Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanilla Ojlaaaa! Evo, javljam se še iz porodnišnice. Danes izvemo, če gremo domov ali bomo šle šele jutri. Kaja je malo zlatenična pa tudi nizko porodno težo je imela, zato bomo najverjetneje še ostale en dan. Malce ima težave s sesanjem - sesalni refleks ima zelo slab zato se kar matramo z dojenjem, a nujno se mora porediti. Jaz imam pa mleka, da bi lahko vse otroke tu v P nahranila, hehe. Jaz sem super, nisem bila niti šivana niti rezana. Porod potekal BP, so me pa popadki fejst matrali že en dan prej. Porodno zgodbo napisem, ko bomo doma. Vidim, da pridno rojevate - čestitke vsem. Tiste, ki pa še čakate pa vam želim čim hitrejši porod. Ko zagledaš štručko se zaveš, da so vse tiste bolečine res z razlogom - za najlepšo štručko na svetu. vanilla, sem se kar naježila ob zadnjem stavku! Hranjenje bo steklo, samo ne obupat! Se bo že poredila! Zlatenica pri malčkih je kar pogost pojav... neki v vezi z rdečimi krvničkami, če se ne motim. Se prec uredi - a je s sončnimi očali pod lučko? Komaj pride ven pa se frajlica že sonči . Uživajte kolikor lahko!! tubby... tudi jaz bi že šla rodit! Pomivam okna, a me je nekaj začelo špikati... zdaj počitek, potem pa zopet akcija. Včerajšnje ni nič pomagalo, me je pa sprostilo . In bolje se počutim (opravljam dobro delo ), ker vem, da bo za našega tistih 6 tednov suše po porodu težko . Ah, ta tašča, takoj ko sem sama, že trka na vrata... kaj ima res v glavi, da ko nimam pri sebi nobenega, sem željna njene družbe?? Prijetno izkoristite sonček! Ptički se prav prijetno oglašajo! Ali ima katera nasvet, kako se očisti rolete v višjih nadstropjih??
|