se otrocek okuzi brez nekih posledic. Lej, itak nimas kaj dosti naredit, opazuj, ce bi bila kaksna sprememba v obnasanju bebike, do takrat pa bodo previdna - brez lubckanja, preventiva z umivanje - kar ze itak delas. Jaz sem ze parkrat imela herpes pa je bilo vse ok, kljub temu, da sem jo kdaj ponesreci polubcala brez obliza.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 474
1.5.2009 22:19:28   
brigita23
Živijo punce!

Da se vam na hitro oglasim. Sporočam, da smo 27.4.2009, ob 7:59, povili ašega fantička. Jakob Bela je velik 53 cm in težek 3420 g. Mamica in sinček sta dobro in se na veliko cartata.

Se kmalu še kaj javim.

LP,

veronikab

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

se mi je zdelo prav da kopiram sem, ker je javila na aprilčiceuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?