Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 1.5.2009 16:33:33
|
|
|
|
Blueeyes
|
pozdravljene mamice... še enkrat čestitke vsem... vaši so vsi tko lepi... sem šla zdej malo prebrat vaš forum jz še kr čakam 2 v 1... tudi pri nas je zdej že kr nekaj majčic povilo.. zaenkrat imamo 20 otročičkov (10 fantkov in 10 pupik ) upam da se vam vse kmalu pridružimo na tem forumu Starši čvekamo in ne da smo samo na unem nosečnost lepo pestvajte, pa uživajte v teh sončnih dneh
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 1.5.2009 16:43:03
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes pozdravljene mamice... še enkrat čestitke vsem... vaši so vsi tko lepi... sem šla zdej malo prebrat vaš forum jz še kr čakam 2 v 1... tudi pri nas je zdej že kr nekaj majčic povilo.. zaenkrat imamo 20 otročičkov (10 fantkov in 10 pupik ) upam da se vam vse kmalu pridružimo na tem forumu Starši čvekamo in ne da smo samo na unem nosečnost lepo pestvajte, pa uživajte v teh sončnih dneh super gre majčicam ,le tko naprej
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 1.5.2009 16:43:09
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Evo še slikica moje Zare ko spančka v vozičku: kako cartakana je
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 1.5.2009 16:54:09
|
|
|
|
brigita23
|
alo punce... najprej vam vsem pošiljam en 1. majski in vam sporočam da vas pogrešam. Seveda je to popolnima normalno, da ste zdej več s svojimi bebiji kot pa tukaj...tudi jst bom....kmalu upam ... Zdej se tkole tu pa tam mal k majčicam vštulim in mal pokomentiram...ufff so tak pridne s pisanjem kot smo bile me na začetku aprila , pa pomočniki po čevapčiči se rolajo...tako da veš da moram mal pošpegat . Danes bila na WC že ene 4x ...recinus deluje ornk, mogoče pa še kaj druga, bomo videli . Nekaj me zanima, ko ste šle rodit pa če ste imele pobrite lulike...ne vem 2-3 dni ko še ni nič dlak, so vas vseeno brili???....Pa še to, ko ste šle rodit ste že torbo v porodno zraven vzele? Me mal zanima ...sej ne da že kam grem .... Nič grem mal pogledat kaj ste kaj napisale, pol zmlastim lubenico pa greva z dragim še malo na okrog. Se zdej z mojim avtom ko bolj trese po luknjah furava....mojmu se fajn zdi, mene trese, naš pa veselo brca zraven ...ojojooojjjj kaka bomo mi familly . fajn bodite čav
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 1.5.2009 16:55:33
|
|
|
|
olea
|
Blueyees, ti tudi še čakaš? Jaz tudi...še vedno... Kako lepo je brat tole temo, k že vse cartate in ste čisto navdušene...res lepo, človek postane kar dobre volje NenaLena: v mislih sem velikokrat s teboj...drži se...ko rodim in ko mine nekaj časa ti pa pišem na ZS. Vse mamicam želim veliko sreče in lepih trenutkov, naj bojo res nepozabni...komaj čakam da tudi sama dobim svojo bebiko v naročje...me sedaj pa res zanima kaj bo:) Papa
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 1.5.2009 16:56:03
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Evo še slikica moje Zare ko spančka v vozičku: kako cartakana je joj kak je lušna zara marie ...sonček pozdravi junonco
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 1.5.2009 16:58:36
|
|
|
|
olea
|
Brigita23: dobra vprašanja...za nas, k še vztrajamo tudi mene mal to zanima Drži se! Junona: ful lepa slikica...kok lepo panča....
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 1.5.2009 17:06:42
|
|
|
|
brigita23
|
nenči-mi je full hudo, da se je pri tebi zakompliciralo kot se je , sem pa toliko bolj vesela, da je Ela vredu in zdrava ter da lepo raste...želim ti čimhitrejše okrevanje, pa seveda, da bi steklo tole dojenje....če pa že ne bo pa se ne sekiraj in ostani pozitivček . mlavla-zelo lepe slikice....bravo mami in ati , pa seveda ponosni bratec junonca-upam da se ti zadeva z herpesom čimprej uredi, držime pesti...mala je pa tak luštna, še malo pa boste vozičkali zunaj tinaaja- havala upam, da imaš prav...
