|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
30.4.2009 21:23:44   
bamoocham
Dober večeruser posted image

Evo, danes je za mano en super pregled.

S tamalo je vse ok, se je obrnila, tako da me z nogicami brca v  rebra. Čeprav še ima prostor, da se obrača. Upam, da ostane na glavici.
Hemoglobina sem imela 140, sladkorja 3,5, zredila pa sem se v točno 1 mesecu za 1 kguser posted image ma sem ponosna na sebe, prav ne morem verjet, da ni šlo več goruser posted image

Moj me je peljal v kitajsko danes, mmmm kk je pasalo. Pa še v trgovino sma šla za jutrišnji piknik kupit (upam, da bo piknik, da vreme ne bo nagajalo). Moj je pa tak itak na šihtu, tak da boma zuser posted image sami .

Uh hormoni, user posted image

Sej se sploh ne poznam, en trenutek se smejim, ne mine sekunda, pa sem že slabe volje, pa bi se kregala, al pa jokalauser posted image

Lsica, nč se se sekirat, to je vse normalno. Normalno, da se kopiči in enkrat udari ven. Pa strah pred novim, kot je majana napisala. Vse skupaj se nabira in nabira. Je pa boljše, da enkrat eksplodira, kot nikoli. Pa se potem verjetn tudi malo boljše počutiš. je tak?

Uh tile našiuser posted image so pa tut tapravi.
Mojega prosim, naj zloži cote s stojala, pa pravi če se mudiuser posted image (igra igrce na računalniku)
Rečem, da ne, ampak da naj čimprej, ker imam še za obesit eno rundo. Potem sem jih pa šla sama zlagat, pa pravi "če si rekla, da se ne mudi"...(prosila sem ga pa pred 2 urama, vmes pa posodo pomila in likala)....

Snoopyka, koliko tednov so ti zdj rekli, da  si noseča?
Pa hvala za tortico.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
30.4.2009 21:29:28   
mojjaka
user posted image bamoocham za pregled, pa seveda da je user posted image že v pravi legiuser posted image
Tudi jaz sem se nocoj spičla z mojim...zgleda je tut vreme malo krivo, smo vsi bolj nataknjeni, pol pa še  hormoniuser posted image in je mera polna. Je zdaj šel ven, na pijačo s kolegom, jaz sem se pa na moj rojstnodnevni šopek iz ferrero rosherjev spravla in se za 15 let pomladila-blo jih jenamreč 30user posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
30.4.2009 21:31:53   
bamoocham
Mmmmm ferrero rosher..ful so dobri, al pa rafaelo.... ne mi delat luštovuser posted image

A katera ve, če je kej novega o Goldy?

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
30.4.2009 21:35:56   
princ_princeska
bamoocham-  user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled

mojjaka-bi js tudi rosheje jedla...user posted image ...samo sladko mi gre po glavi

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

Neposredna povezava do sporočila: 2429
30.4.2009 21:40:00   
mojjaka
user posted image

user posted image izvolite....žal drugače kot na slikci ne gre!!

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
30.4.2009 21:41:24   
bamoocham
Packauser posted image
Js pa nimam nč sladkega domauser posted image

Zdj pa lahk ekran ližemuser posted image

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
30.4.2009 21:47:33   
bamoocham
Aja pozabla sem povedat, da sem dobila že napotnico za rešilca in za bolnico, če bi se kaj začelo dogajat. Je pa rekla, da še je posteljica čist ok, in da še dolgo ne bom šla rodit. Pa spodaj smo čisto zaprti.

Mojjaka, zdj grem pa omare okol obrnat, pa pogledat, če se skriva kje kak keksuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2432
30.4.2009 21:49:31   
mojjaka
user posted image user posted image upam da boš kaj našla
nisem hotla bit žlehtuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2433
30.4.2009 21:51:02   
bamoocham
Našlauser posted image
skrita zaloga. user posted image

Grem pred tv z vrečko keksovuser posted image

Lep večer ti želim še naprej.

