|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
1.5.2009 16:44:29   
brigita23
pokica kak si ti no....zemljo bi ti lahko gor nosu, pa sadil bi lahko, pol talušn del pa mu nebi  pustila narestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...prvič je treba rtožice fejst zalit, da se lepo primejouser posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
1.5.2009 16:45:16   
pokica_
user posted image user posted image user posted image  

Kaj bote pa ju3 počele kj? Mi še nimamo nobenih posebnih planov, sj včasih tudi tako paše....edino pop. sma vabljena k sosedi na RD.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
1.5.2009 16:46:51   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

pokica kak si ti no....zemljo bi ti lahko gor nosu, pa sadil bi lahko, pol talušn del pa mu nebi  pustila narestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...prvič je treba rtožice fejst zalit, da se lepo primejouser posted image user posted image

Ja ne?user posted image  Jst nesramnica!
Sam 1. ni dobro zalivat z Substralom...bojo prec hin! user posted image  Tega načela se držimuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1878
1.5.2009 16:57:12   
pokica_
Grem js dol po zemljo brez pomočnika! Očitno je najdel kako, ko mu bo dovolila "zalivat rožce"user posted image  Se beremo mal kasnej! 

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
1.5.2009 17:25:19   
lake
Pokica Če boš sama nesla tiste vreče, boš šla zihr dons rodit.

Mene je pa zdej nevihta not pregnala, je črno kot v rogu user posted image user posted image . A kera kej ve kaj je s KatMat, mi ni nobenga sms-a poslala da je šla v P.

Prej je tud mene vse dol bolel, kot da bi hotla vn past. Pa če ležim je še hujš.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
1.5.2009 18:16:39   
KatMat
vi o volku,zajec iz grma!!!

evo jaz sem v cerknici cakam a me bo kaj prijelo ali ne...moj srcek je na krku men pa izredno dolgcas!!!bi bla vec tuki gor ampak imam na voljo le sestrin racunalnik in zzzzeeeeellllllooooo pocasen net...tak da...

ampak se vedno 2v1!grem se trudit kej za nazaj prebrat ampak bo trajalo!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
1.5.2009 18:20:28   
lake
Telepatija user posted image user posted image . Kaj pa dela tvoj na Krku ? A je šel žurat al kako. 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
1.5.2009 18:26:11   
KatMat
sli so prepeljat prikolico iz rovinja na krk..pa niso kej brihtni vsi skupaj...so vse spakiral se odpeljal pol pa nekje na pol poti na krk se spomnejo da so coln pozabl!!user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
1.5.2009 18:27:28   
lake
Na ta je pa dobra user posted image . Bi človek pomislu da je čoln ena mejhna zadeva. 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
1.5.2009 18:30:56   
Tanja_
brgita to je res grozno, ko ima človek čas razmišljat vse sorte. Nč mislit na porod, misli na to, da boš potem cartala. Mi je prijateljica ravno mail napisala, naj me ne bo nič strah,da ona je šla 3X skozi to, pa je še vedno živa in da se potem vsa ta bolečina pretvori v največjo in najlepšo ljubezen na tem svetuuser posted image
pokica ti boš že odmerek čaja povečala, jaz se pa še ne upam začet pit, k mamo še tok za nardit.user posted image Pa zakaj praviš da morš bit 37 tednov noseča? K v Lj. je pogoj za EA in Ultivo dopolnjenih 36 tednov. V Postojni pa nisem nič zasledila, da bi kej reku anestezist, ampak sm mela skoz v glavi 36 tednov, zdej me je pa prov strah, da bi se kej prej začel, da ne bi brez ostala.

Neposredna povezava do sporočila: 1885
1.5.2009 18:32:24   
Tanja_
katmat ti zihr veš, kdaj dobiš v Postojni EA?

Neposredna povezava do sporočila: 1886
1.5.2009 18:32:32   
KatMat
HEHEHEH sej res ni gliser sam clovek pa res ne vem kako zgresi 7m dolg coln na prikolici

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
1.5.2009 18:34:34   
KatMat
dopolnen 36 teden in nikakrsnih zdravstvenih tezav

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
1.5.2009 18:39:44   
lake
Ja sej to je tko, če ne gre nobena ženska zravn, moški nč ne razmišljajo user posted image user posted image .

Zdele gledam reklamo za Coca colo, zdej bi jo pa jst tud pila (pa jo drgač sploh ne maram prov zlo) user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
1.5.2009 18:45:16   
Tanja_
Aha, pol ist kot v Lj. Super, pol si bom pa jutr kr čaj skuhala! Kaj nej jem? Sm ful lačna, pa ne vem kaj bi.. Ideje?

Neposredna povezava do sporočila: 1890
1.5.2009 18:54:15   
lake
čokolino al pa palačinke.

In KatMat kako si, bolš kot včeri?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
1.5.2009 19:14:04   
Anonimen
živjo čveke

no jz sem od obiskov in sem tojk otrujena da ne morem nič večuser posted image tako da zdej možek kopa sinkauser posted image jz pa počivam in uživamuser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1892
1.5.2009 19:21:09   
Tanja_
lake dobre ideje, ampak, čokolinota nimam palačinke pa ne vem kdo mi bo speku? Tam za štedilnikom pa že ne mislim stat. Mogoče bi bil mož za. Sam se bojim, da bi sam 2 ornk debeli naredu, k se mu ne bi dal peč. Mogoče čevapčiče od Jovota. Mmmm, pa kajmak.

Neposredna povezava do sporočila: 1893
1.5.2009 19:23:42   
Anonimen
puding si skuhajuser posted image

men k se ne da viset za štedilnikom si kr naredim kruh z mlekomuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1894
1.5.2009 19:25:43   
Anonimen
kukuc, kje steuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1895
1.5.2009 19:27:15   
Anonimen
kera je šla rodituser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1896
1.5.2009 19:32:55   
mani2
Jes res ne vem kaj je danes z mano in user posted image . Danes je sploh še nisem čutila 10x. sem probala vse slano sladko drmanje. user posted image  Bolečine v križu pa so malo popustile ker sem res šla malo spat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
1.5.2009 19:40:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mani2

Jes res ne vem kaj je danes z mano in user posted image . Danes je sploh še nisem čutila 10x. sem probala vse slano sladko drmanje. user posted image  Bolečine v križu pa so malo popustile ker sem res šla malo spat.

če je ne čutiš bi lahko poklicala v P. da se pomerišuser posted image
no sam da ne boš ti naslednauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mani2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1898
1.5.2009 19:43:43   
mani2
Ne smem še it rodit ker smo še vedno v karanteni zaradi Markota. Še vedno moramo pazit kozike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
1.5.2009 19:56:03   
tubby
Pestro punce vidim-zdaj bo vedno bolj. Maj je tu user posted image
Jaz sem čist preveč nestrpna. Danes je user posted image spet bolj živahen sem ga čutila skor vsako uro. Prejšnje dva 2 ko me je bolelo v križu in trebuh se ni pol tok premikal. Zdaj pa je kar priden, ampak noče ven.

Kje kupite čaj malinovih listov?

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?