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 1.5.2009 17:08:01
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: olea Brigita23: dobra vprašanja...za nas, k še vztrajamo tudi mene mal to zanima Drži se! Junona: ful lepa slikica...kok lepo panča.... ti tudi olea ...a pri vas kaj kaže da bo pred ponedeljkom? Pogrešam pa ninico 23....mogoče pa že carta .
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 1.5.2009 17:12:25
|
|
|
|
tinaaja
|
Nekaj me zanima, ko ste šle rodit pa če ste imele pobrite lulike...ne vem 2-3 dni ko še ni nič dlak, so vas vseeno brili???....Pa še to, ko ste šle rodit ste že torbo v porodno zraven vzele? britje - na pregled, s kateregaso me poslali rodit, sem sla sveze pobrita.me niso nic dodatno brili. vazen je predvsem predel okoli presredka. torbo je prinesel moj s sabo v porodno. ti je prej ne rabis.
|
|
RE: Aprilskigrobem sem vs krof(e)ki in jagode... 1.5.2009 18:02:58
|
|
|
|
vud
|
Pozdravljene punce, komaj sem vas našla. Vsem iskrene čestitke in uživajte v cartanju, tistim, ki pa še čakajo pa želim čimprejšnjo pot v Rim! Doma imam gužvo (predvsem s tavelikim), zato se nisem mogla prej oglasiti. V grobem sem vas prebrala... Zanima me al vaši otročki vsak dan kakajo? Namreč moja miška to naredi vsk 2 dan, ko pa gre iz pleničk ven, toliko je tega. Kako urediva njeno prebavo? In še nekaj? Koliko spijo vaši sončki čez dan? LP
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 1.5.2009 18:15:41
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Evo še slikica moje Zare ko spančka v vozičku: kako cartakana je joj kak je lušna zara marie ...sonček pozdravi junonco Te pozdravljam nazaj. Hvala vsem za komplimente glede moje Zarike.
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 1.5.2009 18:19:31
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce... najprej vam vsem pošiljam en 1. majski in vam sporočam da vas pogrešam. Seveda je to popolnima normalno, da ste zdej več s svojimi bebiji kot pa tukaj...tudi jst bom....kmalu upam ... Zdej se tkole tu pa tam mal k majčicam vštulim in mal pokomentiram...ufff so tak pridne s pisanjem kot smo bile me na začetku aprila , pa pomočniki po čevapčiči se rolajo...tako da veš da moram mal pošpegat . Danes bila na WC že ene 4x ...recinus deluje ornk, mogoče pa še kaj druga, bomo videli . Nekaj me zanima, ko ste šle rodit pa če ste imele pobrite lulike...ne vem 2-3 dni ko še ni nič dlak, so vas vseeno brili???....Pa še to, ko ste šle rodit ste že torbo v porodno zraven vzele? Me mal zanima ...sej ne da že kam grem .... Nič grem mal pogledat kaj ste kaj napisale, pol zmlastim lubenico pa greva z dragim še malo na okrog. Se zdej z mojim avtom ko bolj trese po luknjah furava....mojmu se fajn zdi, mene trese, naš pa veselo brca zraven ...ojojooojjjj kaka bomo mi familly . fajn bodite čav Brigitka, mene niso nič brili, sem bla prej na brazilski in sem pri porodu imela cca. 1mm dolge dlačice. Mi tudi ni nihče omenil britja.