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
30.4.2009 21:53:16   
tinca84
bamoocham ja zdaj se pa kar z user posted image zmeni da naj te kar v rebra brcauser posted image

Tale teden je bil pa kar naporen zame. V soboto ko sva šla z mojim domov (na srečo sem jaz vozila), je doživel prvi epileptični napad, sicer še vedno ne vedo kaj je, lahko bi bila kap. Sedaj je doma ampak ima še naslednji teden slikanja glave ipd... tega nobenmu ne privoščim, da vidiš svojga kok izgublja zavest, oči je obrnu, govorit ni mogel, bled k stena... GROZNOOOO. Sedaj pa kar za njim hodim, ga sprašujem če mu je slabo, tak da me ima že vrh glaveuser posted image . Upam da se to ne ponovi in da ugotovijo razlog. Kar se tiče pa zdravnikov v Celjski bolnici (ne vseh, tisti ki so bili v soboto dežurni), sramota, ni čudno da je tisti g. Kajtna takrat umrl od malomarnosti zdravnikov.

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

Neposredna povezava do sporočila: 2435
30.4.2009 21:57:31   
tinca84
ALINA ISKRENE ČESTITKE TEBI, OČKU IN MALI LARI!!!!!

user posted image

Sedaj pa se le na veliko cartajte

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
30.4.2009 21:57:44   
lenika
Dober večer!

Jaz sem pa danes sama. Matic spi, mož pa je šel s prijatelji na kres.
Lepo, da se vam malčki obračajo na glavo, naš še kar vztraja na ritki. user posted image

Tinca84 verjamem, da ni prijetna izkušnja. Res ne vem, kaj se letos dogaja z moži junijk. Eden delovna nesreča, drugi infarkt, tretji epileptični napad. Groza. Upam, da je sedaj dovolj.

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
30.4.2009 22:00:42   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Men se pa zdi da sem že tako preveč dominantno vlogo v najinem odnosu prevzela, pa se mi ne da komandirja špilat. Bi raje, da sam zašteka, začuti... čeprav zgleda da ne bo šlo drugač.

Tudi sama imam tak občutek, a žal drugače ne gre. Moram pa priznat, da z otrokom je pa neverjeten. Tam pa ne rabi nobene vspodbude. Zanj skrbi in se z njim igra ravno tako kot jaz. In to že od tamalega. Je pa res, da je prvič postal oče šele pri skoraj 33. letih in si je otroka že resnično močno želel.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
30.4.2009 22:40:37   
princ_princeska
tko drage mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo nočko vam želim in se hitro v pojstlico zavalimuser posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
30.4.2009 23:03:54   
Mala_princeska
Tinca84 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega user posted image .

Danes bi se pa tudi jaz najraje user posted image , včasih se zamislim da sem slaba mami svoji deklici user posted image . Zadnje čase se je precej za user posted image podila in danes jo je muc ugriznil v roko user posted image , ponavadi bolj sem vpila da naj mačka pusti pri miru - bolj je rinila vanj in ga mrcvarila. Logično da živalca tega ne mara. Sedaj upam, da bo mir in ga ne bo več lovila okoli. In moj user posted image ga je nesel ven iz hiše (no sedaj je muc notri). Po moje se malo premalo ukvarjam z njo ali pa je res v obdobju, ko zahteva ogromno pozornosti (prosim za kak nasvet, ima 5. let). user posted image No, potem sva šli v pižamico, prebrati pravljico in se stiskati, glede mucka sva se pa zmenili - da ga ne bo več mrcvarila.

Moj user posted image se je pa zjutraj zjokal ob filmu "Marley in jaz" (jaz sem se že zadnjič, ko sem ga gledala), je rekel da je res full čustven film.

V glavnem, včasih se je prav treba zjokat in dat iz sebe.
user posted image

Držte se! user posted image user posted image user posted image

Pri nas se zvečer močno deževalo, tko da je vse kresove najbrž dež pogasil.....nekaj se je pred dežjem svetlikalo na bližnjih hribih.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2440
1.5.2009 2:22:56   
Lsica
in še epilog današnjega deževnegauser posted image večera...

res ni trajalo dolgo - eno popoldne in večer - in ja, počutim se bolje. Sem vas ravnokar prebrala in se mi že smeji, kake spuščate...tko da smisel za humor se vrača, čim se  črni oblaki dvignejo.

Hanuši - nekako tako sem s tud jaz danes z mojim user posted image pogovarjala, ko je prišel domov... s tem, da je moj na konc po dveh urah vrtenja v krogu izjavil, da se gre zdaj pa kr z glavo v zid zaletavat... najbrž gre pri meni za bolj trd orehuser posted image

pa bamoocham - dober povzetek dialoga "...a se mudi..." user posted image user posted image user posted image ,

pa mojjaka, ki se zna na tako enkraten način pomladit za 15 let ...

pa vsem ostalim....hvala  punce user posted image user posted image user posted image ... 

Lepo in mirno nočko vam želim...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
1.5.2009 8:06:27   
bamoocham
Jutro user posted image in mamice.

Danes ni ratalo do 9h spat, sem že ob 6h okol hodlauser posted image lačna, ker sem jedla zvečeruser posted image (keksi so pa pasali)!!

Sem pripravila stvari za piknik.
Ma moj spomin se vrača na obroke, toliko sem hotla včeri še napisat glede pregleda, pa sem pozabila.
Lenika mislim, da je spraševala na eni temi glede rojstva z ritko naprej. Gin je rekla, da ne delajo več tega, in če vidijo da je medenična vstava, avtomatsko naredijo carski rez. Tak, da ni panike, da bi seuser posted image rodili vaginalno z ritko naprej, ker je preveč tvegano, tako za otroka kot za mamico.

Tinca, držimo pesti, da bo s tvojimuser posted image vse ok!user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdj grem pa mal forum prefirbcat.
Lepo se mejte in se beremo kasneje ali pa potem po pikniku.
Papauser posted image

user posted image

user posted image
Takole za dobrojutro pa še zajtrk. Pa dober tekuser posted image

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 1.5.2009 8:12:05 >

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
1.5.2009 8:24:15   
bamoocham

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                                              

XX.06.

user posted image  frčafelca                                            
user posted image lajla                                       
user posted image bozza                                                           
user posted image borisina                                     
user posted image  Vera*                                                                                      
user posted image bambinca                                                                                                                                 
user posted image  Liam                                     
user posted image  Mamica12 user posted image                    

01.06.

user posted image Deja777 (24 let,por. PTUJ) P:06.05  user posted image (1.Anej Ian 5.5.07) +15 kg               
user posted image pinkiponki                                                      
user posted image Annadriel     
user posted image Smrketa 24     (       )   P: 03.03.     user posted image          

02.06.

user posted image kakteja                            
user posted image *alina* (27 let, por. LJ)  P: 09.04.  user posted image +9 kg             Že carta! 
user posted image  Mucica1     user posted image    
user posted image   Nina16      M: 05.01.  user posted image
user posted image  Nemka (21 let)  P: 24.02.   user posted image
user posted image  Tinca84  (24 let, por. CE)  P: 04.05.   18.05. user posted image +15 kg
user posted image Malagala (30 let) P: 12.05  UZ:8.5. user posted image   +7,5kg
user posted image Španka   user posted image

03.06.

user posted image Dreamhorse (26 let, por. PTUJ) P: 20.04.   user posted image          +11 kg  
user posted image Lenika (30 let, por. NM) P:     user posted image   (1. Matic 12.5.2006) +15 kg       
user posted image Meridaub   
user posted image Cipollina (por. PO)                 

04.06.

user posted image  tina111   (31 let)  P: 30.1   user posted image
user posted image  Janci F   (27 let, por. KR)  P: 05.05.   19.05.  user posted image         +8kg           
user posted image  Lajan                          
user posted image frutela                              
user posted image Lauferka    (            )    P: 13.01.  user posted image  
user posted image Dany82   (por. PTUJ)   user posted image   +4,5 kg     

05.06.

user posted image jabolka (27 let, por. IZOLA ) P: 04.05. user posted image   + 8 kg
user posted image Mony25 (25 let, por. LJ)  P: 02.04. user posted image
 user posted image Sončki  (33 let)  P:17.04.  user posted image  
user posted image Mateja.Luka.Nik (     let)  P:            user posted image   (1.Luka 1 l)

06.06.

user posted image kim09                           
user posted image bačko (30 let,por. LJ) P: 08.05. user posted image (1. Žana 2 l) +4 kg                     
user posted image emelly      user posted image

07.06.

user posted image Ribička (28 let, por. MB) P: 20.01., M: 30.01.                         
user posted image *blu*  (29 let) P: 24.04.   user posted image     +9kg                                               

08.06

user posted image cesarica13 (31 let, por. MB )P: 6.02, M: 11.02. user posted image   
user posted image manna    (          )   P: 23.02.   user posted image                                         
user posted image tadejluka (27 let) user posted image P: 30.4. (1.Tadej 5,5 l 2. Luka 4l) +5 kg                                                     
user posted image Nastyaa     
user posted image Hindi (28 let, por. LJ)   M: 26.01.