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 1.5.2009 18:31:50
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce... najprej vam vsem pošiljam en 1. majski in vam sporočam da vas pogrešam. big hug od naju Seveda je to popolnima normalno, da ste zdej več s svojimi bebiji kot pa tukaj...tudi jst bom....kmalu upam ... še malo, veš jst te čist razumem kako ti je, naj ti le omenim da se dostikrat spomnem na tebe in res upam da kmalu javiš in seveda da spoznaš vajinega Zdej se tkole tu pa tam mal k majčicam vštulim in mal pokomentiram...ufff so tak pridne s pisanjem kot smo bile me na začetku aprila , pa pomočniki po čevapčiči se rolajo...tako da veš da moram mal pošpegat . Danes bila na WC že ene 4x ...recinus deluje ornk, mogoče pa še kaj druga, bomo videli . Nekaj me zanima, ko ste šle rodit pa če ste imele pobrite lulike...ne vem 2-3 dni ko še ni nič dlak, so vas vseeno brili???.... jst siccer ne vem kdaj točno brijejo , lahko ti samo povem, da mene, ko sem bila v porodni niso, ne vem pa ali brijejo na koncu ali kako Pa še to, ko ste šle rodit ste že torbo v porodno zraven vzele? hm,... to ti ne znam odgovorit Me mal zanima ...sej ne da že kam grem .... Nič grem mal pogledat kaj ste kaj napisale, pol zmlastim lubenico pa greva z dragim še malo na okrog. Se zdej z mojim avtom ko bolj trese po luknjah furava....mojmu se fajn zdi, mene trese, naš pa veselo brca zraven ...ojojooojjjj kaka bomo mi familly . ha ha si me nasmejala fajn bodite čav Ha ha začnem pisat, pa se mali začne oglašat Pozdravček vsem
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 1.5.2009 18:37:42
|
|
|
|
kpmk
|
Da se vam na hitro malo javim,... no pa sej vidim da sem spet sama gor Mi napredujemo in je super,.. Danes je bil tak super dan in smo meli že mali piknik in smo kr pozabil na uro, tako da smo bili zunaj 6 ur - vav je passal se še javim
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 1.5.2009 18:49:44
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 KROFKI IN JAGODE 2009 kpmk 12.04 01.04.2009 IAN (3280g -51 cm ) naslednji pregled : 4.5. patronaža 12.5. posvetovalnica 12.7. ortopedija
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 1.5.2009 18:50:00
|
|
|
|
anca
|
čau punce , da se vam na hitro javim, mi smo že doma, mala Veronika je pravi srček, ful je pridna, porod ni bil strašen, 4 ure.. Dobila sem kar nekaj šivov, ampak sem že čisto ok. Nimam časa brati za nazaj, hvala za vse čestitke, slikice pa pridejo kmalu :) Držite se vse, ki še niste rodile, vsem mamicam in malim krofkom pa veliiiki objem od naju!
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 1.5.2009 18:50:18
|
|
|
|
*Junona*
|
Mamice, a ima katera izkušnje s herpesom in novorojenčkom? Mene tako skrbi, ker ga imam js...
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 1.5.2009 18:58:47
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 nena.a nimaš mleka al kako ? JOJ jaz ga imam pa toliko da če si ga ne črpam ,me prsi tko bolijo da mam kr zatečene.Ko bi ti lahko dala vsaj polovico mojega ,da bi ti lahko dojila.Pa saj bo z vstrajnostjo bo Kako lepo da je Ela tko pridna in da se tko lepo redi ,naš je tudi pravi požerušček,pa vsak dan opažam da spi manj in je bolj buden,a so vaši tudi taki ? Joj tole z mlekom,.. jst si ga tudi črpam, opažam pa da ga načrpam iz ene zize 100 ml iz druge pa le 30 hm,.... Sonček - naš se tudi pridno redi, kar je dober znak, saj ima še vedno v očkah malo rumeno in je dobro da pridobiva na teži,... glede spanja pa tko,.... to noč je bil res zelo zelo priden je spal tudi 4h skupaj (mogoče je bila kriva glasba ko se je slišala s praznovanja) , je pa res odvidno koker kdaj, ko je slabo vreme pa spi na 1,5 - 2 h ga vreme matra
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 1.5.2009 19:00:05