09.06.

user posted image Metimenka (21 let, por. LJ)                      

10.06.

user posted image bibi                                                                                
user posted image Hanuši    P: 04.05 user posted image +3,6 kg
user posted image Tecka  user posted image  
user posted image Kalanteja (25 let, por. SG) P: 13.05.  user posted image   +9 kg                                                

11.06.

user posted image Lia2006 (29 let, por. NM)  M: 04.02   user posted image    
user posted image Tanjadenis (25 let, por.Trb ) M: =2.2.   user posted image   
user posted image Mandreja   user posted image
user posted image Meggy
user posted image Tira (27 let, por.   )  +15kg

12. 6

user posted image Meti21 (29 let, por. LJ ali PO)  P: 17.04.  user posted image    1. Rubi 2 leti  +8kg
user posted image Cally   (28 let, por. LJ ali NM)  P: 02.04user posted image                  
user posted image Tincaminca user posted image
user posted image MK8       P: 01.04. user posted image
user posted image Mojsonček user posted image + 9 kg

13.06.

user posted image Julyo8
  (30 let, por. PO)  P: 04.05. user posted image 1. Jurij 2004, Jošt 2006     +8 kg                                            
user posted image princ_princeska   P: 16.04.  user posted image      +9kg
user posted image Ajdish (24 let, por. LJ)  M: 06.02. user posted image

14.06.

user posted image miškamaška08   

user posted image miškolinka 82           P: 27.03
user posted image Mojjaka  (29 let)   P: 05.05  user posted image     +5,5kg
user posted image Mala_princeska (26 let, por. NM) P: 13.05. user posted image   1. Nina (5 let) +11kg

user posted image Ovnica78 (    let, por.    )   P:       user posted image       1.Tin (3 leta)

15.06.

16.06.

user posted image Mateja***                     
user posted image pika1977     
user posted image Tanja Grosuplje                                   

17.06.

user posted image Goldy   (por. CE)   P: 13.05. user posted image                     
user posted image amaya (31 let, na koruzi) P: 31.3.    1.Etienne (1 leto)

user posted image ronja1a

18.06.

user posted image fejči                 +9 kg
user posted image Harley    P: 19.03.

19.06.

user posted image   Biba14  (26 let, por. MB )   P: 06.05.  user posted image +10 kg                   
user posted image   Skuštrana              P: 17.04.
user posted image   Mitmor                                                    

user posted image Tej_a (31 let, por. LJ ali SG)  P:    user posted image (1 otrok, 1 leto) +10 kg

20.06.  

user posted image loveforever  (23 let, por. CE)  P: 18.05.(1. Tjaša 2 leti) +10 kg
user posted image  
Dodi (34 let, por. LJ ali KR) P: 04.03.                           
user posted image  nenah83            P: 20.1.    
user posted image *pikica (23 let, por. CE) 

user posted image  Kaminek (27 let)  P: 04.05.
user posted image Mery15031981 (27 let, por. LJ) P: 09.04. user posted image +3 kg

21.06.  

user posted image Lino  (31 let)    P: 5.5.    user posted image (1. Mare 10 let) +12,40 kg
user posted image ulsi25                               
user posted image Bamoocham (25 let,por.SG) P: 25.5.
user posted image      +10 kg                          
user posted image Pomaranči

user posted image Anikabanika

22.06.

user posted image Ninta

23.06.  

user posted image fragola (27 let, por. PO)  P: 12.05.                    
user posted image maycha   (32 let, por. Celje)   P: 23.04. user posted image      

24.06.

user posted image 22zlatolaska19           

user posted image  Kittycat (por. CE) M: 09.02.

25.06.   

user posted image m2ip                                   
user posted image emmi          
user posted image M2I       

user posted image Majana79    P: 22.05. CTG user posted image   +10 kg

26.06.

user posted image Banči06 (31 let)   M: 10.2. user posted image
user posted image Donna22  (22 let, por. PTUJ) P: 08.05. user posted image

27.6.

user posted image  Bjondi (33 let, por.LJ) P: 05.05. user posted image (1. Karin 8,5 l) +8 kg       
user posted image Knutek      P: 20.5.  user posted image   +13 kg

28.06.

user posted image   Naja*     (32 let, por. KR) user posted image                 (1. Lan bo 2leti) +2kg    
user posted image   Banananjam    user posted image   
user posted image   Inca   (por. LJ)   user posted image                           