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: sobra Pozdravljene mamice! Da se vam še jaz malo oglasim. Naša pupa pridno raste, ima že 56 cm in 4100g, tako da sem zelo zadovoljna. NenaLena:Ne se sekirat zarad mleka, včasih pač ne gre vse po planu. Jaz ga imam tud zelo malo, iz obeh jošk priteče ven 35ml, kar je občutno premalo, saj ta mala že popije 130 ml. Meni niso pomagale tametil tablete, niti polenta niti kej druzga. Pa še imela sem mojo zlato taščo na obisku 5 tednov, tako da sem max počivala, da se kao dela mleko (ona je je skoz kuhala, pospravlala, likala, zjutri vzela tamalo da sem lahko še malo poležala, skratka vse). Pa nč od nč. Sm se na začetku sekirala, zdej pa sploh ne več. Pa vidš kakšnga drobižka sm mela ob rojstvu, zdej je pa prava mala bajsika (44cm, 2155g). U super za da tako napreduje
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 1.5.2009 19:01:44
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Pozdravljene babnce. Pa se javljam po dolgem času. Mi smo ok, se pridno dojimo, malo nas črviči, fejst kakamo. Sem pa čist paf zaradi herpesa, ki se mi je spustil v ponedeljek zjutraj ko sva bili še v P, jaz pa nisem vedela, da se mi je spustil in sem malo lupčkala. Sedaj se full pazim, nosim masko, razkužujem roke. Ali ima katera izkušnje s to nadlogo? Zelo me skrbi. Nosim obliže Compeed, ampak vseeno...a ve katera kaj več o tem, sploh tiste, ki ste že maice in ste imele herpes? Porodno zgodbo naknadno napišem. Vsem vam želim lepe praznike, lepo se cartajte, tiste, ki pa še čakate na svoje štručke pa vam želim, da jih čim prej objamete. Ojla junona - super da si se javila Hm glede herpesa ti ne vem nič povedat Super za dojenje da vama gre
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 1.5.2009 19:04:22
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 mi tudi komaj čakamo da gremo ven Nam je pa tudi včeraj odpadel popek in sem tko vesela to pomeni da se bomo mogoče kaj prej že kopali kot pa pri 3t Nam je popek odpadel šele to nedeljo ampak še ne vem ali se bomo v ponedeljek kopali ali ne, ker se še mora zacelit. a drgače je pa povprečje da s epri 3eh tednih otročke kopa? Mi imamo v nedeljo 3 tedne
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 1.5.2009 19:07:03
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Mamice, a ima katera izkušnje s herpesom in novorojenčkom? Mene tako skrbi, ker ga imam js... Joj pojma nimam, kaj pa če bi vprašala patronažno ali pa če te res skrbi pokliči v P. ( ono številko ko so skoz dosegljivi). Nama je patronažna svetovala, da če naju kaj zanima je boljš poklicat, če ne druzga da boš pomirjena
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 1.5.2009 19:23:35
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Mamice, a ima katera izkušnje s herpesom in novorojenčkom? Mene tako skrbi, ker ga imam js... Junona, tukaj vprasaj oz prej se iskalnik uporabi. Herpes je lahko zelo nevarna zadeva, v veliki vecini pa se otrocek okuzi brez nekih posledic. Lej, itak nimas kaj dosti naredit, opazuj, ce bi bila kaksna sprememba v obnasanju bebike, do takrat pa bodo previdna - brez lubckanja, preventiva z umivanje - kar ze itak delas. Jaz sem ze parkrat imela herpes pa je bilo vse ok, kljub temu, da sem jo kdaj ponesreci polubcala brez obliza.
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 1.5.2009 22:19:28
|
|
|
|
brigita23
|
Živijo punce! Da se vam na hitro oglasim. Sporočam, da smo 27.4.2009, ob 7:59, povili ašega fantička. Jakob Bela je velik 53 cm in težek 3420 g. Mamica in sinček sta dobro in se na veliko cartata. Se kmalu še kaj javim. LP, veronikab iskrene čestitke se mi je zdelo prav da kopiram sem, ker je javila na aprilčice
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?