29.06                      

user posted image Lsica        P: 13.05. user posted image   
user posted image Zoga08   (27 let)  user posted image
user posted image Snoopyka(27 let)  

30.06.

user posted image  Farmacevtka81           
user posted image  
10ka   (30 let, por. PO) P: 11.05. user posted image + 9 kg
user posted image   Luši  (20 let, por. KR)   P: 24.04.  user posted image   +5,3 kg                        
user posted image   ditta  (   let, por.  )   P:       (1. hčerka, bo 2 leti)

SKUPAJ JUNIJSKIH user posted image    = 111

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojen

user posted image  Junijski angelček, ki gleda na vas: user posted image
16.2.2009 - Gašper (Gantar) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2443
1.5.2009 8:26:04   
Anonimen
Dobro jutro!

danes smo pa spali celo do pol 8. to je res napredek za našega anegauser posted image
jaz sem pa telovadila po hiši od pol 3 pa do ene pol5 in nikakor nisem mogla spati.

vas pa čisto razumem kako je z tem razpoloženjem in "kreganjem". jaz sem tudi iz sekunde v sekundo drugačne volje. pa sita sem že počasi vsega.
moj pa še cele dneve dela, da še kaj zraven zasluži in potem zvečer komaj čakam, da pride domov on pa je zmenjen za pijačo in potem pride domov ko jaz že zaspim.
no v glavnem, zgleda, da res hormoni delajo svojeuser posted image

pregled imam sedaj v sredo- se mi zdi že celo večnost od kar sem bila nazadnje.

mene pa čaka čiščenje danes imamo ju3 praznovanje RD in je treba malo pospravit, če nas slučajno vreme nažene notri.

lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 2444
1.5.2009 9:08:44   
Reby
Evo, da vam še malo poročam user posted image

Goldy in mala Alja sta dobro. Včeraj je dobila še en obliž za zaustavljanje popadkov. Počiva in želi si, da bi pupa počakala v trebuščku še vsaj 2 do 3 tedne. Vse vas lepo pozdravlja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
1.5.2009 10:00:42   
lenika
Goldy drži se.

Kar se tiče poroda z ritko naprej, je pa meni ginekologinja rekla, da ga prakticirajo. No, sedaj sem pa še bolj zmedena.

Mala princeska naši malčki čutijo, da prihaja dojenček in zato zahtevajo veliko pozornosti. Tudi z našim je tako. Je pa včasih(kot recimo zadnje 3 dni, ko sva bila cele dneve sama, pa še deževalo je, moje počutje pa ne najboljše) resnično naporno. Ampak se zavedam, da bo potem še bolj.

Lep dan!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
1.5.2009 11:00:27   
Cally
Lep sončen pozdrav,

da na hitro poročam...pregled opravili, user posted image  še vedno na ritki, naslednjič dobim napotnico za zunanji obrat, če ne bo sprememb user posted image ...upam, da si še premisli!
Naslednjič imam tudi testiranje za streptokok b, pa mislim, da že ctg...

Uživajte!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
1.5.2009 11:35:58   
princ_princeska
tudi z moje strani lep sončen pozdrav

Goldy-drži se in upam, da čim dlje ostaneš 2 v 1user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, kosilo se že peče-....krompirček in piščanec..bo kar finouser posted image user posted image

se tipkamo...

(odgovor članu Cally)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
1.5.2009 11:57:00   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: tecka
Alina, veliko sreče user posted image user posted image !

Glede na to, da si rodila tako zgodaj me zanima, ali so ti v porodnišnici mogoče priporočli kakšno (elektronsko) varuško, ki ima tudi nadzor dihanja? Smo se par dni pogovarjale o varuškah, no, jaz se še nisem odločila, kaj bomo nabavili...

V porodnišnici je bila sicer vedno pod nadzorom, ampak je na koncu zdravnica sama rekla da nima smisla komplicirati okoli tega, ker od rojstva niti enkrat ni prišlo do kakšnega zapleta okoli dihanja. Moram reči, da tudi drugi otroci, ki so se rodili od 34 tedna dalje niso nikoli imeli nobenih težav...je pa to bolj pogosto pri nedonošenčkih, ki se rodijo veliko prezgodaj in so v inkubatorjih...No, jaz nisem nikoli razmišljala, da bi si kupila kaj takega in se mi tudi zdaj ne zdi potrebno.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
1.5.2009 11:57:45   
*alina*
Goldy, drži se user posted image user posted image

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?